Header

Godmorgon torsdag!

Igår kväll kom huvudvärken från h-vetet och utav det blev jag nedstämd och ledsen. MEN idag mår jag så mycket bättre. Idag torsdag, är det matchdag. Carls lag möter Warberg och vi hoppas innerligt på vinst då det gått lite tungt senaste matcherna. Jag ska även få lite egentid idag! Charlie ska äta middag hos sin farmor och jag ska äta middag med Heidrun på arenan. Så mysigt! Sen möts Charlie, farmor och jag upp för att tillsammans se killarna krossa Warberg!

Här får ni en bättre bild på hur magen ser ut just nu. Självklart är det väldigt olika på hur jag klär mig :)

Likes

Comments

Alltså hur fin är inte Noel?! Han är nu fem månader och så otroligt snäll! Charlie tyckte det var väldigt spännande med en liten bebis här hemma. Men efter ett tag tröttnade han och satt sig med paddan ;)

  • Vardag

Likes

Comments

Magen växer som den ska, lite allt för snabbt. Det är självklart väldigt mysigt att få en bebismage men när man bara är i vecka 13 så får man lite lätt panik..

Vad är era planer för idag? Jag fixar lite med skolan just nu sen ska jag till barnmorskan på inskrivning, där lite prover tas osv. Sen kommer min fina vän/kollega Anna hit. Hon har varit mammaledig sen augusti och vi har träffats EN gång under den perioden, inte okej! Ska bli så mysigt att få krama om Anna och hennes lilla Noel 💕

Likes

Comments

Äntligen är sjukstugan över! Carl är tillbaka på jobbet och Charlie är tillbaka på förskolan. Jag har precis ätit lite frukost och ska strax ta tag i lite ärenden som måste göras som att utöka kurserna på distans lite mer. Igår hade vi en rätt lugn dag, vi besökte lekparken här i området men mer än så gjorde vi inte. Idag däremot så är det både jobb, förskola, skola och hockey. Vi hoppas på ännu en seger för Rögle, kanske ska sjunga "Kaffe kaka femte raka!" så ser vi om det går hela vägen hem ;)

Har suttit och kikat på bilder här i arkivet. Titta så fin lilleman är i kort hår, jag måste verkligen boka klipptid!!Likes

Comments

Charlie fick bli hemma från sitt kalas med sin kusin Linnea. Vi ville inte ta med oss bakterierna från magsjukan + Carl är inte helt 100% än... Jag däremot mår prima, peppar peppar ta i trä. Jag klädde på mig och åkte mot en liten överraskning.

Idag var det äntligen dags för Heidruns babyshower, snart är lilla sessan här! 💕 Tjejerna hade fixat så mysigt och fint för Heidrun och bebis.

  • Vardag

Likes

Comments

Söndag, vilket betyder att jag kliver in i en ny vecka! Äntligen kliver jag in i vecka 13! Förhoppningvis går hela graviditeten som den ska, men självklart går man alltid nervös det första veckorna.

Runt vecka 7 så började jag få smärtor i buken och min rädsla blev enorm. Nu får jag missfall.. Jag stod ut hela dagarna på jobbet, men en torsdag så var det lite värre än vanligt. När natten närmade sig så gjorde det så ont att jag både grät och skrek. Mina enda tankar var "när ska blodet komma? Varför får jag inte behålla mitt barn?!". Efter att Carl hade tjatat lite på mig så åkte vi in på akuten. Vi fick se lilla pyret i magen och allt såg bra ut, men smärtan kvarstod. Det tog inte lång tid innan dom insåg att det var min blindtarm. Det var snabba puckar och poff, jag var inne på operation. En blindtarmsinflammation helt från ingenstans. Nu kom nästa rädsla, kommer pyret att klara denna påfrestning? Den är ju så liten..

Veckorna gick och allt verkade vara som vanligt. Vi fick komma in för att se att allt fortfarande var som det ska. Lilla pyret hade ett tickande hjärta och allt såg bra ut.

Det var mycket känslor dessa veckor, mitt huvud tänkte inte klart. Jag gick från att ha arbetet jättemycket på äldreboendet till att börja jobba på mitt gamla jobb igen. Tog bort blindtarmen, var orolig för påfrestningarna. Tröttheten av graviditeten och hormonerna gjorde mig känslosam och svag. Summan av kardemumman var/är nog att första veckorna var väldigt tuffa. Men nu börjar jag äntligen må mycket bättre och det känns så skönt!!

  • bf2017

Likes

Comments

Lillemans hår blir bara längre och längre.. Han ser snart ut som en liten svamp! Vi behöver verkligen boka en klipptid, stackars påg;)

Likes

Comments

Jag och Charlie mår mycket bättre, så pass bra att vi gick ut i trädgården för att springa av oss. Som Charlie sken upp som en sol, så glad över att få vara ute och springa av sig.

  • Vardag

Likes

Comments

Igår bestod dagen av illamående och kräkningar, idag mår vi mycket bättre. Jag tror att mitt illamående kom från graviditeten men Charlie var/är definitivt kräksjuk. Som tur är så har han inte spytt sen 9.30 igår! Nu håller vi tummarna att han är fri från allt idag, så vi kan ha Charlies och hans kusin linneas kalas på söndag.

Något annat roligt som händer idag är att vår nya soffa kommer. Tänk att vi beställde den i tisdags och den kommer redan idag :)

  • Vardag

Likes

Comments

Godmorgon!

Vid sju vandrade vi upp för att göra oss redo för dagen. Tyvärr ställdes jobb/dagis in väldigt snabbt då Charlie helt från ingenstans började spy..!? Välkommen magsjuka. Förhoppningvis hinner vi bli helt friska här hemma innan Charlies kalas på söndag, håll tummarna!

Tycker ni att det ser ut som Charlie är hängig? Busfrö!

Likes

Comments