• Blogkeen
  • Nouw

Vi gick ut i regnet och lekte. slutade med spöregn och ett varmt bad! 😁

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har shoppat lite till barnen idag! finns så mycket snyggt köpte även ett par stövlar men Alina drog iväg med dem å vägra dra av sig dem haha

💋💋

Likes

Comments

Nu har jag skrivit tentamen och druckit för många energidrycker 🖒😊 sitter hemma och försöker planera upp lite idéer jag har på g. kan inte berätta för er nu men snart.

Ska passa på å vila lite innan Kidsen drar igång ! 💋💋

Likes

Comments

måste bara få visa mina älskade mulberry som jag fått i present av min faster 😍😍

de kanske blir de till bröllopet eller vad säger ni? Jag älskar verkligen skoor!

Likes

Comments

Jag å barnen vart helt slut efter inskolningen på dagis. Vi lunchade på kupolen efter och jag passade på att införskaffa mig lite smått inför dagis. idag blev det en märkpenna, överdragsbyxor och vantar. fortsätter på fredag. annars har jag städat å studerat inte speciellt kul!

Idag ska jag fortsätta plugga 💋💋

fick tårar ögonen när Alina ropade att gå hålla sin brors hand. där gick de mina två små hand i hand in på förskolan!

Likes

Comments

När jag skulle studera så kikade jag igenom boken. I den hade jag planerar överraskningsfester och min brors student. Jag drömde mig tillbaka och gick igenom listan av bjudna. farmor står det och jag känner hur en våg av sorg slår genom mig. Min farmor gick bort för inte så längesedan. Hon blev 92 år och trots att jag fått haft henne i 29 år så känns det inte tillräckligt.

När jag såg hennes namn slog det mig. Jag kommer aldrig få skriva farmor på en enda inbjudan igen. Jag kommer aldrig mer att få välsignas av hennes närvaro över huvudtaget.

Jag ser på mina barn som sover, sorg av att förlora någon man älskar är det något jag aldrig kommer kunna skydda dem ifrån. Det är livets naturliga gång. Men jag tror att de vi älskar lever med oss. Den tanken gör det lite lättare. Jag tror att det är viktigt att prata om just döden. Pippis mamma är en ängel i himmel så även min farmor. Å ja en dag är jag kanske både mamma och farmor i himlen.

Likes

Comments

idag har vi firat pappan i huset! 🥂❤🎂

vi har varit ute och kört lite bil, lekt i parken och bara tagit det lugnt. solen har lyst och det här vart en super härlig dag!

nu ska jag försöka plugga å natta Kidsen! medan mannen fortsätter sitt firande med sina vänner ❤

imorgon börjar barnen dagis! känns konstigt . Vi inleder en ny fas här hemma😊

💋💋

Likes

Comments