Header

Allmänt

Ledig tisdag men blev en tidig morgon! Hade HLR utbildning med jobbet idag 9-11. Sen åkte jag raka vägen hem till bästa jenny och zeb, drack 100 koppar kaffe i solen! Underbart.

Efter det hämtade jag Tyra på dagis, hemma möttes vid av en glad Miliam! Har han hemma över natten :) älskar att ha han hemma! Nu har Tyra åkt hem och Miliam har somnat.

Grejat ute idag, fått upp bordet och parasollet! Blev jätte bra :D

Just nu....grilla är numera hans liv haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Igår hade vi en bra kväll med vänner här hemma, vi grillade tog någon öl och hade det allmänt trevligt! Perfekt måndag. Elin Robert Mikkan och Philip var här :D kommer bli många grillkvällar här hemma!

Likes

Comments

Allmänt

Ledig måndag är det bästa som finns, ska åka in till stan och köpa grejer till altanen nu! Sen fixa och greja lite ute och inne. Ikväll blir det grillning igen :D

Likes

Comments

Allmänt

Alltså vädret var ju helt underbart igår! Sommaren känns inte allt för långt bort nu, jag längtar såååååå att få spendera sommaren med alla nära och kära.
Igår hade vi premiär grillning jag, baby och Natta. Simon satte ihop grillen och var grill ansvarig medan ja och natta greja med maten.

Perfekt avslut på en söndag <3

Likes

Comments

Allmänt

Igår hade vi en sån fin och bra eftermiddag i Mariebergsskogen! Inte nog med att jag fick spendera dagen med min älskade son, Simon och natta <3 bästa!

Natalie tog massa fina bilder!

Sånna här dagar är de bästa jag vet! Miliam var så nöjd och glad, så jobbigt att mamma veckan tog slut igår. Mitt hjärta går sönder blir bara jobbigare och jobbigare när veckan tar slut. Tror aldrig jag kommer vänja mig vid detta. Men i slutändan är det viktigast att Miliam har det bra, vilket han har älskade unge vad jag är stolt över dig!

Helvete vilken snygg man jag har. Tänk att jag fann dig, väldens finaste människa! Aldrig trodde jag att jag skulle finna någon som dig.

Likes

Comments

En lördag som bestod mest av att åka bil! Men det har varit en toppen dag. Varit på kalas för morfar som fyllde 85 år, älskade morfar.

Sist men inte minst hade jag tjej kväll här hemma med världens bästa tjejer!

Mille var gladast av alla <3

  • 364 readers

Likes

Comments

shopping, TIPS

Ja igår kom min byrå hem! Äntligen! Dock kom den i många kartonger = miljoner delar och miljoner beskrivningar på hur den ska byggas ihop. Jag ångrar mig redan och tänker jag skickar tillbaka skiten.

Efter ett försök av mig och Jossan att få ihop den gav vi upp och min man räddade mig från ett utbrott haha. Han fick såklart ihop den! De tog typ 3 timmar!!! Sjukt att de ska behöva ta sån tid att få ihop skiten 😂 men nu är den på plats, tur den är fin.

Likes

Comments

Allmänt

Det är så typisk att man ska iväg och jobba kvällen en fin dag som denna! Hade gärna spenderat den utomhus, Miliam är hos mormor så han kommer säkert få vara ute och njuta av vädret idag . Jag jobbar egentligen hela Helgen men har fått tagit semester imorgon och på söndag. Men ja klagar inte skönt med en ledig helg :) jobbar iallafall kvällen idag 15-22. Ha en fin fredag alla!

Fick njuta av lite sol hos mamma iallafall innan jag åkte hem till Simon o lämna saker, nu ska denna trötta människa häva lite kaffe.

Likes

Comments

Allmänt

Igår kom Tyra och Jossan över strax där efter kom även Elin och natta! Så härligt att få ha nästan alla mina favvo tjejer hemma. Vi njöt av vädret och barnen hade roligt och härjade på som vanligt! Fick även hem min nya byrå! Visar bilder senare.

Likes

Comments

I samarbete med @twistshakebaby #twistshake vill jag ge er 20% på hela deras sortiment! Har fått hem denna nya produkt, den kommer användas flitigt! • Finns i storlekarna 8+ samt 12+ månader samt tio olika färger

  • Har ett mixernät som söndrar eventuell frukt och därmed smaksätter vattnet i pipmuggen 🍓🍉🍒🥒🍋🍇
  • Begränsad upplaga. Eran rabattkod är "Idaaolofsson20" trevlig shopping! 😀
  • TWISTSHAKE HEMSIDA <--- HÄR
  • Likes

    Comments