Postad i: Vardag

Hej på er! Jag är hemma från praktiken och försöker komma på lite halloween/ höst idéer till videos och blogginlägg, men jag kommer inte på båt bra att göra just nu. Iallafall så idag på praktiken började den sista praktikveckan, och dom skulle slänga en massa godis och sånt i receptionen men jag och naba fick ta hur mycket vi ville i stället, så nu kommer jag rulla upp på praktiken imorrn, haha min mage är som ett bottenlöst hål faktiskt :)

Nej men jag har inte så mycket att skriva om faktiskt, det händer inte så mycket på dagarna. På lördag har Elise halloweenfest och jag ska sitta bland alla barn och äta chips och sånt, och jag försöker hitta nån som vill vara med men det går inte så bra. Sen på lovet ska jag vara med mina kusiner vad jag fattat det som, och Lovisa och såklart ut på krogen, haha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hej på er! Jag vaknade förkyld idag men jag är ändå på praktiken. Det är sista veckan nu, och jag är taggad på lov! Jag slutar fyra, och efteråt kommer Robert och hämtar mig och jag ska köpa lite gott att kurera mig med :)

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Youtube

Jag la ut två videos idag!

Vanligtvis är mitt videoschema en video varje söndag, men nu när det snart är halloween så tänkte jag göra några extra :D

Likes

Comments

Postad i: Mat och Dryck

Jag insåg för någon dag sen hur gott det är med avokado och gräddfil, och nu är jag beroende, haha!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Gissa vem som ska göra sin första youtube- video i helgen? Jag! Är faktiskt lite taggad på det, har nu suttit och fixat mitt ''intro''. Iallafall så ska jag på lördag spela in En dag i mitt liv då min lördag kanske blir intressant, haha! Jag lägger ut videon här när den är ute!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

1. Favorit ljus doft? Jag har nåt fån yankee candle som jag inte minns namnet på, men varm och lite kryddigt skulle passa bra!

2. Kaffe, te eller varm choklad? Varm choklad! Eller te, haha!

3. Vilket är ditt bästa höstminne? När jag var i Östersund hos min kompis och vi gjorde massa videor på Youtube, vill verkligen börja med youtube alltså.

4. Vilken sminktrend föredrar du; mörka läppar eller vingad eyeliner? Svårt att välja. Just nu känner jag mer för mörka läppar faktiskt!

5. Bästa parfym för hösten? The body shops Red Musk!

6. Hur är höstvädret där du bor? Nån minusgrad, dimmigt, gula träd

7. Mest använda tröja? Min mörkgrå crewneck tror jag

8. Must have- nagellack i höst? Mörkrött eller svart, eller något annat mörkt!

9. Fotbollsmatcher eller hoppa i lövhögar? Om jag får byta fotbollsmatcher mot hockeymatcher då det är fler hockeymatcher så väljer jag det!

10. Tajta jeans eller leggings? Jeans är varmare, men leggings är skönare till en stor tröja... Jag vet inte.

11. Kängor eller uggs? Jag väljer nog uggs framför kängor. Uggs är skitfula men jättevarma, och jag funderar på att köpa ett par, haha!

12. Favorit höst tvprogram? Vänner, om det räknas. Jag kollar nästan aldrig på tv.

13. Vilken låt får dig att känna att det är höst? Nästan vad som helst med Ed Sheeran!

Jag tagar @elinsi @sannal och alla andra som vill göra denna tag :D

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Style

Hej på er! Efter en utekväll igår så är jag och Robert på väg mot Övik och shopping, och såklart hockey :D
Vad jag köper visar jag såklart senare :)

Bilder sen igår

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw