Å gjøre ting man aldri har gjort før er skummelt, det er spesielt skummelt når det kommer til graviditeten syntes jeg. Vi fikk nemlig en skummel beskjed på ordinær ultralyd; morkaken lå foran åpningen og jeg måtte nok belage meg på keisersnitt før termin.

Keisersnitt er noe som skremmer meg, rett og slett fordi at jeg vet at kroppen min takler en fødsel og fordi at jeg har ingen erfaring med keisersnitt. Under et planlagt keisersnitt hadde jeg vært våken og hadde fått sett Lille A. i det hun kom ut - men hvor lang tid det tar å komme seg etter et keisersnitt kan variere veldig.

Uansett så var vi på KK i går siden jeg hadde kjent lite liv, og til vår (og overlegens) store glede har morkaken flyttet seg vekk fra åpningen og drømmen om en vanlig fødsel kan kanskje gå i oppfyllelse! Det er som om mange kilo er fjernet fra skuldrene mine og jeg har for første gang på veldig lenge klart å sove en hel natt.

Nå må vi bare krysse fingrene på at det han så i går er godt nok på neste kontroll i mars og at de da ikke setter meg opp på keisersnitt, men heller la meg gå til termin å lar ting gå sin gang der.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

👶🏼 Du våkner om natten for å gå på do.
👶🏼 Du drømmer om mat, og har lyst på mat hele tiden.
👶🏼 Å barbere seg er en treningsøkt i seg selv.
👶🏼 Puppene plutselig er ballonger.
👶🏼 Du plutselig begynner å gråte, men aner ikke hvorfor.
👶🏼 Du aldri får sove når du legger deg fordi at mageboeren har turntimen sin da.
👶🏼 Du må på do, men drøyer det så lenge som mulig siden du vet at du straks må på do igjen uansett.
👶🏼 Lukter du egentlig liker blir fæl, mens lukter du tidligere ikke har likt blir plutselig gode.

Fler som kjenner seg igjen?

Likes

Comments

♡ På vei: 21 uker og 1 dag
♡ Igjen til termin: 135 dager
♡ Kjønn: En liten prinsesse
♡ Navn: Navnet er bestemt, men delvis hemmelig en liten stund til. Det begynner på A 💗
♡ Utålmodig: Ikke enda, men gleder meg veldig til å møte henne.
♡ Hodet ned: Så tidlig er hodet og kroppen alle veier der inni!
♡ Aktivitet innenfra: Kjenner bevegelse hver kveld og noen ganger litt på dagen. Frøkna er blitt sterkere så nå kan det også kjennes utenpå magen.
♡ Mangel på utstyr: Føler vi mangler alt, men det er ikke så rart siden jeg ikke er halvveis engang. Vi har vugge, seng, stellematte og endel klær klart. Vogn er også i hus, men ikke alt tilbehøret til den.
♡ Plager: Helt ekstremt trøtt, men det kommer seg sakte men sikkert. Sover ekstremt dårlig om natten og får heller ikke til å sove på dagtid. Ellers er blodtrykket endelig stabilisert seg og det merkes!
♡ Humør: Humøret er på topp for tiden, og jeg prøver å nyte hver eneste dag med lille A. inni magen 💗

Likes

Comments

♡ På vei: 20 uker og 3 dager
♡ Igjen til termin: 140 dager
♡ Kjønn: En liten prinsesse
♡ Navn: Navnet er hemmelig en stund til, men foreløpig går hun under Lille A. 💗
♡ Utålmodig: Ikke enda, og det kan jeg heller ikke bli på en god del uker.
♡ Hodet ned: Så tidlig er hodet og kroppen alle veier der inni!
♡ Aktivitet innenfra: Kjenner bevegelse hver kveld og noen ganger litt på dagen. Frøkna er blitt sterkere så nå kan det også kjennes utenpå magen.
♡ Mangel på utstyr: Føler vi mangler alt, men det er ikke så rart siden jeg ikke er halvveis engang. Vi har vugge, seng, stellematte og endel klær klart.
♡ Plager: Helt ekstremt trøtt, kunne nok sovet store deler av dagen i tillegg til natten - men det går jo så klart ikke. Ellers er jeg endel kvalm og får småvondt i magen til tider. Sliter også med lavt blodtrykk så jeg er avhengig av å ha drikke i nærheten til en hver tid.
♡ Humør: Egentlig veldig greit, men jeg merker det at kroppen trenger å slappe litt av på formiddagen for at jeg skal kunne fungere optimalt på ettermiddagen.

Likes

Comments

Nå er det lenge siden jeg har våknet opp med min bedre halvdel vedsiden av meg uten at vi har blitt vekket eller hatt alarm på - noe så deilig!

Vi våknet riktig nok 07.15 og fant fort ut at det var alt for tidlig å stå opp da, istedenfor boltret vi oss i sengen for å se litt på serie og for å bare prate. Nå som klokken er over ti fant Alexander ut at det var på tide å stå opp slik at vi fikk i oss litt frokost før vi starter dagen skikkelig, jeg har fått beskjed om å bli i sengen så jeg krysser fingrene for at frokosten blir servert på sengen i dag.

