​Idag fyller Theo 4 år och imorgon fyller Milo 1 år, så igår hade vi kalas för båda två! Mycket folk, mycket fika och massa fina presenter fick dom! Dagen blev väldigt bra. Här kommer det bilder.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår gick vi och handlade presenter till Rose och sen gick vi och matade fåglarna tillsammans med kim och erika

Likes

Comments

Likes

Comments


Bilder från när vi var ute och lekte och tog lite kort för ett tag sen

Milo äter själv.


Linslus

Likes

Comments


Finaste Milo


Fikat


Fina tokiga Theo


Bilder på några av dom som kom och firade mig. Så underbara vänner och familj jag har!

Likes

Comments

Hej ! vilken helg det har varit! mamma kom hit i fredags och åkte hem idag. I lördags firade vi min födelsedag med kalas och utgång på kvällen. fick massa fina presenter och en riktig rolig dag/kväll! kommer lägga upp bilder när jag orkar sitta vid datorn.

men nu är jag dunder förkyld. skulle inte klara mig utan Alvedon och nässpray och lite hostmedicin. ändå har vi orkat oss iväg till affären, jag gjorde pannkaka till ungarna, som förövrigt åt jätte bra! och försökt plocka ihop efter två orkaner till ungar!  haha.tacka gudarna för Alvedon! Milo är också ganska sjuk men vilken energi han har emellanåt ändå! haha. nu sitter jag å får i mig lite mat efter att ha fått milo att somna. Theo sitter och varvar ner i soffan och snart ska vi sova ♡

Likes

Comments

Här kommer lite bilder som jag inte orkat lägga upp än. Vi var och hälsade på Marika och Mika i måndags och jag tog lite kort där. Mika och Theo sminkade varandra och blev så fina så ^^

Tog lite kort på vägen hem också

Likes

Comments

God morgon! Idag är en sån där dag igen, då det händer massa tok innan jag inte riktigt hinner vakna! Milo bajsade så vi skulle byta blöja, när jag väl lyckats få han ren bestämmer jag mig för att passa på att kissa, då tar milo tillfälle i akt och slänger sin leksak i kattlådan. Jag skyndar mig och tar han därifrån och tvättar av mig och leksaken. Då hinner Milo slänga servettpaketet i toaletten. jag tar upp dom och tvättar av mig igen. då börjar han plocka upp dom bajsiga servetterna från den gamla blöjan och slänga dom i toaletten, jag tar milo och tvättar av oss igen. Haha Nu ska jag hinka kaffe och vakna till liv ;)

Likes

Comments

wow vilken morgon! klockan är bara tio och jag är helt slut i huvudet! haha. Milo är klängig och gnällig och sover sin första middagslur redan :) När han inte varit i mitt knä/famn har han bara gjort bus.  slängt Theos flaska i toan och tagit av sig sin bajsblöjan bland annat ^^ Nu ska jag dricka massa kaffe och försöka plocka ihop lite innan Milo vaknar igen. Sen ska vi ut på promenad!

milo äter fryst pommes. tror de kan vara en tand som spökar

Likes

Comments