Nå har jeg sittet uten bil helt siden lørdag, og helt ærlig så er det helt forferdelig. Jeg savner bilen min så utrolig mye, haha! Det er nesten litt tragisk. Men etter at man har fått lappen og bil, og man er vandt til å bruke bilen sin så er det helt håpløst når man først blir sittende uten noen ting. Heldigvis så stille morfar opp, så jeg låner bilen hans på kvelden sånn at jeg får brukt bilen hans på morgen, slik at jeg for kjørt barna på skole og barnehage, også må jeg kjøre bilen til han også må jeg sitte på med noen andre, som oftes så er jeg med mamma eller noen andre i familien. Også må morfar hente Joachim på skolen, også komme bort å hente meg og få kjørt meg opp til barnehagen sånn at jeg får hentet Marius, også må jeg kjøre han hjem også tar jeg bilen igjen. Det er ikke så enkelt, men må jo bare gjøre det beste ut av det. Nå håper jeg bare at jeg kan få igjen bilen min snart!I dag er det helt herlig vær, det har det faktisk vært en stund nå, og det er så utrolig deilig. Jeg nyter hvert sekund i sola som er nå. Om ikke lenge så er nok sola borte igjen å høst været kommer! 

Jeg har vært på hamar i lang tid i dag, og gått igjennom masse butikker. Helt ærlig så hater jeg å gå på butikker. Jeg fikk også opplevd noe i på hamar i dag også, det var et helt forferdelig opplevelse. Det var ei gammel dame, ikke så alt for gammel men hun var ikke ung eller. Hun kjørte rundt med rullestol også bikket hele stolen over henne ned en trapp, det var så utrolig stygt syn. Heldigvis så kom sykebilen og sånn, og det gikk jo bra med henne. Men så utrolig forferdelig å se. Jeg fikk skikkelig vondt i magen når jeg så det.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Det er når man først blir sittende uten bil man merker hvor avhengig man er av en med fire hjul. Bilen min er nå på verkstedet og jeg føler meg helt forferdelig bare fordi jeg sitter her uten bil. Fy fader å fælt det er. Jeg er rett og slett veldig avhengig av å ha bil når jeg må hente igjen barna mine og når jeg må levere dem på skole og barnehage, og det verste med det hele er at jeg sitter her uten noenting. Jeg har ingen bil jeg kan låne eller noe, så jeg føler meg helt ubrukelig. Hvordan i alle dager skal jeg klare dette her. Jeg håper virkelig at bilen min blor ferdig i morgen ellerså vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Mest sannsynelig så kommer min morfar å henter meg sånn at jeg får hentet barna mine. Men hvordan jeg skal få dem på skole og barnehage i morgen det skal bli en utfordring! 

Likes

Comments

Akkurat nå

Nå er jeg hos svigerforeldrene mine og spiser kaker. Det er bursdag her i dag, jeg som sa at jeg ikke skulle spise mer kaker før bursdagen til Joachim!

Høydepunkt

Sist søndag så var vi i konfirmasjon. Det var en veldig fin og vellykket dag med masse blide mennesker, og Sindre var også veldig fornøyd med dagen, og det er det viktigste!♥


Fler bilde på instagram!

Nedtur

Helt ærlig så er det litt nedtur det å være ferdig på kurset jeg var på. Det var så koselig å være på det kurset, og det varte jo ikke så lenge. Det var litt godt å ha noe å gå til de dagene jeg var der. Nå er det veldig stille og rolig igjen, og det er litt kjedelig.

Tanke

Jeg har tenkt litt for mye på jobb i det siste, og jeg kjenner veldig mye på redsel og angst på det å komme meg videre også. Jeg vil jo komme meg videre, men det er skummelt!

Mest leste innlegg

Jeg har ødelagt livet mitt

Instagram

Jeg har masse bilder på instagram, så gå inn på instagram å sjekk ut HER!

