Hei dere!

De siste ukene har bare rent av gårde i en fart jeg føler at jeg ikke klarer å holde følge med. Det skjer så utrolig mye på kort tid at hodet mitt har koblet ut for alt for lenge siden.

Siden sist, er huset vårt solgt og overtakelse er allerede nå i juli. Vi har fått en campingvogn på tunet som vi i første omgang skal bruke to uker nå i ferien. Thea Celin har sin siste uke i barnehagen før en lang sommerferie fram til skolestart. Alida sover fremdeles ikke og jeg lever enda på noen magiske krefter jeg ikke viste at fantes.

Nå skinner solen her i Bergen så i dag skal den nytes mellom pakking av hus, det gjenstår heldigvis ikke så veldig mye før pappa kommer å henter de meste av tingene i morgen ettermiddag.

Ellers går dagene i ett her hjemme og Alida utvikler seg bare mer og mer for hver dag som går - hun maser hele dagen og sier mange ord allerede, nå de hun også begynt å sette sammen ord sånn smått så hver gang hun ser Thea Celin sier hun "Hei Thea", og når jeg spør om hun vil ha melk svarer hun "Mamma, melk"

Alida er virkelig bare snill og god, hun elsker fremdeles å kose med både mamma og pappa - men hunden får gjennomgå mest når det kommer til kosingen.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hei, og god morgen dere!

Nå er jeg nettopp ferdig med nattevakt og syv timer på jobb, klar for å starte dagen med minste prinsessen som fremdeles er hjemme med mammaen sin på dagtid.

Siden sist har det skjedd mye. Vi har plutselig fått en ettåring i hus, det har vært avslutning i barnehagen til Thea Celin og vi har vært på campingtur.

Dagene går så fort og tiden bare forsvinner føler jeg, heldigvis er jeg flink til å bare stoppe opp innimellom og nyte øyeblikkene når de er der!

De som har fulgt med litt vet at vi holder på å bygge nytt hus, og at det forhåpentligvis skal stå ferdig i løpet av året. Nå er tomten ferdig planert og støping av grunnmur skal forhåpentligvis skje i dag eller i morgen. Det blir så bra!

Når grunnmuren først er kommet opp er jeg sikker på at ting skjer raskt og plutselig må vi velge gulv og alt det andre som skal velges. Heldigvis er jeg og Alexander ganske enig og jeg tror det blir råbra altså!

Likes

Comments

Er det noe kroppen min er blitt vandt til det siste året så er det minimalt med søvn. Fra Alida ble født og fram til hun var åtte måneder våknet hun 1-3 ganger i timen for melk eller smokk. Nå våkner hun 1-2 ganger om natten når pappaen er hjemme med hun, mens når jeg er hjemme med hun er hun våken som oftest 4-7 ganger i løpet av natten.

I går var en kjempe fin feiring, vi spiste frokost og lunsj hos et vennepar sammen med et annet vennepar. Tog, aktiviteter på skolen, is og gassballong stod nok mest i fokus hos barna.

Når dagen var omme og vi fikk slengt oss på sofaen like før klokken 18 kjente jeg det at det faktisk var førti timer siden sist jeg sov... Det er heldigvis ikke ofte det skjer, men det skjer!

De dagene jeg jobber natt sover jeg i gjennomsnitt 2-5 timer i døgnet så at kroppen min er vandt til lite søvn er det ingen tvil om.

Nå er jeg nettopp kommet inn dørene hjemme, klar for frokost med prinsessene før Thea Celin skal i barnehagen mens jeg og Alida skal spise lunsj med to venniner og prinsessene deres!

Likes

Comments

Åh, i går fikk jeg to fantastiske jenter og barna dees på lunsj - og det var koselig!
Vi spiste deilige nybakte rundstykker med pålegg før vi avsluttet med skillingsboller til dessert. Jentene plukket på hverandre mens de lo og koste seg! Tre måneder er det mellom jentene våre, men herlighet som de koser seg sammen!

Nå er jeg nettopp ferdig med 7 timer på jobb og jeg gleder meg til Alida skal ha sin første lur veldig snart slik at vi kan sove litt sammen før vi skal på babysang litt senere.

I ettermiddag får vi voksne middagsbesøk mens Thea Celin skal ha overnattingsbesøk av en venninne. Jeg har to nattevakter igjen før det er langhelg til mandag 🙏🏼

Likes

Comments

Bergen er virkelig fin for tiden. Solen skinner, temperaturen stiger og fuglene kvitrer. Det er så deilig å komme hjem om morgenen for å så kunne nyte dagene til det fulle i det nydelige været.

