Är du romantisk? - Ja det tror jag 😂

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? omtänksam, kan lita på,

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? - Den frågan får ni nog ställa min framtida pojkvän 😂

Vad är viktigt i ett förhållande? - Att man litar på varandra är det viktigaste enligt mig

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja? Vem har inte? 😛

Har du lekt med någons känslor? - Nej!

Hej! Måste bara säga va fin du är, Jag behöver ett råd av dig. Hur skulle du reagera om du träffade en kille som vill att du ska flytta in hos honom, vi säger ni verkligen älskar varandra. Men han vill helst inte ha några bonusbarn, Hur skulle du göra?  Jag är i sån sits nu. hjääälp ? - Tack snälla! ☺ Oj vad jobbigt för dig, Nu talar jag för mig själv. Jag skulle aldrig bli tillsammans med någon som inte accepterar mina barn. Mina barn är prio 1! Den jag blir tillsammans med ska jag kunna lita på gällande mina barn till 100% och mer, När man går in i ett förhållande där det finns barn sen innan så får man helt enkelt ta det. Det blir liksom hans ansvar också, ni är en familj. Dina barn borde vara lika mycket värda som du är för honom, Om han nu verkligen älskar dig. Det bästa ni kan göra är att prata med varandra angående detta, Om han älskar dig så får han ta dina barn med på köpet också. Men du behöver ju inte ge han full last för dina barn, Först och främst tycker jag du ska natta dina barn och allt det där. Men om han erbjuder sig att hjälpa till med barnen så är det riktigt bra 😄! prata igenom, han kanske bara är rädd. kram

Länge höll ditt längsta förhållande? - 6år

Vill du vara singel eller ha ett förhållande?--Förhållande med den rätta 😍

Är du en bra pojk/flickvän? - Förhoppningsvis bra!

Hej en fråga, gör det verkligen ont att föda barn? Hur känns det? Hur klarar killarna att se den han älskar plågas? - Hejdu! Jag ska svara ärligt, det är jätte mega ONT! 😂 jag skrek som en dåre, och hatade alla i samma rum just då haha. Ska inte ljuga och säga att det inte gör ont, för ont ja det gör det. Men smärtan är värt det! angående hur killar klarar det, Det är nog inte så lätt för just då kanske. Men dom vet varför, det går över som sagt. Man får det finaste som finns utav det, Killar är olika. Jag kan inte svara för alla killar 😂 Men jag tror nog det är jobbigt för dom just då,  tror dom känner sig så små just då för dom kan inte göra något för att smärtan ska försvinna.

Hur var dina förlossningar? 
Tims var jätte bra ☺ Elinors mindre bra, Hon mådde bra från början. Men inte jag,  När dottern kom ut så började jag blöda som fan. Barnens pappa står som ett spöke och frågar vad fan händer!? Och jag sa jaha det var ju kul nu dör man säkert, 😂 (full på lustgas) 7 läkare springer in i rummet för att stoppa blödningen, moderkakan var liksom sten hård och släppte inte. Så jag förlorade 1,8 liter blod. Vilket är väldigt mycket, men hur som helst så gick det bra. Alltså det är inget farligt men vem fan skulle inte få panik när så många läkare springer in. Men som sagt det är värt det!!

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? -Dumpat faktiskt

Har du kontakt med dina barns pappa? - Ja absolut, vi har barn tillsammans så det är ett måste till dom själva kan ringa honom.

Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen? -Nej, man gör slut för en anledning

När du vill ha någon, vad gör du? - Jag tror faktiskt att jag aldrig har sagt det, Jag är väldigt blyg så oftast killarna som har tagit första steget.

Vad är det bästa med att vara mamma? Att man får så mycket kärlek av dom, Jag blir bara lycklig av att se dom ☺

Om mannen i ditt liv skulle vara otrogen, vad skulle du göra då? - Skulle slå han med en stekpanna 😂 Nej men skulle såklart bli ledsen, Besviken, arg.

Vill du gifta dig?-  Ja ☺

Vill du ha fler barn? - Ja ☺

Blir du lätt kär? - Nej 😂

Vad faller du för? - personligheten

Vad ser du dig om 10 år? - min dröm är ju att vara gift med mitt livskärlek, vi bor med mina barn och vi har typ 2 gemensamma barn 😂👍 drömma kan man ju 😂

Vad tycker du om att ligga på första dejten? Nej,  Jag tycker att det är väldigt speciellt. Så jag tycker nej.

Vad tycker du om one night stands? Samma svar som frågan över.

tjooo du måste ha många karlar efter dig så snygg som du e. Så fett snygg wow ? - Tack! öh nej och nej så snygg är jag inte 😂

hur är ditt självförtroende? - angående mitt utseende så är det lika med noll, mitt är på botten 😣 så helt klart sämst gällande de.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vad ska jag säga? Mitt eget kött & blod, er kommer jag alltid att göra allt för. Jag är så evigt tacksam över att få vara mamma till er två, världens bästa Tim & Elinor.

Mamma älskar er oerhört, mina fina 💕
Jag är så stolt över er.

Likes

Comments

När ångesten kryper inpå, Den dagen, jag minns den dagen så tydligt. den värsta dagen jag någonsin fått uppleva. Den smärtan kommer aldrig försvinna helt, aldrig. Men jag har lärt mig att leva med det,  tack vare dig så försvinner aldrig dessa bilder i huvudet. Alla vakna nätter med skrik,  hela mitt liv raserades. Det finns fortfarande dagar då jag inte mår hundra. Men det är mycket bättre, jag ser en stor anledning till att orka idag, Jag kan med glädje säga att jag har blivit starkare av den upplevelsen även om det alltid komma följa mig tillbaka, även om jag fortfarande är rädd.

Men jag har lärt mig att leva med det. 👊
du är inte äns värd något, du förstörde flera år av mitt liv, som jag fick kämpa, alla psykologer och medecin för att dämpa deppression, allt är ditt fel det kommer  följa med hela mitt liv.

Idag mår jag bra, rätt så bra iallafall. Även om jag känner mig totalt värdelös ibland, Och jag har klarat det så jävla bra! Jag känner mig så stark, så tuff som står här idag! 👊 

Likes

Comments

Hej hej ☺

Jag tänker berätta lite kort om vem jag är 😊

Jag heter Mia, 26år. Bor i Stockholm med mina två barn, en son (4år) & en dotter (6mån). Uppvuxen på Lidingö, i denna blogg så får ni följa våran vardag, mitt liv som mamma till dom två. 


Likes

Comments