Header

- Mammaliv

Gäääääsp! Så slut i kolan! Somnade med Nellie nu på morgonen och vaknade av att jag snarkade. Charmigt Blev serverad kaffe och mysbebis som snabbt övergick i bebis som vaknat på fel sida.

Spenderade morgonen med samtal till höger och vänster, fram och tillbaka. Nova vaknade utvilad och glad och fick skjuts till skolan då himlen öppnade sig.

Lunch, mer telefonsamtal, träning och jobb står på dagens schema.

Likes

Comments

- Mammaliv

Vi hämtade upp Nova i skolan och åkte iväg och veckohandlade hela familjen. Blev dock en jobbig tur då båda barnen var trötta och slitna. Fick tillslut en ledsen stor tjej och jag vill bara krama sönder henne för att hon är så stark. Älskade lilla barn!

Mitt i affären så ringde Förskolan som Nellie ska börja på och sa att vi kunde få börja redan i Mars. Vilken härlig nyhet. Så nu måste vi införskaffa en jäkla drös med kläder. Kände paniken stiga där en aning. Kom hem och fick direkt mamma ångest över att liten redan blivit så stor. Kanske dags för en nummer tre snart? Saknar bebismys! Den här galningen får man inte många lugna stunder med.

Vi kom hem och käkade och lekte och barnen badade och jag har gått på i ett med allt som behövts att göras. Det var tvätt som skulle vikas och disk som skulle diskas. Idag har jag verkligen varit supermamma på alla knop. Gått på som ett tåg. Känslor hit och tankar dit och en man med ADHD som inte alls var samarbetsvillig idag varken hemma eller socialt i affären så helt plötsligt hade jag 3 barn med olika viljor. Jag lider verkligen med honom de dagar som han mår såhär. Oftast är han högfungerande på de flesta plan men idag var en dag där jag kände för att kedja fast honom i en lyktstolpe.

Då är det skönt att man lärt sig att han inte gör så för att jävlas utan för att saker blir för mycket för honom.

1 an myser och 2 an sover! Snart sängen för henne och MIG för idag är jag helt jäkla slutkörd!

Likes

Comments

- Bröllopsform

Börjar veckan med ett lugnt med känslosamt armpass. Dödade både biceps och triceps och är så så så laddad för att dra igång med styrketräningen nu. Hela jag behöver det och kroppen har längtat efter att få något att bita i. Måste börja lugnt och försiktigt bara. Kroppen vet vad den ska göra men det blir lätt för tungt när man inte tränat på länge och speciellt om man haft problem under graviditeten.

Likes

Comments

- Kost & Hälsa

Jag tycker bara om chokladsmaken annars men det här kan absolut bli en ny favorit. Speciellt kombinerat med chokladen. UH så gott!

Likes

Comments

- Mammaliv

Åkte på ett tidigt möte/träff som handlar om barn med psykisk ohälsa och sexuella kränkningar i nära relationer. Det var både intressant och givande och ord sattes på många funderingar. Nu känner jag mig lite tryggare och har växt lite i mig själv. Vad vore livet utan utveckling? Personlig utveckling för att kunna stötta och hjälpa andra! Det finns en mening med allt!

Passade på att handla lite födelsedagspresenter till Nellie och 2 par nya byxor till Nova. Hon är verkligen expert på att skrap upp knäna och eftersom jag är en dålig mamma om jag inte köper nya kläder så fort något går sönder så var det prio ett idag. Så skönt när man får lite uppläxning så man vet hur fan man ska bete sig.

Nu har mamma nattat Nellie, mamma ska träna armar och sen beställa tårtsaker till tårtan jag ska knåpa ihop i veckan. Storhandling och matlagning står på schemat idag.

Likes

Comments

Instagram@fitnessmum_