Då var det måndag morgon. Skönt. Idag blir det behandlingen hela dagen. Har lämnat mina prover som jag gör tre dagar i veckan innan behandlingen. Så nu sitter man med en kopp kaffe snart dags att göra vid sig. Frukosten är nere. Vet inte riktigt hur jag mår idag. Men får göra det till en bra dag.

  • 48 Readers

Likes

Comments

Då var snart denna dagen med slut. Har pratat med min prinsessa nu på kvällen. Vi har haft städ på boendet så nu är det rent och fint haha. Håller på att tvätta men sista tvätten är på tork nu så snart klar med det med. Har idag varit på behandlingen. Varit en okej dag men är helt slut i kroppen och vet nog inte riktigt hur jag mår. Får väl funderar på att laga mat med. Tänkte någon dag snart skriva lite om mig själv och min historia som alkoholist. Tänker också skriva en sak som inte så många vet om. Men mer om det då. Ha en bra kväll :)
  • 75 Readers

Likes

Comments

Hej. Här kommer jag skriva om min vardag som nykter alkoholist.. Jag går just nu på behandling där jag har 2 veckor kvar. Känner lite rädsla över att sluta men har efterbehandlig i ett år en gång i veckan sen finns där möten varje dag med. Just nu bor jag på något som heter ungdomsbasen vilket betyder jag bara har min prinsessa varannan helg och då hos mina föräldrar. Vet att det är en konsekvens på grund av hur jag har gjort. Varit nykter i lite mer än fyra månader och har börjat må jättebra.

  • 106 Readers

Likes

Comments