Härom dagen var jag och Ellie i Ronneby i Brunnsparken och gick powewalk, sen åt vi lunch på mandeltårtan. Den kycklingsalladen va den godaste jag ätit. Nästan så att hade jag fått välja en maträtt att äta resten av livet så hade de varit den. Vi hade en underbar förmiddag tillsammans jag och Ellie! Tänk va mysigt vi ska ha i livet'

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Makeup är både mitt jobb men även ett stort intresse! Det är verkligen något jag uppskattar att gå känna sig fin. Jag är verkligen te den som har mycket makeup, vill att det ska se fräscht ut. Jag kan absolut dra på om det är speciella tillfällen. Gårdagens makeup blev en typisk vardagsmakeup för mig. Efter att jag blev av med all min makeup och hudvård så häller jag fortfarande på att bygga upp ett helt nytt kitt. Men jag är på god väg!

Använde mig av Mac Face and body foundation, clarins consealer, bobbi Brown Créme rouge, ysl bronzer, Anastasia dipbroW till ögonbrynen, bobbi Brown créme ögonskugga och till sist sensai maskara!

Likes

Comments

Asså denna lilla unge! Så go! Hänger alltid med och är oftast nöjd och glad. Loui var precis lika dan. Jag har verkligen blivit blessed med snälla oskrikiga barn. Men tro mig det finns dagar när det inte är glass och bananer heller! Men i Lööv them anyway!

Hade en helt underbar dag igår med mina kids. Idag är Loui tillbaka på förskolan och jag och Ellie myser hemma till kl 14 när yrvädret ska hämtas igen. Hoppas alla får en härlig dag!

Likes

Comments

Jag älskar hudvård! Frågar ni min man så är jag nog lite besatt! Just nu mår min hud bäst av paulas choice produkter. Tar man inte hand om sin hud så kommer aldrig makeupen bli bra heller. Att rengöra, exfoliera, smörja in sig är som terapi och sjukt rogivande för mig. I nio fall av tio när jag bara gör något för mig själv så tar jag en dusch och tar hand om min hy. Eller sover. Det är en bristvara just nu med två små barn så det gäller att passa på när tid finns.

Likes

Comments

Det här är jag! Sophie Larsson som ska försöka inspirera och dela med mig av mig själv och mitt liv! Hoppas ni kommer gilla det.

Likes

Comments