Livet

Havregrynsgröt med blåbär.

Inatt har jag fått sova 10-11 timmar, så himla välbehövligt. Idag börjar jag jovva kl 17.00 så jag har planerat att hinna med en hel del innan det är dags att ta sig till Mjölby. Jag har överdrivet mycket att göra denna vecka, så passa att jag måste skriva lappar för att faktiskt komma ihåg.

Jag har nu iallafall intagit min frukost. Så om en stund ska jag iväg för att sola, promenera till läkaren och sen in till stan för att kolla presenter. Vaknade upp med ett bra humör, så jag hoppas att dagen fortsätter så.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Livet

Det är väl inte riktigt meningen att allting ska vara bra jämt, att allting ska gå åt rätt håll.
Mitt i allt mitt kaos som bildades för ett x antal månader sedan så bestämde jag mig för att säga upp mig, utan något annat jobb att gå till. Utan att vara garanterad ett annat jobb. Den dagen jag gick hem, väldigt ledsen och arg får jag ett telefonsamtal om att jag fått en tjänst. En tjänst jag egentligen sökte lite på skoj, men också på grund av själva utmaningen. Jag trodde aldrig att jag skulle ha en chans.

Men jag är så himla tacksam och så himla glad över att jag fått denna tjänst. Jag går in för detta 100 procent och på vägen känner jag hur jag utvecklas, både yrkesmässigt och personligt.. Och samtidigt har jag skaffat mig världens bästa kollegor. Detta passar mig som handen i handsken. Detta jobb gör att jag kan fokusera på annat än mitt privata kaos.

Likes

Comments

Hälsa, Livet


Okej, jag tänkte ge denna blogg en chans igen. För lite terapi för mig själv, detta kan vara en hjälp på vägen och ett sett för mig att hitta tillbaka till mig själv litegrann, på många olika sett. Det känns som så.

Jag ska strax ta på mig, ta cykeln till stan och sedan åka och jobba till 23.30 i kväll. Fredagsfeeling och så. Men jag har mina fina kollegor att tacka för att det är kul att komma till jobbet. Det är en bra känsla det.

Likes

Comments