Header

ÄLSKAR hur min ögonskugga matchar löven ! Höst är så mysigt, men kallt :/ Ikväll ska jag på klassfest haha, superskoj. Ska börja fixa håret nu, för det kan ta ett tag. Ska ta med mig kameran och försöka ta lite härliga bilder.

Bilderna är som vanligt tagna av min fina Elina.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min favorit bild

Jeansjacka och jeans är såå snyggt tsm!!! Speciellt med en scarfs runt halsen, Love it!
Bilderna tagna av Elina<3

Likes

Comments

Asså denna dag, simhallen med skolan (klädsim) sen examination i svenska senare... är så himla trött och ont i huvudet. Asså är typ inte i en liten Depp-period nu där allting är jobbigt och skit. Måste plugga nu men det orkar jag inte, sen ska jag iväg på orkester och senare ikväll är det dans. Då ska vi dansa i högklackat, Yey! Vill bara ligga i min säng resten av året... men men det är väl såhär ibland. Haha sen ville jag gå till bikbok för de har 30% rabatt pga att det är internationella flickdagen, men det orkade jag inte... Love life, hur blir man pigg?!

Likes

Comments

Bilderna är tagna av min fina vän Elina. Modellen är min snygga pojkvän Erik, vilka underbara personer. Just nu är jag i Örebro hos mina kusiner och vi ska åka hem snart, skola imorgon. Har väldigt mycket plugg nu, som jag inte tar tid till att göra... Men har lite bilder nu som jag kan lägga upp, det är ju nice.

Likes

Comments

Hej, vet inte vad jag ska lägga ut så har inte gjort det. Vill ta mer bilder men blir aldrig av... okej inget jag vill eller borde göra blir av... typ. Men måste hitta nån slags rutin så jag inte låter serie förstöra mitt liv. <3

Likes

Comments

Likes

Comments

Asså shit vad trött jag är!!! Varför är man alltid så himla trött!! Hur gör man för att känna sig pigg och ha energi?! Tips på vad man kan göra?

Bilderna är från olika tillfällen, som jag tyckte va lite fina och som är redigerade i VSCO. Vilket jag kan rekommendera att använda !

Likes

Comments

Instagram @malvinacarlsson