Igårkväll i slottsparken. // Så tillfredsställd över vad värme faktiskt medför! Nästan mirakulöst. Halvåret sedan fann sig inte en kotte utanför dörren. Nu kryllar de överallt liksom körsbärsträdens blommor.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har funderat och kommit fram till att jag är fruktansvärt sugen på att skaffa någon form av bläckmålning på min kropp när jag fyllt myndig. Vid revbenet ungefär, lite under, i sidan. Har målat lite skisser och börjat fundera på vad - motiv. Är sugen på en kvinnokropp och allra helst min egen sådan för att stolt (läs: i försök att inte låta allt för klyschig lol) bära upp vad som gör att min existens går igenom. Min kropp, på min kropp, fantastiskt om ni frågar mig. Men, har även en ide att framhäva det i textform? Hm... Det är svårt, jag vet inte riktigt. Är så kluven när det kommer till tatueringar över lag, det känns inte som att man någonsin kommer hitta en tidslös sådan liksom. Ja ja... Jag antar att: eftersom jag ändå vill det i nuet, är det väl det motargument jag får komma med i framtiden, om jag skulle ångra det då vill säga. Så himla fint och unikt, speciellt när det är ifrån mig själv - till mig själv.

Likes

Comments

När jag strosade runt i Göteborg City här om dagen så kikade jag in på LUSH och hittade denna omtalade mask vid namn "Mask Of Magnaminty". La handskarna om den så fort jag såg den vilket jag dagen därefter (då jag först provat den) insåg var ett bra val.

Mask Of Magnaminty, 79:- at LUSH

Min hy har nämligen börjat krångla desto mer under den senaste tiden då jag konstant har finnar (läs: vilket medhör tonåren, jag vet. Men jag personligen har tidigare tillbaka haft en väldigt fin hy.) samt är ganska torr. Men med handen på hjärtat måste jag faktiskt säga att jag märkt resultat efter att ha använt den bara ett fåtal gånger.

Så om ni lider av samma hudproblem som jag är detta en big recommend. Ni hittar den här!

M

Likes

Comments

Eatingspot: BADA BING, Östra Storgatan 82 

På vägen upp till Göteborg gjorde vi ett stopp i Jönköping i syfte att käka och hamnade slutligen på en burgar-restaurang. Ett ord: DELICIOUS!

I Göteborg har tiden ägnats åt karusellåkande, lotterier och shopping, till mestadels. Allt som allt har jag haft två toppendagar! YES till mer spontana roadtrips som dessa!

M

Likes

Comments

Loco 'bout a pair of shoes...

  1. Pink Is A Delicate Pastel Associated With Soft Love And Caressing Romance.
  2. Pink Has Been Known To Make The Observer Desire To Handle Things More Gently. It Is As If An Aggressive Personality Becomes Gracious And More Tenderly Romantic.
  3. In Sports Settings, Pink May Make Athletes Initially Less Aggressive, But After Some Exposure, The Agressive Properties Of Red Kick In.
  4. Pink Lingerie Will Unleash The Romantic Side Of Your Sweetheart. When Surprising Someone With A Gift, Pink Lingerie Is A Guaranteed Winner.
Pink is the new black? I Thought you said Orange. 

Likes

Comments

Tjena! Då var man tillbaks i bloggvärlden igen dåva. Jisses vad jag far & flänger fram och tillbaka hela tiden, förlåt!!! Jag tyckte hur som haver det kunde vara kul med en ny, fräsch start ifrån grund & botten istället för att tramsa på for.me.

No(u)w, let's continue...

Ni som känner till min identitet sen innan - fantastiskt kul att ni fortfarande hänger med, en stor eloge är vad ni ska ha för det! You others...: Mitt namn är Malou, Zetterman obviously. En tjej på 16 bast som pluggar natur i en småstad eller som folk också väljer att namnge det: "en liten håla" - Kalmar.

Vet inte riktigt vad jag kan säga om mig själv? Alltid haft intresse av sånt som kategorieseras inom estetik, därav lär ni få en touch av sådant som rör just det då ni kikar in här. Äeh! Sånt här är inge vidare kul å läsa jag vet, så nu slutar vi tramsa... Hänger ni med lär ni ju ändå lära känna mig med tiden! Tjing so long

M

Likes

Comments