Header

- Familjeliv

Idag åkte jag och syster iväg och handlade presenter till prinsessan som fyller år idag. Fick även tag på present åt hennes yngsta grabb som snart fyller år och en julklapp. Min första julklapp! Inte en dag för tidigt!

Blev nöjd med presenterna till Nova och tror hon kommer bli nöjd. Detta var vad jag hittade.

Hon önskade sig fina toppar att ha på sig och jag tycker jag lyckades bra. Sen har hon även önskat sig ett skrivbord så vi slog på stort och plockade ihop ett eget i favoritfärgen. Köpte en matchande lampa och ska fylla på med pennor och ett bra underlägg och kanske en spegel så hon kan fixa håret. Köpte en sophink som jag ska fylla med godis. Köpte även ett bords-staffli och Dila ska köpa färger och penslar. Gissa om hon kommer bli glad.

Åkte till skolan och fick ge henne en present och krama om henne i någon minut. Tala om för henne hur mycket jag älskar henne och att jag önskar att jag var med henne denna dag. Helt underbart! En mamma ska inye behöva vara utan sina barn på deras födelsedagar! Jag bar det där livet i min mage i 9 månader, gick igenom en helvetes förlossning, dödade min kropp, återuppstod fast med hjärtat på utsidan. Så självklart känns det förjävligt att inte vara med henne.

Nu längtar jag till Söndag! Till kalaset och till att hon får öppna sina presenter.

Likes

Comments

- Mammaliv

Grattis älskade barn på 8 års dagen. Mitt hjärta, min själ och min livmoder gör uppror idag när du inte är hos mig. Jag älskar dig så så så så så mycket ❤️ #älskadebarn #grattispåfödelsedagen

Likes

Comments

- Familjeliv

Inatt klockan 01.04 är det åtta år sen min stora prinsessa kom till denna värld och jag minns det lika tydligt som om det var för några månader sedan.

Jag minns hur vår vovve på den tiden varit orolig hela kvällen, jag minns de svaga värkarna, telefonsamtalet till förlossningen och när vi åkte dit. Jag minns hur vi sprang i sjukhustrappor för att få värkarna att komma igång och jag minns hur arg jag blev på narkosläkaren. Jag minns hur sköterskorna skrattade när jag berömde hennes pappa och jag minns hur han fällde en tår när han såg sin dotter för första gången.

Det är så intressant det där hur mycket minnet kommer ihåg trots att åren sprungit iväg.

Är det någonting jag är stolt över så är det Nova! Hon är en sådan fantastisk liten människa med ett sånt enormt hjärta och en så fin själ. Hon är verkligen vår prinsessa. När jag ser på Nova så ser jag något att vara stolt över, hon definierar mig som människa, som mamma och som individ.

Trots att hon är bara barnet så har hon alltid varit lyhörd till mitt mående. Man försöker dölja dåliga dagar men då har hon kommit och bara funnits vid min sida. Så många gånger har hon gett mig trygghet när livet varit tokigt!

Så grattis älskade lilla Nova på din 8 års dag! Jag önskar dig alla stjärnor i hela himlen och månen tillhör dig!

Likes

Comments

- Mammaliv

Här ligger jag! Svullen i hela fejset, yr i bollen, förvirrad och febrig. Varenda rörelse och beröring känns som knivar mot kroppen.

N fattade äntligen att jag är totalt slutkörd när jag började lipa över att jag spillde lite vatten på mig själv. Så nu har jag soff-arrest tills han ska jobba.

Måste äta, undrar om det ingår mat servering också!

Likes

Comments

Instagram@fitnessmum_