lyckades få ordning på inlägget så nu kan man läsa det 😉😉😁😁

min ort mage Östra!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja som sagt idag hände det som jag verkligen älskar med sommaren..

Lägga sig på en filt i gräset eller på en altan å dra en filt över sig å somna. Det är så gott å sova när solen lyser på en å man ligger där under filten.

Sen vet dom som känner mig ordentligt att jag kan somna vart som helst.

Det är oxå väldigt gott å somna i frugans soffa med en filt å massa gap å stoj runt omkring.

Tror jag e specialist på att somna på konstiga platser men just under en filt i solen är d absolut bästa ❤❤

Ja då va första semester dagen över å den har varit kanon ❤ vill ha massa mera sol bara å värme så min rygg å mina leder kan få vila lite å jag få vila från värk.

Imon blir d nog lite bröllops planering 😁😁

Ja just d mitt inlägg förra veckan blev lite konstigt vet inte hur jag fick till det så som det blev. Så man kan bara läsa hela inlägget om man läser det från en data "/

Det hände nåt konstigt... Nä nu ska jag sova så jag orkar upp imon när grabbarna vaknar... fast jag tror inte jag kommer höra dom jag kommer nog vakna till liv vid 9 eller nåt d brukar bli så när jag e här nere
                                    ❤❤

Likes

Comments

En vecka till att börja med iaf. Sen in å jobba på Hällen i 1 vecka på akuta utredningsavdelningen.
Har haft 3 fantastiska veckor med dom inne på Hällen.

Vi pratade om det idag faktiskt att d har inte varit ett enda skarpt larm på hela sommarlovet utan dom larmen som varit har varit falsklarm.

Ja återigen jag har världens bästa jobb...

Å jag har världens bästa jobb vid sidan om. Eller jobb å jobb kanske e fel å kalla det. Vet inte vad man ska kalla det egentligen e ju mer en iidiel verksamhet #min_ort_ och det är lika roligt som mitt arbete.

Snart är d premiär av filmen vi gjort oxå ska bli så skoj 🎬📸📽❤🇸🇪

Då måste ni som kan komma å kolla helst på relisen 15/8 kl 12:15 då vi alla kommer vara på plats ❤

vill ni se vilka fantastiska ungdomar vi jobbat med kan ni söka efter oss på:

Instagram #min_ort_
Vi finns även på fb med samma namn #min_ort_

Nu som sagt har jag tagit semester från Instagram men bara till imon då nya skådespelare kommer upp ❤


#min_ort_ #göteborg #film #filmfestival #sverige #förorterna #kärlek #svt #sf #williamlegue @williamlegue #tillsammansärvistarkare #ungdomssatsningenhisingen #ungdomar #hisingensfilmfestival

Likes

Comments

Fick frågan om jag ville bli brudtärna på ett bröllop. Min första fråga va ju självklart vem fan ska då fota?? Men klart jag sa ja :)

Tänk hedersbrudtärna eller vad kallar men det när man är efter bruden.... Ska bli så skoj så nu kollas d efter klänningar å massa roliga saker. Kan ju knappt sova på kvällarna för d e så mycket å titta efter på Pinterest d finns ju en uppsjö av saker till bröllop.

Men har ju ett tag på mig då bröllopet är först om ett år. Men jag å hon som är Toastmadame har ju lite å planera in :) Ska bli såååå skoj.

Nu är filmningen slut med Min ort :( känns så tomt utan alla dessa underbara människor. Men snart får vi ju träffas igen då d e premiär av filmen den 15/8 men Marie kommer jag allt träffa innan dess å d snart hoppas jag vem vet kanske redan i helgen för gud va jag saknar dig kanske e för att vi är så jävla lika i allt....

Förra veckan va jag inlagd på Östra. Min mage har ju kraschat totalt å efter 4 veckor fick jag nog å gick å sökte vård.

Måndag kom jag in till östra vid 22 tiden. Va rätt fullt med folk i väntrummet men d gick rätt fort å komma in för en första bedömning. Å där lämnade jag prover å förklarade allt om vad som va fel. Jag menar hur normalt e d att gå på toa 20 gånger på typ 6 timmar. 10 min efter jag ätit va d dags att springa till slut blev jag ju helt knäpp på d hela kändes som om jag va mer på toa än vad jag jobbade...

