Sen har jag semester, på mellandagarna😁. Vet inte om vi ska åka nånstans för M kanske ska jobba, han har ansökt om ledighet men har inte fått besked än... dåligt. Ska bli jätteskönt, hoppas bara tt Elise ska hålla sig frisk. De har ett fall av vattkoppor på fsk så jag antar att alla är smittade, frågan är bara när det bryter ut, kanske till jul😓.

Jag ska göra en ögonundersökning inför en laseroperation i slutet på dec. Får se om det går att rätta till mitt synfel, då vill jag göra det så fort som möjligt och slippa linser och glasögon. Ska bli spännande😁.

Jag börjar senare idag så jag gick med Elise till fsk, hon var jätteglad😊. Ville bara att jag skulle klä på henne, inte M. Lilla gumman☺️.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har vi varit gifta i 2 år, det ska vi fira på Oasen med fondue. Sjukt god mat där, värt varje krona😊.

Elise är hos farmor. Hon har inte sovit alls idag, trots att vi var ute och försökte få henne att somna men hon ville bara springa och busa. Hoppas hon somnar bra inatt för imorgon är det förskola.

Likes

Comments

Skönt, sitter vid fönstret på hemvägen så man kan se havet😍.

Elise är jättegrinig igen, fick inte vila ordentligt för vi skulle ut ur bilen på båten.

Likes

Comments

På den här resan blev vi alla förkylda. Elise fick panik så fort nån av oss gick ut, hon var ofta missnöjd. Kanske pga. halsont och miljöombyte. Ska iaf vara skönt att komma hem.

Boendet var under all kritik, 3 pers i det pyttelilla rummet, vårt badrum är större. Dålig städning av badrum och toaletter. Nä, om vi åker nästa gång så blir det hotell även om det kostar en hel del. Jag kommer också jobba, så då får vi lägga mer pengar på ett trevligt boende.

Det är så fint på Gotland och mycket att se. Var jätteskönt att bada i havet med rejäla vågor och bada på Vattenlandet. Men det kassa boendet, dålig mat och förkylning har förstört en hel del.

Sjukt svårt att hitta barnvänliga restauranger i Visby. Allting är knökfullt, Elise blev jättestressad av alla människor. På de flesta restauranger ska man boka bord, Gud vet hur långt i förväg. När vi väl var på trevliga restauranger med god mat, fick vi överbetala en massa. Orka 400 kr/pers för en buffé. Helt otroligt aldrig varit med om att det är så svårt att hitta matställe. Vi åt skitmat under nästan hela resan, nu tar jag en paus från vidriga pizzor och McDonalds🤢.

Likes

Comments

Fy vilket väder det är här, iskall blåst och knappt nån sol. Snacka om misslyckad semester, lägger man dessutom till att vi bor i en garderob så är det ett exempel på hur man INTE ska ha det på en resa. Jag som så gärna ville bada, men det är i princip omöjligt i denna kylan.

Idag har vi iallafall varit på en bilmuseum. Elise fick åka en liten bil ich var jätteglad. Annars har hon varit helt omöjlig hela dagen. Vet inte vad det är, om hon är trött eller vad det är...

Det finns ingen pasta här så hon äter knappt.

Nu har jag och M börjat få ont i halsen också👎.

Likes

Comments

Första natten på Gotland. Måste säga att jag blev chockad närjag fick se rummet, trodde inte att det skulle vara så låg standard. Visar sig att M har bokat ekonomi rum, det kulle ha varit familjerum.

Ingen belysning på kvällen/natten bär man går på toa eller ska duscha. Toalett och dusch finns i två separata hus, usch👎. Trodde de skulle iaf vara i samma hus. Det är jobbigt att bo så med en 2 åring. Vi har en våningssäng, en enkelsäng och en byrå på rummet. Jag sov i den översta sängen M i den nedersta och jag nattade Elise i enkelsängen. Till min stora förvåning sov hon som en stock hela natten, var väl trött. Så natten gick mkt bra och jag är utvilad. Men om hon skulle vakna på natten och jag måste gå mer till henne i sen pyttelilla sängen så blir det sjukt jobbigt. Vi ska bo här u 6 nätter.

M pratade med receptionen igår och de sa att vi skulle få bo på hotell vissa dagar. Imorgon är det fullbokat så det blir det här rummet igen. Får se hur vi gör... Skönt att Elise sover själv o så men vaknar hon som sagt så blir det jobbigt... Vissa nätter sover hon hur bra som helst och vissa nätter sover hon så där...

Likes

Comments

Nu är vi på båten och har varit på däcket, så skönt och blåsigt😋.

Likes

Comments

Vi väntar på att köra på. Jättemycket folk...
Vi ska vara framme 21.30 säger M nu.
Usch 3 timmar utan internet🤣😫.

Likes

Comments

I Växjö. Typiskt det var sååå mycket folk i kö till maten och toaletterna när vi kom dit. Nu när vi gick var det ingen där...

1,5 timme kvar innan vi är framme i Oskarshamn.

Likes

Comments

Nu är vi på väg. Borde vara framme i Oskarshamn ca. 15.50. Vi ska göra uppehåll i Växjö så det blir något senare ankomst. Vi måste vara där en timme innan båten åker. Som det ser ut nu så har vi bra framförhållning😊. Hoppas det fortsätter, men man vet aldrig om vi måste ta en extra paus för Elise måste på pottan eller så.

Likes

Comments