Daily, Inspo

De sista 3-4 veckorna som varit nu har jag verkligen passat på att göra det som gör mig glad och blir avkopplad av, blad de sakerna är en av det att sticka. Som ni ser ovan på bilderna, så håller jag på med en mössa till ett litet barn. Börjat med en liten väst också. lol. Mins ej sist jag stickade något, men det hejdade mig ej att börja igen efter så många år. Det lilla jag kunde kan jag fortfarande, som tur.

​💋

Likes

Comments

Daily, Familj/vänner

Nu har barnen höstlov, själv så jobbar ma. Har tre dagar ledigt vid slutet av lovet som tur. Att deras pappa är med dem hemma första vecka är ju tur, så de slapp vara på fritids. Ska se vad man hittar på för kul de kommande dagarna. Som tur så jobbar jag ej på helgerna så vi hinner ha lov kul med hela familjen.

​💋

Likes

Comments

Daily, Kids

Idag hann barnen både vara på skolan och sedan följa med mig till optikern. Som vanligt efter senaste besöken sedan 2år sedan så har synen försämras smått i högre ögat. Är så dåligt på att använda mina glasögon vardagligt. Så nu ska jag försöka besöka en optiker som kan skriva ut linser till mig. Good natt på jii.

​💋

Likes

Comments

Daily

Kylan har börjat krypa in men samtidigt så är det soligt på förmiddagarna. Det är nu man ska klä sig så bra som möjligt och inte bli lurad av solskenet. Regn lite då och då. Men det är så det är i Paris.. Semester har jag nu, passar på att göra bort alla saker man inte hinner med då man jobbar mån-fre. Mysa med barnen och deras pappa som är hemma och är sjukskriven länge till framöver.

BISOU!

​💋

Likes

Comments

New in

Nya skor var precis vad jag behövde efter två veckor av smärta under mina fötter. Kändes som om jag gick på spikar... Kanske gått för mkt i mina ballerinaskor denna sommar. Med hösten vid dörrarna så kan mina fötter vila ifrån öppna platta skor. Dessa neon mint gröna "Puma" skor är helt underbara är de. Lite platå i höjd, inte för höga inte allt för låga. Me like.

BISOU!

​💋

Likes

Comments