Header

Interior

Jeg er bare ikke til de helt gamledags standart røde og grå nisser - jeg kan godt lide at selv mit julepynt er holdt i hvid, guld og sølv! Jeg synes det ser så flot ud, og meget klassisk men samtidig moderne.

Heldigvis bor jeg sammen med en mand, der ikke rigtig har en holdning til det med farverne på julepyntet, så jeg kan heldigvis gøre som jeg har lyst til der.

Kubus by Lassen lysestagen har jeg valgt at lave om til vores "adventskrans", og for at lave den lidt mere julet, har jeg købt nogle sølvtråds kugler og lagt ved. Tallene købte jeg sidste år i Føtex, men jeg har i år set, at Søstrene Grene også har dem.

Ens hjem er i hverdagene så flot holdt, og det gider jeg helst ikke have "ødelagt" af hjemmestrikkede nisser og hvad man ellers har af tid tider mindre pænt julepynt, så derfor synes jeg det her er super flot, da der stadig bliver julepyntet, men uden at det som sådan "roder" ens hjem til.

Lidt men godt ik' ;-) det er i hvert fald den stil jeg kører efter.

Tingene har jeg fundet i en masse små butikker rundt omkring, men mange butikker har en del i hvid keramik i år, så i burde sagtens kunne være heldige af finde noget der minder om mit :-)

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Everyday life

Seminar dag har den stået på hele dagen! Det er nu meget hyggeligt at komme lidt ud af kontoret og se og lave noget andet, men er der en ting jeg aldrig bliver god til, så er det at sidde stille på min flade og bare lytte! Jeg dur simpelthen ikke til det, og mister hurtigt fokus og karter rundt på stolen og kan ikke finde ro, haha!

Please sig jeg ikke er den eneste der er så umulig??

Dagen bliver altid lidt længere, når man kun skal slå lyttebøfferne ud, men ellers gik det helt fint - nu er jeg hjemme igen og programmet for i aften står bare på nogle så kedelige ting som vasketøj og madlavning - Wup Wup, så spændende er det herhjemme, men det klarer jo desværre ikke sig selv.

Og hey, det er jo 1. December idag!! Jeg synes det er vildt så hurtigt tiden flyver nogen gange - skræmmende altså!! Men hvor jeg dog bare elsker julen og stemningen december måned altid fører med sig :-)

Likes

Comments

Interior

En hver piges drøm! Nemlig at have et værelse kun med tøj, og det har vi selvfølgelig også her i vores hus. Når man har et hus med hele fire værelser og kun er to personer, er det svært at få fyldt alle værelserne ud - derfor har vi kunne tillade os at fråse lidt med pladsen.
Mit tøj hænger faktisk inde i soveværelset (hvor der er flere skabe), så C har sit tøj i skabet her i vores tøjværelse og så har vi hver en kommode.

C er ligeså umulig, når det kommer til at styre sit tøjkøb, som jeg er, og derfor har han fået et helt HAY stativ kun til hans blazere, for bøjlepladsen i skabet er helt fyldt op med skjorter, haha. Vi har virkelig svært ved at styre at købe noget tøj, hvis vi ser det og det er fedt, for så skal det bare med hjem.

Jeg er godt tilfreds med vores tøjværelse, og kommoderne og vasketøjskurven, kører stilen videre med blandingen mellem det hvide og det rå naturtræ, som vi også har i alle de andre værelser.

De to små "home" kasser købte jeg på en modemesse, og i dem har jeg alle mine smykker opbevaret. Spejlet kan man også åbne og så er der plads til mine øreringe og ringe indbag ved, det smart!

Før havde jeg mine smykker nede i skuffen, men så fik jeg aldrig skiftet imellem dem - ude af øje ude af sind ik' ;-)

Likes

Comments

Food, Healthy living

Herhjemme er vi faldet pladask for Proteinella! Det er et virkelig godt og sundt alternativ til en god gammeldags Nutella mad. Proteinella er rigt på protein og den er ikke tilført sukker. Man kan altså med god samvittighed nu tage sig en "Nutella" mad!

Selvfølgelig er smagen ikke præcis som en Nutella mad, men når jeg tænker på at det er knap så usundt, så smager det faktisk rigtig godt. Og det bedste er man slipper for at skulle døje med den dårlige samvittighed efterfølgende :-)

Den fåes både med mørk chokolade eller hvid chokolade, dog er den i den lidt mere pebrede ende, for den koster knap 50,-. Jeg ved at Matas og Føtex forhandler dem, samt de andre sjove ting som crunch choko kugler.

Her er den blevet fast inventar i køkkenskuffen, når sukkertrangen lige skal stilles lidt.

Likes

Comments

New-in

Hvis I ikke kender Rituals er det altså på tide! Jeg støtte første gang på det i Magasin og forelskede mig straks i deres duftpinde man kan have stående fx på badeværelset.

De har lavet man forskellige dufte, så der er en for en hver smag. Deres sidste nye skud på stammen er den i ser på billederne, og da jeg så den klappede jeg i mine små hænder. Hvor fin er beholderen ikke lige?! Den ser langt mere eksklusiv ud, end de andre (se tidligere indlæg her). Det hvide med de fine gulddetaljer skaber et elegant og enkelt udtryk, og selvom den ligger i den mere dyre ende, i forhold til de andre, ja så var jeg altså ikke bleg for at betale knap 350,- for den. Der er langt mere duft væske i, så den holder også langt længere.

Den her dufter af citrus, med lidt blomster og sødme, og den minder mig om sommer og sol. Det bedste er, at en ellers kedelig badeværelse luft skiftes ud med friskhed!

Rituals laver også langt mere end kun duft dispensere, fx har de åbner deres helt egne separate butikker (udover udvalget i Magasin), hvor man kan købe alt fra duftlys, til the, til bodylotion - deres butikker er super fine og inspireret efter det japanske tema. Gennemført helt igennem :-)

Likes

Comments

Todays outfit

Leopard, hvid og den lille sorte - så går man altså aldrig galt i byen! Kjolen har de fineste læder detaljer, og et lille twist med den bare ryg, og plisse detaljerne på skørtet. Jeg synes det er så flot en kjole, fordi den er klassisk men stadig har lidt rå detaljer, så den ikke bliver for pæn.

Den hvid blazer er allerede nogle år gammel, men den holder altså bare, og jeg synes den er så fed med silke detaljerne på kraven.

For at spice looket lidt op, trak jeg i mine leopard print stiletter, så looket ikke blev for plain og kedeligt.

Håret havde jeg lavet stort med en masse krøller, og læberne havde selvfølgelig fået en dybrød farve - jeg fik virkelig mange komplimenter for mit tøj, og det er jo altid dejligt.

Jeg nåede desværre ikke at få skudt nogle outfit billedet, da jeg kom for sent hjem fra arbejde og kun havde en lille time til jeg skulle ud af døren igen. Men jeg nåede det hele og havde en kanon aften i fredags i Vega.

Få hele outfittet her
//
Kjole // Blazer // Stiletter //


Likes

Comments

Everyday life

Så blev det sørme så officielt 1. Advent, og julen er for alvor skudt igang! Min morgen startede præcis som billederne viser. En god kop kaffe med Go' morgen Danmark kørende i baggrunden, siddende i hyggetøjet! Jeg elsker langsomme morgener, hvor man bare kan tulle rundt.

Senere idag skal vi selvfølgelig have pyntet op til jul, og jeg glæder mig som et lille barn. Julen er virkelig hjerternes fest og jeg er vild med den hygge og ro der er i julen. Det er virkelig en måned med fuld fokus på hygge, og kvalitets tid med ens familie og nærmeste.

C og jeg skal holde juleaften her hos os og det bliver jo den første jul i vores nye hus. Jeg kan smile allerede bare ved tanken, om alle de gode dejlige og hyggelige minder vi nok skal få i det her hus.

Glædelig 1. Advent

Likes

Comments

Celebrate

Vega i København blev indtaget, da den stod på årets første julefrokost igår. Der var pyntet flot op med hvide duge, stearinlys og maden var virkelig lækker! Udover det var der fri bar - farligt siger jeg bare, når man som mig elsker kulørte cocktails.

