Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Brukar alltid matcha mitt smink och mina kläder bara för det blir lite roligare då hehe! Vet inte vad jag ska skriva mer, haha jo en sak. Säger att jag ska uppdatera mer och ta mer bilder haha gör jag det hahaa Nae! Okej men jag vill ju... men vet ej varför jag nt gör det!! Aja, jag försöker haha, eller?

Likes

Comments

I fredag, var i skolan som vanligt. När jag kom hem hade mamma o pappa tagit ned sin gamla LP-spelare vinden. Som jag får låna nu, Yey!! Massor gamla skivor, jag älskar att lyssna på ”gamal” musik! Sen på kvällen så hade vi en mysig kväll med tjejerna. Så vi åt massor gott och bara snackade massor, för de va bra längesen vi umgick. Så de va trevligt!

Likes

Comments

Alltid lite kul med lite färg ;)

Likes

Comments

Så himla mysigt ju. Det var en sån fruktansvärd trevlig och julig stämning. Man gick runt och provade olika skorpor, ost, glögg och självklart brändamandlar. Vad är en julmarknad utan de brända mandlarna?

Här är några bilder på min outfit under dagen:

Likes

Comments

Asså jag älskar verkligen ögonskugga haha! Har det varje dag typ, det är så roligt. Man kan vara så kreativ som helst, kan liksom göra det hur man vill och känner för just den dagen. Eller göra som jag oftast matcha till kläderna hehe.... XD

Likes

Comments

Vart inspirerad av @patriciasantesson som gjorde en sån här lista och tycket det såg kul ut att göra. Ni kan ju kolla in hennes blogg också såklart !!

Tre saker jag saknar:

1. Det jag saknar är mina vänner från förra skolan, det var väldigt länge sedan vi sågs... 2. Saknar lite min långa lugg, hehe. Har ju klippt lugg och har typ redan tröttnat på den. 3. Att dansa på skoltid.

Tre saker jag ogillar:

Sylt, Rosa och mina bröst :(

Tre saker jag älskar:

Smink, kläder och musik.

Tre saker jag längtar till:

1.Längtar till min 18-års dag. 2. När jag har en egen lägenhet. 3. Åka till Paris och hälsa på Patricia!

Tre saker jag borde göra nu:

1. Plugga matte... 2. Gå ned till Mamma, hehe. 3. Duscha.

Tre saker jag vill göra nu:

1. Ligga i min säg 2. Se på FRIENDS 3. Äta godis. (4. Tillsammans Erik)

En liten gamal bild bara, för det skulle bli lite fint !!

Likes

Comments