Hej på er, kuggade teorin idag igen. 51 rätt av minst 52. Kul. Kommer kanske göra om det om jag kuggar imorrn, vi får se. Verkar ha kommit upp massa tider i Sollefteå nu så jag får skynda mig att klara eller kugga imorrn men lär inte säga när jag gör om ifall jag orkar bry mig, haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Alldeles för länge sedan jag la ut något.
Idag var jag i Övik och övningskörde, jag hade dock på mig min adidashoodie, så jag fick typ värmeslag när vi nådde Sollefteå igen.
Jag fick med mig lite saker hem, som ni ser på bilderna. 3pack trosor och en bikiniunderdel från H&M, och en doftgran från Jula till min bil jag köper i början av juni om jag har körkortet😄
Sen köpte jag sand, mat och bomaterial till kakan, det uppskattades och sist fick katterna nya matskålar då vi förut hade en liten skål och en liten pajform, men nu har dom en ny och bra 👌🏼

Planerna till veckan:
Måndag- skola på förmiddagen, lunch hos mormor och sen far vi till Övik för att göra om teoriprovet.
Tisdag- skola på förmiddagen och ny uppkörning på eftermiddagen
Onsdag- efter skolan rullar vi ner mot Stockholm
Torsdag- planet till Berlin går! Så otroligt taggad!

Likes

Comments

Hej på er, jag hade teoriprovet idag och kuggade med en poäng. Bara för att jag tvekade mellan två svar på en fråga så jag valde fel. Så nu är jag fett besviken och ska fokusera på körning till uppkörningen på onsdag, och sen ska jag direkt efter boka ett nytt teoriprov om jag inte kuggar.

Likes

Comments

Hej på er! Det ekar tomt här som vanligt. I helgen har jag iallafall läst genom teoriboken en sista gång, för i morgon skriver jag körkortsprovet!!! Och sen har jag varit med mina kusiner. Har också bestämt att jag ska köpa bil efter Berlin (londonresorna tog slut) och jag är väldigt taggad och hoppas att den bil jag spanat in är kvar och fungerar.
I övrigt har jag ett par uppgifter som ska lämnas in innan fredag, för det är snart sommarlov!

Likes

Comments

Hej på er. Jag har inte varit jätteaktiv och kommer inte vara det under nästa vecka oh anledningen är att jag håller på och plugga till körkortet. Sen så har jag märkt att alla mina "vänner" varit falska, så nu har jag typ Robert och Melanie kvar. Så jag ska nu fokusera på mig själv och försöka hitta mig själv och vad jag vill göra och hitta nya vänner såklart.

Likes

Comments

Hej på er! Det ekar tomt här som vanligt. I helgen var det dansensdag, efter sista showen jobbade jag och sen har mitt mobildata varit slut. Men nu är det en ny månad och denna månad har jag jättemycket roligt på g, som jag nämnde för nåt inlägg sen.

Bild från i lördags

Likes

Comments

6 maj: jobba
11 maj: halkbana
15 maj: teoriprov
18 maj: uppkörning
24 maj: LONDON!

Min syster som fyller år idag fick alltså en Londonresa! Jag har tyvärr inte hunnit jobba så mycket, men har önskat ett pass på söndag direkt efter showen. Ska även försöka få massor av kläder sålda så jag har lite att shoppa för 😄

Likes

Comments

Hej på er! Det ekar tomt här, så här kommer en liten catch up. Jag var sjuk hela påsklovet, och nu är jag tillbaka i skolan efter ett välbehövligt lov. Idag är enda lediga dagen från dans denna vecka, i morgon har jag rep från 12 vilket betyder sovmorgon, och sen på fredag har jag en hel dag med rep på Hullsta, typ samma på lördag men då är det show!!! Och show på söndag! Jag är verkligen jättetaggad, jag ska nöta in koreografierna lite till bara, så jag är säker till helgen.

Likes

Comments

  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw