En bölande Malou i onepiece med en B&J i handen. Wow, attraktivt. Det är det här som händer när man inte stannar upp och andas lite i livet. Har känt de här första två veckorna av skolan att det skulle bli mycket det här läsåret och jag var så taggad i början. Bring it on! Men nu... jag har liksom insätt att jag kommer springa rakt in i en vägg av betong om jag inte omprioriterar mitt liv lite. Och speciellt nu när dansen börjar nästa vecka(OHHH lawd give me strength) så kommer jag inte ha en mycket tid till att just andas.
Jag känner mig lite nu som när jag gick mitt andra år på teknik. Då kunde jag få panik och inte veta vart jag skulle ta vägen, men då var det för att jag inte kunde göra något åt de saker jag ville fixa. Nu känns det annorlunda. Fortfarande panik men jag vet att jag kan fixa det... Det handlar bara om att ta det i rätt ordning. Prioritera mitt liv och börja i en ända.


  • 355 readers

Likes

Comments

Wow, vilken helg! Har spenderat helgen med goa vänner och har fått träffa syran och svågern vilket vart helt som det ska(Bertil quorn😜).
Anledningen till att jag vart i Stockholm just denna helg är för att det har vart Soulnite. Det är en aktivitet för una vuxna från 18-30år, vi har danser på kvällen, workshops och sport på dagarna och helgen avslutades idag med andligt möte.
Helgen har vart helt fantastiskt rolig. Speciellt dansen igår. Första kvällen hade vi 1920 tema vilket var helt ok:P jag skall inte klaga alls! Men lördagen slog fredagen med hästlängder! Vi hade 80-tals temaXD HAHA! Ni fattar inte hur otroligt fula, men samtidigt så klockrena alla var!
Förutom svinroliga danser så var jag och mina vänner och såg Dougeball tornementen där Bea slutade upp i ett av lagen vilket gjorde det hela lite roligare.
Dena underbara människa klippte också mitt hår igår vilket jag kan säga verkligen behövdes. Den senaste tiden har jag haft sådana otroliga tovor i håret och jag har förstått att det vart dags för ett besök hos frisören. Men det är inga goa pengar att lägga ut speciellt inte nu när det börjar närma sig jul och man skall betala andra grejer.
Är så tacksam att hon tog sig tiden att klippa min risiga kalufs. Vi fick ta sådär 5cm iallafall men jag kände att det inte gjorde något, ville liksom att håret skulle vara helt friskt och min längd var ändå kvar efteråt... Jag är fett nöjd det är vell det jag vill säga:)
  • 509 readers

Likes

Comments

She's alive! Asså snacka om att vara frånvarande. Jag har kanske haft det lite hektiskt såhär i början av mitt sista år på gymnasiet(yeei yeei yeei). Eller, nu är det ju snart december så det kan knappast räknas som början längre. Men jag har haft mycket att göra.

Träningen har i största del stått still trots att jag signat upp på Hälsostudion. Funderar på att byta till ett nytt gym i stan faktiskt eftersom jag känner att jag inte fått ut det jag vill ha på Hälso. Dom har nästan inga grupp pass och de pass de har ligger på så dumma tider… Jag vet inte. Jag kommer ge det en månad till sen blir det förmodligen byte.

Dansen går ju kanon. I skolan känns det som att jag utvecklas hur mycket som helst och nästa vecka är det dansuppvisning på Allebike. Det har gått fort denna terminen. Den har liksom glidit ur händerna på mig…

Varför jag kände lusten att skriva nu var vell för att det var länge sedan jag skrev sist(14 september, bra gjort Malou) och för att jag vill dela med mig av december månads "jul diet" och tränings schema. Jag lyckas alltid, som många andra, lägga på mig ett par kilon under jul. Men inte i år! Jag har tänkt hålla ett strikt tränings schema där jag tränar varje dag innan eller efter skolan. På helgerna får det räcka med långpromenad men min jul diet håller i sig varje dag fram till jul. Det är först mellan den 22-25 som jag får fuska med maten. Man är ju ändå människa och kom igen. Vad är jul utan att sitta ner med familjen och äta julmat? Det händer jag bara en gång om året.