Ellers har vi masse på tapeten i dag - vi skal handle for neste uke, hente nye spisestoler som endelig er klar, en kjapp tur innom IKEA, ut å spise så avslutter vi kvelden på kino med et vennepar. Gleder meg til en skikkelig kosedag med min kjære og håper virkelig at kroppen er enig i alt vi skal gjøre i dag.

Håper dere får en strålende lørdag 🎀

Likes

Comments

I litt over en uke har jeg kjent begravelse fra Lille A i magen, hver kveld når jeg har lagt meg i sengen begynner hun med turntimen sin - og det er bare så fantastisk å kjenne.

I litt over en uke har også en overivrig Alexander prøvd å kjenne etter på magen om han kjenner noe, men med morkaken foran og svake bevegelser har det vært vanskelig. I går kveld når vi la oss var der turnetid for lille A, Alexander var på vei i drømmeland når jeg dultet borti han å sa "nå må du prøve å kjenne" og det gjorde han. Det gikk ikke lange tiden før lille A. dultet borti hånden hans og øynene ble blank 💗

Det er så fantastisk å få oppleve et voksende menneske igjen, å vite at et menneske vokser inni magen min og at en dag skal vi ha ansvaret for enda et menneske i mange mange år fram i tid. Vi gleder oss stort og største storesøsteren koser med magen, passer på at jeg ikke fryser på magen og spør ofte når det er sommer siden da kommer jo babyen ut. Det blir så fint å bli fem 💗

Likes

Comments

♡ På vei: 19 uker
♡ Igjen til termin: 150 dager
♡ Kjønn: En liten prinsesse
♡ Navn: Navnet er hemmelig en stund til, men foreløpig går hun under Lille A. 💗
♡ Utålmodig: Ikke enda, og det kan jeg heller ikke bli på en god del uker.
♡ Hodet ned: Så tidlig er hodet og kroppen alle veier der inni!
♡ Aktivitet innenfra: Kjenner bevegelse hver kveld, men man kan ikke kjenne noe utenpå enda.
♡ Mangel på utstyr: Føler vi mangler alt, men det er ikke så rart siden jeg ikke er halvveis engang. Vi har vugge og seng klar da.
♡ Plager: Helt ekstremt trøtt, kunne nok sovet store deler av dagen i tillegg til natten - men det går jo så klart ikke. Ellers er jeg endel kvalm og får småvondt i magen til tider. Sliter også med lavt blodtrykk så jeg er avhengig av å ha drikke i nærheten til en hver tid.
♡ Humør: Egentlig veldig greit, men merker at jeg fort kan bli småirritert på Alexander, ellers er det på topp!

Likes

Comments

Denne uken startet på en fantastisk måte, det var tid for at vi skulle få se lille mageboeren vår igjen - tid for å få enda en bekreftelse på at alt ser bra ut, og at lille mageboeren har det bra.

Det var en helt spesiell opplevelse selvom vi har sett lille mageboeren tidligere på ultralyd så var dette virkelig helt spesielt. Jeg lå med tårer i øynene, gledestårer fordi at jeg var så glad for å se at alt var bra! Etter mye om og men, fram og tilbake så fikk vi også vite hvilket kjønn som skjuler seg.

I sommer kommer det enda en prinsesse til familien vår, enda en liten hjerteknuser 💗 Store og små gleder seg!

Likes

Comments

For en fantastisk juletid dette har vært; mye tid til familie, deilige frokoster og minimalt med stress. Vi har ikke måtte stå opp grytidlig for å rekke barnehagen før det bærer videre på jobb, vi har kunnet se en film midt på dagen om vi har ønsket det - helt herlig!

Nå er det ikke mange dagene igjen før hverdagen er tilbake og helgene blir vår dyrebare kosetid, på tirsdag er vi i gang igjen. Jobb, barnehage og den virkelige hverdagen står å venter på oss. Vi er klar, klare for er nytt år og klare for alt det har å by på, men før ser skjer skal vi virkelig nyte de siste to dagene sammen 💗

Lesetid med største prinsessen er noe vi begge setter pris på 💗 Det er så godt å se at hun virkelig setter pris på slike stunder, og at hun har tid til å lese bok og kose seg litt med mammaen sin. Det er vel ikke alt for lenge før hun ikke gidder det lenger heller så jeg må virkelig nyte det mens jeg kan!

Likes

Comments

Tenk at vi allerede er i 2016!

2015 har vært et år med opp og nedturer, gode og vonde minner, mange gatebil turer, mange bedre middager ute, mange fine dager med barna og mange fine dager på jobb. Jeg er stolt over hva jeg har fått til i 2015, utfordringene som har dukket opp har gjort meg sterkere - alle de gode øyeblikkene har gjort meg mer lykkelig en noen føler jeg.

2016 blir et spennende år, vi blir et familiemedlem rikere og noen netter fattigere - men vi har valgt det selv, og vi gleder oss!

Jeg er klar for nye utfordringer, for nye prøvelser - jeg er klar for å nyte hvert eneste minutt jeg får sammen med barna, klar får å finne på masse kjekt!

Kanskje eneboligen vår blir solgt? Og kanskje vi ender opp i tomannsbolig som er drømmen min når barna er små? Kanskje det kommer ny bil på tunet? Uansett hva 2016 måtte bringe så er jeg klar!

Godt nyttår
💗

Likes

Comments