Daily

Kylan har börjat krypa in men samtidigt så är det soligt på förmiddagarna. Det är nu man ska klä sig så bra som möjligt och inte bli lurad av solskenet. Regn lite då och då. Men det är så det är i Paris.. Semester har jag nu, passar på att göra bort alla saker man inte hinner med då man jobbar mån-fre. Mysa med barnen och deras pappa som är hemma och är sjukskriven länge till framöver.

BISOU!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

New in

Nya skor var precis vad jag behövde efter två veckor av smärta under mina fötter. Kändes som om jag gick på spikar... Kanske gått för mkt i mina ballerinaskor denna sommar. Med hösten vid dörrarna så kan mina fötter vila ifrån öppna platta skor. Dessa neon mint gröna "Puma" skor är helt underbara är de. Lite platå i höjd, inte för höga inte allt för låga. Me like.

BISOU!

Likes

Comments

Fest/Party, Outfit

Igår va jag på vippen med vänner. En behövlig utgång för att föra födelsedagen min som var i torsdags. Imorgon är det skolstart för mina två barn. Det är en speciell dag för lille mannen som aldrig varit på dagis med andra barn förutom kusinerna. Men jag tror och hoppas han kommer att tycka om sin klass. Nu blir det att sova och spara energi för imorgon.

BISOU!

Likes

Comments

Familj/vänner, Florence

Haft en super duper födelsedag uppvaktning idag. Efter morgon arbets passet  kommer jag hem till glada barn och deras far som överraskande mig med tårta. Kunde inte önskat mig mer. En frisk man med krya barn. Älskar dem oendligt. Tack till er alla, familj och vänner för gratulationerna.

BISOU!

Likes

Comments