NEEEEJ! FY FOR SATAN! Undskyld mit udbrud, blev lige så sur! Prøver lige igen - hihi

Hej hej

Sex før ægteskabet er ikke en sætning der findes i mit ordforråd (AD!). Derfor skal du altid sørge for at blive gift, hvis du vil have fedtet rotten. Det kan man hurtigt gøre nede på kommunen - det tager maks. 15-20 minutter.

Hvis du ikke orker at gøre det, før du kan have sex, kan du også bare lade være med at blive gift og gøre det alligevel.(Budskab 1 i dette indlæg). Jeg er faktisk ret ligeglad.

På billedet ses min gamle kones gamle brudekjole, da jeg blev gift for 2. og 4. gange siden.

Det var bare det, jeg ville sige om sex før ægteskabet

- Malte uden H

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hej hej

Jeg synes at Rene Dif er rigtig pæn fordi han er skaldet og det synes jeg er pænt, Thomas Gravesen er også pæn fordi han er skaldet. Jeg er også selv skaldet, men det er ikke lige så pænt, som det er på Differen og Graveren, de er nydelige at se på og et par hårde bananer. (Se billedet, hvor de er ude og gøre byen sikker)

Derudover synes jeg han gjorde det super godt i Aqua, hvor han blandt andet var forsanger og trommeslager og manager og kærester med hende den grimme fra Sverige

Det er også fedt at han har så mange kælenavne, som blandt andet Rene eller Differen, som er min personlige favorit, det ligger bare godt i munden, prøv at sig det højt for dig selv, det giver altid et lille smil på læben (Budskab 1 i dette indlæg)

Husk altid at bruge kondom, for det gør Differen og det er jo gået ham meget godt (Budskab 2 i dette indlæg)

Det var bare det, jeg ville sige om den kære Differen

- Malte uden H

Likes

Comments

Hej hej

Afføring = Lort

Frimærker = kan bruges til at sende ting med.

Det var bare lige for at slå fast for Jer, hvad de to ting er. Nu kommer min holdning til de to ting, som står ovenover og i titlen. Hvis I ikke kan læse det, så er det afføring og frimærker.

Min holdning til afføring er voldsom ekstrem. Jeg fandt i en ung alder hurtigt ud af, at afføringen er den nemmeste måde, at tjekke dig selv for om du er syg eller ikke er syg. Det du gør er, at du tager din afføring op af kummen eller hvor du nu ellers gemmer dem. Så tager du pincetten frem og roder lidt rundt i det brune stads.
Går pøllen nemt i stykker, når du roder i den, så er det frem med løbeskoene, for så skal du skynde dig til lægen, for du er med stor sandsynlighed uhelbredelig syg. Er pøllen derimod hård som sten og hverken er til at hugge eller stikke i, så skal du ikke være nervøs for om du er syg eller ej.

Hvis du lægger 3 hårde pøller i streg, er det tegn på, at foråret nærmer sig (Budskab 1 i dette indlæg).

Et eksempel fra den virkelige verden, hvor pølle-tjekning har hjulpet mig i mit liv, var tideligere idag, hvor jeg var i gang med min daglige pølle-tjek. Pøllen var duftede af sæbe, så var hurtig mistænkelig. Den viste sig ligeledes at være utrolig blød og behåret (se billede). Jeg skyndte mig derfor til lægen, som forklarede mig, at det var godt jeg kom, da jeg var utrolig syg. Han gav min noget hostesaft, så jeg kunne blive rask igen og skynde mig at skrive dette indlæg til Jer.

Hellere en tjekning for meget end én for lidt - det redder liv! (Budskab 2 i dette indlæg)

Det var bare det, jeg ville sige om afføring og frimærker.

- Malte uden H

Likes

Comments

Hej hej

Har fået mange forspørgsler på netop dette emne, så her kommer mine tanker omkring standerlamper og snoller.

Jeg har ikke rigtig nogen holdning til standerlamper og slik smager godt, når du er sliksulten. Hvis du ikke kan lide det, så lad være med at spise slik. Man skal altid gøre det, man helst selv vil (Budskab 1 i dette indlæg).
Er du vegetar, skal du lige sikre dig, at det slik, du spiser, ikke indeholder kød. Da det vil gå imod din (syge) overbevisning. Er du ikke vegetar, kan du bare give den gas nede i kiosken (Budskab 2 i dette indlæg)

Mit yndlingsslik er det, jeg bedst kan lide og det er de der grønne nogle, som altid står ved siden af colasutterne på anden række i kiosken - se billede. De er gode - prøv dem! (Budskab 3 i dette indlæg)

Mit hadeslik er det, jeg ikke kan lide. Det er de blå nede fra kiosken - Ad, de smager unaturligt!

Det var bare det, jeg ville sige om standerlamper og snoller.

Bland løs! - men hold Jer fra de blå fra kiosken. - Se billede, så du ved, hvordan de ser ud.

- Malte uden H.

Likes

Comments