Header

Jobbet flyter på och vi alla klarar faktiskt att ta hand om oss själva!
Fredagen avslutades med fest då ec-gänget först gick och åt på Hugos terrace och hotell-gänget var på fest för hotellet, vi alla möttes sedan på Havana, en klubb, och hade det trevligt! När allt festande var klart gick vi till ett kebabställe i närheten, även där hade vi det riktigt riktigt trevligt + vi fick mycket goda råd av kocken på stället!!!
I lördags gick vi alla ut och åt tillsammans på Truth - skitbra restaurang!!!! Vårt mål med kvällen var från början att dra till ett Casino, så där var vi en liten stund men vi var för hungriga så vi drog och åt istället. Efter middagen gick vi till en klubb located 22 våningar upp i ett höghus, riktigt nice!
Vår dag idag har mest varit en lugn dag, några stannade hemma och chillade och andra åkte till Sliema, en stad i närheten, och besökte ett shoppingcenter som heter The Point.
Sammanfattningsvis har vi haft en bra helg och en riktigt bra första vecka!!

Tack o hej!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Välkomna till vår fantastiska blogg! Vi har nästan varit här i en vecka nu och alla trivs riktigt bra! Flygresan hit tog ca 5h med mellanlandning i Frankfurt. Ska försöka sammanfatta de senaste dagarna. Vi kom alltså hit i lördags den 6/1 runt 13 och välkomnades med 20 grader och sol (inte så dumt). Resten av dagen packade vi alla upp, handlade och gick runt i området för att försöka känna in staden. Vi gick ut och åt på kvällen och fick lära oss att en “stor vatten” här är en 750ml vatten.

SÖNDAG:

Vi vaknade till ca 18 grader och sol, åt frukost och gick sedan till hotell Corinthia. När Victor och Leo var klara på hotellet (Sofia var sjuk :( ) gick vi för att äta lunch. Efter de tog vi de lugnt och gick till Lägenhet 1 (Leo, Moa B, Gabriel, Sofias lägenhet). Leo skulle vara snäll och göra te och kaffe till alla men de ledde till strömavbrott, men det löste sig ;). Vi fick äta middag i lägenhet 2 (Moa R, Smilla, Robert Victors lägenhet) och hade en mysig kväll.

MÅNDAG

FÖRSTA DAGEN PÅ JOBBET!

EC people fick vara elever första dagen, Vi hade introduktion av skolan och kurser även träffa många av de nya eleverna. Vi fick även reda på att vi får gratis lunch varje dag och de flesta eventen gratis.

Hotell people sattes i jobb direkt och fick stå i receptionen. Alla var nöjda med första dagen och vi åt middag hemma.

TISDAG

EC: Vi fick gå till våra avdelningar och fick introduktion av dom, scheman och träffa personalen. På kvällen blev vi inbjudna till “Welcoming dinner” i Sliema. Det var super trevligt! vi kunde prata med fler elever och fick gratis mat och vin/ öl. Efter det var det fest! gratis drink och lärare bjöd på shots, väldigt annorlunda från Sverige.

Hotell: Vi fick lära oss mer om hur hotellet fungerade och våra uppgifter, även systemet som vi kommer att använda under veckorna här. På kvällen tog vi det lugnt och chillade hemma.

ONSDAG

EC: Fortsätter med att känna in jobber och våra arbetsuppgifter.

Hotell: -//-

På kvällen gick Gabriel, Robert, Smilla och Moa R ut och kollade fotboll, Chelsea vs Arsenal, och avslutade kvällen med att gå till donken och köpa nuggets. Dom andra hade en lugn kväll hemma.

TORSDAG

EC: Samma som dagen innan, känna in jobbet.

Hotell: Fortsatt med jobb

På kvällen eftermiddagen gick Gabriel och Robert för att spela fotboll med elever från EC. Smilla och Moa R tog en promenad, men när det började ösregna satte vi oss på en restaurang och tog ett glas vin, mycket trevligt :)

Moa B och Leo gick ut på kvällen och kom inte hem förän 3 på natten, en riktigt rolig utekväll ;)

Ni får en uppdatering efter helgen då vi har lite olika saker inplanerat ;)

Tack och hej


Likes

Comments