Contains affiliate links 2017, Hemmet

Vi bara älskar vårar stora sovrum. I lägenheten som vi bodde i tidigare hade vi nästan inte något plats alls för något annat än sängen så detta är verkligen jätte skönt. Sovrummet är inte riktigt klart, sänglamporna ska upp, två hyllor på sidan om fönsterna, några fina tavlor ovanför sängen. Lite pylssel kvar men det kommer bli sjukt bra när allting är på plats.

/ / / Vita

Likes

Comments

2017, Leo

Välkommen hem till oss!
Maten ska lagas & det blir inte ofta själv, finns antingen en eller två kockar som vill vara med. Det är nu på slutet Leo har börjat styra stolen & vill hjälpa till. Jätte kul att man får hjälp fast det kanske är att steka färdiga köttbullar eller röra i någon gryta är det så himla mysigt och kul.

Likes

Comments

2017, Nyheter

Detta fantastiska lekland som funkar för både stora & små. 8000m2 med massvis med roliga saker, kan det bli bättre. Bra service & snabbt leverans av maten, 10/10 guldbollar. Vi fick sällskap av Herman & Leos kusin, Elliot & Oliver, jätte kul 😺

Likes

Comments

2017, Produkter

Alltså vilken babymonitor!
Sjukt bra ljud, man kan ställa in så den spelar melodier, kan säga att denna gick hem hos Herman. Herman vill på en gång ha den i sitt sovrum & det funkar ju bra det med.

Likes

Comments

2017, Vardag

Vi skulle köra fredagsmys här hemma men dom som skulle äta detta tillsammans med mig somnade. Ikväll är det match mellan Björklöven och Modo, man kan ju bara hoppas på att Björklöven vinner.

Likes

Comments

2017, Vardag

Jag som trodde denna sjukdomsbubbla skulle försvinna från oss men ikket. Leo har hemsk hosta och är snorig. Herman är snorig han med men det hör ju denna årstid till. Så vi spenderar dagen inomhus.

Likes

Comments

2017, Herman

Hej!
Fin torsdag på er
. Idag har vi varit till Vännäs & Herman har klippt sig. Skönt att han äntligen ville klippa bort sitt långa hår. Det har ju varit en kamp eftersom han är så håröm. Idag va han så himla duktig.

Likes

Comments

Kolla in min instagram@anneliesandstrom_