Smeltet snø. Varmere vær. Lysere dager. Vakre vår klær til de små i butikk vinduene. Ikke lag på lag med klær for å gå ut. Sølepytter og gjørme. Endelig begynner det å bli vår!
Jeg har alltid vært mest glad i våren og høsten. Det er hverken for kaldt eller for varmt. Naturen viser sine beste sider med alle de vakre fargene. Kkesbutikkene kommer med de fineste nyhetene til små barn. Lettere tøy og vakre sko.

Jeg har nok dessverre falt for noen av vårens nyheter til mine små. Mini A Ture er noe jeg alltid har vært svak for. Spesielt ytterjakkene deres. De er slitesterke, vindtette og tåler ordentlig barnehage bruk. Fargene og modellene er til å bli gale av og de passer til alt.
Jeg har kjøpt modellen Wai til begge to denne gangen i fargene Endive Yellow og Flint Stone.
De passer perfekt sammen med beige cotwool lue fra Kivat og bomulls bacalava fra Huttelihut ss17 i fargen Light Grey.

Her er fjordårets modell fra Mini A Ture og Wheat.
Storesøster passer heldigvis den fra i fjor nå også, så da kan vi bytte på litt. Den passer perfekt sammen med stripete lue fra Kivat.
Lillebror sin jakke ble kjøpt brukt, så det er noe jeg kaller ett godt kupp! Kivat lue i blå passer supert til denne også kjøpt brukt.
Så nå kan våren bare komme, vi er klare!
Q: Hvilke vår jakker & luer foretrekker du?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei, lenge siden sist!
Her har det gått i ett siden jul & nyttår med både omgangssyken på storesøster og bronkiolitt på lillebror. Så vi har vært en liten tur på barneavdelingen på Drammen midt oppi alt. Jule middager, besøk, lite søvn og alt annet har virkelig tatt knekken på oss her hjemme, så nå nyter vi at vi er tilbake i faste rutiner.
Jeg har også begynt å få en liten hobby på kveldstid når barna har sovnet, nemlig strikking!
Nå for øyeblikket driver jeg på med en Skappel jakke til meg selv og ullshorts til lillegutt. Etterhvert så skal jeg prøve å strikke leggvarmere og ullbukser til storesøster men tar det litt som det kommer.

Nå har jeg blitt ferdig med bakdelen, og har begynt på den ene siden av jakken så skal jeg se om jeg klarer å montere det uten hjelp, tihi.
Men jeg vet ikke om jeg skal begynne å blogge igjen eller ikke, jeg har så mye jeg gjerne vil ha skrivd ned og fått ut men vi får se!

Likes

Comments

Snart er det rødt som er alles yndlingsfarge og bakken blir farget hvit. Ungene sitter å ser på filmer med herlig musikk og god mat serveres! Deilig hjemmelaget risgrøt, gløgg med nøtter i, kakao med krem og masse deilig julemat. Jeg er veldig glad i julen men ikke så glad i rød. Jeg syns alltid at det er kjempe gøy å sette sammen en ønske liste for vesle snupp men nå har jeg plutselig to stykker å gjøre det for.
Så jeg fant frem litt av hvert på nettet for de har egentlig litt mer enn enn nok av leker og slikt dill dall, så klær kan komme godt med.

Til lillebror var det ikke så fryktelig vanskelig å finne ut, for ull trenger han virkelig. Ulldresser og andre ullplagg kommer godt med når han er så liten. Jeg har sett litt på Nøstebarn sitt økologiske ull og vurderer om jeg skal kjøpe ullfleece dressen derfra i stedenfor en ny Lillelam dress men har ingen erfaringer med den. Storesøster har hatt litt derfra men jeg har ikke syntes at det har vært så spesielt bra som de sier, noe jeg vil tro i og med at de har en relativt stiv pris på det aller meste!
Har også ønsker om relativt mye nytt tøy i større størrelse til lillebror da han vokser som bare det og bruker allerede str 68 (han er 3mnd)!!

Til storesøster så står ny Lilleba pysj høyest på ønskelisten da alle hennes er litt i det minste laget.
Hun har også blitt bitt av Frost-feberen ett godt år etter alle andre. Så pysj og genser fra Wheat sin egen Frost kolleksjon er skrevet ned. Og massevis av ullpysjer er alltids godt å ha litt for mye enn litt for lite av. Jeg har jeg sett på Joha sine. De er jo ikke så fryktelig dyre og holder ekstremt godt i vask. Liker spesielt kolleksjonen de har med Antarktis mønster nå siden det er ull-bambus, så barna skal i hvert fall ikke klø.Q: Hva er deres julegaver ønsker til barnet/barna?

