Det mest dyrebare i en mammasliv er som oftest barna (og mann da).... Det viktigste for meg når vi er ute å kjører bil er at barna er godt sikret og at de sitter behagelig.

Vi fikk en virkelig pangstart på uken med bulket bil og sprengte ruter, heldigvis så gikk det bra med alle i bilen - men det første jeg tenkte var at må vi ut å kjøpe nye seter.

Nye seter ble det og jeg er fornøyd. Alida sitter selvfølgelig bakovervendt, noe hun misstrives med - men som er det tryggeste for hun. Thea Celin sitter i beltestol og det samme gjør Lykke.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Nå går vi snart inn i vår fjerde måned som fulltidscampere og har forhåpentligvis kommet halvveis i campinglivet. Huset står tett og få dager, og tørking innvendig kan begynne. Når de først begynner innvendig håper jeg at ting går fort og at vi er i hus i god tid før jul.

Mange lurer på hvordan vi får plass til alt og alle i campingvognen, om hvordan vi får vasket klær, laget middag og lekt.

Vel, løsningsorientert må man være - og flink i tetris. Vi har trossalt tre relativt små barn med masse klær, i tillegg til at vi må ha plass til sengetøy, håndklær, hundeting, leker, stellesaker, kjøkkenredskaper og mat.

Den kommende uken tenker jeg å legge ut "rom for rom" innlegg med lure tips og hvordan vi har gjort det slik at dere får se at det faktisk går helt fint!

👆🏼 En liten smakebit på hva dere kan forvente dere den kommende uken.

Likes

Comments

God morgen dere!

I skrivende øyeblikk er frokost nettopp inntatt med Alexander og jentene etter ukens første nattevakt. Thea Celin er på vei til skolen etter en uke hjemme, og Alida er på vei i barnehagen for tredje gang.

Jeg skal prøve å sove litt før vi skal hente jentene igjen sammen senere, og Thea Celin skal ha med seg en klassevenninne hjem fra skolen.

I går var det en stor dag, valgdagen - og jeg håper alle gjorde som meg å brukte stemmeretten sin. Uansett utfallet så sitter jeg med en god følelse på at jeg faktisk har stemt, og at jeg nå kan få lov til å klage på beslutninger som blir gjort.

Ellers denne uken er håpet at huset blir tett slik at det kan tørke noen uker før det skal jobbes på innvendig. Forje uke ble vi ferdig med kjøkkentegningene og det blir bare råbra! Ord kan faktisk ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til vi står med nøklene i hendene og kan kalle huset for vårt.

Vi har det veldig fint i campingvognen altså, men det skal bli veldig godt å kunne kalle det hytten vår ⭐️

Likes

Comments

Huff, føler bloggen blir overøst med bilder av et uferdig hus med lite inspirasjon.

For noen måneder må dere nok bare tåle det, for hver eneste dag er vi ute på tomten å ser hvor langt de er kommet, tar bilder og får litt sommerfugler i magen. Tenk at om ca tre måneder skal huset etter planen stå ferdig, at om litt over tre måneder kan vi forhåpentlig feire jul for første gang i det nye huset.

Jeg må bare få klappet Bolig Eiendom på ryggen altså, fy søren så effektive de guttene er! Nå er huset plutselig snart tett og det innvendige kan endelig begynne. Vi har endelig blitt enige om trapp, kjøkken, fliser og gulv - så vi er langt på vei og gleder oss veldig til å se det ferdige resultatet.

Likes

Comments

Alvorsprat

... Til deg som må si slemme ting til andre for å føle deg bedre. Til deg som dømmer folk før du har møtt de. Til deg som hører på hva andre sier om personer, i stedenfor å bli kjent med de selv. Til deg som sitter bak en dataskjerm eller mobiltelefon og er stor i munnen. Til deg som ikke tørr å ha egne meninger, men heller velger å jatte etter andre.

Ja, til deg som er feig. Til deg som tror at du er bedre en meg.

Jeg har gjennom mine 23 år møtt mange forskjellige mennesker, både gode og mindre gode. Jeg har fått gode venner oppgjennom, en fantastisk mann, tre nydelige barn og en rampete hund. Jeg har lagt dårlige vennskap bak meg, og har funnet ut hvem som er verdt min tid.

Jeg har også gjennom mine 23 år tatt feile valg her i livet, valg jeg angrer på i dag - men som har vært nødvendig for meg. Nødvendig for at jeg skal forstå, nødvendig for at jeg skal klare å se at alle kan gjøre feil, og nødvendig for at jeg skal klare å se at folk kan forandre seg.

