Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har lenge hatt lyst til å ta håndavtrykk av Lea sine hender og føtter, men jeg har ikke fått surret meg til det før nå. Det ble noe så enkelt som avtrykk med maling på papir og det var litt av et prosjekt. Ikke veldig lett å få den lille hånden hennes ned på papiret. Planen var også at jeg skulle lage det i gips, men det får vi ta senere.

Vi brukte fingermaling i svart, hvitt og rosa fra panduro. Vi har også brukt tykkere papir for at det ikke skulle krølle seg.

Som sagt var det ikke like lett å få til, men jeg ble fornøyd med resultatet. Synes det ble så fint med alle tre sine hender.

Likes

Comments

Hei dere. Nå har det blitt en stund siden sist. Tiden flyr og dette halvåret har gått så innmari fort.

Før jeg gikk ut i permisjon og Lea enda lå i magen hadde jeg de store planene for hva vi skulle bruke dagene til. Jeg kan jo bare si med engang at jeg ikke har gjennomført halvparten av det. Vi skulle på babysvømming, babysang og yoga. Jeg skulle lage babymat fra bunnen av, lære meg å strikke og jeg skulle blogge om hverdagen vår.

Men dagene har blitt borte for oss og vi har verken gjort det ene eller andre. Vi får heldigvis dagene til å gå uansett. Faste ritualer hver dag, som en lang trilletur om dagen har vi blitt gode på. Lille L trives aller best i vognen sin og det er her hun sover på dagtid. Det er en liten prøvelse å få henne til å sove på dagtid. Da hun helst vil bli bært og være nær meg hele tiden. Når jeg legger hun fra meg så våkner hun som regel etter noen minutter. Dette resulterer ofte i en lite produktiv mor på husarbeid fronten og en overtrøtt baby. Uansett koser jeg meg gløgg ihjel og jeg nyter hver dag. Før vi vet ordet av det venter en helt ny hverdag for oss begge.

Kjøpte meg tulipaner i går, synes de var så fine. Tulipaner gir meg skikkelig påskefølelse. Ååå nå gleder jeg meg til påske!

Likes

Comments

Fikk disse nydelige rosene i går, tidlig morsdagsgave. Sånt gjør meg glad og settes stor pris på. Vi er heldige som har så mange rundt oss som bryr seg og ønsker oss alt godt.

Likes

Comments

Jeg tenkte å skrive litt mer om dåpen. Det ble en kjempe fin dag og vi er veldig fornøyde. Det var litt jobb å skulle gjøre det meste selv. På lørdag lå vi langt etter tidsskjema med ting som skulle ordnes og vi begynte å bli ganske stressa. Heldigvis fikk vi god hjelp av besteforeldre og søsken.

Jeg har jo ingen erfaring med koldtbord, så det ble en del planlegging når det kom til maten. Vi fant en fin oversikt over hvor mye man trenger av hva, men jeg var bekymret for at det ikke skulle bli nok mat. Derfor la vi til litt ekstra på listen vår, som resulterte i at vi har flere kilo mat igjen. Det var litt kjedelig at det ble igjen så mye mat, men det meste kunne fryses ned.

Selv om det ble noen travle dager, så har jeg kost meg veldig. Jeg synes jo det er gøy å bake og lage mat. Men det skal sies at jeg er glad for at neste store selskap blir konfirmasjonen hennes.

Likes

Comments

Nå kan jeg endelig puste ut. Etter et par travle måneder kan vi legge bak oss flytting, oppussing, jul og dåp. Jeg har vært ganske stressa og nå merker jeg at det skal bli utrolig deilig å bare få slappet av.

Å oppdatere bloggen har heller ikke blitt prioritert. Jeg har forsøkt, men de gangene jeg har startet å skrive har Lea som regel våknet. Det er veldig typisk.

Stua er enda full av bord og stoler, men det blir ryddet bort i løpet av de neste dagene. Nå skal jeg bare ta det helt med ro, det blir såå deilig!

Likes

Comments

Dagene bare flyr av gårde uten at vi har så mye på agendaen. De siste ukene har gått til å komme inn i gode rutiner igjen, det har ikke vært så lett å få til midt i flyttingen og julestria.

Om en uke skal Lea døpes, så det blir nok å gjøre her til uka. Vi skal ha selskapet hjemme og ordne med maten selv. Så det er mye som må planlegges.

Endelig passer uggsene hennes! Jeg har gledet meg til å få brukt dem helt siden vi fikk de i gave. De er jo så søte.

Likes

Comments

Hei dere. Hvor skal jeg starte? Jeg heter Marita og jeg er 22 år. Jeg er mammaen til Lea Clarisse som ble født 5. september 2016. Vi har akkurat flyttet fra Drammen til Sande. Opprinnelig kommer jeg fra Svelvik.

Jeg har lenge hatt lyst til å opprette en blogg for å samle tanker, erfaringer og kanskje noen tips. Jeg tenker at jeg kommer til å skrive om hverdagen vår og livet som mamma.

Litt kort om de første månedene med Lea - Hun har hatt kolikk siden hun var noen uker gammel. Dette er noe som har vært utrolig slitsomt og veldig krevende. Dager fylt med mye magevondt og gråt har på noen tidspunkt føltes helt håpløst. Endelig ser dette ut til å roe seg.

Jeg hadde også et tøft svangerskap som jeg etterhvert kommer til å skrive mer om.

Håper det blir spennende å lese og følge oss for både kjente og ukjente. Tar gjerne imot forslag om hva jeg kan skrive om, da kreativiteten ikke alltid er på topp.


Likes

Comments