Hejhej!
Har tyvärr inte haft tid att blogga haft väldigt mycket att göra..så tänkte blogga om julafton eftersom jag inte hunnit göra det!!

Julafton var väldigt lyckad om man säger så!
Först så firade vi hemma hos min pappa med min ena storasysters familj. Sen drog vi till min mamma och firade med min släkt på hennes sida (en del iallafall) och det va mysigt och roligt men lite mycket tillslut eftersom vi va ganska många och 3 hundar så blev lite mycket till slut, men det va ändå super roligt att träffa alla! <3

Jag är väldigt nöjd med alla mina presenter, tog inga bilder på vad jag fick tyvärr men jag fick iallafall presentkort, parfymer, godis, pengar, smycken, smycke ask, nagellack, nagellack saker, klänningar, tröja mm.

Super nöjd med allt iallafall och det blev en väldigt bra jul!

Imon så är det nyår, då kommer jag också fira med min familj hemma hos en utav mina systrar, kommer bli jätte mysigt och trevligt!

Kommer lägga upp nytt inlägg antingen sent imorgon eller på söndag! Men nu får ni ha en trevlig fortsatt fredag och att ni får en bra start på 2017

Likes

Comments

Godmorgon!
Hoppas ni alla haft en bra start på dagen.

Hur många tjejer gillar INTE o ha fina naglar? För de flesta gillar att ha fina naglar.

Jag har ett stort intresse för att hålla på med naglar och började hålla på med sånt redan när jag va liten.
Jag tycker det är jätte kul att bara sitta och måla och göra någon annans naglar fina, självklart blir man ännu nöjdare när personen man fixar naglarna åt blir nöjd!

Men det finns även dem som inte har tid att sitta och fixa sina naglar, kanske pågrund av barn, jobb, husdjur eller något annat som gör så man inte kan sitta i lugn o ro och fixa sina naglar.

Jag har gelé/akrylnaglar (HAR INTE GJORT DOM SJÄLV)
Jag har gått till en tjej 2 gånger nu och hon gör super fina naglar, mina senaste höll i ungefär 5 veckor dom hade hållit längre men man ser utväxten på nageln så jag valde att göra om dom iallafall!

Jag kommer lägga upp bilder på mina naglar så att ni får se hur dom ser ut! Är väldigt nöjd med dom!

Så ifall ni vill ha fina naglar men inte har tid, gå till nån som gör det åt er och det ändå ni behöver göra är att välja hur era naglar ska se ut, sen kan ni koppla av och vänta på att dom är klara!

Jag tycker att alla borde prova att göra gelé/akrylnaglar för man blir sååå nöjd och man slipper göra om dom på flera veckor!!

Nu får ni ha en fortsatt trevligt måndag! ❤️

Likes

Comments

Hejhej! 

Mitt namn är zandra Nielsen. 

Jag är en 17 årig tjej och kommer från Småland. 

Jag kommer att blogga om lite allt möjligt och jag hoppas att ni kommer gilla min blogg! 

Kommer försöka vara så aktiv som möjligt och jag har även gjort en mail som ni kommer kunna skriva till ifall ni har några frågor eller ideèr om vad jag kan blogga om eller bara ge tips! 

Mail: bloggmaluwa@outlook.com 

Ha en trevlig söndagskväll! ❤️

Likes

Comments