Header

Köpte somsagt förvaring till mitt sminkbord igår med behövde mer så åkte upp på stan för att köpa lite mer idag, har även beställt hållare till läppstiften som jag tänkte ha på sminkbordet då alla mina läppstift ligger gömda nu. Blev så nöjd och lite mer renare nu än innan.

Likes

Comments

Varje fredag tänkte jag lägga upp ett inlägg som består av ett skönhetstips. Denna fredag tänkte jag tipsa om Avokadomask. Nu när det börjar bli kallare ute så blir säkert många utav er torra i ansiktet, då ska ni testa att ha avokado i ansiktet!

Gör såhär:

Ta en mogen avokado, gröp ut innerhållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i ca 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen.

Likes

Comments

Cykla till affären idag för att hämta ett paket men hade totalt glömt bort att det var ett stor paket men med hjälp av en vän så kunde vi tillsammans frakta hem det på cykeln. Är så nöjd över min nya stol, passar perfekt in till mitt sminkbord.

Likes

Comments

Svängde förbi stan en snabbis igår efter jobbet, Skulle gå på stan för att hitta förvaring till mitt sminkbord men fick lite annat med mig hem också, alltid lika trevligt.

Likes

Comments

Fick hem min sista Glossybox idag, måste nog ha vart den snyggaste boxen jag har fått. Det var en så peppande box denna månad och det bästa av allt var nog det som stod under boxen, be strong och på sidan av boxen står det även be bold.

Likes

Comments