Header

Det är svårt att förstå, att jag ska kunna älska någon lika mycket som jag älskar dig. Har hjärtat plats för två busungar? Kommer du bli glad över att få en lillebror? Det är så många frågor som cirkulerar i mitt huvud, nu när man väntar nummer två. Kärleken man känner till sitt barn är obeskrivlig, men hur känns det när man helt plötsligt har två? Jag tvivlar inte en sekund på att jag inte kommer älska mitt andra barn minst lika mycket, men det är svårt att förstå när man älskar Charlie till månen och tillbaka.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Charlie lagar mat i poolen, jag ligger i solstolen och Carl lagar riktig mat inomhus ;) Vi njuter av en ledig fredag tillsammans. Imorgon ska Charlie sova hos farmor, Carl är bestman på bröllopet så han ser jag inte på hela förmiddagen, jag ska göra fransar och försöka vila lite innan det blir en heldag i kärlekens tecken.

Likes

Comments

Skor till mamman. Jag behövde ett par bekväma klackar, plus ett par sandaler som inte är för tunna. Dessa skor är från skopunkten.

Likes

Comments

Vilken dag! En mysig lunch, lite shopping på väla och avslutningsvis glass i solen. Carl köpte en ny kostym inför bröllopet på lördag och jag fyndade två par skor. Nu är vi på g hem för en grillkväll med min mamma och pappa, en perfekt torsdag helt enkelt.

Likes

Comments

Hur underbart är det inte med långledigt? Hela familjen tog helg redan igår. Vi startar självklart dagen med sovmorgon och mys i soffan. Carl har precis åkt är att handla lite frukost. Senare idag ska vi åka till Linus, Heidrun och deras lilla dotter Bella. Charlie var så taggad över detta så han klädde på sig 07.00 i morse och gick ut, " åka lilus Mamma". Tror ni han blev besviken när jag talade om för honom att vi inte kan åka så tidigt på morgonen?

Har du varit såhär liten?

Likes

Comments

Efter jobbet så åkte jag, Emma, Charlie och Patricia till stallet. Var så fantastiskt mysigt att få gosa med en häst igen, bäst terapin i världen. Charlie var fascinerad men även lite rädd, de släpper nog om vi åker dit fler gånger. Jag älskar ju hästar och vill absolut inte att Charlie ska ha någon slags rädsla för världens finaste djur!

Likes

Comments

Herregud vad solen kan göra mig på bättre humör. Speciellt när man kan grilla exakt hela tiden. Ikväll har vi haft en mysig grillmiddag med Jonte och Rebecca, Charlie har som vanligt lyrisk. Vi räknar även ner dagarna, i helgen gifter sig nämligen Jonte och Rebecca. Snart är dom herr och fru Edling! :)

En fin liten kille som bär nya kläder från Kappahl, hela vägen från topp till tå, förutom skorna som är från Tommy Hilfiger :)

Likes

Comments

Efter nästan fem underbara dagar så har min syster + barn åkt hem. Det blir alltid lika tomt när någon familjemedlem åker hem. Innan avgång knäppte jag lite bilder på lilla Majken, hur fin är hon inte i mössan som min mamma virkat? Plus, hon är ju inte mindre söt i sin lilla kepa från polarn och pyret;)

Likes

Comments