Header

Kjol & Tröja Malene Birger Skor Zara


Nytt år, nya möjligheter. Det känns bra, 2017 känns som om det kommer att bli ett bra år. 2016 var inte så dåligt det heller egentligen. Jag spenderade halva året i New York, resterande i Sverige och minst 4-5 dagar i London varje månad, not bad. Jag köpte min dröm lägenhet i Majorna, ochjobbar med det jag alltid drömt om. Men ändå så vill vi alltid ha något mer. Väldigt intressant faktist. Jag såg filmen, Lion, om ni inte har sett den - se den. Fantastiskt bra film, väldigt känslosam och får en att inse hur bra vi har det. Det här året ska jag bli ännu mer tacksam, tacksam för allt det fina jag har och inte alltid söka efter något mer. Försöka finna lycka i nuet istället för framtiden.

Gott nytt år och välkomna tillbaka

xx


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Att vara kär. Finns de något bättre än att vakna upp på morgonen och sen den man älskar? Jag har varit kär, flera gånger. Det är det mest faktiska som finns men också så otroligt läskigt. Att lämna ifrån sitt hjärta, att inte kunna kontrollera vad du känner. Jag är kär. Helt sjukt jävla kär och det är helt magisk. Att varje gång jag ser honom så känner jag fjärilar i magen. Kan vi inte bara stanna tiden och låta det vara så här för alltid. För alltid du och jag.


Likes

Comments


Hittade så mycket fint idag!!! Kan jag bara få alla Pengar i världen? Snälla? Skämt åsido, fick med mig hem några riktiga godbitar från dagens shopping tur. Ett par nya skor(ni får se dem imorgon), toppen jag visade er igår, en FRIENDS T-shirt, en chocker, ett par jeans och lite örhängen. En bättre shopping dag med andra ord. Tyckte jag var värd de eftersom jag sålde typ 1/3 av min garderob. Ligger just nu i sängen och ska sova. Har som sagt finals på måndag och tisdag och behöver plugga hela dagen imorgon också. Wish me luck!

xx


Likes

Comments


CAN SOMEONE PLEASE SEND OVER THIS? PLEASE?

Hur fin är inte den svarta och ljusblå toppen? Ska åka och kolla på den imorgon. Hade seriöst velat ha allt här ifrån. Segt att det är så dyrt bara. jaja. Nu ska jag sova, natti natti.

xx


Likes

Comments


Idag har jag haft en hektiskt dag. Började med skolan klockan 8 imorse, efter de snabbt hem för att hämta massor med kläder som jag sålde till en second hand butik. En sak som slog mig idag var hur lite kläder är värt. Kommer verkligen bli mer sparsam och tänka efter innan jag köper nya saker. Efter de åkte jag hem för fixa lunch och nu tillbaka i skolan. Är så trött, kunde inte sovs igår. 

Om 5 dagar blir jag 24 år, Jesus. Tiden går så sjukt fort. Men jag känner mig ganska lugn, soon 25! Två dagar efter min b-day drar jag till London för träffa T, saknar han. Lite tomt utan honom här. Men som tur har jag B hemma.


Likes

Comments


Jacka & Kofta Samsøe | Skor Zara | Scarf Zara | Väska Givenchy 

Tröja Michael Kors |Byxor TopShop | Hatt H&M


Likes

Comments

    Two Hands Cafe

    Bright & airy cafe with juices & espresso drinks plus light fare like pastries, salads & sandwiches.

    164 Mott St, New York, NY 10013

Likes

Comments


Ligger i sängen och kan inte bestämma mig om jag ska sova i 30 minuter till eller gå ut på en PW. Igår var jag i skolan fram till 5, hade en presentation som gick bättre än förväntat. Vilket känns sjukt skönt. Har inprincip alla mina finals på tisdag så den här helgen måste jag plugga. Senare idag ska jag möta upp B för lite vintage Windows shopping, spännande spännande.

xx


Likes

Comments


I söndags tog T sitt pick och pack och flyttade tillbaka till England, efter 11 år. Hade en helt magisk sista helg med honom och det bästa är att vi kommer att ses om 10 dagar. Känslan när han hoppade in i taxin var svår att beskriva. Tomhet var det första jag kände. Sedan jag träffade T så har vi inprincip umgåtts 6/7 dagar i veckan. Han har visat mig new york på ett sätt jag aldrig hade kunnat se utan honom. New York är T för mig. Men nu är Jag redo för nya äventyr. När jag kommer tillbaka efter England/Sverige har jag bara 2 månader kvar här i new york. Ser så mycket fram emot våren, våren i new york är absolut de bästa som finns.

xx


Likes

Comments


YES OR NO ?

Likes

Comments

Instagram@mallibo