Länge har jag gått och suktat efter en nättröja i syfte att pimpa upp en (läs: kanske annars) tråkigt outfit med. Tycker de är så himla tuffa och dessutom väldigt lätta att matcha! Jag menar bara genom att slänga på sig en tisha över så har man en tuff och samtidigt skön stil. Rådiggar det!

Därför passade jag på att klicka hem en så pass som för bara någon vecka sedan och jag ska säga er att den lär medverka i många outfits framöver. Är ni sugna på att investera i en likadan så finns den här! Thank me later...

Find it @ weekday.com 

Likes

Comments

Under det gångna sommarlovet har jag fått spendera en hel del tid i allas vårt älskade Stockholm! Fantastiskt hur man påverkas så positivt bara genom att förflytta sig ifrån något sådant som en stad till en annan. Hur som helst... I samband med mina Stockholmsvistelser har jag passat på att testa nya, olika restauranger och tänkte därför härmed tipsa er om två av de som kommit att bli mina favoriter.

Café Pom & Flora: Bondegatan 64

Alltså detta var THE PLACE, verkligen! Både utseendemässigt och för smaklökarna. Har nog aldrig avnjutit en måltid så mycket som på Pom & Flora haha... Lite mer utav ett frukost/brunchigt ställe som ni nog anar. Men starkt att rekommendera om man är en avoälskare liksom mig!:P

Phils Burger: Birger Jarlsgatan 34

Philly oh philly! Nej men som ni förmodligen förstår är detta en burgar-restaurang. Serverar alltifrån vanliga burgare till sådana med extra tillval som man själv plockar ut. Schysta shakes har de också! Hundra svenska riksdaler gick en lurre på vilket var lätt värt med tanke på vad jag fick i utbyte (läs: en burgare i klass med guld).

M

Likes

Comments

Rådiggar dessa bilder verkligen!!! Kontrasterna och färgkombinationerna had me like: !!! (crazy kind of haha). Så simpelt, svalt och lätt på något vänster liksom! Enkla och lättkombinerade färger ni vet. Ja ja... Nog om det.

Let me combine my white blazer w/the sunset...

Inser även i skrivande stund att det är först nu när man blickar tillbaka på bilder som dessa som man inser att sommaren börjar lida mot sitt slut och mina känslor lyder mest: please don't, buhu...:-(

M

Likes

Comments

Hello you guys! Eller tja... Godkväll rättare sagt (om inte god natt :-P). Jag ska snart gå och sussa efter en dag full av fart och fläng. Idag har jag vart i plugget precis som i vanlig ordning, hade däremot sovmorgon imorse liksom varje måndag vilket ändå är väldigt skönt att starta var ny vecka med.

Sometimes I got them punky feels, other times gatsby. But it's when the mix of them all styles hits me that my surrounding goes craaay(C)...

Nu ikväll har jag vart och provtränat inför sökningen av det som skall komma att bli den nya "cheer-gruppen", med det menas: de som står för pausunderhållningen under rugbyn. Vi var ett gäng som fick öva på en del av förra årets koreografi vilket (läs: till min förvåning) var betydligt mycket svårare än vad jag tidigare föreställt mig! Men också så himla kul! Hur som haver... Nästa destination: sängen. Sleep tight hörrni så hörs vi imorgon!

M

Likes

Comments

“Have you ever seen the dawn? Not a dawn groggy with lack of sleep or hectic with mindless obligations and you about to rush off on an early adventure or business, but full of deep silence and absolute clarity of perception? A dawning which you truly observe, degree by degree. It is the most amazing moment of birth. And more than anything it can spur you to action. Have a burning day.” 

M

Likes

Comments

Hej på er! Ännu en gång då det gått allt för länge sen jag kikade in här sist. Hur mår ni? Är allt bra? Jag hoppas det! Det är det med mig! Idag däremot har jag haft alltför många bollar i luften men nu är jag äntligen hemma och har fått pusta ut ett slag... Puh!

"Men hallå? It's been ages! Varför uppdaterar du aldrig längre?"

Well, hehe. Jag har inget annat än mig själv att skylla på till att bloggandet åsidosatts nu ett tag. Anledningen till det är främst för att jag faktiskt inte riktigt vet vad jag ska blogga om (!). Jag har liksom vistats i någon form av bloggtorka om man får lov att kalla det så. Men nu vill jag faktiskt garantera er att är jag tillbaka på banan igen! Och den här gången - for good.

"Vad har du gjort då? Ja, under tiden som du vart borta alltså?"

Tja... Jag vet ju inte hurdana ni är när det kommer till sånt här. Men jag personligen tycker att det är mycket roligare att åskåda andras vardag i bildformat! Därför tänkte jag summera de senaste veckorna med just det - bilder. Enjoy!

Ägnade en eftermiddagsfika tillsammans med Cassie & Katta på Espresso nu i tisdags. Minns ni att jag brukade hänga där jämt för? Tja, insåg att det dessvärre inte var så värst ekonomiskt efter ett tag, hehe.

Ett par snapshots ifrån förra helgen då jag och ett gäng andra härliga tjejer förade tillsammans innan vi begav oss vidare mot läsårets första sektionsfest.

Och så slutligen... - Den goda blandningen av bilder som kvarstår i kamerarullen.

Yep... Det får vara allt för den här gången. Nu ser vi till att det här håller i sig, right?! Har ni önskemål på sådant ni vill se mer utav här på bloggen så släng in en kommentar vet jag! Hörs

M

Likes

Comments

Hej på er! Oj vad länge sen det var jag kikade in här sen sist. Well... Jag antar att jag haft fullt upp med att ta vara på ledigheten nu under sommarlovet att jag åsidosatt bloggandet en aning. Men det tycker jag man måste få unna sig ibland, lite ledighet och avkopplande. Det är ju faktiskt det loven är tänkt att ägnas åt, right?!

Mitt sommarlov har vart A.M.A.Z.I.N.G! Verkligen! Nog faktiskt det bästa sommarlovet jag upplevt hittils. Jag har fått så mycket nya erfarenheter, minnen och relationer och samtidigt haft så himla kul under tiden! Med andra ord: En sommar som lär bli svår att överträffa.

Emmabodafestivalen 26-27/07

Dessa dagar må jag hittat sommarens guldkälla. Alltså, det finns inga ord för att kunna beskriva Emmabodafestivalen på bästa möjliga sätt. Men bara genom att kika på bilderna här ovan så ser ni lycka glimta i den förmodligen mest rena & skära form!

Lissabon, Portugal 8-15/08

Den 8 Augusti tog jag och for på egen fot för första gången, och jag måste nästan säga att det gick över förväntan. Tog tåget ned till Kastrup på måndagsmorgon och vidare därpå flyget till Lissabon. Trodde jag skulle vimsa runt som en... Vad vet jag haha. Men det gick faktiskt toppen! Och toppen var veckan jag spenderade i Portugal tillsammans med Susanna likväl!

På tisdag är drar skolan igång igen! Har som man brukar efter ett lov lite delade åsikter kring den fronten, hehe... Är både förväntansfull och icke förberedd inför det kommande läsåret, men det ska nog bli bra! Ska bli skönt med lite rutiner, kårhäng och dessutom kul att få träffa alla härliga classmates igen!

M

Likes

Comments

Hallå ifrån en trötter! Jag har jobbat hela dagen fram tills klockan slog 5 vilket resulterat i en rätt så (läs: väldigt) utsliten Malou nu i efterhand. Det jag haft till rast idag var vid lunchtid då jag käkade på Kallskänken tillsammans med Pappis. - Slutar aldrig överraskas av deras fantastiska mat. Idag käkade jag en kycklingsallad som var totally del, wait for it... Icious!

M

Check it out @ Esplanaden 33

Likes

Comments

Hörrni! Spana in! Kanye West's alldeles egna butik "inspirerad" av hans senaste album - The Life Of Pablo (det kan ni väl möjligen inte ha missat?!).

Ni som följt mig ett tag tillbaka är säkert medvetna om min frestelse till Kanye och hans musik vid det här laget. Well... - Förstår ni hur mycket jag trånar efter att få besöka detta place? Om man ändå var bosatt i L.A :'(

M

Likes

Comments