Men iaf tillbaka till akuten. Detta skulle ta lång tid så jag frågade om mina prover hade kommit och d hade dom och d va inget avvikande på dom så då tänkte jag att jag åker hem å kommer tillbaka imon.

Vaknade vid 9:30 å bestämde mig för att gå till vårdcentralen för att få en remiss tänkte jag. För min tanke var då att har man en AKUT remis så kommer man in fortare.

Sagt å gjort fick min remiss å åkte till Östra IGEN. Kommer in direkt till första bedömning å jag va ju inställd på att nu går ju allt fort för jag har ju min AKUTA remis men oj så fel jag hade.

Men jag hade ju inte tid å sitta där hela dagen eftersom vi skulle börja filma kl 14 å vi skulle filma i Torslanda så nä jag åkte igen därifrån.

Kom tillbaka 22 på kvällen igen å då hade jag bestämt mig för att nu åker jag inte hem innan jag har fått HJÄLP..

När klockan va 3 å eter mycket tjat fick jag mig en säng i korridoren "/ jippi äntligen. Kl 8 på morgonen fick jag ett rum.. 9 träffar jag läkaren, 10 börjar dom undersökningen å den va hemsk å allt gick jag igenom själv så jag va rätt så knäckt. 11:30 va jag iaf hemma igen å fick fixat ordning mig å åkte för att filma igen. Det v några stressiga dagar kan man säga men magen e inte bättre å dom ska fixa en utredning på min vårdcentral så dom kollar upp detta ordentligt.

Likes

Comments

denna veckan har varit hektisk men förbannat rolig.
Det har blivit långa dagar å sena kvällar men d gav resultat med vårat uppträdande på Liseberg när Lani Mo sjöng...

Lördagen bestod av summer vibes på brunsboskolan.
Där vi filmade en hel del å fick gjort massor!

På den första bilden är det William Said Legue, Marie, hennes tvillingsyster Annika som båda har hjälpt mig å rodda med Freija denna veckan & sen e d ju jag oxå 😉😉


Är så glad att min å Said's vägar möttes den där onsdagskvällen nere i Sillvik å att han kände igen mig efter alla dessa år...

@min Ort #minort

Likes

Comments

Min rädsla är en slags hatkärlek som föder mig och äter mig om vartannat.

Jag tar mig på stort allvar! Ja jag kanske är patetisk men va fan ska jag göra åt det? Mer än att vara den jag är!

Jag försöker lära mig att jag inte behöver vara/bli älskad utav alla. För det går bra att leva ändå.

Jag har alltid sagt till Freija att det är viktigt att bry sig och att vara sig själv. Ibland är det svårt att hålla sig på rätt väg, ibland springer man åt helvete fel och man hamnar på platser där man inte vill vara eller där man inte trivs.

Det är även viktigt att våga säga NEJ till sånt som inte känns bra.

Kom ihåg att du ska bli älskad för den du är och inte för den dom har gjort dig till när dom har fått styra dig.

Idag gäller det!!

Det vi har tränat på hela veckan... Uppträdandet på Liseberg med Min ort. Det ska bli så fantastiskt kul även om jag inte har en roll så är jag ändå med och ska göra detta.. Hallå JAG!!

Är jävligt stolt över mig själv å vad jag har presterat denna veckan, sjukt stolt över min älskade Freija som fått en roll i filmen Min ort, This Is Sweden !!!

Den kommer ha premiär 15/8 på film festivalen här i Göteborg ska bli så spännande men gud va tid vi lagt ner på detta.

Men jag är så glad att jag den dagen sprang på just dig. Att just DU kände igen mig efter nästan 15 år. Och att du vill ha med mig på den här helt otroliga resa som inte kommer sluta än utan som kommer fortsätta..

William Said Legue jag är så glad fö att du ger mig denna chansen och g lovar jag ska aldrig svika dig eller göra dig besviken, man lär sig saker om andra hela livet man lär känna nya människor under hela livet. Dessa människor jag har fått äran att jobba med under detta projektet ni är guld värda ni är så fantastiskt fina människor och jag är glad att just jag har fått äran att lära känna er.

Vi kan inte ändra världen men vi kan ge det en hjälp på vägen!!

Tillsammans är vi starka <3 #minort min<3ort.17

Likes

Comments

Vilken klänning på skolavslutning för dottern
Å vilken ska jag ha på avslutningen för killarna på jobbet?

