Tdl som jag jobbar med har blivit så otrevlig och verkar vilja få mig att göra så mkt fel som möjligt. Vad fan är det för människor, jävla psykopater...

Jag får skuld föööör allt som hon gör fel. Jag har ingen lust alls att fortsätta utan vill nästan att de säger upp mig så jag inte får karens från akassan. Allvarligt talat hon har t.o.m. börjat höja rösten på mig. Vem fan tror hon att hon är... Hon tvingade mig springa fram och tillbaka och hämta papper åt henne idag. En, två gånger kan man väl göra det men hon har väl egna ben. Pratar till mig som om jag vore hennes tjänsteflicka, nä så kan jag inte ha det.

Lämnar min lilla flicka kl 6 och går upp kl 5 för vad, så hon ska kunna behandla mig som skit? Som tur byter jag snart tdl men vet inte hur det ska vara att jobba med honom. Går det dåligt får de säga upp mig. Jag vill så klart tjäna upp till en bra akassa men min hälsa är viktigare än alla pengar i världen. Var så överlycklig när jag fick jobbet och trodde aldrig att jag ska bli behandlat på det här sättet.

Har mått så dåligt förra veckan och även om jag är lycklig över att äntligen ha ett jobb att gå till så kan odrägliga tdl göra så man längtar hem till arbetslösheten igen. I mitt fall längtar jag till kundtjänst jobb som är omöjliga att få. Vill bara skippa henne.....

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är vaken och tänker på jobbet. Måndag imorgon och en hel arbetsvecka framför mig... Jag har pratat mycket med mamma igår, angående jobbet och hon tycker att om jag mår så dåligt att jag borde sluta. Men jag vill tjäna en bra a-kassa och fpenning, frågan är om jag orkar i 6 månader.

Att de nu vill flytta mig till en annan tdl, utan att ge mig en chans har gjort att jag fått dålig självförtroende och tror att jag aldrig ska lära mig.

Jag gör småfel som att glömmer gå ut med brickan och får hela tiden påpekanden som "Du måste gå ut med brickan efter varje patient" "Om du ska vara sen hela tiden får du problem".

Jag lämnar min lilla dotter heltid på förskolan för att vara på jobbet och får bara påpekanden och nedlåtande kommentarer.

Får se hur länge jag orkar vara kvar.... Jag vill så klart lära mig, bli duktig och bli fastanställd, men jag trivs allt mindre när jag ser hur jag blir behandlad. Finna några trevliga och stöttande personer, men de är inte många...

Likes

Comments

Så då började jag jobba som tandsköterska den 1a september och har inte fått sparken än😅.

Skämt åt sido. Det är sååå fruktansvärt stressigt. Jag hoppas jag kommer in i det och alla säger ge det tid det kommer. Så jag gör mitt bästa och är hela tiden orolig att jag blir uppsagd innan provasntällningen går ut för att jag är långsam och en anledning till att vi är 10-15 min försenade. Ingen har sagt något än för det var första veckan men hur länge ska de acceptera att jag är sen.

Förutom assistans så ska jag ta hand om rummet se till att allt är påfyllt, öppnar/stänger rummet. Vid stängning ska man byta salivsugar, suga genom dessa, ev. med en rengöringsvätska. Låsa in medicin osv. Jag ska också ta hand om administration kalla patienter, packa och posta protetikarbeten, hämta protetikarbeten. Under gruppundersökningar är det meningen att jag ska ta röntgen och ev ta tandsten. Jag känner att jag fixar inte detta. Var länge sen jag tog röntgen och är jätteosäker. Jag har aldrig tagit tandsten, bara en gång med handinstrument, gick så där. Jag har inte fått använda ultraljudsspetsen.

Jag är jätterädd att när de ser att jag inte fixar detta med röntgen och tandsten att jag ska få kicken. Jag är sjukt orolig för större behandlingar som rotbehandlingar, protetik, större extraktioner.

Nu när jag äntligen börjat lära mig rummet och hur min tdl jobbar ska jag få flytta till en annan tdl som började samtidigt som jag. Vi är alltså båda nya och jag har en känsla att det kommer inte alls gå bra. Så jag har ställt in mig på att bli inkallad när som och få sparken.

Jag var så glad när jag fick jobbet, men min mage har totalt haverat. Jag är hård i magen i över en vecka och kan knappt äta och har ingen aptit.

Jag trodde att arbetstiden skulle vara 7.30-16 men nu är den till 17 så man ska kunna ha en kortare dag varje vecka. Dessutom är det en kväll i veckan. Jag är helt slut när jag kommer hem och träffar knappt Elise. Den här veckan var hon jättesjuk med hög feber och skrek efter mig men jag var tvungen att gå.

Det här känns inte bra alls. Vi ska ha rotbehandling nästa vecka. Trots att tdl berättade hur hon gör var det mycket och jag tror inte att jag fixar det. Blanda material tar också jättelång tid.

Får se hur det går nästa vecka. Jag hittar ju knappt saker. Nu om jag ska byta rum blir det kaos igen😰.

Likes

Comments

Om 2 veckor, 1a september börjar jag jobba som tandsköterska för första gången. Det har gått 2,5 år sen examen och jag hoppas verkligen att jag hinner med allt som ska göras😰. Gud det är så mycket att hålla reda på. Tänk om jag misslyckas med något och de bestämmer att kicka mig... Inte roligt.

Jag litar inte på arbetsgivare speciellt när man är provanställd. Har ju både blivit lurad och behandlad som skit. Jag går in i detta med usel självkänsla när det gäller yrket. Hoppas jag lär mig och blir mer eller mindre självgående rätt fort. Räknar me enorm stress första de första veckorna.

