Header

Wanties


Jeg har et mega girl crush på de her solbriller fra Céline, og lige siden jeg så den Norske blogger Eirin Kristiansen have dem på, har jeg bare sukket efter at eje et par selv.

Jeg synes specielt kombinationen af det sorte stel med de brune nuancer i bunden er super fint, og så passer de til lidt af det hele fordi de både er sorte og brune. Det er jo win-win.

Céline laver altid sådan nogle it-items som er klassiske, moderne og tidsløse, så nu tror jeg vidst jeg skal have svunget vejen ind forbi Illum i København, da de er de eneste der umiddelbart forhandle Céline her i Danmark, så de her cateye solbriller kan blive mine. Ejes skal de altså!

Jeg har mange gange haft købt nogle billige solbriller, men efter jeg købte mine første Ray Ban har jeg virkelig indset at det virkelig godt kan betale sig at købe lidt dyre solbriller, da de er langt bedre til at holde solstrålerne ude, så man ikke skal misse med øjnene trods det man har solbriller på. Solbriller kan også blive for billigt, og så hjælper de lige lidt jo.


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments