Idag är det lugnt och harmoniskt, jag känner ett lugn i kroppen och jag mår så bra! I helgen ska jag njuta av tiden med med vänner och  familj 💕Nästa vecka kör det igång med stenhårt plugg igen med ett viktiga ämnen och prov!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

På den översta bilden sitter vi i SAS business lounge på Arlanda! Rundturen igår var otroligt spännande tycker jag. Vi fick se helheten av Arlanda och hur det är uppbyggt. Kanske inte så mycket inriktning av vårat kommande yrke men väldigt givande! Jag sitter här och funderar på hur jag ska kunna välja Lia plats sen! ALLT är så spännande 😁 jag är hittills väldigt positivt överraskad! Jag njuter av varenda dag!

Likes

Comments

Idag ska vi på studie besök. Arlanda står på agendan :) vi ska få se Arlanda behind the scenes typ 😁 otroligt spännande tycker jag!

Annars har det varit plugg plugg i helgen och mellan det har jag hunnit med att jobba och bara njutit av livet med familjen! Jag blev så glad i måndags också! Fick VG på uppsatsen jag lämnade in för ett par veckor sedan 🎉  det firades med smörgåstårta! Vi firade också 8 år tillsammans, jag och min man 💕 helt amazing! Have a beautiful day 🌸

Glöm inte att säga till er själva:
"Jag kan, jag vill, jag vågar!"

Likes

Comments

Jag är så förbaskat lycklig och stolt över mig själv att jag släppte allt efter 8 år på McDonalds och ett par månader på Coop (där jag fortfarande jobbar mina helger) och tackade ja till den här skolan! Jag har hamnat rätt, jag är precis där jag vill vara! Och om man vågar göra fel, tror på sig själv och tar sig an nya utmaningar kan man komma långt ☆ och det ska vara och är från och med nu mitt nya motto! Jag ska anamma sådant som jag inte tror mig klara av. För att man klarar allt om man vill ☆ Med det sagt så fick jag mitt betyg på min presentation jag hade förra veckan och jag blev otroligt glad och stolt över mig själv.

Jag fick MVG på min presentation, men på våran utbildning jobbar vi bara med G och VG så det blir ett VG i betygsunderlaget men jag gjorde en MVG prestation 😊

Om det är någon som undrar vad jag gör i skolan varje dag så studerar jag alltså till Resekonsult 😊 en linje som finns här i Norrtälje där jag är uppväxt!

Nu måste jag definitivt göra en smörgåstårta i helgen 😅😁😂

Ha en fantastisk helg!

Likes

Comments

Idag har vi njutit av den friska luften i skogen! Vi gick ett promenadspår så killarna kunde cykla 😊 Zingo gick runt och ylade åt allt å alla 😁😂... sen hade vi picknick med chokladmuffins och thé 😊 det fanns massor med blåbär men blev inte att jag plockade. Hade fullt upp med annat.. 😥 haha...nej då grabbarna var otroligt duktiga på promenaden  faktiskt. Imorgon är det förskola för lill grabben 😊 skönt med rutiner igen! Otroligt härligt att passa på att njuta av skogen before the winter arrives. Sjukt att vi redan är inne i september. Men det gör ingenting för mig, jag gillar hösten och dessa röda löv som följer med på köpet! Imorgon är det måndag och skola för mig 😊

Likes

Comments

Hello... what a week! Den här veckan har gått så jädra fort. Hela den här veckan har bestått av presentations teknik på skolan och jag har gjort hela 3 redovisningar inför klassen. Vilket jag skulle säga är ett slags rekord för en tjej som är (notera) LIVRÄDD att redovisa högt inför andra människor.. men med hjärtklappning och en aning panik inombords så gav jag inte upp!! Jag har bestämt mig för att bli resekonsult och då tar man ALLT som kommer i skolan på allvar och jag är så stolt över mig själv!

Veckans reflektering: Alla kan bara man vågar! Du kommer ingen vart om du inte vågar. Säg till dig själv "Jag tror på mig själv jag svär, jag är bra som jag är"

Have a nice weekend!

Likes

Comments

Hittade min planerade resrutt genom Irland! Jag drömmer om att kunna resa kusten runt med min man år 2019 🍀 Det finns många bed & breakfast där! Irland är allmänt känt för det 😊 vet inte om jag ska bestämma innan vart vi tar oss men jag tror inte det! Det får nog bli som det blir! Men jag ska få detta att hända, det har jag bestämt 😊

Likes

Comments

Det regnar ute, ganska mycket här i Norrtälje! Men inte som i Texas.. herrejävlar! Jag sitter ihopkurad under en filt i soffan och har läst och läst och läst! Så nu har jag läst ut boken enligt deadline. Det är väldigt viktigt att inte halka efter när man får dessa uppgifter. Går man bara två år i skolan måste det vara 100% fokus all the time. Väntar in min man och den yngsta sonen som opererade näsan idag för att göra det lättare för honom att andas på nätterna. Han har snarkat så pass mycket att han inte kan andas genom näsan vilket gör att sömnen blir väldigt störd! Fick en bild av min man när han ligger med narkos.. lilla hjärtat! Men allt hade gått bra så det var underbart att höra! Nu väntar jag bara in helgens uppgift ifrån vår lärare!

Gårdagens inlägg som inte publicerades!

Likes

Comments

Livet som pluggis mamma börjar forma sig nu!  Och allting känns väldigt väldigt väldigt bra! Jag har ju skola nästan alla dagar i veckan så det blir mycket roligare och enklare att förstå och lära sig då :) vi är en jätte bra klass och jag trivs bra med dem andra! Snart ska vi till London också ✌ annars har våran helg varit jätte bra! Våran minsting ska operera sig på torsdag nu så det är lite pirrigt! Men det kommer att gå bra 💕
Annars kommer denna vecka bestå av skola, jobb och massa läsande!

Brandstationerna öppnade sina dörrar i helgen så alla komma dit och kika :) det gjorde vi! Barnen tyckte det var jätte roligt, dem fick testa på att använda brandsläckare och sånt där! Super kul :)

Likes

Comments

För ett år sedan stod vi där alldeles nygifta, överösta med kärlek, familj och vänner! Det skålades, det öppnades champagne och det var en sådan härlig stämning hela dagen och natten lång 💕 för ett år sedan idag blev jag fru till den man jag älskat i så många år! All hjälp vi fick denna bröllops dag och vi blev så bortskämda! Grattis på bröllopsdagen herrochfruronquist 💕 vi är världens bästa team!

Bröllopsdag! 1 år som gifta 💕😍😘

Likes

Comments