Lördag - Vart tar dagarna vägen egentligen?? Sitter här i min ensamhet och njuter av lugnet, kanske lugnet innan stormen. Men det är det tyvärr ingen som vet. Mer än ödet. Snart bankar julen på dörren, dock blir det en liten annorlunda jul för oss...
Man kan dock inte tro att julen är på ingång, grönt ute o mellan 4-8 grader varmt ute. Det är ju sjukt.... Ska se vad den här dagen kan tänkas erbjuda. Tänkt kanske man skulle sy gardinerna klart, kanske blir det även en runda med snabel draken...
uppdatering kommer senare..

Ha det bra alla

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ytterligare ett nytt äventyr på gång nästa vecka. Ska bli spännande. uppdatering kommer

Likes

Comments

Ska börja med att säga god morgon tro jag. Äntligen är fredagen här och sista arbetsdagen för denna veckan. Idag tro jag att de få bli städ, tvätt och putsa fönster, skäms när de ser ut så här hemma. Man kan nästan tro att en orkan har gått fram.

Vad händer annars för er gott folk denna underbara fredag? Trodde solen och värmen kommit för att stanna men där fick man sig en knäpp över näsan minsann. Är nog tur att man inte fått bort alla vinter jackor ännu. Man ska ju inte behöva frysa. Inte många dagar kvar tills det är valborg och första maj. Vart har tiden och dagarna tagit vägen ?
Man hinner inte med riktigt.

Ha en bra dag alla nu för se ska jag ha

Likes

Comments

Nu håller vi tummar och tår för positiva glädjande besked dom närmsta dagarna.
ha de så bra så länge så hörs vi av med uppdateringar.

kram på er och ha en skön torsdag

Likes

Comments

Börjar nog med att säga god morgon. Natten har varit lugn inga som varit och hälsat på. Idag blir det förhoppningsvis en bra dag.
Dock är det inte lika fint väder idag som igår. Men de kan ju vara skönt det med annars blir man sittande i solen och Inget blir gjort. Har intagit första koppen kaffe och här sitter jag nu och njuter av lugnet. Musiken flödar ur ur högtalarna.

Snart dags att stutsa in i duschen för att möta dagens utmaningar på rätt sätt.
Varför sitter man och tänker så mycket som man gör? När man tänker så fastnar man ofta på saker. Det blir en ond cirkel. Man kommer inte förbi spärren.
Jag har ju gått vidare med mitt liv och jag mår bra.

fortsättning kommer senare idag

Likes

Comments

Har många gånger funderat på varför folk pratar så mycket skit om allt och alla hela tiden, men blir tyvärr inte klokare på något sätt. När folk förstör för andra är det bara för att den andra människan har ett mycket roligare liv eller vad handlar det om egentligen. säger som jag sagt förut sköt er själva och skit i alla andra, eller ännu bättre sopa rent utanför din egna dörr innan du sopar utanför någon annans dörr.Men konstigt nog är de ju ingen som tycks lyssna på de tyvärr.

Tänk om folk bara hade brytt sig om sina egna problem istället för att lägga sig med i allt och alla andras problem.
Tänk på de innan !!

Till alla mina sanna vänner som finns där ute. Eller till dom få som finns där. Tack för att ni finns där för oss

Likes

Comments

Tänk man vaknar och solen lyser då blir man lycklig. Idag har jag plockat ut mattor på vädring, ska dammsuga och städa av lägenheten, sen mellan varven ska jag lapa sol i mängder. ska köra sista maskinen tvätt med sen är allt färdigt. När allt är klart ska jag sätta mig ner och bara njuta av den lediga tiden som finns.
Min fina underbara älskling sover gott, och grannen kom på kaffe, nu njuter jag när jag har folk runt mig. Tror minsann kanske våren är här.
Satt ute och funderade på en sak snart är det valborg, vart har tiden tagit vägen egentligen?


Likes

Comments

Varför ska huvudet alltid vara så fullt av tankar och annat för? Försöker varje gång rensa huvudet med svar och funderingar men oftast kommer jag inte speciellt långt med det. Istället blir det bara mer och mer funderingar som kräver svar. Trodde aldrig människor skulle bli så oerhört sjuka. Vad är det som inte stämmer? Har länge funderat hur en människa kan bli så desperat att ta bort andra människor ur ens liv utan någon son helst bra anledning utan bara här bestämmer jag nu och du ska bara acceptera det.

De här trodde jag aldrig om dig men nu har du bevisat det alla människor sa till mig om dig hur sjuk du egentligen är och de kommer bara mer och mer hela tiden.

lämna tillbaka de du tagit från mig

Likes

Comments

Måste bara börja med att skriva och kolla med er. Kan man ha de bättre än jag? Sitter i solen med dom bästa vännerna och älsklingen. Solen skiner och de är oerhört skönt. Hoppas värmen kommer på allvar nu, så att de inte bara är tillfälligt. Njuter av värmen.
Som sagt kan man ha de bättre??

Har världens bästa sambo och älskare. Han har gjort mitt liv så mycket bättre. Han har fått mig att våga älska igen. Han har fått mig att se kärleken på ett helt annat sätt än tidigare.

Vem vet snart kanske jag har ännu mer glada nyheter och hoppas även jag mår bättre. Men som sagt vad det finns bara vissa i min bekantskap krets som vet saker och ting och så ska de förbli så länge vi vill. Nä nu ut och fortsätta njuta av kärleken och solen

Kram till er alla

Likes

Comments

Har varit vaken ett tag men nu säger jag äntligen i alla fall God morgon. Idag känns det som om det kommer bli en bra dag. solen skiner och fåglarna kvittrar. Hoppas att våren kommit för att stanna. Har minsann legat i då jag diskat, kastat soporna, kör den sista tvätt maskinen, torkat bänkar. Undra vad man mer ska roa sig med tro? Så här städat som vi har det nu var länge sedan.
Har världens duktigaste sambo.
Fixar vi nu ett varsitt fast jobb med så löser vi allt och vi kommer minsann få det bra. Vi har det roligt och vi kan skratta åt det mesta. Är så oerhört glad att någon fått mig att våga älska. Att någon berättat för mig att det inte är farligt att laga ett brustet hjärta.

Tack min underbara älskling

Likes

Comments