Igår var det julbord med sambons familj (och en massa andra företag och familjer) på Vrigstad Värdshus. Otroligt god mat och fina desserter!
Vi gästades också av Femtinge Teater och deras Happy Christmas show. Roliga människor!

Men det bästa på hela kvällen var att min dotter vågade gå upp på scenen och hjälpa dom. Hon sjöng sedan Tomteboogie HELT själv! Gud vad jag älskar henne för det - att hon kan bjuda på sig själv.
Och på tal om att bjuda på sig själv - låt era barn bjuda sig själva, skäms inte över dom. Får dom inte ställa till med en show när dom vill så är ni så förbannat dumma (både jag och barnen tycker det).

ALLA BARN - ställ er på torget när ni handlar med föräldrarna eller framför tvn när farsan tittar på en match (eller när mamma tittar på Ernst) och SJUNG för kung och fosterland!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 5 Readers

Likes

Comments

Ingen människa är taggad på att gå upp vid 06.40 och gå ner för 6 trappor med två stora Ikeakassar för att tvätta. Ingen människa är heller taggad på att behöva tömma maskinen efter andra!
Det är problemet i detta hyreshus - folk tvättar och tar aldrig ut sin skit. Torkrummet är fullt, torktumlaren är full, maskinerna är fulla! Klarar man inte av att ta ut sin tvätt när det är klart så ska man inte tvätta för det tar upp vår tvättid när vi ska behöva ta ner deras kläder för att kunna hänga upp våra. HELT. JÄVLA. OTROLIGT.

Min morgon började ju inte bra då kan man säga. Men det positiva är att det är jättemycket snö ute! PULKATAJM med Bellisen idag!

  • 15 Readers

Likes

Comments