Header

Bra dag idag! Mys morgon med Miliam innan förskolan. Jag åkte till rusta direkt, köpte nya kuddar till soffan o handla på Willys, åkte hemåt o tog en kaffe här hemma med Sofie. Alltid mysigt!

Lugn o bra dag. Nu blir det en lugn eftermiddag här hemma middag o film!

Likes

Comments

Allmänt

Igår eftermiddag kom lilla Maja hem igen! Fattar inte varför hon lägger sig under golvet..hon får vara inne nu ett tag. Nu vet jag ju vart hon är när hon "försvinner" iallafall. Trött kisse här hemma efter två nätter ute.

Idag var det inget roligt väder alls..längtar så till våren nu ! Vill dekorera min altan!!

Idag är planen att Miliam ska till förskolan fast jag hade gärna haft han hemma som vanligt. Men det är så nyttigt för han att vara där en liten stund. Idag ska jag ta det lugnt hemma, behöver det. Inga måsten förutom att handla det som behövs till min räkgryta.

Ingen hemlighet att jag gillar den grabben 👆🏼

Likes

Comments

Allmänt

Sådär ja klar för lite ärenden och mille är på dagis vilket jag hatar men han måste vara där lite nu när jag är sjukskriven annars blir det jobbigt för han när jag börjar jobba igen :( han blev jätte ledsen nu när jag lämna han.. gör ont i hjärtat han är så mammig<3 men jag vet att det går över lika fort som tur är. Han har så roligt där med alla kompisar! Kommer garanterat hämta han tidigare!

Likes

Comments

Allmänt

Då var det dags för Maja att smita ut o inte vilja komma hem igen.. för två dagar sedan stack hon o Tila ut. Tila kom tillbaka men inte min lilla Majsan.. hitta henne igår under golvet utanför ytterdörren.. jag har krupit under huset (torpargrund)för att försöka få henne att komma fram men hon vägrar. Kommer få bryta upp golvet idag om hon inte kommer fram.. hon har varit där i två nätter nu. Jag kommer under långt men det blir tajt sista biten så jag når henne inte. Fattar inte varför hon envisas med att ligga där istället för att komma fram!? Min lilla bäbis. Hon var borta 1,5 dyng sist hon gick ut..Just nu myser vi i soffan med babbsan framför Barnkanalen. Snart dags för frukost innan Miliam ska till förskolan viD 10. Han har inte varit där på flera dagar. Så han ska få åka dit ett par timmar medan jag åker till banken och ska vila. Har härjat lite för mycket senaste dagarna, inte bra för brösten. Annars går läkningen bra . Det kliar så in i helvete bara!

Likes

Comments

Allmänt

Jag har en över aktiv unge här hemma, så jag hade inget val än att behöva trötta ut han idag haha. Vi åkte till Leos lekland han sprang runt överallt, jag gick glatt efter. Jag blev trött av att se han härja haha. Natta kom också dit o hjälpte mig :) åkte hem till oss sen, har städat och tvättar ännu. Tack för hjälpen idag natta <3 du är bäst.

Nu blir det mys hela eftermiddagen och kvällen!!

Likes

Comments

Allmänt

Köpt en köks ö till köket. Blev bra, vet inte riktigt va jag ska ha "i" den bara. Ska fundera lite. Idag har vi varit och kollat på Hugo dom vann, kul! Idag är jag sjukt trött. Vill helst bara sova :D

Likes

Comments

Allmänt

Bra dag idag, uppe redan klockan 8 imorse, skönt att komma upp i tid. Drack kaffe med pappa innan han drog till jobbet sen blev det att mysa framför serie i sängen en stund innan vi åkte till Kajsa och Fredrik. Fikade och Simon blev snygg i håret av duktiga Kajsa.

Sen åkte vi och stor handlade, hemma möttes vi av en glad Miliam! Vi har käkat tacos och ätit lördagsgodis i sängen framför film. Perfekt lördag!

Jag får inte ta kort på min lilla prins. Han blir sur :) imorgon ska vi nog åka och kolla när morbror Hugo har hockey match i Karlskoga!

Likes

Comments

Allmänt

Jag mår riktigt bra efter operationen, har inge ont. Just nu kliar det bara pga ärren som läker. Så det känns jätte bra! Men jag får inte bära o hålla på ändå såklart så jag får tänka mig för hela tiden.

Igår var vi ju på hockey, Färjestad förlora.. men vi hade roligt ändå. Tog någon öl o hade det trevligt! Tack för igår alla inblandade.

Han där är bra han.

Likes

Comments