Nu börjar det kännas mycket mer nervöst. Jag börjar nästa vecka på fredag. Det är min korta fredag och jag slutar 14, skönt med en mjuk start iaf. Får se om jag får börja assistera själv redan första dagen😰. Målar upp en massa skräck scenarion och hoppas att det inte kan bli värre än vad jag föresräller😁.

Lämningen var jobbig idag. Elise brukar vara hir lugn som helst och gråter aldrig när vi lämnar. Men idag ville hon inte och grät jättemycket när jag lämnade. Hon var nog trött. Usch, hur kommer det bli när M ska lämna henne kl 7 då måste hon upp lite efter 6.

Jag har nu tagit Femineral i 6 dgr och känner en förbättring. Känner mig piggare och att jag orkar mer. Ska nog dra ner från 2 ggr/dag till 1, när jag inte har mens iaf.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Om 2 veckor, 1a september börjar jag jobba som tandsköterska för första gången. Det har gått 2,5 år sen examen och jag hoppas verkligen att jag hinner med allt som ska göras😰. Gud det är så mycket att hålla reda på. Tänk om jag misslyckas med något och de bestämmer att kicka mig... Inte roligt.

Jag litar inte på arbetsgivare speciellt när man är provanställd. Har ju både blivit lurad och behandlad som skit. Jag går in i detta med usel självkänsla när det gäller yrket. Hoppas jag lär mig och blir mer eller mindre självgående rätt fort. Räknar me enorm stress första de första veckorna.

Likes

Comments

Snart börjar min efterlängtade anställning som tandsköterska. Är så klart nervös inför hur det ska gå men hoppas och tror att jag lär mig allt så småningom. Det här med att vara osäker i jobbet är en stressmoment som jag hoppas kommer att försvinna ju mer jag kommer in i rutiner.

Nu till ett problem som KOMMER INTE ATT FÖRSVINNA....Skånetrafikens eviga krångel med buss och tåg. Jag är så fruktansvärt trött på alla signalfel, spårfel, nedrivna kontaktledningar och alla andra ursäkter de har för att ställa in tåg när folk ska till jobbet/skolan och andra aktiviteter. Jag brukar gå in och kolla hur trafikläget ser ut. Bara förra veckan var det ETT MEGA PROBLAM I 2 DGR mellan Helsingborg, Lund och Malmö. 2 dagar!!!!???? Första dagen, på kvällen sa de att problemet var åtgärdat men sen på morgonen var det fortsatt tågstopp. Jag blir så j*vla förbannad!!!

Och det funkar heller inte med ersättningsbussar, för de kan bara få fram ett fåtal bussar och kan alltså inte ta med alla som väntar..... Sjukt!!! Ska de ha såna problem så ofta åtgärda i alla fall ersättningstrafiken så den funkar som den ska och tar med alla.

Jag menar hur många ggr kan man komma försent eller utebli från jobbet pga. sena/inställda tåg och få jobba kvar, när man är provanställd.

Igår tog jag tåget till Lund för att ta ett blodprov och kolla om jag är vaccinerad mot Hepatit B. Var ju tur att jag inte fastnade där eller på vägen dit. Är jag inte vaccinerad då måste jag åka igen och ta vaccinet, förhoppningsvis hinner jag med 1a dosen innan jag börjar jobba. Att sen hela tiden oroa sig om man hinner eller ens kommer fram pga. tåg kommer ge mig magsår.

Likes

Comments

Idag har vi varit gifta i 2 år, det ska vi fira på Oasen med fondue. Sjukt god mat där, värt varje krona😊.

Elise är hos farmor. Hon har inte sovit alls idag, trots att vi var ute och försökte få henne att somna men hon ville bara springa och busa. Hoppas hon somnar bra inatt för imorgon är det förskola.

Likes

Comments

Skönt, sitter vid fönstret på hemvägen så man kan se havet😍.

Elise är jättegrinig igen, fick inte vila ordentligt för vi skulle ut ur bilen på båten.

Likes

Comments

På den här resan blev vi alla förkylda. Elise fick panik så fort nån av oss gick ut, hon var ofta missnöjd. Kanske pga. halsont och miljöombyte. Ska iaf vara skönt att komma hem.

Boendet var under all kritik, 3 pers i det pyttelilla rummet, vårt badrum är större. Dålig städning av badrum och toaletter. Nä, om vi åker nästa gång så blir det hotell även om det kostar en hel del. Jag kommer också jobba, så då får vi lägga mer pengar på ett trevligt boende.

Det är så fint på Gotland och mycket att se. Var jätteskönt att bada i havet med rejäla vågor och bada på Vattenlandet. Men det kassa boendet, dålig mat och förkylning har förstört en hel del.

Sjukt svårt att hitta barnvänliga restauranger i Visby. Allting är knökfullt, Elise blev jättestressad av alla människor. På de flesta restauranger ska man boka bord, Gud vet hur långt i förväg. När vi väl var på trevliga restauranger med god mat, fick vi överbetala en massa. Orka 400 kr/pers för en buffé. Helt otroligt aldrig varit med om att det är så svårt att hitta matställe. Vi åt skitmat under nästan hela resan, nu tar jag en paus från vidriga pizzor och McDonalds🤢.

Likes

Comments

Fy vilket väder det är här, iskall blåst och knappt nån sol. Snacka om misslyckad semester, lägger man dessutom till att vi bor i en garderob så är det ett exempel på hur man INTE ska ha det på en resa. Jag som så gärna ville bada, men det är i princip omöjligt i denna kylan.

Idag har vi iallafall varit på en bilmuseum. Elise fick åka en liten bil ich var jätteglad. Annars har hon varit helt omöjlig hela dagen. Vet inte vad det är, om hon är trött eller vad det är...

Det finns ingen pasta här så hon äter knappt.

Nu har jag och M börjat få ont i halsen också👎.

Likes

Comments

Första natten på Gotland. Måste säga att jag blev chockad närjag fick se rummet, trodde inte att det skulle vara så låg standard. Visar sig att M har bokat ekonomi rum, det kulle ha varit familjerum.

Ingen belysning på kvällen/natten bär man går på toa eller ska duscha. Toalett och dusch finns i två separata hus, usch👎. Trodde de skulle iaf vara i samma hus. Det är jobbigt att bo så med en 2 åring. Vi har en våningssäng, en enkelsäng och en byrå på rummet. Jag sov i den översta sängen M i den nedersta och jag nattade Elise i enkelsängen. Till min stora förvåning sov hon som en stock hela natten, var väl trött. Så natten gick mkt bra och jag är utvilad. Men om hon skulle vakna på natten och jag måste gå mer till henne i sen pyttelilla sängen så blir det sjukt jobbigt. Vi ska bo här u 6 nätter.

M pratade med receptionen igår och de sa att vi skulle få bo på hotell vissa dagar. Imorgon är det fullbokat så det blir det här rummet igen. Får se hur vi gör... Skönt att Elise sover själv o så men vaknar hon som sagt så blir det jobbigt... Vissa nätter sover hon hur bra som helst och vissa nätter sover hon så där...

Likes

Comments

Nu är vi på båten och har varit på däcket, så skönt och blåsigt😋.

Likes

Comments

Vi väntar på att köra på. Jättemycket folk...
Vi ska vara framme 21.30 säger M nu.
Usch 3 timmar utan internet🤣😫.

Likes

Comments