Tja idag har jag inte gjort så värst mycket har varit i skolan.

tråkigt nog rök jag ihop med Sofia och hennes kille för hon har snackat så mycket skit och papegoja o mig och hen... Tål inte lögnare som försöker sätta sig i bättre sits...  usch 😠😠 .

så stod och bråkade med ett bra tag sen kom mon mentor och försökte igen att skicka hem Robin...  men det verkade inte han få in i huvudet...

sen så stoppade Frida mig min mentor för hon såg att jag var på väg att flyga på Sofia...  sen drog dem.

tidigare på dagen så körde jag traktor med släp med oloph 😙. Gick faktiskt bra har haft matte som sen halva dagen gick bra vi diskuterade olika saker i livet och framtids planer.

Till lunch fick vi rester men det har gott ändå sedan diskade jah och Eddie en klasskompis vi hade skit kul.

aja nu sitter jag på pendeln för att möta upp min finaste Erica jag ska hem till henne fixa mig inför ikväll hon ska fixa mitt hår ❤❤❤ vi hörs sen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

tjena min dag började inte så jäkla bra vaknade upp på fel sida helt enkelt idag..

jag har väl inte gjort så mycket speciellt dagen ska väl plocka lite i rummet osv får besök utav en gammal killkompis så måste fixa så man kommer in i rummet för fan haha.

tror jag ska live sända på facebook tror jag ja ska göra skit kul för fan 😘😘.

har legat o kollat på YouTube smink klipp man får så mycket inspo.

aja nu måste jag tagga till och städa ha det gött så länge

Likes

Comments

Tja idag har jag haft föredrag på skolan om mina två praktik ställen.

har varit på K1 och varit på Island båda ställena var super rolig hade super skoj men Island var nog bäst.
😆😆
gick hur bra som helst är sjukt stolt över mig själv att trotts omständigheter som har hänt klarade jag av det ❤.

Dumpade fästmannen i helgen.. tråkigt nog vi fungerade inte ihop helt enkelt 💔💔.

Är just nu hemma hos en polare o dricker kaffe och chillar super skönt att få chilla utan krav ❤💜

senare kommer en kompis över som ska slagga hos mig så ja kan få någon sömn kommer annars gå in i väggen..

aja hörs senare puss

Likes

Comments

Hej jag vet att det var ett tag sen. Har haft sjukt mycket att göra både med skolan och privatlivet

just nu för läget mår jag åt helvete men hoppas på det bästa.

Har haft mycket med plugget att göra har presetation nu på tisdag så jobbar järnet just nu.

idag har jag mest umgåtts med polarn som jag drog till i veckan när jag dumpat killen som har behandlat mig sjukt illa.

aja nu måste jag jobba vidare hörs sen <33

Likes

Comments

Godmorgon alla

vaknade alldeles nyss ska gå upp ta medecin tvätta ansiktet och göra frukost till killen och mig själv.  är så glad över att jag har min fina kille även om han gör mig galen ibland så älskar jag honom 💗💗.

vi hörs lite senare

Likes

Comments

kärleken kan vara en fin sak men också en jobbig sak också men de personer som vågar ta tjuren i hornen och visa att deras kärlek är starkare en något band. 💖

jag själv tycker att det är jobbigt att bli kär för jag som har en diagnos känner allt tusen gånger starkare så om det skulle ta slut går hela min värld sönder..

men jag reser mig upp varje gång något slår ner mig oavsätt vad så krigar jag vidare💪.

jag har redan levt ett liv så jag vet vad som kan hända.

Likes

Comments

halloj ja ni vet inte ens vart jag ska starta.
mitt liv har tagit en ny riktning men det känns jävligt skönt att börja om med en ny kille som tar hand om mig och visar vart skåpet ska stå 😘.
skolan är väl jävligt jobbigt att man måste sätta sig igen backom bänken igen suck🔫.

men jag krigar på varje dag men denna helg som va var nog den bästa på länge var iväg med min extra familj vid namn Volvorines en stor volvo gäng som bygger på sina bilar och ställer ut dem ❤❤ världens skönaste gäng.

vi var på två bilträffar på samma dag först Skoklostret senare på kvällen vart det Barkaby hade så sjukt kul träffade nya ansikten som var så jävla trevliga och roliga vissa klickade man direkt med som fick en att få skratt kramp hela tin. vi käkade middag ihop det var nog det bästa för den middagen sporade ut kan man lugnt säga.

Barkaby rockade även om det vart lite strul när vi kom men ljud bilarna dundrade på de flesta hade porr belysning i sina bilar så man dansade och skrattade sjukt mycket 😂😂 .
så klart var mitt team där också så umgicks också med dem💞👍.
finns så mycket att skriva haha men det skulle bli åthelvete långt haha.
har snart varit ihop med Samuel i 3 månader vart fan försvinner tiden.  Kämpar fortfarande med mina diagnoser som gör mitt liv tuffare en vanligt.. jag har redan hunnit leva ett liv även fast jag är 19 😔.

men nu måste jag fortsätta med städningen vi hörs sen

Likes

Comments

Tjena har haft en lång blogg paus men har haft så mycket för mig med att ta studenten och klassresa osv osv.. Sjukt mycket helt enkelt ❤.

Mitt liv just nu börjar gå upp för har träffat en sådan fin kille som tar hand om mig helt underbar ❤❤ han har ett hjärta av guld.

Har några saker kvar i skolan som jag måste få klart håller på att ta körkort känns hur nice som helst mitt liv har rättat upp sig efter många år men har aldrig gett upp står fortfarande på mina ben❤ .

Idag ska jag väl börja packa ihop min killes saker för han och jag flyttar ihop på fredag känns super skönt och härligt kan jag ju säga❤ .

Men nu måste jag fortsätta vi hörs sen

Likes

Comments

Hej idag har jag bara varit i skolan har inte hänt något speciellt .

Har haft geografi lektion med klass 1 för att jag har förlängd morgonperiod med Hasse har haft det super skönt i den klassen för den är lugn och det går att fokusera i den klassen  😉.

Det som har varit det roligaste på denna dag var att sitta och prata om klassresan som är snart vi ska åka till Toscana och Rom är så taggad inför detta även om jag har varit i Italien mycket är super glad över att få åka dit igen.

Vi sitter och tittar på bilder därifrån .

Kommer skriva lite senare ska iväg på middag med min klass kl 17 så skriver efter det 😊 .
kanske flickar in lite bilder innan ska fixa mig o shit

Likes

Comments

Nu är det dags för mig att vara ärlig emot er..

Jag har inte haft det enklaste livet kan man väl säga... Allt började med när jag började grund skolan vart jag mobbad sen dag 1😢..
Det på gick flera år och det var både psykiskt och fysiskt .. Till och med lärarna utsatte en för dessa saker och jag ställde mig frågan varje dag har jag gjort något varför får inte jag vara med och leka med de andra varför klipper de mig i skinnet och klipper av mitt hår slår mig medans lärarna bara står där och tittar på... Med ett leende på läpparna jag var helt enkelt osynlig varje dag kom jag hem och fick utbrott i 5 års tid hemma ...
Men en dag så gjorde jag något som jag ångrar en idag jag berättade för en klass kamrat att min pappa slog mig hemma fast det inte stämde.. då helt plötsligt såg de en och det var en skön känsla men tyvärr så får man tillbaka ...
Dagen efter ville min lärare prata med mig så hon sa Josefin kan jag få prata med dig om en sak så jag föllde med henne in i ett rum där det satt två tanter från socialen.. jag ville inte prata med dem men till slut vart jag tvungen jag kände mig pressad och ensam så jag höll mig till historien att jag blev slagen hemma...
Så jag hamnade i mitt första polisförhör då gick jag nog i 3 eller 4ran... Men då på förhöret sa jag sanningen att min pappa inte slog mig ja förklarade hela berättelsen för polisen ..
Så fallet lades ner..
Då fick mamma nog och tog mig ifrån Tyresö skola ...
Så jag fick vara hemma ett tag då utan skola tills vi hittade en skola för ungdomar med svårigheter som Adhd eller på något annat vis 😊 .
Den skolan heter vintertullsskolan den skolan och alla vuxna som jobbade där de räddade mig ifrån min undergång det tackar jag dem för men under den perioden hamnade jag snett med att sno saker och ta grejer och slåss och hamnade med fel umgänge .. Tyvärr sista året i 9an gick min allra bästavän bort min morfar det krossade mig det var inget jag behövde ... just då han körde mig till stallet varje dag när ja gick på denna skola jag var mycket med han och min mormor.. så en del av mitt hjärta försvan..
Hade väldigt mörk period då...
Efter jag slutade i 9an var det dags för gymnasium val och jag började på Berga som ligger i väster haninge men där gick det också åt skogen... där började mobbing och misshandel på mig i skolan där de inte gjorde ett skit heller... Så sista tiden för att årka var min syster med i skolan så jag gick klart 1an...

jag gjorde klart 1an sen slutade jag på Berga men ingen visste vad vi skulle göra mamma ville inte att jag skulle räna hemma för jag satte mig i såna situationer jag inte behövde sitta i som att skada mig själv att skära mig eller låta killar och äldre män utnyttja mig...

Så mamma och jag satt och kollade om kring på nätet tills vi hittade ett behandlingshem vid namn Erstaflickhem... Så vi pratade med min soss så vi bokade in ett möte och kollade in stället sen flyttade jag in..

Men det var inte så bra som det verkade på utsidan...

personal ljög för en de brydde sig egentligen inte ens om en de var bara där för att få pengar.. de lät oss flickor skära upp våra armar och förblöda i våra sovrum...
De hade noll koll på saker de ljög för mina föräldrar och mig försöker splittra på oss..
Jag kände mig mer som en personal där som hjälpte flickor en någon som fick hjälp de hade flickor där som de inte kunde hantera som försökte ta livet av sig...
Men det värsta var att de till lät oss flickor gå och sälja oss själva ... Ersta har ett gott ryckte som alla säger men detta trodde ingen ens fanns på värdskartan...
jag bodde där ett tag sen flyttade jag därifrån lämnade det där jävla hemmet... men jag går tyvärr i en skola som ligger 10 min därifrån med bil så det bränner i bröstet för de förstörde en mer en att hjälpa oss jag flyttade in ditt med hopp om att få hjälp men det var skit snack... Tycker synd om de flickor som bor där nu...
När jag flyttade därifrån fortsätta jag skada mig själv ett tag igen men sen började jag skärpa mig men jag mådde lika dåligt ..
Tyvärr tog inte mitt helvete slut där...

förlorade nära vänner ganska tätt inpå varandra det var tillräckligt tufft att bära på att man förlorade oskulden ofrivilligt och förlora allt man hållt kärt....

jag har alltid kämpat vidare aldrig gett upp men det är fortfarande tungt ... Men hemmet har dock nu varit med i uppdraggranskning där fick man se hemmet hur det är egentligen men det ända jag vill är att det hemmet ska bort från världskartan för de gör inte livet enklare för någon de gör allt värre... Fy fan hur kan man ens behandla personer man ska hjälpa så illa så de flyttar ut trasiga .. 😢🔫

Har alltid haft min familj bakom mig och det är tack vare dom jag har årkat kämpa även om jag försökt ta livet utav mig och bara vilja somna in och aldrig vakna igen...

Jag kämpar varje dag det är inte enkelt att bära allt detta på sina axlar eller att man har mer mörker bakom sig detta sätter spår ...
Jag har tillits problem med vuxna efter allt att vuxna ska hjälpa en men de krossade allt man hade...

Är tacksam för dem jag har vid min sida för ni gör det enklare för en att gå upp ur sängen varje dag jag vet att en dag kommer jag må bra ❤ .
Ger aldrig upp och tro alltid på dig själv ..
 

Likes

Comments