View tracker

2016, Hemmet

Nu börjar det verkligen närma sig, vi kommer att få flytta in i helgen som kommer. Vi packar för fullt allting som ska få åka med. Skönt att det inte är så himla långt. Jag hade ju gärna flyttar igår men nu är vi verkligen när. Flytten kommer att gå så himla smidigt, vi flyttar allting på en & samma dag. Jag vill ju som hinna med att fixa upp lite julsaker & självklart en julgran.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

2016, Leo & Herman

Just nu är det mycket som händer. Leo har bestämt sig för att börja gå på toan, han har gjort nummer 1 & 2 väldigt många gånger på kort tid. Flytten närmar sig & vi packar för full här hemma. Säljer bort lite grejer som jag känner inte passar i huset (vårt nya hem)

Fina bilder på Herman & Leo sen i somras!

Likes

Comments

View tracker

2016, Hemmet

Tjenixen!
Nu är soffan beställd & jag tror & vet att denna soffa kommer att bli perfekt i vårt vardagsrum. Soffbordet kommer jag att visa upp lite senare.

Likes

Comments

2016

Skönt att få kunna åka iväg & tillsammans med familjen & vänner. Vi har sett Björklöven förlora mot Modo på skraffar,resultatet vart 4-3 till Modo., ätit hotell lyx frukost, sovit på hotell., varit förbi fjällräven outlet & köpt en jacka som jag är väldigt nöjd med. 

Hermans kommentar i bilen påväg hem. " vi borde sova på hotell oftare"

Likes

Comments

2016

Hej finisar 💜
Har avslutat detta jobbar helg på bästa sett,firat papporna i släktskapet. Min pappa har vi inte hunnit fira för mamma & pappa är i USA & glassar. Tårta & presenter vart det till Thomas & Tobias. Såklart tog vi andra oss en bit med. Köpte tårtan från jobbet, så himla god.

Likes

Comments

Kolla in min instagram@anneliesandstrom_