Idag har vi varit ute en sväng i det regniga vädret. Vi gick förbi och hälsade på grisarna och hoppade lite i vattenpölarna (och ja, jag stod också lyckligt som ett barn och hoppade😆). Det är rätt skönt väder även om regnet hänger i luften.

Sedan måste jag få skryta lite! Min stora lilla tjej visade att hon var kissnödig idag och höll sig ända till toaletten! 👏🏻 Så duktig! Nu måste vi införskaffa en potta så hon kan få börja träna lite mer än när hon är hos sin moster.

Men sedan kom eftermiddagen med feber på posten. Jag hoppas bara hon slipper att bli super sjuk. Så nu framåt kvällen har vi haft en liten hängigare tjej här hemma, men hon får sina små ryck och piggnar till. 💕Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min lista inför Olivias inskolning i augusti ser ut såhär:

🍒Extra oömma innekläder

🍒Skaloverall

🍒Strumpor

🍒Blöjor och hygienartiklar

🍒Stövlar

🍒Sneakers

🍒Mössa

🍒Fleeseoverall

🍒Eventuellt vagn


Detta är vad jag kommit på, men man har ju inte den blekaste aning! Så ge gärna tips om det är något jag missat eller om det är något ni skulle ta bort från listan.

Likes

Comments

Vilken dag! Dagen startade med en härlig sovmorgon som jag har min sambo att tacka för. På eftermiddagen träffade vi våra fina vänner. Vi blev bjudna på en mysig och mumsig fika och barnen fick leka av sig lite. Jag är så glad att dagen bjöd på sånt underbart väder!

Till kvällen åkte jag och Olivia själva till min syster och hennes sambo. Där blev vi bjudna på en ooooofantligt god smörgåstårta och ytterligare en variant av jordgubbstårta. Så himla härlig dag och stort tack till er som varit med och förgyllt den!


Likes

Comments

Idag var vi ute på rapsfältet utanför vårt hus. Det är så vackert när man får se ett stort gult fält utanför fönstret varje dag. 😍 Självklart hade jag med mig kameran och tog lite bilder.

Likes

Comments