Header

I lördags var det äntligen dags för halloweenfest . Hela kvällen blev så otroligt lyckad och jag är så impad över våra vänner som styrt upp det hela! Tack för en fantastiskt rolig kväll, god mat, god dryck och magiskt kväll!

Här nedanför ser ni lite bilder ifrån kvällen, tagna av duktiga Micke Gräntz. Ni kan se ser mer på Mgzfoto (Instagram)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är fredag och klockan är just nu 05.07. Alla mina killar sover och jag ligger vaken. William har inte vaknat upp för att äta inatt vilket resulterar i två översprängda bröst. Jag har precis pumpat ur en portion bara för att tömma ur lite. Förhoppningvis vaknar han inom kort, så att jag kan tömma ur ännu mer. Det är så fräckt hur kroppen fungerar ändå.

Däremot så står jag i valet och kvalet gällande amningen. Jag kan helt enkelt inte bestämma mig för om jag vill fortsätta amma eller börja med ersättning. Amningen har gått över förväntan denna gången och jag har en bebis som äter ungefär var tredje timme och i 10-15 minuter. Jag har en väldigt lätt amning så att säga, det finns även mjölk så att räcker och blir över. Men jag trivs ändå inte helt 100% med att amma. Jag känner mig låst. Jag har någon hatkärlek till Williams behov av sin mamma, jag ogillar skarpt att amma offentligt även om jag gör det ändå, jag är efter 2 månader väldigt trött på att ta alla nätter helt själv (med Charlie turades vi om hela tiden eftersom vi hade ersättning). Så vad hade ni gjort? Vad ska jag göra.

Likes

Comments

Vi är äntligen bosatta i vårt nya hem. Jag är helt slut som artist och än är det inte över. Vi skulle egentligen haft en månad på oss att fixa klart vårt gamla boende men nu försöker vi fixa klart det denna veckan. Så det är full fart.

William har även hunnit bli två månader, herrgud vad snabbt det går! Jag hade nästan glömt bort hur fort dom växer och hur snabbt dom utvecklas. Hans personlighet börjar komma fram mer och mer, den lilla personlighet en bebis kan visa ;)

Lite bilder från lägenheten och vår 2månaders bebis!

Likes

Comments

Hur mycket kan man älska sitt husdjur?

För fem år sedan idag föddes världens finaste pälsboll. Jag följde hans förlossning via sms med hundägaren och var så laddad för att det äntligen skulle komma hundvalpar och att en av dom skulle bli min.

Jag köpte Koda efter att det tagit slut mellan mig och mitt ex. Koda gjorde verkligen susen efter den jobbiga separationen jag där och då gick igenom. Ensamheten blev lättare att hantera med just Koda i min närhet.

Idag fyller han fem år och han har hunnit få en pappa/husse och två småbröder. Han har hanterat allt så otroligt bra. Han är världens tålmodigaste mot barnen, vaktar dom konstant och visar enorm kärlek. Vi älskar dig massvis och jag hoppas att du kommer fira många fler födelsedagar med oss!

  • Vardag

Likes

Comments

Det är mycket nu inför flytten och jag sköter det mesta packandet helt själv. Carl står för tunga lyft och allt bärande till lägenheten. Vi får helt enkelt dela upp arbetet.

Charlie är på förskolan och William sover. Jag borde egentligen packa men jag vilar lite i soffan innan jag tar tag i det. Tisdagar är ”heliga” på något vis då Charlie går tillbaka till förskolan och jag får egentid med William. Jag brukar då passa på att mysa extra med William, sova middag nära honom och mysa rejält.

  • Vardag

Likes

Comments

Jag har inte riktigt förstått att vi flyttar in i lägenheten nästa helg. Idag har vi (Emma) skruvat ihop hyllor och hängt in lite kläder. Nästa lördag går nämligen det ”stora” flyttlasset med möbler osv. Charlies rum är stort och jag vet en kille som kommer bli överlycklig när han får sova sin första natt i lägenheten. Här nedanför ser ni vad vi lyckats få upp i hans rum idag. Nu fattas resten av alla leksaker, lådor till hyllan, lampor, matta, säng och en liten affär.

Likes

Comments

Hur kan han redan vara 7 veckor ?!

Likes

Comments

Det var länge sedan jag vaknade upp med tung ångest. Och med länge så menar jag någon vecka. För det är tyvärr så min vardag ser ut. Jag har accepterat att jag får ångest då och då. Jag önskade såklart att jag var helt fri från detta men jag tycker på något vis att jag har lärt mig att hantera ångesten. Jag tror att min mammaroll har hjälpt mig oerhört mycket. Jag har liksom inte tid att ägna en hel dag till att må dåligt. Jag är dock noga med att tillåta mig själv att må dåligt, för livet är inte en dans på rosor.

Nu är Charlie på förskolan och William sover i vaggan. Jag har massvis att göra inför flytten men det jag gör nu är att lägga mig ner i soffan, under täcket och framför en serie eller en film. För det är det jag behöver just nu, bara en stund där jag bara är.

2014 bestämde jag/Carl att behålla lilla pyret i magen och det är det tuffaste men bästa beslutet jag någonsin gjort. Nu har jag gått igenom två graviditeter och blivit en mycket bättre människa pga detta. Att vara gravid med ångest i bagaget har inte varit lätt. Men i slutändan är det värt allt och lite till.

Likes

Comments

Efter förskolan så myste vi inne hos mormor innan vi begav oss ut en liten stund. William somnade i vagnen och Charlie och jag spelade fotboll, spanade efter ekorrar och sist men inte minst så spelade vi lite innebandy. Nu har jag precis lagat kvällens middag (korvstroganoff), fått William att somna i vaggan och ska nu kalla på lilleman så han får i sig lite middag. Denna maträtten brukar vars uppskattad så jag håller tummarna att den är det även idag;)

  • Vardag

Likes

Comments

Godmorgon onsdag!

Eftersom det varit lite klent med uppdatering om vad som sker i vardagen så kommer en snabb uppdatering om helgen som varit.

I lördags spenderade jag hela dagen med min fina svärmor. Vi kikade in på Erikshjälpen, köpte med en sallad hem, tog en promenad till stan och sedan fixade jag mig för att lämna William där för natten. Gud så konstigt det kändes men ska inte sticka under stolen med att det var skönt att slippa tänka på amning och blöjbyten för en natt. Jag åkte nämligen först till Anna där hon hade dukat upp för en riktigt tjejkväll. Jag kunde dock inte stanna så länge. Jag for sedan vidare till Ängelholm där mina andra tjejer väntade. Vi snackade skit, åt middag, spelade spel och tog sedan taxin till stan för att möta upp killarna som haft bortamatch + lagfest. Efter en riktigt rolig kväll/natt så tog jag och Carl taxin hem och sov inte många timmar innan det var dags att inse att det var söndag.

Charlie spenderade lördag - söndag hos sina kusiner i Göteborg. Han åkte dit med sin mormor och morfar, har nog aldrig skådat en sådan stolt kille som Charlie när han fick reda på att han skulle få åka ”själv”. Coolaste killen i stan är han!

Innan grabbarna kom hem igen så passade jag och Carl på att plocka upp lite saker i lägenheten. Jag kan knappt förstå att flyttlasset går lite mer än en vecka. Känns både underbart och sorgligt. Pojkarna kom sedan hem igen och som jag saknat dom. Även om det är skönt att vara barnfri för en stund så blir man en hel människa igen när man har sina barn nära. Det slår allt :)

  • Vardag

Likes

Comments