Verdens fineste, snilleste og mest omsorgsfulle Lykke'N vår ble fire år i går. Jeg er så uendelig heldig som har fått tatt del av 3,5 år av det ❤️ Det har vært noen år med mye glede, frustrasjon og fanterier.

Hun er en sprudlende jente som vet å drive pøbelskap, men disse små skal jo jaggu ikke bare gjøre det enkelt for oss som foreldre.

Dagen fikk hun heldigvis feire med både venner fra barnehagen, storesøsteren sin, mammaen sin og pappaen sin. Jeg og Alida var dessverre på sykehuset, men vi skal ta igjen feiringen i dag med middag og kake 🎉

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Et forhåndsskrevet innlegg i og med at dagen i går var ganske tøff, og fordi at jeg i dag må fokusere på familien. ⭐️


Hvem var din aller første, beste venn?
Åh, det må være fineste Marita som jeg har kjent siden jeg ble født og som den dag i dag fremdeles er min bestevenn 💗 Hun er faktisk også fadder til Thea Celin.

Hva var det siste som gjorde deg flau? Denne er faktisk ligg vanskelig. Etter å ha hatt tre barn rundt seg en stund blir jeg sjelden flau - men en ting jeg kan huske at jeg nylig ble flau over var når jeg og Thea Celin var på apoteket for å hente ut p-piller til meg. Nyskjerrig som Thea Celin er så spør hun hva de tablettene er og om jeg er syk, jeg svarer fint "Neida vennen min, det er sånne tabletter mamma tar for å ikke få baby i magen sin" Da brøler hun ut midt inne på apoteket "jammen mamma da, jeg vil jo ha en lillebror!"

Hvis du kun kunne ta på deg et sminkeprodukt før du skulle ut av døren, hva ville det vært? Det hadde nok uten tvil blitt øyenbrynspenn. Føler meg naken uten.

Hva skal du i dag? Dagen i dag er fylt med masse kjekke ting. Først skal jeg spise frokost med gjengen før Thea Celin skal på skolen. Etter det er planen kvalitetstid med Alexander og Alida før jeg henter Thea Celin på skolen igjen og vi skal til en venninne på Playdate før vi avslutter dagen på fotballtrening med Thea Celin og kveldsmat med hele gjengen samlet 💗

Største frykt? Døden. Døden er fæl, og jeg er livredd for å dø fra barna mine eller at noen rundt meg skal dø.

Favoritt-blogginnlegg? I og med at jeg ikke har blogget så alt for lenge så har jeg ikke rukket å få meg et favoritt innlegg enda!

Hvilken film så du sist? Kan faktisk ikke huske sist jeg så en film. Tror kanskje det må bli fifty shades når jeg var på kino? Ellers ser jeg litt på en serie for tiden; fosters!

Hvor går din neste reise? Min neste reise blir forhåpentligvis til varmere strøk i begynnelsen av neste år. Jeg har noen drømmer om sol og varme mens det er vinter her hjemme.

Hvilket stjernetegn er du? Fiskene.

Hva får deg til å gråte? Åh, jeg er en superfølsom person så gråter veldig lett. Gråter til og med når jeg ser nyfødte små nydelige barn jeg ikke kjenner engang...

Hvilket navn ville du fått om du hadde fått bestemme selv? Veldig vanskelig spørsmål, men når jeg var mindre husker jeg at jeg alltid ønsket at jeg het Silje - hvorfor aner jeg ikke.

Hva har du cravet den siste uken? Kylling! Helst kylling til alle måltider og kylligpålegg på skiven - men Alexander er ikke så begeistret for kylling så det har blitt litt lite av det i det siste.

Det beste du vet å spise? Vanskelig valg, det må enten bli taco eller bakt potet fylt med kryddersmør, mais, ost og bacon! Mmm, nå ble jeg sulten 🤤

Styrketrening eller cardio? Sofasitting, er det et alternativ? Neida, det blir nok styrketrening.

Beste årstid? Liker egentlig sommeren best, men vinteren har så mange fine stunder med seg og etter at familien har vokst føler jeg nesten at vinteren begynner å ta over første plassen.

