Nu när lilltjejens duschcreme/schampo var slut testade jag Baby Mini Care mousse wash som var med i paketet jag fick från Loppiblogbag. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den efter första användandet, så jag återkommer om vad den har för effekt på huden men den luktar inte jättegott, den luktar som oparfymerad lotion, så om den inte är jättebra för huden (den har hudnära Ph och ska rengöra hud och hår utan att torka ut) så tror jag inte att jag kommer köpa den.

Likes

Comments

Jag har redan tidigare använt en Minicare kräm på min dotter då hennes kinder blir väldigt torra när det är kallt ute. Så jag visste att det här är en bra produkt. Den här krämen är extra fet och går snabbt in i huden. Jag har använt den på mina händer som blir extremt torra vid kallt väder samt av all handsprit jag använder i jobbet. Då den är väldigt fet så har jag begränsat användandet till kvällen/natten och jag kan säga att jag inte längre lider av så torra händer längre. Jag känner direkt vid applicering att krämen går in i huden och återfuktar den.

Likes

Comments

​Nu har jag testat Minicare Zinc Cream i några dagar. Detta var en av de produkter man fick i loppiblogbag-en.

Jag har använt den på min lilla tjej, bland annat vid blöjbyten vid behov. Jag tycker den funkar bra, den skyddar och återfuktar huden precis som det står att den ska göra. Den lilla tuben gör dessutom att den är lätt att ta med sig. 

Likes

Comments

Idag kom ett paket från loppi. Fem produkter att testa. Jag tänkte också recensera produkterna här på min blogg. Paketet är väldigt uppskattat då jag har en liten tjej med känslig hy.

Likes

Comments

Deltog i en facebook tävling på Draksjö designs hemsida. Jag vann varken första eller andra pris men den underbara människa som syr alla dessa fina kläder skickade alla som var med i tävlingen en mössa! Perfekt till lilltjejen i vår!

Likes

Comments

Fick en avi via sms häromdagen och eftersom jag inte visste vad det var för ett paket blev jag väldigt nyfiken och börjar söka på nätet. Det visade sig att jag var en av de 100 personer som vann Liberos svanentävling. Allt detta + 10 paket blöjor!


Likes

Comments