Header

Åh , idag har det varit en underbar dag i solen!
Jag och Gruffen har haft en utedag tillsammans med ÖF och pensionärerna på Resmilan, med krovgrillning, fika, sång och TV4 på besök!
Efter ÖF-dagen blev det en lång och härlig promenad tillsammans med Bettan och Molly i solen. Skönt som bara den! Mötte upp mommo och umgicks lite med henne innan det var dags att bege sig hemåt... Kändes som om det var läge efter att ha varit ute sen kl.10 i morse! *s* Härliga dagar!
Idag blev det även att hämta ut ett av Jr's paket. Har beställt lite presenter till honom till hans 5års dag <3
Det är sjukt hur snabbt tiden går! Känns som om det var igår eller förrgår som jag för första gången träffade den där rultantultan på ett år som på min födelsedag tog sina första små steg <3 Ofattbart <3

Ikväll när jag kikade på TV4 Nyheterna, de lokala sändningarna, efter inspelningen idag i lekparken så upptäckte jag till min förvåning att Jr var med! En annan inspelning - men haha, vilken tajming! Jag som trodde jag skulle få se lite söta bebisar, å så får jag se honom <3

Imorgon ska jag och gruffen på BabyMassage för första gången. Hon är iofs. 6 månader och inte kan ligga still, så det ska bli intressant! *asg* Även om det inte blir bra med massagen så får vi en mysig stund tillsammans iaf.!
Och så kommer Jr hit imorgon - känns som om det inte var så länge sedan han var här, vilket är bra - då slipper det göra så ont av saknaden <3 Så imorgon blir det att klippa frillan. Jag, Gruffen och Jr ska på fotografering på torsdag. Det ska bli spännande! Lite roligt att få gå till en proffsfotograf... "Modellbilder av våra barn"
Tar ju så bra bilder själv så har liksom inte lagt ner så mycket energi på det, men nu gavs det ett tillfälle som jag tänker norpa! Blir bilderna kassa är det ju inget mer med det, då är det ju bara att lämna tillbaka dem.

Idag blev det givetvis lite bilder... svårt att låta bli!
Hon är ju så förbannat söt <3

Mitt lilla A-BARN!

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Thanks darlings!