När jag kollar på min sexåriga kille kan jag inte ens förstå att han en gång i tiden var en liten liten bebis! För sex år sen gled vi runt på Södersjukhuset med en liten liten Alfons och nu känns det som att han kommer att växa om mig närsom helst 🙈 han är bara sex år och kan redan så många saker. Han har redan upplevt så mycket 🌸 och den andra lillfisen som också har blivit hur stor som helst?! I februari fyller han tre år!!!!! Jag har inga små pojkar hemma längre 😁

Alfons 1 dag gammal 💕

Harry samma dag han kom till världen 💕 bara någon timme gammal!

En sex veckors gammal Zingo! Kärlek vid första ögonkastet. Vi bilade upp till Sundsvall för att få titta på små schäfer valpar och knyta an till en av dem. Zingo kom fram till oss på en gång och la sig bredvid oss 💕 han är 2 år senare lika mammig och pappig som då 😂😂

Tänkte bildbomba lite kärlek mellan bröderna också, tänk va fina syskon kan vara mot varandra ibland 💕

Jag har så många fina pojkar i mitt liv 💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mammas och pappas äldsta älskling fyller 6 år idag och har idag en vecka kvar till skolstart! Underbara människor har firat honom denna helg :) några saknade vi 💕 det har varit en toppen helg och idag har han ätit pizza med pappa och lillebror medans jag jobbar!

Likes

Comments

Äntligen freeeedag och helg!! Jobbar till 14.00 seeeen är jag ledig i tre dagar, tre underbara dagar som ska firas! Vi ska fira våran snart 6 åriga grabb 💕 Sen är det slutspurt nästa vecka.. bara fem arbetsdagar sen börjar livet med skola, plugg, fjärilar i magen och drömmarna som man längtat efter.   När jag skickade in min ansökan till linjen trodde jag seriöst aldrig att denna dag skulle komma eller att jag skulle komma in! Intervjuen jag hade med dem i April för att få komma in var så inspirerande och jag blev så positiv över vad denna framtid kan ge oss!  Vi har så många drömmar om framtiden jag och min man och vi har väntat i så många år på att komma framåt men vi har aldrig gett oss! För vi har alltid stöttat varandra 💕

Min hund har fortfarande semester 😂

Likes

Comments

Såhär blev mitt röd/svarta hår! 😊
I love it  💕 


God natt från tjejen som skedar med hunden i barnens säng medans grabbarna delar dubbelsäng 😁

Likes

Comments

Vi är morgon pigga i detta hus idag! Så jag passade på att slänga i lite färg i håret så  slipper jag göra det efter att jag har lämnat kidsen. Gårdagen var väldigt lugn och skön på jobbet 👌 det behövdes efter hets helgen. 
Insåg också att jag bara jobbar nästa vecka sedan är det skolbänken som kommer att prioriteras i två år framöver! Jag är så jäkla glad och rätt stolt över mig själv att jag tig tag i detta och gav mig fan på att komma in!

Have a beautiful morning!

Min tvååriga son lirar gitarr 💕

Likes

Comments

Mitt mamma hjärta gick sönder en smula imorse när jag lämnade honom på fritids, han blev en smula nervös av att se fler nya ansikten så han blev lite ledsen, det tar hårt som mamma att se en sådan stark och modig kille bli så ledsen... jag är så stolt över detta stora steg han tar! 💕I will always have your back!

Likes

Comments

Våran fredag blev sådär spontan och underbar den kan bli! Mini kräftskiva med några av dem finaste människorna jag känner 💕 kubbspel klockan tolv på natten! Kan inte bli bättre 😍 tack för att ni är en del av min familj 💕 ni är riktigt awesome!

Likes

Comments

Egentligen en alldeles för fin dag för att vara på jobbet men sådant får ju inte jag bestämma 😂 synd! Annars är denna dag rätt bra ändå, jobbar bara till 14 idag så det är helt okej 😊 Alfons rockar andra dagen på fritids idag med lite nerver i magen, men han är en underbart stark och social person så det där kommer lösa sig! Harry hade sin favorit pedagog på förskolan idag så det var inga problems där icke. Igår hade jag mamma på besök hela dagen 💕 jätte mysigt att bara vara! Jag hoppas alla ni som kan får en fin dag i solen 🌞

Likes

Comments

Kommer aldrig tröttna på throwbacks från vårat bröllop, då vi blev en komplett familj där alla i familjen får ha samma efternamn 😍 och jag äntligen fick kalla mig för fru 💕 jag kommer aldrig glömma denna dag.

Likes

Comments

Good morning!
Fick den här fina t-shirten av min älskade make häromdagen! I feel so happy to be his queen 👑 en väldigt skön tshirt också. Han har hittat wish nu och har blivit en smula shopping galen men men..när jag får presenter också så klagar jag inte 😁.. idag är en ledig dag! Min mamma kommer och hänger med oss en stund idag..annars blir det nog bara en slappar dag 😊 Harry verkar lite trött edter första dagen på förskolan efter en månads sommarlov.. det var en heeeel månad sedan dem var där. Alfons hade sin allra första dag på fritids igår och tappade sin andra tand! I have a big boy at home. Han var nöjd med gårdagen! Han tyckte det var lite läskigt dock och vågade inte prata med så många men det där släpper sen tror jag när skolan drar igång!

Alfons tyckte han fick mycket pengar från tandfen idag! Hon måste gilla mig sa han.. 😂

Ha en bra dag allesammans. 💕

Likes

Comments