Header

- Mammaliv

Sådär! Då var båda barnen sjuka och jag har ingen röst kvar. Den finns helt enkelt inte. Tror aldrig att det har svidit så mycket i halsen som nu. Dricker te på te på te på vatten och åter vatten.

Barnen som är lite lagom uttråkade testar mitt tålamod till max. Så underbara är dom denna ljuvliga, hesa och helt vidriga Torsdag. Ensam är jag också sen tidig morgon, ända till sena kvällen. N ringer lagom glad och undrar varför jag är så surig och jag vill strypa honom verbalt men inte ens det går ju.

Trots att de sov förut mina små odjur så kunde jag inte slappna av. Kändes som att om jag somnar nu så har jag ingen lägenhet kvar. Så som den tigermamma jag är så sov jag med ett öga öppet! Lika bra så...

Likes

Comments

- Mammaliv

Jag är en annars väldigt van och relativt glad morgonmänniska. Jag har ofta fått höra undran över hur jag kan vara så glad. Kaffe är min hemlighet! Utan kaffe är jag ett monster men efter en kopp kaffe så blir det mesta bra.

Idag är en sådan där dag däremot då jag verkligen verkligen verkligen önskar att jag kunde få sova vidare. Jag jobbade kvällen igår och Nellie har hostat inatt i vanlig ordning. Sen kom min monster truck in och snarkade som om han hade föreläsning i ämnet och då höll det på att brista för mig. Förvisade honom till soffan, skyllde på att Nellie blev störd. Hittade honom på en madrass på golvet. Höll på att dö lite!

Nu ska jag vabba sönder denna dagen och ringa vårdcentralen om en timme.

Likes

Comments

- Familjeliv

Ännu en natt helt utan sömn då Nellie har hostat och hostat och hostat ännu mer. Jag testade alla metoder som sägs hjälpa men ingenting fick bort den där eländiga hostan. Framåt morgonen så somnade hon till en kort stund och sen var det dags att gå upp.

Så när vi kört Nova till skolan och ätit frukost så somnade hon i min famn och jag la ner henne i sängen och somnade själv. Vaknade till av att en liten liten groda kryper upp bakom mig och somnar om, på mitt huvud. Så låg vi sov i en timme till. Lilla stjärnan sover fortfarande och det behövs verkligen efter natten så hon får sova.

Själv har jag haft migrän sedan tidig morgon. 2 jobbiga nätter har tagit ut sin rätt på min potatisknöl. Vi får hoppas att kaffe kan råda bot på det mesta.

Barnen hade så kul imorse så Nova ville knappt gå till skolan men sen påminde jag henne att de ska på bio i skolan idag och då var hon utanför dörren på 2 sekunder.

Nu, kaffe!

Likes

Comments

- Familjeliv

Nova följde med in och la Nellie i sängen förut. Jag gick ut men hon stannade kvar och viskade: Jag älskar dig vet du Nellie och jag kommer alltid finnas här för dig, du finns alltid i mitt hjärta!

Då trodde jag att mammahjärtat skulle smälta sönder av kärlek. För att inte tala om hur de var med varandra förut när de busade i soffan. Jag är verkligen belönad med det finaste som finns.

Likes

Comments

- Mammaliv

Denna dag hade kunnat gå lite lite smidigare! När N börjar 07, jag och Nellie är så förkylda så rummet snurrar och Nova måste till skolan. I bakhuvudet väser arga tanten "du är oansvarig om du låter henne gå till skolan själv" Samvetet att välja mellan att sjuka hela familjen eller faktiskt låta henne gå själv för att JAG vet att hon klarar det! Jag frågade henne och hon jublade och sa: Äntligen! Se där ja! Mamma behövde inte döda sig själv i korvhack idag heller! Vilken tur att vi i våran familj kan fatta sådana beslut gemensamt.

Sen dess har jag och lillan sovit, tittat på film och sovit lite till. Efter en redig lunch, 2 panodil och mental övertalning så hasade jag oss ut. Nellie somnade direkt men jag gick myrsteg till Apoteket då vi saknade både Ipren och nässpray vilket jag märkte klockan 05 imorse med 38,5 graders feber. Vi mötte upp Nova som kom i susande fart ifrån skolan. Vi käkade glass i solen för det ska man ha om man är sjuk. Nellies första glass som åts med stor skepsis men halva sörplade hon i sig innan hon fick brainfreeze! Så söt!

Nu ska sjukling rulla köttbullar för det är rocka sockor dag och då äter man ojämna köttbullar med ojämn kryddning och lök!

Likes

Comments

Instagram@fitnessmum_