Alle kan gjøre feil, og alle kan ta dumme valg. Men vi er bare mennesker, du og jeg - mennesker som alle andre. Det er menneskelig å gjøre feil, men som medmennesker bør man fokusere på det positive. Si positive ting til hverandre, gjøre positive ting og leve livet på den måten du ønsker å leve det på.


Puh, bare en liten utblåsning fra meg i dag. I morgen er en ny dag, med nye muligheter for positive handlinger og positive ord 😄

Likes

Comments

Åh, noe av det kjekkeste jeg og Alexander gjør for tiden er å kjøre oppom tomten etter at Thea Celin er levert på skolen. Hver dag skjer det noe nytt der oppe, og for hver dag som går ser vi at det nærmer seg mer og mer et hus.

Planen videre er å sette opp vegger, og få huset tett slik at det kan tørke mens vi går løs på valg av alt det innvendige. Jeg trodde det skulle bli veldig enkelt å velge de forskjellige tingene inne, men den gang ei - herlighet så mye forskjellig det er å velge mellom, og ikke minst hvor mye det er man må tenke over før man velger noe.

Til syvende og sist vil det nok bli bra, og jeg regner med vi blir veldig fornøyd med resultatet når huset står nøkkelferdig i desember.

Likes

Comments

Siden Thea Celin ble født har hun slitt veldig med mye vondt i halsen, tette mandler og pustestopp. Endelig er tiden inne for at legene virkelig skal hjelpe hun, og for at hun selv skal få det bedre.

Om to uker skal prinsessen vår sove søtt mens dyktige kirurger fjerner mandler og prolypper - mens jeg kommer til å gå gangene i stykker omtrent....

Etter operasjonen håper vi selvfølgelig på at halsen skal bli bedre, apetitten skal opp og at Thea Celin får det lettere med pusten 💗

Likes

Comments

Forje uke var fylt med spenning, glede og litt tårer. Thea Celin er plutselig blitt skolejente og jeg kan ikke skjønne hvor tiden har blitt av. Plutselig er hun straks seks år, har egne meninger, går på skole og sannsynligvis en fritidsaktivitet om ikke alt for lenge - nei, om noen kunne stoppet opp tiden litt innimellom hadde jeg blitt veldig takknemlig.

Heldigvis så koser hun seg veldig på skolen, og vil såvidt hjem når vi kommer for å hente hun. For meg er deg nok værst, jeg feller en tåre i ny og ne fordi at jeg savner hun og vet at jeg ikke bare kan hente hun når jeg vil....

Fler som har skolebarn i år? Hvordan syntes dere det er?

Likes

Comments

Da var alvorets time kommet og vi kan legge noen travle uker bak oss. Huset ble overlevert i midten av juni og vi bor nå offisielt i en campingvogn - spøtt? En smule!

Vi kjøpte oss en splitterny hobby delux edition i juni, og har valgt å bosette oss i den inntil videre. Mange bare rister på hodet når vi forteller det, men vi ser på det som sparing - og en enorm frihet når vi skal på neste ferie.

På dagtid disponerer vi huset til mine foreldre og på ettermiddagen er det stortsett middag, litt lek så leggetid for prinsessene.

Vi storkoser oss virkelig i campingvognen og legger oss med et smil om munnen hver eneste kveld. Kan med hånden på hjertet si at vi ikke angrer på valget vi tok!

Likes

Comments

Hei dere!

De siste ukene har bare rent av gårde i en fart jeg føler at jeg ikke klarer å holde følge med. Det skjer så utrolig mye på kort tid at hodet mitt har koblet ut for alt for lenge siden.

Siden sist, er huset vårt solgt og overtakelse er allerede nå i juli. Vi har fått en campingvogn på tunet som vi i første omgang skal bruke to uker nå i ferien. Thea Celin har sin siste uke i barnehagen før en lang sommerferie fram til skolestart. Alida sover fremdeles ikke og jeg lever enda på noen magiske krefter jeg ikke viste at fantes.

Nå skinner solen her i Bergen så i dag skal den nytes mellom pakking av hus, det gjenstår heldigvis ikke så veldig mye før pappa kommer å henter de meste av tingene i morgen ettermiddag.

Ellers går dagene i ett her hjemme og Alida utvikler seg bare mer og mer for hver dag som går - hun maser hele dagen og sier mange ord allerede, nå de hun også begynt å sette sammen ord sånn smått så hver gang hun ser Thea Celin sier hun "Hei Thea", og når jeg spør om hun vil ha melk svarer hun "Mamma, melk"

Alida er virkelig bare snill og god, hun elsker fremdeles å kose med både mamma og pappa - men hunden får gjennomgå mest når det kommer til kosingen.

Likes

Comments