Likes

Comments

Snart börjar min efterlängtade anställning som tandsköterska. Är så klart nervös inför hur det ska gå men hoppas och tror att jag lär mig allt så småningom. Det här med att vara osäker i jobbet är en stressmoment som jag hoppas kommer att försvinna ju mer jag kommer in i rutiner.

Nu till ett problem som KOMMER INTE ATT FÖRSVINNA....Skånetrafikens eviga krångel med buss och tåg. Jag är så fruktansvärt trött på alla signalfel, spårfel, nedrivna kontaktledningar och alla andra ursäkter de har för att ställa in tåg när folk ska till jobbet/skolan och andra aktiviteter. Jag brukar gå in och kolla hur trafikläget ser ut. Bara förra veckan var det ETT MEGA PROBLAM I 2 DGR mellan Helsingborg, Lund och Malmö. 2 dagar!!!!???? Första dagen, på kvällen sa de att problemet var åtgärdat men sen på morgonen var det fortsatt tågstopp. Jag blir så j*vla förbannad!!!

Och det funkar heller inte med ersättningsbussar, för de kan bara få fram ett fåtal bussar och kan alltså inte ta med alla som väntar..... Sjukt!!! Ska de ha såna problem så ofta åtgärda i alla fall ersättningstrafiken så den funkar som den ska och tar med alla.

Jag menar hur många ggr kan man komma försent eller utebli från jobbet pga. sena/inställda tåg och få jobba kvar, när man är provanställd.

Igår tog jag tåget till Lund för att ta ett blodprov och kolla om jag är vaccinerad mot Hepatit B. Var ju tur att jag inte fastnade där eller på vägen dit. Är jag inte vaccinerad då måste jag åka igen och ta vaccinet, förhoppningsvis hinner jag med 1a dosen innan jag börjar jobba. Att sen hela tiden oroa sig om man hinner eller ens kommer fram pga. tåg kommer ge mig magsår.

Likes

Comments

Idag har vi varit gifta i 2 år, det ska vi fira på Oasen med fondue. Sjukt god mat där, värt varje krona😊.

Elise är hos farmor. Hon har inte sovit alls idag, trots att vi var ute och försökte få henne att somna men hon ville bara springa och busa. Hoppas hon somnar bra inatt för imorgon är det förskola.

Likes

Comments

Skönt, sitter vid fönstret på hemvägen så man kan se havet😍.

Elise är jättegrinig igen, fick inte vila ordentligt för vi skulle ut ur bilen på båten.

Likes

Comments

På den här resan blev vi alla förkylda. Elise fick panik så fort nån av oss gick ut, hon var ofta missnöjd. Kanske pga. halsont och miljöombyte. Ska iaf vara skönt att komma hem.

Boendet var under all kritik, 3 pers i det pyttelilla rummet, vårt badrum är större. Dålig städning av badrum och toaletter. Nä, om vi åker nästa gång så blir det hotell även om det kostar en hel del. Jag kommer också jobba, så då får vi lägga mer pengar på ett trevligt boende.

Det är så fint på Gotland och mycket att se. Var jätteskönt att bada i havet med rejäla vågor och bada på Vattenlandet. Men det kassa boendet, dålig mat och förkylning har förstört en hel del.

Sjukt svårt att hitta barnvänliga restauranger i Visby. Allting är knökfullt, Elise blev jättestressad av alla människor. På de flesta restauranger ska man boka bord, Gud vet hur långt i förväg. När vi väl var på trevliga restauranger med god mat, fick vi överbetala en massa. Orka 400 kr/pers för en buffé. Helt otroligt aldrig varit med om att det är så svårt att hitta matställe. Vi åt skitmat under nästan hela resan, nu tar jag en paus från vidriga pizzor och McDonalds🤢.

Likes

Comments

Fy vilket väder det är här, iskall blåst och knappt nån sol. Snacka om misslyckad semester, lägger man dessutom till att vi bor i en garderob så är det ett exempel på hur man INTE ska ha det på en resa. Jag som så gärna ville bada, men det är i princip omöjligt i denna kylan.

Idag har vi iallafall varit på en bilmuseum. Elise fick åka en liten bil ich var jätteglad. Annars har hon varit helt omöjlig hela dagen. Vet inte vad det är, om hon är trött eller vad det är...

Det finns ingen pasta här så hon äter knappt.

Nu har jag och M börjat få ont i halsen också👎.

Likes

Comments

Första natten på Gotland. Måste säga att jag blev chockad närjag fick se rummet, trodde inte att det skulle vara så låg standard. Visar sig att M har bokat ekonomi rum, det kulle ha varit familjerum.

Ingen belysning på kvällen/natten bär man går på toa eller ska duscha. Toalett och dusch finns i två separata hus, usch👎. Trodde de skulle iaf vara i samma hus. Det är jobbigt att bo så med en 2 åring. Vi har en våningssäng, en enkelsäng och en byrå på rummet. Jag sov i den översta sängen M i den nedersta och jag nattade Elise i enkelsängen. Till min stora förvåning sov hon som en stock hela natten, var väl trött. Så natten gick mkt bra och jag är utvilad. Men om hon skulle vakna på natten och jag måste gå mer till henne i sen pyttelilla sängen så blir det sjukt jobbigt. Vi ska bo här u 6 nätter.

M pratade med receptionen igår och de sa att vi skulle få bo på hotell vissa dagar. Imorgon är det fullbokat så det blir det här rummet igen. Får se hur vi gör... Skönt att Elise sover själv o så men vaknar hon som sagt så blir det jobbigt... Vissa nätter sover hon hur bra som helst och vissa nätter sover hon så där...

Likes

Comments