Header

Det blir så himla mycket roligare om man inte är som alla andra. Menar inte att du inte kan ha något någon annan har men alltså gör din egna stil av det. Jag själv har på mig saker som jag tycker snyggt och känner mig bekväm med, för det mesta. Ibland ära bara kul att ha på sig något man aldrig skulle haft på sig. Det gör allting lite mer spännande! Menar inte att man måste sticka ut eller ha på sig annorlunda kläder bara för att. Men om du vill och känner för det och tänkt på det länge, do it. Folk kommer kolla på dig, so what, vad gör det då? Antagligen (skulle jag tänkt) tycker de som kollar att du är cool och modig som vågar ha din egna stil och sticka ut. Ha på dig vad du vill och var dig själv <3 din stil är cool så varför inte visa upp den för folk?!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

bildbomb från sommaren 

​Jag vet, extremt många bilder... Men det är bara nice! har väl haft en bra sommar kanske inte den bästa men det var mysigt iallafall. Härliga vänner och kille och familj och broder (som kommer hem nästa helg!). 

Men nu är sommarlovet över och back to school, yey. Är inte jättetaggad men ska bli kul och träffa alla igen! 

Likes

Comments

några bilder som togs med kameran

vårt hotellrum i Västerås

Likes

Comments

the real shit 

Likes

Comments

får inte nog

mer från min insta !

Likes

Comments

Första dagen åkte vi förbi Askersund, åt glass och gick på stan. Sen badade vi i åsbro och sen körde vi till Örebro ! Hälsade på mina kusiner.

Likes

Comments

Trevlig photoshot ;) va så kul att alla hade jeansjacka <333

Likes

Comments

Instagram@malvinacarlsson