Likes

Comments

Nå er jeg akkurat hjemme igjen etter en dag på bilcrossbana. Teamet til min kjære har nå fylt 30 år, så da ble det en overraskelse til han som starta teamet. Han ble så glad og det var mange som fikk noen gledestårer. Jeg sto litt bak, så det var ikke så mye bilder jeg fikk tatt dessverre. Men det var et veldig fint opplegg for denne gamle mannen, og det at han ble så glad gjorde mye med de andre som var der! 


Min kjære som kjører på dette bilde.

Alt i alt så har det vært en veldig koselig dag på bilcross bana. Marius og besteforeldrene hans var også med, så vi har kost oss veldig mye idag. Det endte også med at Marius ville sove hos besteforeldrene sine, så nå sitter jeg hjemme her å har ingenting å gjøre. Det er nesten litt kjedelig, men samtidig litt godt også. Jeg og min kjære har nettopp spist en veldig god kyllingsalat, den er så god den at jeg blir sulten bare å tenke på det, og jeg er stapp mett, hehe. Det beste er også at den salaten her er ganske mettende!Nå skal jeg bare fortsette å sitte og slappe av i sofaen, og senere i kveld så skal vi reise bort hos noen venner å sitte og spille litt å diverse. Så det skal bli veldig koselig! 

Vi blogges senere!♥

Likes

Comments

Denne fredagen her har vært både treg og kjapp egentlig. I dag tidlig så gikk tiden litt kjapt men samtidig litt tregt.

Etter at jeg hadde levert barna i dag så reiste jeg en tur bort hos mamma, å satt der og pratet og drakk kaffe. Også reiste vi bort hos mommo en tur. Jeg måtte hente noe som Joachim skulle ha med seg hos faren sin i dag, så da hentet jeg det også ble vi med to av tantene mine og mommo ned i dala en liten tur for å handle litt smått. Det ble ikke til at jeg handlet inn noe faktisk. Jeg hadde rett og slett ikke peiling på hva vi skulle ha til middag eller noen ting i dag. 

Når jeg var ferdig med å være med dem, så satt jeg hos mamma litt til før jeg tok turen hjem. Og jeg visste rett og slett ikke hva jeg skulle finne på til jeg skulle hente igjen barna. Tiden gikk ekstremt tregt den siste tiden før jeg skulle hente igjen dem. Det ble til at min kjære reiste å hentet Marius i barnehagen, og Joachim hentet jeg litt senere i og med at han skulle til pappaen sin. Jeg gidder ikke å hente Joachim, også skal jeg sitte hjemme i 20 minutter før jeg skal kjøre han igjen, så da hentet jeg han da jeg skulle levere han istedenfor, sånn at jeg slipper så mye frem og tilbake kjøring. 

Ellers i dag etter at vi hadde fått spist litt middag å sånn, så tok vi turen bort hos mamma igjen. Marius hadde så lyst til å dra bort dit en tur å leke med Aksel, så vi har akkurat kommet hjem der ifra omtrent. Når vi var der så gikk tiden alt for fort - tiden går jo automatisk litt fortere når man har noen å være med. Nå har Marius akkurat spist kveldsmat og er lagt i seng, han er litt små sliten etter masse lek å moro i dag. Jeg er også utrolig trøtt, men skal ikke legge meg riktig ennå. Nå har jeg faktisk tent litt lys, jeg hadde selvfølgelig ikke noe ordentlig å ha lysene mine i, så da ble det sånn her
Funker ganske greit frem til jeg får kjøpt noe nytt. Har planer om å kjøpe inn litt nytt av pynte gjenstander her i hjemmet. Jeg er så lei av alt jeg har i hjemmet, så jeg vurderer og gjemme bort veldig mye, og eller kjøpe inn mye nytt. Det er jo så mye fint man kan få tak i, det er bare jeg som ikke har tenkt så mye på det i det siste, men jeg har veldig lyst på noe nytt nå, så det kommer jeg nok til å kjøpe inn litt av nå som høsten er her og det begynner å bli mørkere tider ute, og mye mer hjemme sitting. Det er jo så koselig å sitte hjemme å tenne lys og ha på pledd å bare kose seg.

