Header

- Vår Bröllopsplanering

Det var så jäkla viktigt för mig att gifta mig samma år som jag fyller 30. Det var viktigare än själva bröllopet i sig. Av någon sjuk anledning kunde jag inte släppa tanken på att vara 30 och ogift. Så vi bestämde ett datum strax efter min 30 års dag, sen insåg vi att vi hellre gifte oss på hösten för då hade vi hunnit spara ihop lite till efter semestern.

Vi planerade, vi stressade oss igenom moment och vi nöjde oss med halvdant. Jag ville ju så så gärna gifta mig. Sen ställde jag mig frågan om den största dagen i mitt liv skulle vara halvdant, stressande och med ett stort orosmoln över huvudet?

Jag ville det så gärna och han ville det så gärna och vi ville det så gärna så vi höll på att tappa bort oss i all stress. Så vi skällde ut oss gemensamt och ifrågasatte vad sjutton vi håller på med. Vår dag ska ju bli amazing! Inte halvdan, inte kompromissad. Vi ska ha allt vi vill ha och vi ska kunna släppa allt och bara njuta av varandra.

Så nu har vi bestämt ett datum med lite mer än ett åt framåt och NU, nu längtar vi mer än någonsin och vi känner båda att det var precis rätt beslut att ta.

Likes

Comments

- Familjeliv

Jag är helt utmattande trött och sliten. Har läst att koppartömning kan börja direkt efter att man tagit ur spiralen och att symtom som just trötthet och ledvärk är väldigt tuffa till en början. Jag har ont i lederna i ansiktet och i benen och huvudet är så så tungt. Läste om en tjej som sovit i ett helt dygn efteråt. Hade nog lätt kunna göra det om jag fick den chansen.

Imorgon ska jag äntligen till hudkliniken och se vad mina utslag beror på. Trodde jag skulle hinna bli galen innan jag fick en tid dit.

Dagen har flutit på bra men träna kunde jag vara drömma om. Har accepterat att jag får träna när jag inte känner mig som en överkörd ekorre. Tog med mig barnen till stan och köpte skor och stövlar. Passade på att springa in på Life och köpa zink också. Barnen var lagom nöjda med sina skor och sen var det dags för Novas första egna möte med socialen. Nellie tog över herraväldet över väntrummet och jag fick mig lagom med motion.

Fick en mysig fika stund med mina fina tjejor och nu sover alla barn och mamma ska äntligen äta.

Likes

Comments

- Mammaliv

Klockan 07.45 stod jag utanför barnmorskan och plingade på. Hade fått den första tiden som existerade denna Måndag bara för att få ta bort den där hemska spiralen. Nu är den ute och jag ska spendera eftermiddagen med att läsa på om alternativa skydd utan att stoppa in någonting i min kropp. Sen ska jag läsa på lite till om hur kroppen kan reagera nu och sen lite till om svamp i och på kroppen.

En korvgryta ska bli till, en mamma ska bli pisseblöt och önska väldigt högt att vi hade bilen idag och gå och hämta barn i skolan. Nellie är ledig idag och snön rasar ner ifrån himlen tillsammans med någon blöt härlighet. Man måste bara älska våren.

Likes

Comments

- Mammaliv

Jag vaknade före alla andra och gick upp i lugn och ro med solen strålandes in genom fönstret. Gjorde kaffe i lugn och ro och skulle precis ta första klunken när telefonen som alltid brukar vara ljudlöst men inte nu att ringa som en megafon. Så det blev ett tidigt marathon lopp.

Vi passade på att gå ut så fort som möjligt idag då det blåste något mindre. Testade en ny lekpark och vi hade det riktigt mysigt innan kylan kom ikapp oss. Efter en tur till affären var det skönt att komma hem. Nellie somnade efter en flaska och jag och Nova har hunnit med både serie och lunch.

Imorgon är vardagen tillbaka! Då ska jag till gyn och börja träna igen efter de här dagarnas nedåt period men vet ni vad? Jag har gått ner 7,2 kilo på en månad med strikt kost och motion och styrka varje dag. Kan ju inte vara mer nöjd just nu!

Likes

Comments

- Kost & Hälsa

Ni vet den där plocksalladen man kan plocka ihop i affären? Nova älskar sån sallad men den är så fruktansvärd dyr i proportion till vad du får och oftast är råvarorna sådär söndagstråkiga!

Så då kan man göra en egen buffé som är tusen gånger godare. Det lärde Nova mig igår! Så vi testade och oj så gott det blev.

Pasta med italiensk krydda och olivolja
Isbergssallad med vitlöksmarinad
Fetaost med rödlök, olivolja och svartpeppar
Kalamata oliver med smak av citron
Stekt bacon ostchips
Gurka i tomat och vitlöksröra

Solmogna körsbärstomater och solrosfrön
Bröd med hemmagjort vitlökssmör

Vi åt tills det sprutade ur näsan på oss och jag som inte alls haft aptit åt 2 gånger. Nova var överlycklig och sa att detta måste vi äta varje Lördag istället för tacos. Antar att det är ett bra betyg!

Likes

Comments

Instagram@fitnessmum_