Nå som solen skinner har vi måtte finne fram solkremen og Alida har for første gang blitt smurt godt inn i solkrem.

Nå er det bare en natt på jobb igjen før jeg har fri til mandag kveld, det skal bli godt å nyte helgen hjemme sammen med familien ❤️

Likes

Comments

Hei dere!

Jeg føler meg virkelig som en zoombie for tiden, men får heldigvis høre fra fine folk rundt meg at jeg er en superhelt og at de ikke kan se på meg at jeg sover minimalt!

Når man får barn snur hverdagen seg opp/ned, og det eneste man ønsker er å tilbringe mest mulig tid sammen med barna. Etter at Alida kom til verden ville jeg ikke ha en 08-16 jobb, jeg ville ikke være borte fra både hun og Thea Celin i ti timer, fem dager i uken.

Heldigvis for oss har vi løst det slik at jeg jobber fra 00-07 tre til fem dager i uken, slik at jeg får masse tid sammen med jentene. Alida begynner jo ikke i barnehagen før i september og siden Alexander er i full jobb får jeg masse tid sammen med hun på formiddagen og masse tid med hele familien på ettermiddagen ❤️

Nå er jeg ferdig med tre av fire nattevakter denne uken og gleder meg veldig til å krype under dynen sammen med Alexander i morgen kveld. Da er det faktisk tre dager med fri før det er på an igjen med natt.

Likes

Comments

Femåring i hus betyr naturligvis at tenner skal mistes og nye tenner skal komme, men med en mamma som får helt vondt i magen av løse tenner har jeg virkelig mye å jobbe med altså.

I går spurte Thea Celin meg så fint om jeg ikke kunne trekke ut den løse tannen hennes, den var så løs at den var irriterende sa hun. Jeg svarte pent at det turde jeg ikke, men at den snart kom til å falle ut.

I det Alexander kom hjem fra jobb stuper Thea Celin i han og spør om ikke han kan trekke tannen hennes, til svar får hun at joda, det kan han!

En stolt femåring la seg i sengen i går med tannen i et glass vann. En enda stoltere femåring våknet i dag til penger i glasset, blad på nattbordet og et brev fra tannfeen.

Likes

Comments

Nå er det over en måned siden vi kjøpte oss nytt hus, og ting er endelig begynt å skje på tomten! I går begynte de med borringen og allerede i dag er de godt i gang med å skyte ut stein. Ting blir plutselig mer virkelig nå som vi ser at ting faktisk skjer og at det går framover.

Foreløpig overtagelsesdato er satt i midten av desember så jeg har sannsynligvis enda litt tid på meg til å bestemme meg for fliser, kjøkken, gulv, farger på veggene og alt det andre som hører med.

Jeg og Alexander er blitt enige om at vi vil ha en helt annen stil i det nye huset. Her vi bor nå har vi hatt en veldig romantisk og rolig stil, mens i det nye huset blir det nok en litt røffere stil med mørkere farger tenker jeg!

Om dere har tips til interiørblogger som jeg kan hente inspirasjon fra blir jeg veldig glad for linker i kommentarfeltet.

Likes

Comments

.... I hvertfall nesten!

Nå er jeg nettopp ferdig med 7 timers nattevakt. I det jeg kom hjem var det fire om var veldig glade for å se meg og Alida skulle såklart ha melk i det jeg tok hun opp. Thea Celin trengte litt morgenkos og Alexander måtte få morgensuss.

Nå skal Thea Celin straks i barnehagen etter godt over en uke med fri, mens vi andre skal en tur til Åsane før jeg og Alida skal kose oss på babysang.

Dagene (og nettene forsåvidt....) går virkelig i ett for tiden og jeg nyter de fridagene jeg har, de er virkelig gullverdt i en ellers hektisk hverdag.

Jeg sliter litt med blogglysten for tiden, men det er nok fordi at jeg ikke helt vet hva jeg skal blogge om. Har dere noen ønsker eller tips til hva jeg kan blogge om?

Likes

Comments

Etter noen fine timer på båten i går og en litt mindre fin natt er vi endelig framme i Danmark og veldig klag for å gripe dagen.

På planen står Aalborg Zoo og Gokart kjøring - noe for alle med andre ord. Tipper guttene gleder seg mest til gokart kjøring, men det gjør nok vi jentene også.

I skrivende stund sitter vi faktisk i bilen på vei til Aalborg, egentlig er vi på frokostjakt - men siden alt er stengt ser det litt dårlig ut. Vi får ta det igjen til lunsj heller!

Senere skal jeg og Marianne kose oss i baren mens guttene passer på barna, det blir kjekt!

Likes

Comments