Likes

Comments

Hei!
Lenge siden sist. Mye har skjedd. Familien har økt de siste tre månedene og vi har det alle kjempe bra! Tenkte jeg skulle prøve meg på det blogg greiene her igjen for å ha noe å gjøre i løpet av en dag. Så da gir vi det en sjanse til!
Siden sist har altså lillebror ankommet verden. Han kom heldigvis 11 dager før termin og var helt perfekt! Fødselen gikk unna på 5 timer fra første rie og var intens men nå hadde ikke jeg akkurat sett for meg noe annet enn intense rier uten pause og massevis av smertelidrende. Godt var det å bli ferdig.
Nå er jo lillebror allerede 3 måneder og vokser som bare det. Storesøster er helt fantastisk og jeg kunne ikke ha bedt om noe mer fra henne. Overgangen var kjempe lett og hun er fryktelig overbeskyttende ovenfor lillebroren sin. Ingen sjalusi, bortsett fra det lille vanlige men ellers har virkelig alt gått på skinner.

Jeg er så utrolig heldig som har så vakre barn og ikke minst friske!
Nå runder jeg av for jeg vet faktisk ikke hva jeg skal skrive om.

[ Linn Mathea's antrekk ]
Kravegenser - Memini
Neya Romper - Memini
Sløye Mauve - Den Lille Prikken over I'en
Strømpis - Safa
Sko - Ponny

  • 11 lesere

Likes

Comments

Lenge siden sist? Helgen ble ikke akkurat prioritert når det kom til blogging og oppdateringer. Jeg ville heller være med jentungen enn å sitte foran en skjerm å skrive. En fin helg har vi hatt i hvert fall. Lørdagen ble brukt til en ordentlig vask og middag hos min tante og onkel, som alltid er like koselig og du ender alltid opp med å nærmest trille deg ut døra. Og dagen i går gikk i barnedåp for lillesøsteren min. Der var det masse god mat, kaker og utrolig godt selskap! Jeg syns barnedåper er koselige men syns det er rart å døpe uten den kristne troen men er veldig stolt av å være fadder til lillesøster.
Helgen har også blitt brukt på litt nettshopping.. Så da røyk det fort veldig mye penger, så nå er det shoppe stopp en god periode!

Alt er fra www.uglerimosen.no 

Lillebror har fått seg Lillelam dress som han skal dra hjem i, Lillelam sommerull cardigan som skal brukes på sykehuset, Lilleba pysj og Memini bunny overall. Også fikk jeg med en kjempe fin rangle fra Sebra med på kjøpet. Den er jo så fin!
Nå får bare flaskene fra Twistshake dukke opp så har jeg det også i tilfelle ammingen ikke går så bra.

Storesøster fikk også litt i posten i dag for en gangs skyld. Lenge siden noe dukket opp til henne så det var visst på tide. Så da ble det to nye Lilleba pysjer på henne og en ny Memini bunny overall på henne også. Da kan jeg kvitte meg med litt annet i skapet hennes så dette kan få plass.

Tenk på at det at i dag så er det bare 53 dager igjen til Lillebror skal melde sin ankomst. Men jeg håper på noe før for nå begynner kroppen min å slite. Er ikke spesielt gøy å gå rundt å ha vondt hele tiden og omtrent ikke få noe søvn i løpet av en natt.
Jeg er forresten mye mer aktiv på min instagram konto om du ønsker å følge meg der :-) - mammaidab

Likes

Comments

Riktig god fredag til deg! Like vakkert vær i dag som i går og da må man jo bare smile til tross for sliten kropp. Her går det i laging av farsekaker og vasking, orket nemlig ikke å vaske gulv i går så det blir tatt i dag. Ingenting er bedre enn å ønske helgen velkommen enn lukten av nyvasket hjem? Jeg syns i hvert fall at det er vanskelig å slå det.
Planen for dagen er egentlig bare å vaske ferdig, få bort litt oppvask, dra å kjøpe blomster, lage ferdig farsekaker og kose meg masse med jentungen.

Blir noen brett med farsekaker da jeg kjøpte nesten en kilo her om dagen. Jeg pleier å blande inn litt karbonadedeig også for å få den litt grovere og nå de siste gangene har jeg også tilsatt sjallotløk. Da blir de skikkelig gode! Og her er farsekaker alltid en vinner rundt middagsbordet, så det er greit å litt for mye av det i fryseren enn litt for lite.

  • 99 lesere

Likes

Comments

Nå har jeg akkurat dumpet inn døra her hjemme etter å ha levert frøkna i barnehagen. Så nå skal jeg få igjen pusten litt før noen skikkelig tak skal tas her hjemme. Det ser virkelig ikke ut men sånn går det når man heller vil være med barnet sitt enn å ha ett rent hjem hele tiden. Så gulv skal støvsuges og vaskes, vinduskarmer skal det tørkes støv av, oppvasken må bli vasket opp og klær skal vaskes og legges inn. Så jeg tror jeg har nok å gjøre før jeg skal hente vesla igjen i barnehagen etterpå.

Våknet opp til enda en deilig solfylt dag og ikke en så veldig gal temperatur heller, så til tross for dårlig søvn i natt så hjelper været en god del på humøret.
Ha en fin dag videre alle sammen!

