Vart har tiden tagit vägen egentligen?
3 år, exakt nu vid 04.32 så är det tre år sedan. Jag kan inte förstår hur 3 år kan gå så otroligt fort, det känns som att det var igår vi va på förlossningen och jag fick upp dig på bröstet... Och så har du redan hunnit bli storasyster, du är världens bästa storasyster till lilla Otto. Du är så otroligt snäll mot honom, och när man träffar nytt folk så ska du alltid prata om Otto istället för dig själv. Du är BÄST!

Idag är det i alla fall min fina och underbara dotters födelsedag. Grattis älskling, mamma älskar dig till månen och tillbaka 10000x om och sen lite till.
Det är så otroligt svårt att förklarat sin kärlek för sina barn, för att det går inte med ord att beskriva vad man känner för dom.

Jag hoppas att du får en bra födelsedag idag hjärtat ♡♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I måndags var vi och tog kort på hela familjen till Smålandsposten. Han sa att det kunde dröja ett tag, så jag trodde aldrig det bara skulle ta 3 dagar innan den kom in.
Men här har ni den i alla fall :)

Likes

Comments

Idag ringde klockan vid 06 så det var bara att gå upp och göra sig i ordning. Sen gick mamma hit och hämtade mig och Otto, så va det vidare mot stan för att sedan ta tåget mot Lund till Linus och Mathilda.

Det har ju inte varit så roligt väder så vi kunde inte vara ute något tyvärr.. Men det va trevligt att få åka ner och träffa dom, och att jag fick umgås med min mamma en hel dag.

Likes

Comments

Nu är det äntligen vår. Då är det så mysigt att vara ute tycker jag, så nu kanske man kommer vara ute mer än va man har varit i vinter.

Va ute en stund med Neah innan, hon gungade, åkte rutschkana och så va hon i sandlådan och byggde slott som hon sa. Otto låg och sov i vagnen under tiden.


Jag bara älskar när solen är framme!🌞

Likes

Comments