Hej oj väldigt länge sen sist ja blogga. Inte alltid tid ork och lust finns. Har varit mkt vabb o sjuk själv så man har fått ta dagen som den kommer.

Skriver blogg för mig själv när ja vill och behöver ventilera saker och tankar som far runt i huvudet.

Vad tänker ni om distansförhållande alla människor har säkert olika erfarenheter och tankar om just det ämnet. Är det riktig kärlek kan det vara på rkktigt är det bara vänskap. Kan kärlek överleva distans? Kan man bli stärkt som människa svårt att veta.

Jag själv har levt i distansförhållande i över 5 år sjukt jobbigt ibland. Känns bra ibland. Jag är ingen distansmänniska egentligen men efter att ha träffat den mannen som bor långt bort så kändes att testa bra o visst jobbigt absolut men man hoppas på nåt sätt att man blivit stark i sig själv o som par att distansen inte varar för alltid.
Visa stunder är ju absolut jobbigare än andra.
Borde man ha listor viltiga saker.
Koll

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min lilla älskling var med skolan på brandstationen igår. Lycklig kille

Likes

Comments

Ännu en vecka på nya året har snart gått sjukt trött mycket nytt på jobbet och mycket privat. Usch Dessutom värsta vabbtiden. Ska sova men ville bara in med en första text.

Kram

Likes

Comments

Blogga mkt förr när Elis var liten o sporadiskt på den bloggen när ja läste till Florist. Nu tänkte jag börja igen men på denna plattform istället tror det blir kalas. Måste få skriva av mig allt

Likes

Comments