Så fort juldagarna är slut så är det bara att fortsätta fram till nyår där jag hoppas att jag får plats i en klänning jag köpte i somras och tänkt ha den på nyår, hehe. Vi får se hur det blir med det.

Min jul diet börjar nästa vecka och jag hoppas kunna gå ner i alla fall 3-4kg. Allt över det är ju också fantastiskt bra och allt under är uteslutet. Nu är det bara att kämpa på och köra gärnet.

Ha världens goaste dag allesammans!

Lovelove

Likes

Comments

Otroligt trött tjej här. Fredagens jobbpass började direkt efter skolan kl 14-19.30, efter det var det en underbar utekväll med vännerna på mangiamo(head banga så jag fått träningsvärk i nacken) efter fyra timmars sömn var det bara att gå upp igen för nästa nio timmars pass på jobbet. Mitt liv är så gött! Och jag menar det. Nu skall jag sova en timma och sedan ut och springa. #NoExcuses

LoveLove

Likes

Comments

Nu är det äntligen dags! Veckan jag sett fram emot så länge. Festinord har börjat. Det ända som känns konstigt är att jag skall sova i samma skola som jag för tillfället har ett härligt sommarlov från(hehe). Men men, man skall inte klaga! Om jag behöver något hemifrån är det inga problem.. Kommer bli en grym vecka👌
  • 1296 readers

Likes

Comments

Nu när det äntligen är sommar så vill väll varje människa ha på sig shorts. Jag är nog inte den ända som klippt av benen på ett bar gammal jeans för att få ett par billiga shorts;) men istället för att slänga ut benen till dina byxor kan du ju alltid göra armband av det som finns kvar.

Jag använde mig av sömmen som var vid ankeln på byxorna som bas(justerar längd på den runt din handled med en vanlig knut) och sömmen som gick på insidan av benet som "knyt snöre". Sedan vek jag knyt snöret på mitten och knöt "fyrkants knutar" över den delen av basen som jag klippt och kortat av i så att inte knuten skulle synas. Och här är resultatet...

  • 1407 readers

Likes

Comments

Denna veckan har inte vart riktigt på topp på grund av att jag vart sjuk största delen av den och därför inte kunnat komma ut och springa lika mycket som jag velat. En annan dålig effekt av att vara sjuk är att man inte orkar göra den maten man borde äta. Man blir seg och LAT så man slänger hellre ihop en maka än att laga riktig mat. Men nu känner jag mig i alla fall bättre och kommer ta nya tag nästa vecka :)

 

 


Likes

Comments

Dagens diy projekt. Allt man behöver är ett par skor, textilfärg, svampar, penslar och lite kreativitet;) jätte lätt och kul idé om du vill fixa till dina gamla dojer!
Glömde ta före bild på båda skorna men de andra såg likadana ut fast helsvarta.Dessa tog längst tid att göra och mest färg fick oxå åt... Men resultatet blev jag nöjd med!Är så otroligt glad över hur bra dessa blev! Fett snygga är dom och så lätta att göra! Pröva själva! Det finns massa torials på YouTube. Sök bara på DIY galaxy shoes så finns det massa hjälp att hitta!

LoveLove
  • 1429 readers

Likes

Comments

Vet inte om jag lagt upp en video som jag såg för länge sedan på Alex Wong och Twitch när de dansar världens grymmaste hip hop koreografi. Varför den blivit så grym för mig är för att Alex är balett dansare så han har verkligen tagit sig ifrån sitt element och gjort ett super bra arbete på annat håll. Men jag blev nästan mer imponerad av det här...


Likes

Comments