Ha en fin fredagskveld alle sammen!
Ps: Har spørsmålsrunde HER!♥

Likes

Comments 

Jeg må jo innrømme det at enkelte ting i livet kan være vanskelig. Jeg er ikke noe flink til å gå utenfor komfortsona mi. Jeg er rett og slett redd forandringer. Jeg er i en endringsfase i livet nå, og det er rett og slett skummelt. 

Livet er en berg og dalbane - noen ting er enkelt, og man føler man kan klare seg fint, men så blir jeg plutselig redd for forandringene. Jeg synes livet er veldig skummelt. 

Jeg kjenner meg redd og nervøs på hvordan ting kommer til å bli. Jeg har vært mye hjemmeværende, og hvis jeg skal ut i livet så er det sykt skummelt. Kommer jeg til å klare meg, eller kommer jeg til å være redd hver dag utenfor hjemmet mitt?

Jeg føler på angst, redsel og nervøsitet. Hvordan skal dette gå?!

Likes

Comments

Jeg har ennå ikke hatt noe spørsmålsrunde på denne bloggen her, så derfor tenkte jeg at jeg kunne starte en liten spørsmålsrunde! Når jeg kommer til å svare kommer an på hvor mange spørsmål jeg kommer til å få. Dere kan spørre meg om hva som helst, også skal jeg svare så godt jeg kan på alle spørsmålene♥Er det noe du lurer på, så er det bare å stille spørsmål♥

Likes

Comments

I dag så har jeg faktisk ikke gjort så veldig mye. Jeg har vært litt for lat i det siste egentlig. Jeg har liksom ikke hatt så mye energi i det siste, og det plager meg veldig. Jeg håper at jeg får igjen litt energi igjen. Mulig jeg kanskje mangler noen vitaminer, jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er så flink til det. Det kan nok ha mye av grunnen til at jeg føler meg ekstra slapp. Jeg prøver i det minste å gjøre det jeg kan, og selv om jeg har mest lyst til å legge meg til å sove når barna er borte så gjør jeg ikke det. 

Jeg har faktisk ryddet og vasket hele badet i dag. Jeg har til og med kastet ting jeg ikke bruker, så nå er det veldig lite ting jeg har i skapet på badet, haha bare se her


Skikkelig jente skap, haha jaja! Uansett godt å bli kvitt litt også. Kommer nok til å fylle seg opp litt etter litt uansett. 

Nå er faktisk maten ferdig, så da er det å hente gutta mine også er det å spise middag og fortsette med litt hverdags rydding, og henge opp masse mer klær. Herregud så mye klær som ligger på vaske rommet heletiden, og vi er bare 4 stk å enda så fyller det seg opp så mye - tenk på de som har enda fler i hus, det kan da ikke gå an og bli kvitt all klesvask da.
 

Likes

Comments


 

Hei, litt sen oppdatering fra meg i dag. Jeg har gjort litt av vært i dag faktisk. Jeg har også noen gode nyheter å komme med snart, så det skal bli så utrolig spennende. Jeg kjenner det at jeg gleder meg veldig nå. Det ser ut som at det blir mer og mer som kommer på plass hos meg også, og det er så utrolig bra. Jeg er veldig klar for å få på plass alle brikkene i livet mitt sånn at jeg kan få et fint liv, og at barna mine kan få det fint. Ingen av oss lever noe nød nå eller, men det er liksom noen små ting som mangler og det blir det snart en forandring på. Så nå blir det mange spennende uker på vei!

