Hej! :)
Ledig helg från jobbet, skönt att ha en ledig helg tillsammans med barnen. Till frukost tog vi en smoothie med banan & blåbär.
Idag har familjen Lundberg varit här. Lek & bus inne & utomhus & sen god middag i trevlig sällskap.

Likes

Comments

Vardag

Våran nyårsafton vart lugn, både Leo & Tobias åkte dit på magsjuka. Så vi fick ställa in alla planer men vi gjorde det bästa av situationen. Vi kunde i alla fall åka iväg en sväng på skridskobanan, Leo fick testa att stå på isen & träna balansen. Vart en enkel företrätt, varmrätt & en efterrätt som barnen fick bestämma. Vi myste framför en brasa, spelade spel & sköt raketer.

Idag tog vi en tur på isen & Herman fick åka Bob. Blåste kallt som attans. Vi har städat bort julen i alla fall det mesta, gardinerna ska bytas. Leo har fått varit med & testa tomtebloss, som ni ser på bilderna så förstår han inte riktigt först & sen blir han överlycklig.

Likes

Comments

Aldrig kul när man inte känner sig kry. Hostan & förkylningen ligger fortfarande kvar. Så det har varit tunga dagar.
Nu har vi fått upp en brasa i vårt hem, Herman somnade så ljuvligt i min famn, inte så ofta det händer nu förtiden. Leo kollar runt & utforskar, han är ju i den ålder då han är verkligen överallt. Vi har väldigt mycket kvar som vi ska fixa, men vi tar det i lugnt.

Likes

Comments

2016, Hemmet

Nu börjar det verkligen närma sig, vi kommer att få flytta in i helgen som kommer. Vi packar för fullt allting som ska få åka med. Skönt att det inte är så himla långt. Jag hade ju gärna flyttar igår men nu är vi verkligen när. Flytten kommer att gå så himla smidigt, vi flyttar allting på en & samma dag. Jag vill ju som hinna med att fixa upp lite julsaker & självklart en julgran.

Likes

Comments

2016, Leo & Herman

Just nu är det mycket som händer. Leo har bestämt sig för att börja gå på toan, han har gjort nummer 1 & 2 väldigt många gånger på kort tid. Flytten närmar sig & vi packar för full här hemma. Säljer bort lite grejer som jag känner inte passar i huset (vårt nya hem)

Fina bilder på Herman & Leo sen i somras!

Likes

Comments

2016, Hemmet

Tjenixen!
Nu är soffan beställd & jag tror & vet att denna soffa kommer att bli perfekt i vårt vardagsrum. Soffbordet kommer jag att visa upp lite senare.

Likes

Comments

Kolla in min instagram@anneliesandstrom_