View tracker

Jag är sådär underbart kär i min man! Man tror nog inte riktigt att man ska känna den känslan efter 7 år tillsammans..men ja jag är sådär löjligt kär så det fladdrar. Jag är så tacksam vareviga dag att han älskar mig 💜 vi åkte Birka kryssning i fredags och detta dygn var alldeles perfekt med bad, vin, tre rätters och frukost buffé 👌 Birka är en väldigt bra båt även om Silja Symphony och Serenade är mina favoriter just nu :) jag vill och siktar på att kunna åka Hurtig Rutten! Men Harmony of the seas 😍.. det är på min bucketlist.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag älskar denna morgon! Vi vaknade lagom tidigt istället för brutalt tidigt, Harry väckte mig och Alfons genom att tänderna lamporna och båda klagade av smärta! Det gjorde lite ont i våra ögon..Morgonen började då med Aladdin, Alfons favorit film :).. jag läste lite grann! Japp jag är så patetisk att jag håller på att läsa om femtio nyanser av mörker... Sån är jag! När jag fastnar för något jag verkligen gillar brukar jag vara fast ett tag. Twilight kan jag typ utan och innan, nu var det ett tag sedan jag såg desssa filmer då jag har varit fast i detta ett tag.. men jag var exakt likadan när Hunger games serien kom så att.. jaaaa! Men vad vet jag.. jag kanske inte är ensam om att fastna i bra filmer, böcker, serier. Fast jaaa.. kanske skillnad på att fastna och FASTNA! Haha.. jaja.. Greys anatomy håller jag också på att kolla om.. fast inte alla avsnitt. Bara mina favoriter :).. Morgonen har bestått av en skogspromenad med min Zingo också, han gick så fint i kopplet :) jag blev så glad! Bra morgon :)

Likes

Comments

View tracker

Under en månads tid har dessa böcker om Christian Grey och Anastasia Steele varit hela  min värld kan man nästan säga 😅😂.. jag älskar verkligen böckerna! Man liksom både skrattar, känner smärta och gråter. Hans sätt att ha sex på är väl inte det som fascinerar mig mest utan det är det här vad man är beredd att göra för en annan människa som kommer en nära inpå livet. Jag lever med en man som kan vara så otroligt lik Christian på sitt sätt att vilja ha kontroll, det ska vara rent överallt, han säger ofta åt mig att äta upp min mat, min man HATAR att kasta mat, precis som Christian, min man fullkomligt hatar att man rör han i ansiktet. Min man gör också allt för att vi ska må bra, han har gett oss ett hem, han har gett mig en bil, han har gett mig ett liv att älska och jag vill inte leva en sekund utan honom! Min man är väldigt romantisk på sitt sätt :).. jag älskar böckerna för att jag ser så mycket likheter men ändå så mycket olikheter..men oavsett hur man är som person eller hur man väljer att leva vill ingen vara ensam och det ska ingen behöva vara ♡ 

You and I will always have something very specail..

Likes

Comments

Våran helg var så otroligt bra! Jag och barnen hade först en mys fredag, vi städade till julsånger. Det blev en jätte mysig stämning att gå runt och sjunga å tralla och Harry som snurrade runt i cirklar!
Vi avslutade kvällen med fajitas och så kollade vi på film i sängen.
På lördagen gick vi ut för att fira vår vän som ble 26 år i veckan.. middag på Monami blev det!
Ni som inte har varit där och ätit ännu..gå dit!! Fantastiskt god mat och jätte bra service :) Alla fyra tog planka och det avr den godaste plankan jag ätit i mitt liv!
Vi avslutade kvällen på G med gott skratt och en massa trevliga människor!

Jag och Alfons i fredags! ♡

Likes

Comments

Livet på landet bjöd på en sådan fin morgon! Solen tittade fram bakom molnen och en lätt dimma låg över åkrarna. Allt var verkligen magiskt...allt var magiskt ända tills jag backade över Harrys bobby car och den fastnade under bilen! Jag fick assistans av min femåriga son som hjälpte mig med domkraften för att kunna hissa upp bilen och släpa ut den där jävla bilen! Good morning.. 😂

Likes

Comments

Herregud! Skottade hela våran infart för hand när jag kom hem idag efter att ha lämnat ungarna på förskolan 9.00 imorse.. och våran infart är INTE direkt liten 😅 nu lär jag garanterat nu några timmar få skotta fram infarten igen för att komma iväg till jobbet! Jag är dock glad att jag har möjlighet att ta mig till jobbet. Det är inte många som har det som är beroende av tåg och bussar "/.. om två veckor byts detta skottande mot en vecka i bikini och sangria! Vi älskar dock att åka skidor i denna familj! Men det ska bli så roligt för barnen 💜 sola och bada och en veckas avslappning tillsammans! Det blir en kryssning innan dess som gifta nästa helg 😊 då ska det firas med tre rätters. Så härligt det ska bli!

Likes

Comments

Denna måndag likt alla andra dagar vaknade vi 05.00 eller aa...Harry vaknade ännu tidigare.. han är inte speciellt inresserad av att sova länge han inte. Våran helg har varit så himla bra! Maskeradfest x2 och så har vi tänt ljus för våra saknade ☆.. På lördagen hade vi maskeradmiddag med familj och vänner..vi åt pajer med vitlöksbröd och sedan en massa gott till efterrätt! Ungarna lekte och busade väldigt mycket och var väldigt lyckliga. På söndagen åkte vi hem till min mans syster och hade halloween fika! En jätte bra helg om jag får säga så :)..

Lördagen!

Söndagen!

Likes

Comments

Heart beats fast
Colours and promises
How to be brave?
How can I love when I'm afraid to fall?
But watching you stand alone,
All of my doubt suddenly goes away somehow.

One step closer

I have died every day waiting for you
Darling, don't be afraid.
I have loved you for a thousand years
I'll love you for a thousand more

Time stands still
Beauty in all she is
I will be brave
I will not let anything take away
What's standing in front of me
Every breath
Every hour has come to this

One step closer

I have died every day waiting for you
Darling, don't be afraid.
I have loved you for a thousand years
I'll love you for a thousand more

And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years

Likes

Comments

Denna vecka har gått så himla fort. Det känns knappt som att jag har hunnit något annat än att jobba! Mina jobbtider denna vecka har varit bra, min måndag och tisdag var dock ganska tuffa.. på 48 timmar lyckades jag sova 7 timmar.. inte så lyckat! Efter att vi ställde om klockan började mina barn att vakna vid 04.00 på morgonen.. och vissa dagar har jag kommit hem från jobbet klockan 24.00.. men nu idag känner jag att jag har kommit ikapp med min sömn. Klockan är nu 06.00 :) Harry sov till 04.50 istället för 04.00 så det gillar vi :) nu väntas två dagars ledighet och en maskerad fest 💜

Hittade en bild på magen samma dag som jag skulle föda Harry!

Hälsningar en piggare fru Ronquist.

Likes

Comments

Idag är det bara 4 veckor kvar tills jag får julpynta detta hus, dricka glögg och lyssna på jul musik! Jag ääääääälskar julmusik.. det är det bästa med mix megapol! När dom spelar julmusik hela december 😍.. Efter all julpynt tar vi sommar en stund för att sedan komma hem och förbereda oss med lussebak och lucia! Snart kommer snön också, the holiday och varm choklad gör mig peppad! Men.. innan allt det här ska vi ha halloween party nästa helg. Mina barn är super peppade på att klä ut sig! Jag vet precis hur jag ska se ut :)..

Likes

Comments