Besöket hos bvc gick som sagt bra! På en fem års kontroll kollar man mest längd, vikt och gör ett syn test. Bvc sköterskan små pratar lite för att kolla talet och sådär.. och sen kommer kanske det jobbigaste.. vaccinet! Jag visste ju att Alfons skulle klara det galant men när hon säger, "Jag ska bara hämta sprutan nu Alfons" och han säger "Skämtar du med mig eller?" Då dog både jag och hon i skratt! 😂 Hon frågade honom sedan "Det här klarar väl du Alfons?" Han säger då "Öööh nej!" Min charmör.. hahah.. hon sa att en sån charmig liten kille kommer klara sig galant i skolan! Som sagt.. vaccinet var inga problem.. han blev ganska chockad över hur snabbt det gick och det kom inte alls så mycket blod som han förväntat sig. En guld ☆ till min femåring! Snart ska vi hämta lill ligisten som tydligen biter sina kompisar på förskolan när dom kommer för nära det han leker med 😮.  En fas säger dom! Jag kan ju alltid hoppas på det.. han är ju trots allt uppväxt med en schäfer!

Översta bilden är från förra årets halloween..en fest står på schemat för i år.. spännande! Lidl har jätte roliga saker att köpa inför årets halloween.

Mvh fru Ronquist

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Härliga fredag! Du är så välkommen :).. just nu soffhänger vi medans jag dricker min hemma latté. Jag och Alfons har varit iväg till BVC för femårs kontroll :) femårs kontrollen är förberedande inför skolan. Alfons har också tagit en spruta idag och det gick alldeles utmärkt 👌..

Nu ska vi bara vara tills att det är dags att hämta lill Harry 😍.

Likes

Comments

Jag älskar denna lyx vi numera har! Att få kaffe på jobbet och jag är inte den som brukar vara onyttig när jag jobbar MEN på torsdagar får man fika :)..så här sitter jag och dricker cappuccino och äter en donut! 🙈

Jätte konstig bild på kaffet dock! Jag ville  inte få med massa andra saker på bild!

Jag längtar och räknar ner dagarna nu.. det är dock inte lagligt ännu att packa inför resan.. typiskt!

Likes

Comments

Idag är det måndag.. denna måndag blev en vab dag! Två febriga barn här hemma.. klockan är inte ens ett och Harry har tagit sig tre sov stunder. Jag själv har fortfarande pyjamas på mig! Jag fick dock ett uppdrag av min äldsta son.. som är 5.. ett mycket bra uppdrag!

Hello monday!

Likes

Comments

Jag är densamma, men ändå känner jag mig som en ny människa, en kvinna som är otroligt älskad av denna underbara man!

Mitt efternamn blev bekräftat igår så nu kan jag liksom på riktigt titulera mig som hans fru! Nu bär vi också samma efternamn. Jag har väntat hela livet på denna stund men jag kunde aldrig föreställa mig att jag skulle vara gift innan 30, det är helt magiskt!
Att vi dessutom snart firar 7 års kärlek..det gör mig ännu lyckligare!

Tack älskling! För att jag får vara den du älskar, jag är så otroligt lycklig över att få dela vardagen med dig ♡

Hälsningar
Fru Ronquist

Likes

Comments

Det finns absolut fördelar med att jobba kvällar ibland! Jag hann med en ordentlig härlig höst promenad igår med Zingo! När jag jobbar kvällar får vi mer tid för att promenera längre sträckor.. det är svårt att göra det när barnen är hemma då får Zingo lite andra roliga utmaningar. Som när han skulle hitta Alfons i skogen till exempel ✌ jag undrar om det kommer funka lika bra när Alfons blir tonåring!

Jag trivs fruktansvärt bra här ute på landet 💜

Alfons önskar dock att kunna cykla till skolan, det blir dessvärre lite mer bökigt.

Likes

Comments

Denna helg har jag varit med barnen, vad jag gjorde i fredags har jag redan berättat! Min lördag var dock inte så händelserik, vi köpte en barnfilm som Alfons fick välja! Sen somnade dom klockan 19 typ, blev rätt sent i fredags! Min man har haft en kompis/grabb helg kan man väl säga. Sådant behövs ibland :) jag hoppas på en tjej helg i Prag till våren ;)...

Denna vecka är det bara kvällar på jobbet, vilket betyder att jag ska rycka mig i kragen och gå EXTRA långa promenader med Zingo! Börja träna lite sit ups och sådant, jag måste skärpa till mig nu när jag kommer i alla mina byxor igen ☆

Besällde lite nytt inför resan från H&M, jag vill börja packa NU!!! Men.. det kanske är lite för tidigt!

Två av mina fyra killar 💜

Likes

Comments

Har spenderat många timmar med min familj idag! 💜 Ett galet gäng och det är full rulle varenda minut. Men ni vet? Det var faktiskt ganska nice, yatzy och pizza som bästa mamma bjöd på! Sååå mysig kväll, kommer sova gott ikväll :) mina barn med. Min älskling är ute med jobbet, han har bowlat ikväll👍 Jag   gick av klockan 13.00 igår, jag börjar inte jobba förrän 14.30 på söndag. Så himla härligt, det känns verkligen som att jag är lång ledig 😍.. me like!

Likes

Comments

Våra tankar drömmer sig bort till Spanien och dagarna räknas ned, Alfons ser verkligen fram emot den del att vi ska rulla genom natten till Arlanda.."När alla sover åker vi, säger han."
Jag älskar lugnet man får när man åker på morgonen på Arlanda.
Att sola och bada mitt i vintern ska bli coolt tycker Alfons! Jag och Patrik åker på första semstern som man och fru 😍.. så härligt det ska bli!

Likes

Comments