Äntligen tillbaka med min telefon, den höll! Det blev ett litet uppehåll, men ni har egentligen inte missat något.
I morgon är det midsommar, så jag och min syster ska till mormor för våra kusiner kom idag, och jag tror vi ska grilla, men det är allt. Kanske blir fest om jag känner nån som ska ha fest, men det känns tveksamt ;)

Gamla bilder på djur då jag inte har några nya bilder, hihi

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Åh, vilken jävla dag. Den började bra, mitt objektiv kom tillbaka lagat, och fungerade. Sen satt jag och en kompis och planerade inför nästa vecka och jag var på bilbingo och min syster vann 500kr. MEN. I pausen på bilbingot var jag på toa, och dum som jag var fällde jag inte ner locket på toan när jag var klar. Ni kan ju gissa vems telefon son tog en flygtur ner i toan? Den verkade okej, den fungerade och allt, men jag har haft den avstängd sen dess, och den ligger i en burk med ris och ska göra det i två dygn, så jag ska försöka hitta nån annan telefon att låna, haha. Orkar inte med idag alltså.

I brist på nya bilder får ni se Berlinmuren igen!

Likes

Comments

Kolla vad min snälla mamma beställde åt mig! Vi hade fett med otur att den inte hade hunnit komma tills i fredags, då jag hade tänkt ha den på studenten, men det gör mig inget :)
Jättefin och jätteskön, och den var väldigt högmidjad, jag har faktiskt vikt in den men det är bra att man kan göra olika. Gillar den mycket och är taggad på midsommar och laxfestivalen nu :)

Likes

Comments

Hej på er! Just nu ligger jag på studsmattan och solar. Nån dag i veckan ska jag gå och kolla om jag kan extrajobba lite i sommar så jag kan köpa mar och sånt i Cypern, det hade jag inte tänkt på, haha!
Nästa vecka kommer Lovisa och vi ska bada, äta och fara på bilbingo. Sen på onsdag hoppas jag att mitt objektiv kommer tillbaka, jag saknar att fota :(

Likes

Comments

Det är så roligt att gå tillbaka i arkivet och se vad man gjorde. Idag för 1 år sedan färgade jag håret! Och snart är det dags igen att färga håret, haha!

Jag utmanar faktiskt er att kolla vad ni gjorde för ett år sedan!

Likes

Comments

Idag tar folk studenten här! Suger att inte vara en av dom, men nästa år är det äntligen min tur, har väntat typ 4 år nu, haha.

Likes

Comments

Idag gick jag på sommarlov på riktigt! Och i morgon tar Robert studenten så jag ska kolla på det i parken och så ska han få presenter, och sen ska jag sola. Idag bokade vi biljetterna ner till Cypern (!!!) så den 26 september går flyget men jag tror vi skulle fara ner och sova under natten eller nåt den 25. Så sjukt taggad, är dock osäker på hur uppdateringen blir under den månaden, men det är ju tre månader kvar :)

Likes

Comments

Dag 2 i Berlin! På lördagen vaknade vi upp till detta underbara väder. Det var faktiskt ca 27 grader varmt och molnfritt båda dagarna utom fredagsmorgonen ;) Vi tog oss iallafall till Potsdamer platz igen, och tog en promenad förbi förintelseminnesmärket till Brandenburger tor. Det är alltså byggnaden på bilden till höger. Det syns lite på bilden att det var stängsel runt, men jag sträckte upp kameran ovanför, hihi. Ungefär bakom där bilden togs var USA's ambassad tror jag.

Vi drog oss vidare mot Berlin Wall Memorial som låg lite längre bort. På första bilden syns, bakom gallret som markerar muren, en rund byggnad. Det var ett kapell i mitten, och jag tror att det var det som blev kvar av kyrkan dom rasade ner, då den stod för nära muren på den östra sidan, vilket var den ''ofria'' sidan, så man kunde hoppa över muren genom fönsterna för att komma på den fira, västra sidan. Det ville inte han som ledde östra sidan av muren. Jag har ingen aning om det var resterna av kyrkan dock, all information stod på tyska, haha!

Något som var riktigt coolt var detta. Det är alltså den östra sidan om muren jag stod och fotade från. På den högra bilden ser man ett vakttorn, men också små pålar i marken. På pålarna satt det taggtråd då man inte fick komma närmare muren än så, det fanns risk att man kunde fly från den östra sidan då. Kom man förbi taggtråden blev man skjuten från vakttornet.

På första bilden här var det en vägg med bilder på ansikten på folk som hade dött, men varför vet jag inte, minns inte om det stod nåt på tyska eller inget alls, haha! Men i vissa fack låg det blommor eller ljus. På den sista bilden är vad jag tror är kanske ett passage mellan öst- och västberlin, men jag har ingen aning, haha!


Shoppingen har jag redan visar, och nu har ni fått sett lite sevärdheter också, haha! Jag älskade Berlin och ska absolut dit igen, men nu väntar nästa äventyr i Cypern i september!

Likes

Comments

  • Twitter
  • Youtube
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw