Header

Vi hade det så mysigt i parken, verkligen;) Jag hade en bild i huvudet av att vi skulle mysa tillsammans, äta äpplen och prata massvis av strunt. Charlie satt ner i två sekunder sen ville han bara vara med Koda. Jaja, han fick leka av sig och han var nöjd i alla fall;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Charlie har precis sovit middag och jag ska skära lite äppelklyftor att ta med för att sen bege oss ut på en liten promenad i det fina vädret. Förhoppningvis hittar vi en mysig plats att slå oss ner på, där vi kan äta lite äpple och bara mysa.

Har förresten glömt att visa mitt vackra armband som jag vann i en tävling som snygga Josephine Qvist höll i. Hur fint är det inte?! Detta kommer jag bära på två st bröllop 2017!

Likes

Comments

Carl har gått och lagt sig, jag däremot är på något vis övertrött men även pigg.. dvs jag kan inte varva ner för att somna. Så istället ligger jag klarvaken, kikar serier och suktar efter ännu mer nätshopping..

Likes

Comments

Charlie mår mycket bättre idag även om utslagen ökat. Vi ska strax åka in till vårdcentralen så en sköterska får kika på utslagen och förhoppningvis tala om vad det är för något. Är det inte smittsamt kan han återgå till förskolan, han är ju feberfri och pigg. Men är det smittsamt blir vi ju hemma ett tag till.. Håll tummarna, lilleman klättrar snart på väggarna här hemma.

Likes

Comments

Tittar tillbaka i fotoalbumet och hittar bilder från när vi var i Köpenhamn (återigen), denna gången var vi på zoo med Carls två brorsor, respektive och barn. Tänk vad djur kan vara fascinerande ?! På en av bilderna ser ni även Cecilia, med hennes då "lilla" gravidmage". Charlie ska nämligen få en till kusin, vilken dag som helst! Som vi längtar!

Likes

Comments

Charlies humör har gått upp och ner, han är nu alldeles röd i rumpan efter alla blöjbyten och får panik när det behövs bytas blöja.. mammas lilla hjärta! Annars har humöret varit på topp hela kvällen, Emma kom över och det gav nog Charlie lite positiv energi.

Till något mycket mer roligare och kanske intressant (eller ointressant). Idag kom ett paket från H&M, jag har fyndat på rean. Två koftor och en lång bombarjacka, älskar jackan! Nedanför ser ni hur dem ser ut, koftorna ser likadana ut bara att den andra är i grå färg.

Likes

Comments

Jag har gått och blivit gråhårig.. i söndagskväll fick Charlie 39.8 graders feber och hemskt nog är det första jag tänker "nej inte nu Charlie .. jag har alldeles för mycket att göra denna veckan.." . Så igår fick Carl vabba så att jag kunde plugga, idag vabbar jag och får försöka plugga när Charlie sover.. om han sover. Han har nämligen inte sovit mer än 2-3 timmar inatt. Han har inte gråtit eller gnällt, utan bara varit väldigt orolig av sig. Legat mellan mig och Carl, rört sig konstant och försökt få kontakt med någon av oss emellanåt.. Det har även tittat fram massa utslag, precis ringt 1177. Ska avvakta och se hur han är under dagen annars får vi nog åka in på vårdcentralen för att se vad det kan vara för slags utslag osv..

I lördags var han dock väldigt stilig och glad, mammas snygging!

Likes

Comments

Passfotot blev självklart något att skämmas för, däremot så lyckades Carl bli riktigt stilig på sitt.. orättvist! Charlie har varit på riktigt bushumör idag, glad rakt igenom. Han har gömt sig i en stor tvättpåse, spelat hockey, chillat i hallen på vår nya bänk. Eller ny och ny, har lånat av min mamma och pappa. Vi har väldigt dåligt med förvaring i vårt lilla hus och försöker göra det bästa av situationen. Så idag åkte jag och mamma till magasinet där mamma och pappa har massa möbler ståendes. Jag vill köpa massa nytt men det får vänta ett tag så idag gjorde jag om lite i hallen och inne på toaletten. Dynan på bänken i hallen måste tvättas så jag lindade bara in den i en filt, så Charlie inte skulle ligga på en massa smuts hehe.

Likes

Comments

Äntligen är det fredag! Jag sitter just nu och pluggar men ska senare iväg för att fixa ett nytt pass. Både mitt och Carls pass har gått ut, suck! Som vanligt blir man väl otroligt missnöjd med passfotot och får dras med det i antal år;)

Charlie fick bli klädd som Carlsson på taket idag. Han är ju så söt i sina hängselbyxor.

Likes

Comments