View tracker

Postad i: Vardag

Hej på er! I morgon far jag iväg på första stoppet på vår turné med dansgym, och jag är riktigt taggad! Det enda problemet är att jag har sträckt mina armar så jag kan inte sträcka upp dom. Får hoppas att en varm dusch och lite stretch hjälper.

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Postad i: Listor

I stället för en bucketlist för 2017 gjorde jag en 20 saker innan 20 år lista, då jag har lite mer än ett år kvar tills jag är 20. Så jag kommer lägga upp video eller bildbevis när jag bockar av något!

Likes

Comments

Postad i: Inspiration

Bilder


Hej på er!

Dom senaste dagarna har jag suttit och drömt mig bort till utlandet, och i sommar händer det! Jag håller på och planera en liten resa på cirka 1,5 vecka som först går till Berlin i ett par dagar. Och sen avslutas resan i min drömstad Paris!!!! Jag ska jobba så mycket jag kan nu, och sen ska jag försöka boka alla resor och sånt!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hej på er! Här ekar det tomt.
Jag har varit sjuk hela året, så i måndags och igår var jag hemma och det enda jag gjorde var att spela gta, haha, och det är vad jag gör om dagarna just nu, för slutet av december- mitten av februari är en svår tid för mig så jag gör inte så mycket om dagarna. Idag på idrotten började vi iallafall med att utveckla styrka och kondition. Jag slapp dock kondition (hihi) för min lärare vet hur läget är för mig just nu.

Sen så har min klass och handel en instagram där vi skulle lägga upp tre bilder/ dag och en av dom skulle vara miljöbild, och jag tänkte bjuda på ett par såna :)

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Style

Den spontana sodan av mig tog över, så idag färgade jag håret! Det vart mörkare än jag ville, men det kommer ju tvättas ur och kanske lite slingor 😄 det vart helt okej ändå. Nu ska jag till Robert och åka skoter!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hej på er! Jag vaknade för kanske en halvtimme sen, haha!
Iallafall så igår efter skolan gjorde jag mat och sen på kvällen blev det en krogrunda, så det var najs. Idag blir det en till krogrunda och dessutom kebab till middag! Ska försöka stretcha lite också idag, och imorrn ska håret färgas!

Likes

Comments

Postad i: Veckans blogg

Hej på er! Jag tänkte dra igång en till veckans blogg, och vinnaren dras om en vecka, onsdag den 18 januari.

Reglerna är:

-Följ mig här på nouw (instagram om du inte bloggar på nouw)

- Kommentera att du är medLikes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw