Header

Interior

Vores soveværelse er, udover stuen, et af mine yndlings rum. Vores seng fylder ret meget af rummet, men igen, så meget andet har vi heller ikke brug for der er plads til.

Det var vigtigt for mig, at vi fik købt en sengeramme og sengerand hvor der var mulighed for at stille pynteting, da der ikke er nogen vindueskarme, grundet det væg til loft vindue og dør, der er ud til vores altan.

Rummet er indrettet lige i min hånd - lyst, venligt og i jordfarver. Jeg er ikke til det alt for mørke, hvor C godt kan lide lidt mere mørke og tunge møbler, vil jeg gerne holde det så lyst som muligt.

Vi har været ret gode til at indgå kompromiser, og det er stuen og soveværelset et ret godt tegn på, hvor vi har har blandet de rå naturmaterialer med de hvide og klassiske ting.

Maleriet er faktisk bare fra IKEA, men jeg elsker farverne og selve stemningen i billedet - man får ligesom lyst til at se hvor hængebroen fører hen.

Det er helt bevidst, at vi intet fjernsyn har i vores soveværelse. I vores tidligere lejlighed, havde vi nemlig. Og når jeg gik i seng for at sove, gik C altid med, men han tændte med det samme for fjernsynet og kunne lægge og se tv til kl 00.00 om aftenen (han mødte senere end mig). Det blev jeg ret hurtigt træt af, da hele rummet så lyste op i forskellige farve og jeg havde svært ved at falde i søvn - jeg gik jo i seng for at sove. Så derfor, intet tv i soveværelset, haha! Og det fungere faktisk rigtig godt.

Billedet hernede under er taget fra vores altan, og hvis i skulle være i tvivl, så er jeg så vild med det område vi bor i. Bare det at kunne se vandet fra vores soveværelse og stuen, giver bare noget helt andet til huset, end hvis det kun var en græsplæne man kiggede ud på.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments