Jag kan börja med att berätta att jag är en 3-barnsmamma på 28 år! Mina barn är 6år, 4år, och 4 månader. När jag väntade min första dotter gick jag upp över 25kg som jag därefter hade väldigt svårt att bli av med, samtidigt blev jag väl lite lat :/ sen när jag väntade min andra dotter gick jag upp ca.7kg som jag även där inte blev av med!
En stor del av mig själv sa" för helvete Annelie nu måste du gå ner i vikt" samtidigt som en annan del sa " äh låt de va du vill ju ändå ha ett till barn sen, så de e ingen idé att gå ner i vikt om du ändå går upp sen igen" så min kropp gav nog ändå upp lite..
Samtidigt som jag är sjukt beroende av Coca Cola och som är en väldigt stor bov i att försöka gå ner i vikt! Är alltid tvungen att ha läsken hemma annars får ja panik!!


Har oerhört dåligt självförtroende efter min stora viktuppgång! Hatar att Shoppa kläder till mig själv så de sker endast om det är nöd!!
Mitt sexliv har minskat pga att jag är så fruktansvärt obekväm med min kropp och jag vill absolut inte visa mig inför min andra älskade hälft!! :( jätte tråkigt men usch känner mig bara tjock och äcklig!


Jag har en stor dröm i mitt liv!
Att få gifta mig med mannen som jag älskar ❤️
Men innan jag kan ställa mig framför altaret har jag sagt till mig själv att jag måste gå ner till min målvikt!
Jag vill kunna ha på mig en klänning som jag känner mig vacker i och Ja vill kunna ta underbara bröllopsbilder där jag är nöjd med min kropp och som jag kan se tillbaka på och minnas!

Så därför....är det... NU ELLER ALDRIG!!!

Så denna månaden har jag börjat med Herbalife!
Jag började den 3 oktober då min syster vägde mig och gjorde olika mätningar på min kropp.. och jag måste säga att det var skrämmande att se! Och min kropp är enligt mätningarna 43 år!!! (Jag är 28)!!!!
Det är tufft och jag känner mig hungrig hela tiden men jag ska fasen inte ge upp!!

Efter en månad ska vi göra vägning och mätning igen, och jag hoppas se lite förändring ;)


Jag vill och jag måste klara detta för min egna skull!!


Likes

Comments