Likes

Comments

Hvem hadde trodd det at jeg skulle få ut to innlegg på en dag? Ikke jeg i hvert fall. I skrivende stund ligger jeg i senga å ser på Criminal Minds og krangler med øya om å holde meg våken litt til. Lillegutt sparker som bare det og kynnere kommer og går. Legg smertene kommer også i ny og ne, og jeg hadde det slik med Storesøster også og da var det ett klart tegn på at fødsel er rett rundt hjørnet. Håper egentlig at fødselen snsrt kan begynne men jeg er jo ikke høygravid en gang enda og har kun kommet til uke 33, så jeg må nok bare smøre meg med tålmodighet i hvert fall fire-fem uker til.

Endelig fått tak i en pysj som ikke strammer i hjel bekken og mage og i tillegg er super søt! Vi var jo som sagt på en aldri så liten shoppingtur i dag så da fikk jeg kjøpt meg litt nye truser og pysjer som jeg skal bruke på Føden. Storesøster fikk også masse nytt sommertøy og Lillebror fikk en ny cardigan.
Fikk også kjøpt Sophie La Giraffe da den jeg hadde etter Storesøster ble gitt bort, og jeg innså det at den er sikkert like super denne gang som sist! Og en badeleke fra Sophie. Fikk også ammeinnlegg i bambus fra Lilleba i posten i dag, slo jo til når det var salg. Så nå kan jeg snart si meg ferdig. Mangler bare at stellevesken dumper ned i postkassen. Samme med den tynne ulldressen fra Lillelam og litt flasker.
Nå skal jeg straks legge meg for innlegget ble veldig usammenhengende så det er nok ett tegn på at det ble altfor lite søvn i natt.

Likes

Comments

Følelsen av å våkne til blå himmel og solskinn er helt fantastisk! Endelig kommer sommerværet hit og humøret mitt er helt på topp. Jeg og lillemor fant også ut at vi like gjerne kunne ta fri fra barnehagen og ha en kose dag bare hun og jeg. Selv om hun har full barnehage plass så behøver hun ikke å være i barnehagen hver eneste dag syns jeg, så en gang i blant så tar vi fri. I dag skal vi bare nyte været, spise god middag, kose oss og kanskje ta oss en tur inn til byen for å shoppe litt sommertøy og litt flasker til Lillebror.

Prøvde å få til ett bilde av oss sammen men det er ei som er lite fotogen i dag dessverre, så slenger med ett fryktelig dårlig bilde fra Snapchat og ønsker dere alle en riktig fin sommer dag☺️

Likes

Comments

Hei og hopp fra regnværet. Jeg trodde det at endelig så var det ordentlig sommer men regnet pøser ned og shortsen er byttet ut med bukser nok en gang. Ubestemmelig vær for tiden. Det merkes på humøret nå som gravid hormonene virkelig har lyst til å slå til. Men når det er stygt vær ute så kan jeg sitte inne å planlegge siste rest til Lillebror kommer. Nå de siste dagene har jeg gått over og funnet frem det jeg syns er viktig for både meg og han å ha med på sykehuset.
Det er tross alt veldig greit å være tidlig ute denne gangen i forhold til sist gang for da måtte pappaen til lillesnupp dra hjem for å hente ting, noe som resulterte i det at jeg hadde ikke det jeg faktisk trengte i nærheten. Så denne gangen har jeg skrevet en liste over nyttige ting som jeg kan få bruk for. Bedre å ha med seg for mye enn akkurat for lite mener nå jeg.

Siden jeg ikke helt vet hva slags type vær og hvor varmt det kommer til å bli så har jeg tatt med klær i både bomull og ull. Jeg vil også ha med meg mitt eget teppe til Lillegutt og har lenge sett på Lillelam pleddene og måtte virkelig bare kjøpe det denne gangen. Pleddet er i tynt merinoull så det burde passe til årstiden. Har tenkt til å kjøpe en tynn ulldress fra Lillelam som han kan bruke når vi skal hjem på grunn av den er regulerende mot kroppstemperatur. Gulpekluter, vaskekluter og smekker vil jeg også ha med selv på grunn av at sykehuset vasker sitt så ofte at jeg er redd det kan være veldig stivt.
Sokker og strømpebukser er veldig kjekt å ha for mye enn for lite av syns jeg og jeg vet som sagt ikke hvordan været er når han melder sin ankomst.

Nå mangler jeg bare stellevesken som snart dumper ned i posten forhåpentligvis. Ammesalve, brystskjold, engangsammeinnlegg og bambus innlegg fra Lilleba er gull verdt. Tøfler og en ny pysj er jeg nok nødt til å kjøpe inn men det haster ikke helt enda. Men alt i alt så er slt klart til Lillebror kan komme nå. Sengen er satt opp, babynestet ligger klart, vogna er i orden, vognposen fra Voksi er klar for bruk, storesøster gleder seg til å hilse på, alt av tøy er vasket, sengetøy er vasket og mamma sin kropp begynner å bli lei. Kom snart Lillebror, i morgen går vi inn i uke 33.

Likes

Comments