Likes

Comments

Har haft några riktigt tuffa dagar med grymt hemsk värk. Igår fick jag nog ringde 1177 å hon tyckte jag skulle åka till Mölndals akuten.
Dels för att mina mediciner inte funka å dels för att se så inget annat va fel.

Vid 17 åkte jag in

Vägen dit va ett rent helvete hade så sjukt jävla ont å det va värk på mina vanliga ställen fast en helt ny karaktär. Det isadei hela högersidan. Å den smärtan har jag aldrig känt innan.

Kom in å när jag tog nr lapp va d bara en före mig. Skönt att d gick fort iaf.. Sitta va ju helt uteslutet för min del. Så jag bad om att få en säng å dom va snälla å tog ut en till mig å ställde den på enda stället d inte fanns några stolar vid så d va skönt.

Dom ställde den så bra att jag fick se tv oxå 😁 dock va d bingolotto tv men den va ju snart slut... Så jag låg å låg å låg mer å mer värk va uppe å traska lite då å då. gick på toa fråga efter värktabletter å d ända jag kunde få va Alvedon då jag inte tål panokod.

Känner mig satans snygg iaf haha eller INTE.
D kom folk å d gick folk klockan gick å snart va den runt 22.30 å min mage skrek efter MAT.. kunde ju inte ta mig någonstans å dom hade inget annat än godis läsk å kaffe i maskinerna så jag va mindre lycklig.

vid 00 tänkte jag ge upp men gick då å fråga fall jag lång långt upp på listan eller långt ner. 4 st va före mig gött tänkte jag då stannar jag.

vid typ 2.30 ropar dom in mig å jag fick ett rum. läkaren kom efter 15 min kanske å d bestämdes att jag skulle få smärtlindring, kissa i burk plus testa med sticka å sen ul på magen.

Kl blev 5 å läkaren kommer in frågar om tabletten hjälpt. Nja lite snurrig i huvudet e jag men värken e kvar.

Hon kunde inte tänka sig att d va nåt nytt som uppkommit utan d va min gamla skada 😭 hon tyckte jag skulle ringa till min vctå få en tid till min läkare.

Åkte hem med smärtlindring i väskan och på apoteket.

Åkte hem å bestämde mig på vägen när jag prata med Sanna att jag håller mig vaken till 8 å går till drop-in på min vct när jag ändå är hemma å allt sånt.

Sagt å gjort jag va där redan 7.45 å d va FULLT av folk å jag tänkte fuck detta kommer ta tid å jag e trött å vill bara hem å sova!!!!

Men fick en tid till min läkare 8.30 men han kom ut redan 8.15

Han konstaterade att d kunde vara kontentan på ett dåligt besked av en nära släkting eftersom jag har kroniskvärk så kan den tydligen te sig så.

Han skicka hem mig med lite mer akut medicin samma som jag fick på Mölndal fast fler å annan dosering..

Så nu har jag sovit nån timma å väntar på några som ska kolla på persiennerna här hemma å imon hoppas jag att d blir jobb. På onsdag har jag tagit semester ❤

Likes

Comments

Ja vi har en ny familjemedlem här hemma en liten Lilly som Freija döpt henne till.
Hon e så jäkla söt så d finns inte. Å nyfiken ska vi inte prata om 😂

Nu slipper jag iaf vara så ensam när Freija e hos sin pappa å jag slipper prata med gurkplantorna 🤣🤣

Men d kanske e rätt bra att jag har pratat med den för jävlar va den har växt.

Ja denna vecka som kommer nu e d skolavslutning för min stora tjej som nu kommer börja mellanstadiet och bli av med fritids usch va tiden går fort 😢😢

Sen har vi fotbollsturnering på jobbet elever mot personal.

Å på fredag e d skolavslutning för våra fina killar... Men många utav dom kommer att gå i sommarskola så d gäller att ha massa roliga saker att göra med dom nu under sommaren..

I tisdags på nationaldagen va vi nere på Tjolahölm slott där ica hade barnens dag jag Freija å Elina tillbringade hela dagen där nere å jag fick massa sol när tjejerna sprang runt å kolla på allt ❤

Ja just d ja jag å Frugan  ( @morotsjosse )

Hade ju grillkväll för ungarna i Torslanda i fredags å vi får ju säga att kvällen blev kanon. Vi hade även hunnit med ett besök på mvc i Torslanda för att hämta kondomerna vi blivit sponsrade med. Å dom gick åt så vi får åka en sväng till till dom å hämta mer inför onsdag då det är skolavslutning

Likes

Comments