 

Likes

Comments

Det er i hvertfall det noen tror! Det er veldig mange forskjellige meninger om det å få barn. Dessverre så finnes det mange av de som tror at livet er over når man får barn, og at da kan dem ikke gjøre noen ting. Da er det farvel med drikking, venner og turer! Sannheten er det at livet er ikke ødelagt selv om man har fått barn, jeg vil vel eller på stå at da har livet virkelig begynt, og at du får en mening i livet. 

Det å få barn er en magisk ting, du bærer frem et menneske du selv har vært med på å lage. Også slåss du med nepp og klør for at barnet ditt skal ha det trygt og godt. Man gjør alt for barna sine, og selv om man har fått barn så går det fremdeles an å få litt fri noen ganger. Det kommer an på deg selv om du stenger deg inne fordi du har fått et barn, eller om du skaffer barnevakt i ny og ned for å fremdeles finne på litt sammen med venner, eller bare med kjæresten. Det må ikke skje for ofte selvfølgelig, men engang innimellom går greit synes jeg.Sånn som meg f.eks, jeg ble mamma som 13 åring, og igjen som 16 åring. Jeg har vært mye sammen med barna mine siden dem ble født og det tok sin tid før jeg begynte å være sammen med andre igjen. Jeg vil si at livet mitt startet når jeg var 20 år. Da begynte jeg å være litt mer med folk og fant på ting når jeg først fikk barnevakt, men det var noe jeg har valgt selv. På førsten når jeg fikk barnefri så ville jeg eller bare være hjemme å slappe av, fordi det var det jeg trengte da. Nå hvis jeg først får barnevakt så drar vi enten på Kino eller er sammen med venner og drikker litt, å går kanskje ut på byen innimellom. Så det går an å finne på ting selv om man har barn. Selvfølgelig ikke hver gang det frister å finne på ting, sånn som før - men du kan fremdeles finne på litt de gangene man har fri.. 


Når det gjelder turer til forskjellige plasser så er også det mulig. Du kan jo ikke bare reiste akkurat når du føler for det, men du må planlegge. Jeg liker helst å planlegge litt når det gjelder store ting. Jeg kunne ikke bare gått inn på pcen og bestilt en tur til USA og reiste til helga liksom, jeg vil helst ha litt lenger tid på meg, men det er mulig det er fordi jeg fikk barn såppas så tidlig at det er derfor jeg tenker sånn. Og mange andre plasser sånn som typiske syden plasser så går det også fint an og ta med barna sine. Det blir jo ikke en fyllefest i syden da, men man må vel ikke bare drikke når man er i utlandet eller. Men du trenger ikke å ha med barnet ditt til syden eller hvis du har så lyst til å dra dit for å drikke, men da må du planlegge. Det er utrolig mye som går an hvis du planlegger livet litt. Har du barn så må du tenke på veldig mye, det er ikke bare å kaste fra seg barnet og stikke - det kan du hvis du ikke har barn. Jeg er veldig rolig av meg så jeg vil ikke reise rundt heletiden, jeg synes det er litt bedre hvis man reiser bort mellom en eller to ganger i året, eller rett og slett bare engang annen hvert år. Jeg må ikke reise bort til utlandet heletiden for å kose meg. 

Så, nei jeg føler ikke at jeg har ødelagt livet mitt fordi jeg har valgt å få barn, men alle har forskjellige meninger rundt alt - å det er lov! Men jeg synes ikke at livet skal handle om å drikke oftes mulig, og det er det inntrykket jeg har på de som ikke har barn. Fordi ja, det er veldig lett å bare stikke å drikke når man føler for det når man ikke har barn å tenke på. Men det er jo ikke et liv å gå på byen å drikke seg drita hver eneste helg, da vil jeg eller ha barn å fokusere på. Jeg synws det er koselig å drikke engang i blandt når jeg har fri, men ikke heletiden. Det er min mening. 


Følg gjerne bloggen min på facebook HER!

Instagram HER!

Likes

Comments