Kids, My Baby girl, Skönhet

Idag var det dags för hårtvätt. Gick bra, men som vanligt så får man ej kamma håret. Passade på och tog bild på prinsessan med Afron. Då det blev för mkt grin tog vi bilder på håret så hon fick se att hon var fin i håret, bara hon är lugn och stilla, tills vi tvättat håret. Nu sover barnen och kan passa på att göra mina sysslor.

💋

Likes

Comments

Hem/inredning, New in

God kväll alla snälla röra läsare. Kom fram till Paris ganska sent igår kväll..Var innan midnatt. Trötta var vi allihopa, barnen likt föräldrarna. lol. Kan säga att vi haft en underbar vecka i alperna. Alltid lika roligt att åka bort men hemma är alltid bättre. Imorgon blir det back to work. Hela dagen idag har bestått av städninged med lite mys med barnen. Här är en bild på pläden vi köpte med oss från fjällen. Den är lika skön att ta på som att se på. Nu får det vara nog från mig. Hoppas ni haften en underbar weekend?!.

💋

Likes

Comments

Daily, Resa

Idag blev det Skridskor med lille grabben. Åkte skridskor och puttade på honom på en åkstol för barn. Han ville ej ta bilder.. Nekade varje bild tagning jag försökte gör på honom. Fick ett par med digitalkameran men ett med mobilen. lol surar hela tiden..
Imorgon är det sista dagen på skidskolan för barnen och älsklingen. Blir kanske några medaljer, får man hoppas. De är såå duktiga juuu. På lördag blir det återvändo hemåt. Nu är hela kroppen och knoppen trött. Godnatt på ji.

💋

Likes

Comments

Daily, Resa

Hela dagen har bestått av vila och mys för min del. Senare i kväll efter vi hämtat av barnen från skidskola, blev det en stund i badhuset och
sedan en sen kvällspromenad. Så mysig med all ljus. Det små snöar konstant, så det är inte alls kallt ute. Nu lite sömn. Bonne nuit.

💋

Likes

Comments