Header

Idag var jag och tog kortisonspruta, vilket gjorde så in i helvetes jävla ont!! Hade ont i huvudet redan innan då jag alltid blir så himla nervös innan sprutor. Men när jag kommer till sjukhuset är allt lugnt fram till de att jag skulle ta den där förbannade saken, lipade och skrek. Blir nästintill galen varje gång, börjar lixom hyperventilera och spänner mig så mycket att jag knappt är kontaktbar. Men haha efter allt det där gick de bra. Fick sjukt ont i rumpan som strålade ut smärta i hela benet. Tog nämligen sprutan på skinkan av någon anledning men men. Fick inte träna något så idag vart de vilodag, dock tog jag några bilder igår på gymmet. Ha det så bra så länge:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blir kanske lite väll jobbig med alla bilder jag tar på Oscis men hur ska jag kunna låta bli? Finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag älskar han! Älskar för övrigt denna bild, min feminist kudde och han. Hitta en bättre kombo säger jag bara.

Likes

Comments

Nästan sommar ute;) Skräll att vi svenskar så fort solen kommer fram drar på oss bikinin typ, Ne haha men så himla skönt med lite sol. Trots att den lurar en och det är kallare än man tror:( Satte iaf på mig brillorna vilket jag älskar! Känner mig cool, speciellt om jag spelar Zaras nya album vilket för övrigt är galet bra.

Likes

Comments

​Damn alltså, Nocco har verkligen lyckats! Älskar den nya Skumhare, tycker den har en perfekt smak av bananaskids. Skumtomte tyckte jag va riktigt äcklig faktiskt. Inte många som höll med mig om att skumhare va så mycket godare än skumtomte;) 

Likes

Comments

Finns få artister som kan få mig att få gåshud. Någon som lyckas varje gång är Ed Sheeran, hela hans personlighet utstrålar värme. Har så många fantastiska minnen till hans låter och hans nya album gjorde mig inte besviken! Finns inte en enda låt i de albumet som trycker förbi när den kommer på i hörlurarna. Tycker verkligen det är så bra, favoriterna är Perfect, What do i know?, Galway girl och Dive<333

Likes

Comments

Sushi har alltid varit en favorit hos mig men endast jag och mammis som gillar det i familjen. Stina och Emma är inte heller några fan av det, men tvingade dit Oscar för ett tag sedan och han älskade de! Så nu är det favoriten hos oss, varje gång vi ska käka så bah vi tar sushi eller? haha men älskar det och det är ju smaker man inte äter speciellt ofta vilket gör att det blir så himla gott varje gång man äter det.

Likes

Comments

Internationella kvinnodagen är idag. Kul att kvinnor uppmärksammas men jag tycker fokusen hamnar på fel sak. Folk slänger ut säg "grattis" till kvinnor/tjejer eftersom att det är internationella kvinnodagen. Men fokusen borde hamna på den ojämställdhet som finns mellan könen. Så sluta säg grattis för vi har inte uppnått absolut jämställdhet än. Kvinnor tjänar fortfarande mindre än män, kvinnor kan fortfarande inte strunta i att raka armhålorna utan att få blickar, kvinnor kan fortfarande inte gå hem på kvällarna utan att vara rädda och tvingas se sig om.
Jag vill inte att folk ska misstolka kvinnodagen, för att säga grattis hjälper inte. Vi måste tillsammans inse fakta och göra något åt problemen. Men fortsätt hylla alla grymma kvinnor i er omgivning för tillsammans kan vi göra skillnad och skapa en absolut jämställt värld.
90% av alla våldtäkter görs av män och endast 20% av alla våldtäktsmän blir dömda. Så jag riktar mig till männen, jag vill inte att ni ska backa och tjäna mindre i lön eller börja raka era ben utan att ni ska acceptera och göra skillnad. För vi vill också tjäna lika mycket för samma jobb så sluta tjata om att feminist är dåligt för männen. För allt vi vill är att det ska bli jämställt, att könen inte ska spela någon roll. Så hjälp oss för vi vill inte jobba mot er utan med er.

Likes

Comments

Åkte till sjukhuset för att kolla upp min allergi ( som alla andra är jag pollenallergiker) vilket gick bra trots att jag är så rädd för nålar och sprutor. Dom var supertrevliga så shoutout till KSS, fick iaf reda på att jag kan ta starkare mediciner så jag slipper må så dåligt under pollensäsongen som för mig sträcker sig mellan april till september typ:(
Efter det tog jag och mammis en fika/lunch på Waynes coffé. Mysigt mysigt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Denna paj alltås, in love, verkligen. Bakade efter Leilas recept som ni hittar HÄR. Jag gjorde även en maräng 3 ägg och två dl socker som jag vispade ihop och la uppe på och brände med brännare på. Blev så galet gott och kan verkligen rekommendera den:))

Likes

Comments