i helgen Hittade magsjukan hem till oss. natten till söndagen spydde milo i sängen och vi trodde att han bara druckit för mycket och snorat och hostat men på söndag eftermiddag fick jag det. Blev helt slut körd och Tobbe fick åka och köpa Cola åt mig. natten till måndagen var de Theos tur. så på måndagen åkte Tobbe och köpte ny madrass till sängen, Slängde den gamla på tippen och handlade hem mat. värsta timmarna i mitt liv ^^ När han kom hem igen så svimmade jag för första gången i mitt liv. de var läskigt. tog emot mig mot väggen och bara ramlade ihop. vaknade efter några sekunder när Tobbe skulle bära mig till soffan.
Och i natt var det Tobbes tur. så idag har jag och ungarna varit ute i flera timmar och låtit han vila. Men bara att hoppas att Tobbe är sista anhalten och vi snart är friska!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

försökte lägga in bilder i förra inlägget, men de gick inte så bra..  men nu funkade det!

Likes

Comments

Hej på er. Idag har jag och Milo varit på bvc när Theo var på dagis. Det var dags för 1 års vaccin. Det gick bra och han var jätte duktig! Lite ledsen ett par sekunder och sen fortsatte han att charma läkaren och sköterskan ;)

Jag och milo har nu varit förkylda sen måndag förra veckan, jag trodde att de började gå åt rätt håll i början på den här veckan, men efter att vi hämtat hem Theo idag vid halv två och jag slappnade av i kroppen kände jag mig genast frussen och har så ont i ögonen när jag tittar upp och åt sidorna. Så kanske tog ut segern i förskott. Nu känner jag mig mest trött och har fortfarande ont i ögonen, men efter ett bad med milo så fryser jag i alla fall inte.

Igår var vi nere på biblioteket och lekte lite med pojkarna. Det var mysigt och när vi kom hem passade vi på att åka lite pulka runt gården. och idag fick Theo åka pulka till dagis och även milo Fick åka lite när vi hämtade Theo på eftermiddagen.


Likes

Comments

​Idag fyller Theo 4 år och imorgon fyller Milo 1 år, så igår hade vi kalas för båda två! Mycket folk, mycket fika och massa fina presenter fick dom! Dagen blev väldigt bra. Här kommer det bilder.

Likes

Comments

Igår gick vi och handlade presenter till Rose och sen gick vi och matade fåglarna tillsammans med kim och erika

Likes

Comments

Likes

Comments


Bilder från när vi var ute och lekte och tog lite kort för ett tag sen

Milo äter själv.


Linslus

Likes

Comments


Finaste Milo


Fikat


Fina tokiga Theo


Bilder på några av dom som kom och firade mig. Så underbara vänner och familj jag har!

Likes

Comments

Hej ! vilken helg det har varit! mamma kom hit i fredags och åkte hem idag. I lördags firade vi min födelsedag med kalas och utgång på kvällen. fick massa fina presenter och en riktig rolig dag/kväll! kommer lägga upp bilder när jag orkar sitta vid datorn.

men nu är jag dunder förkyld. skulle inte klara mig utan Alvedon och nässpray och lite hostmedicin. ändå har vi orkat oss iväg till affären, jag gjorde pannkaka till ungarna, som förövrigt åt jätte bra! och försökt plocka ihop efter två orkaner till ungar!  haha.tacka gudarna för Alvedon! Milo är också ganska sjuk men vilken energi han har emellanåt ändå! haha. nu sitter jag å får i mig lite mat efter att ha fått milo att somna. Theo sitter och varvar ner i soffan och snart ska vi sova ♡

Likes

Comments