Hva savner du i livet ditt? Jeg skulle ønske jeg var flinkere til å besøke familie, når jeg var liten husker jeg at vi ofte besøkte både onkler, tanter og besteforeldre. Det skal jeg bli flinkere på. Ellers savner jeg et til barn, men det vet jeg at er uaktuelt for Alexander så det skjer nok ikke at savnet etter det forsvinner.

Har du noen gang angret skikkelig på en eks-kjæreste? Absolutt. Jeg kan ikke fatte og begripe at jeg holdt ut så lenge som jeg gjorde heller.

Hva er det første du legger merke til når du møter en ny person? Det er nok utstrålingen og om personen virker glad eller trist.

Hvilket av bildene fra din instagramkonto er du mest fornøyd med?Det må nok bli dette av de to eldste prinsessene på ferie i sommer 💗

Hva ville du sagt til deg selv om du fikk muligheten til å møte deg selv for fem år siden? Jeg hadde nok sagt; "lær deg å gi mer faen" de siste årene føler jeg at jeg bare har gitt og gitt, godtatt alt for mye og fått svært lite tilbake. Heldigvis har jeg lært meg å gi litt mer faen, og tenke litt mer på meg selv.

Likes

Comments

De siste ukene har vært lange og tunge for familien. Min kjære oldemor på treognitti var blitt gammel og svak, hun var ikke syk - bare gammel.

Søndag 24. September på natten sovnet hun stille inn med nærmeste familie rundt seg etter noen dager som sengeliggende ❤️

Det er et ubeskrivelig tap, og ingenting kan erstatte den oldemoren og tippoldemoren hun var for meg og jentene mine. Thea Celin og Alida er så uendlelig heldige som har fått ha en tippoldemor, en tippoldemor som kunne tulle og tøyse med de - og som alltid fant fram sjokoladen i det vi kom på besøk.

Savnet er stort, men i dag har vi fått fulgt deg til ditt siste hvilested ❤️

Savner deg og setter uendelig stor pris på alle minnene vi har hatt opp igjennom.

Likes

Comments

Åh, det skjer ting på huset hver eneste dag! Nå er vinduer satt inn og huset regnes som tett. I noen uker nå blir det nok stille i huset mens det får muligheten til å tørke skikkelig innvendig før arbeidet inni påbegynnes.

Vi er kommet langt i prosessen og kan snart si oss ferdig med alle valg innvendig også. Det blir så bra når det er ferdig at jeg går med sommerfugler i magen når jeg tenker på det.

Bilde fra før vinduene kom inn..

Nå er det plutselig ikke så lenge til huset skal stå ferdig, og vi er over halvveis med botiden vår i campingvogn. Tenk når huset vårt står ferdig, og vi står med nøkkelen i hånden - det blir en fin dag!

Likes

Comments

Etter snart fire måneder i campingvognen kjenner vi veldig på det at når huset står ferdig blir det gledens dag!

Misforstå meg rett; vi stortrives i campingvognen og jeg gleder meg veldig til vi kan kalle campingvognen for hytten vår og til at vi kan ta med oss campingvognen på tur i helgene.

Men å faktisk bo i campingvognen begynner vi å bli litt mettet på. Det er trangt, og det kan ikke måle seg med det å bo i hus! Uansett så er vi en erfaring rikere, mange minner kan vi ta med oss inn i huset og nedtelling til innflytting pågår for fult....

Campingvognen har alt vi trenger, og det blir perfekt å bruke den til ferier og helgeturer - men å bo i campingvogn over så lang tid tror jeg nok ikke at vi kommer til å gjøre igjen...

Likes

Comments

Ukentlig legger vi merke til at Thea Celin kaller Alexander for pappa, noen ganger ubevisst - men de fleste ganger ganske bevist. Hun har ved flere anledninger spurt oss om det er greit at hun kaller han for pappa - men er det egentlig greit?

Alexander er den farsfiguren som er der for hun i hverdagen, han er den som står opp med hun, spiser frokost med hun, følger og henter på skole, gjør lekser og drar på fritidsaktiviter. Han er den hun går til om hun er trist, om hun trenger litt kos eller om hun bare vil leke.

