Header

- Mammaliv

Oh så skönt det var med en morgonpromenad just idag! Kan väl säga att mitt huvud snart exploderar av allt som rör sig där uppe och idag satte jag tillsist ner foten vad gäller allt. Det känns lite lättare i hjärtat och efter en promenad med lillasyster så kändes det ännu bättre.

Tvättstugan tjänst idag. Fuckin lovely! Vet ni hur mycket jag längtar efter lönen imorgon? Jag ska köpa en rakhyvel, jag ska färga håret, jag ska köpa mat och jag ska köpa mig ett par trosor som håller ihop i mer än trådar. Haha! Det är så mycket kris på allt möjligt just nu men det är väl tur att barna har kläder iallafall eftersom jag var så duktig att tvätta förut.

Nova leker med sin kompis efter att ha hjälpt mig/lekt med Nellie i en timme så jag fick städa upp och vika kläder och bädda rent och diska och faktiskt äta lunch klockan tre. Kaos som sagt!

Nu blir det som det blir! Nu ska jag mysa med babblarna och Nellie!

Likes

Comments

- Familjeliv

Nova kom hem från skolan och Nellie satt i sin stol, såg Nova och ville kasta sig ur den! Hade hon kunnat hade hon gjort det! Hon tjöt av glädje och när hon väl fick komma upp så kramades de länge länge. Sen finner jag dem i Novas rum med en hög med böcker och leksaker under sängen där vi byggt världens mysigaste koja och de leker och tjoar för fullt. Står i köket och hör hur Nellie nästan grinar av skratt och då inser jag ännu mer hur mycket vi alla saknar Nova när hon är borta.

Syskonkärlek! Fy sjutton så härligt det är! De där två ger mig verkligen så mycket energi och glädje.

-

Jag och Nova tog en promenad ensamma och pratade om hennes vecka. Har fått en väldigt djup och fundersam tjej. Helt nytt och lite skrämmande men ändå spännande att bemöta.

Barnen fortsatte mysa och leka, jag lyckades duscha båda två, fixa mat och lägga den ena inom loppet av 1,5 timmar. Inte illa med tanke på att det brukar bli väldigt sent annars men Nellie har bestämt sig för att sova bara en gång på dagen nu i 2 dagar. Vi får se om hon tänkt fortsätta med det. Speciellt nu när det blir några dagars morgonpromenad.

Nova somnade till Kaninen som så gärna ville sova i ljudbok och nu är det min tur. Så sjukt jäkla uppe i varv men ska väl försöka varva ner jag också. Skulle ha bäddat rent idag men det glömde jag så lägligt!

Nattinatt!

Likes

Comments

- Familjeliv

Efter mänga om och men så ringde rektorn upp mig och beklagade att jag ej hade blivit informerad. Båda vårdnadshavarna ska bli informerade vid en sådan händelse.

Så följande hände alltså! En pojke hade blivit arg och skulle gå in men sparkade då till ett skoställ där man gör rent skorna på och där stod tydligen min dotter så spaken träffade henne i magen. Det kändes ju genast bättre att det inte var menat direkt mot henne men händelsen inträffade oavsett.

Det var tydligen ursäktat att pojken har speciella behov och lätt blir arg och inte menade det han gjorde men va? Är det okej att misshandla någon bara för att man inte kan behärska sin ilska? Jag säger inte att det är pojkens fel men skolan brister, personal och rektorn brister i dels handlingsplan och dels bemötande efter.

Pratade med Nova idag som sa att hon varit rädd hela dagen för pojken ifråga och känt sig tvungen att akta sig så fort han varit i närheten. Det gör mig förbannad! Det gör mig så arg när man säger saker som att han visste inte bättre, det var inte meningen för han vet inte riktigt vad han gjorde! Det gör mig arg att sådana saker ens får hända och att bara för att man har en eventuell bakomliggande diagnos så ska det vara OK att kränka, skrämma och göra andra barn ledsna.

Det verkligen kokar inom mig och jag är inte klar med detta! Skolan får ta sitt ansvar så detta aldrig händer igen! Jag må vara hård men har barnen sådana problem så kanske barnen behöver bättre tillsyn! Godnatt från en väldigt arg mamma!

Likes

Comments

- Mammaliv

Har hela dagen försökt få tag på rektorn på skolan ang det faktum att min dotter blev sparkad i magen av en annan elev. Enhet cc är inte anträffbar just nu. Är svaret som möter mig. Nu är jag arg! Dels för att ingen informerade mig om den aktuella händelsen, dels att jag vill veta vad konsekvenserna blir för den andra pojken men ingenting får man veta! Har fått rådet att polisanmäla! En misshandel är en misshandel och ska markeras, både för barnet som utförde det men även för Nova som var med om det. Har förstått att det är skolans skyldighet också men inte hunnit läsa allt. Oavsett vad så ska det bli intressant att se vad skolan har för ursäkt.

Likes

Comments

- Familjeliv

Ägglossning betyder depression på vågen och i mätning av kroppen då jag samlar på mig vatten som en kamel. Så jag hade tänkt strunta i det men gjorde det iallafall. Vågen visade 0,5 kilo och det betyder utan ägglossning ca 1,5 kilo. Det är tur att man känner sin kropp för annars vet jag en som hade stoppat huvudet i sockerpåsen denna morgon.

Nellie blir 11 månader och idag kommer Nova. Ska gå till skolan och prata med lärare och rektor då någon sparkat Nova i magen i Fredags! Älskar att man blir informerad när det väl händer! Not! Hon måste känna stark obehag att gå dit idag och ingen som följer med henne! Pinsamt agerat av alla inblandade. Först ville jag väl mer eller mindre slå ihjäl den andra ungen i fråga men jag tog några djupa andetag och ändrade mig men jag blir som ett crazy messy lejon när någon är elak mot mina barn/barn jag känner. En gång var det en unge som slog Nova med en sko. Han fick äta sin egen sko och be henne om ursäkt. Jag tål inte sånt!

Nej! Kaffe till mamma och välling till bebe!

Likes

Comments

Instagram@fitnessmum_