Han er den som kysser hun god natt, synger nattasang og står opp om nettene for å finne drikke til hun. Han er trygghet for hun.

Selvom det ikke er biologisk så forstår jeg så utrolig godt at hun ønsker å kalle han pappa, at hun ser på han som en pappa og at vi er en familie på fem. Biologisk eller ei!

Vi prøver å overse, prøver å fortelle at Alexander er bonuspappaen hennes, men at han heter Alexander. Thea Celin forstår mye, men akkuratt dette med pappa tror jeg hun syntes er litt vanskelig ❤️

Likes

Comments

Det mest dyrebare i en mammasliv er som oftest barna (og mann da).... Det viktigste for meg når vi er ute å kjører bil er at barna er godt sikret og at de sitter behagelig.

Vi fikk en virkelig pangstart på uken med bulket bil og sprengte ruter, heldigvis så gikk det bra med alle i bilen - men det første jeg tenkte var at må vi ut å kjøpe nye seter.

Nye seter ble det og jeg er fornøyd. Alida sitter selvfølgelig bakovervendt, noe hun misstrives med - men som er det tryggeste for hun. Thea Celin sitter i beltestol og det samme gjør Lykke.

Likes

Comments

Nå går vi snart inn i vår fjerde måned som fulltidscampere og har forhåpentligvis kommet halvveis i campinglivet. Huset står tett og få dager, og tørking innvendig kan begynne. Når de først begynner innvendig håper jeg at ting går fort og at vi er i hus i god tid før jul.

Mange lurer på hvordan vi får plass til alt og alle i campingvognen, om hvordan vi får vasket klær, laget middag og lekt.

Vel, løsningsorientert må man være - og flink i tetris. Vi har trossalt tre relativt små barn med masse klær, i tillegg til at vi må ha plass til sengetøy, håndklær, hundeting, leker, stellesaker, kjøkkenredskaper og mat.

Den kommende uken tenker jeg å legge ut "rom for rom" innlegg med lure tips og hvordan vi har gjort det slik at dere får se at det faktisk går helt fint!

👆🏼 En liten smakebit på hva dere kan forvente dere den kommende uken.

Likes

Comments

God morgen dere!

I skrivende øyeblikk er frokost nettopp inntatt med Alexander og jentene etter ukens første nattevakt. Thea Celin er på vei til skolen etter en uke hjemme, og Alida er på vei i barnehagen for tredje gang.

Jeg skal prøve å sove litt før vi skal hente jentene igjen sammen senere, og Thea Celin skal ha med seg en klassevenninne hjem fra skolen.

I går var det en stor dag, valgdagen - og jeg håper alle gjorde som meg å brukte stemmeretten sin. Uansett utfallet så sitter jeg med en god følelse på at jeg faktisk har stemt, og at jeg nå kan få lov til å klage på beslutninger som blir gjort.

Ellers denne uken er håpet at huset blir tett slik at det kan tørke noen uker før det skal jobbes på innvendig. Forje uke ble vi ferdig med kjøkkentegningene og det blir bare råbra! Ord kan faktisk ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til vi står med nøklene i hendene og kan kalle huset for vårt.

Vi har det veldig fint i campingvognen altså, men det skal bli veldig godt å kunne kalle det hytten vår ⭐️

Likes

Comments

Huff, føler bloggen blir overøst med bilder av et uferdig hus med lite inspirasjon.

For noen måneder må dere nok bare tåle det, for hver eneste dag er vi ute på tomten å ser hvor langt de er kommet, tar bilder og får litt sommerfugler i magen. Tenk at om ca tre måneder skal huset etter planen stå ferdig, at om litt over tre måneder kan vi forhåpentlig feire jul for første gang i det nye huset.

Jeg må bare få klappet Bolig Eiendom på ryggen altså, fy søren så effektive de guttene er! Nå er huset plutselig snart tett og det innvendige kan endelig begynne. Vi har endelig blitt enige om trapp, kjøkken, fliser og gulv - så vi er langt på vei og gleder oss veldig til å se det ferdige resultatet.

Likes

Comments