Phlake kom og spillede, efterfulgt af en DJ med live saxofon spil henover - det lyd virkelig godt og det gik først op for mig at der var en med der spillede saxofon over numrene efter noget tid. Jeg tænkte bare det var et fedt remix af nummeret, indtil jeg så der stod en og spillede saxofon ude i siden, haha.
Blond? Hvem? Mig?! :-)

Der blev danset og hygget igennem! Novo kan virkelig bare det der med at holde nogle fede fester, og der mangler aldrig noget! Jeg er dog langt mere tilhænger af julefesten, fremfor sommerfesten. Til julefesten er det ens eget område der arrangerer og holder det, hvor til årsfesten er det alle Novo medarbejdere i Danmark (ca 7.500 mennesker ud af 9.000 dukker op) vi er ca. 400 i mit område og "kun" 250 kom til festen, så det gør stemningen langt mere intim og det er jeg mere til.

Mit outfit kommer selvfølgelig op på bloggen imorgen :-)

Likes

Comments

Inspiration

Så er det ved at være tid - de mange julefrokoster nærmer sig, og hvis I er præcis som mig, så er der dømt tøjkrise! Uanset hvor meget tøj jeg ejer, så synes jeg sjovt nok aldrig der er noget jeg kan tage på når jeg skal noget. Kender i ikke det?

Derfor ville jeg komme min (og jeres) tøjkrise lidt i forkøbet! Her er mit bud på 6 vidt forskellig looks til årets julefrokoster. Og det fede ved dem er, at de fleste af outfitsne også efterfølgende kan bruges til hverdags brug, hvis man sørger for at dresse det lidt ned.

Alt efter hvilken julefrokost man skal til, afgør hvad man skal have på. Fx er jeg selv langt mere klassisk klædt, hvis den står på julefrokost med arbejdet, og der synes jeg den plisse grønne metallisk nederdel er super flot! Den kan både bruges til julefrokost med arbejdet, men bagefter kan man også bruge den til hverdag på arbejdet, hvor man kan style den med en sweater. Til fest ville jeg style den med en fin blonde top eller en chiffon skjorte. Den lille klassisk sorte kjole, med blonde detaljerne ville også være en jeg kunne finde på at trække i, men blot style den med en stilren blazer udenover, så man ikke bliver for bar.

Skal jeg derimod fx med pigerne ville jeg helt sikkert trække i enten den sorte fine jumpsuit, eller kjolen med stenene på. Jumpsuiten er så flot, og snittet på den er jeg helt pjattet med! Den er holdt sexet i snittet men samtidig elegant, så den dybe udskæring ikke bliver for meget, og vil man kunne bruge den senere hen på arbejdet, kan man altid tage en top på indenunder, så den ikke er så nedringet.

Jeg elsker ting man kan bruge til flere lejligheder og dresse op og ned som man ønsker det.

Har i jeres outfit til jeres julefrokoster klar? :-)

Likes

Comments

Interior

Vores soveværelse er, udover stuen, et af mine yndlings rum. Vores seng fylder ret meget af rummet, men igen, så meget andet har vi heller ikke brug for der er plads til.

Det var vigtigt for mig, at vi fik købt en sengeramme og sengerand hvor der var mulighed for at stille pynteting, da der ikke er nogen vindueskarme, grundet det væg til loft vindue og dør, der er ud til vores altan.

Rummet er indrettet lige i min hånd - lyst, venligt og i jordfarver. Jeg er ikke til det alt for mørke, hvor C godt kan lide lidt mere mørke og tunge møbler, vil jeg gerne holde det så lyst som muligt.

Vi har været ret gode til at indgå kompromiser, og det er stuen og soveværelset et ret godt tegn på, hvor vi har har blandet de rå naturmaterialer med de hvide og klassiske ting.

Maleriet er faktisk bare fra IKEA, men jeg elsker farverne og selve stemningen i billedet - man får ligesom lyst til at se hvor hængebroen fører hen.

Det er helt bevidst, at vi intet fjernsyn har i vores soveværelse. I vores tidligere lejlighed, havde vi nemlig. Og når jeg gik i seng for at sove, gik C altid med, men han tændte med det samme for fjernsynet og kunne lægge og se tv til kl 00.00 om aftenen (han mødte senere end mig). Det blev jeg ret hurtigt træt af, da hele rummet så lyste op i forskellige farve og jeg havde svært ved at falde i søvn - jeg gik jo i seng for at sove. Så derfor, intet tv i soveværelset, haha! Og det fungere faktisk rigtig godt.

Billedet hernede under er taget fra vores altan, og hvis i skulle være i tvivl, så er jeg så vild med det område vi bor i. Bare det at kunne se vandet fra vores soveværelse og stuen, giver bare noget helt andet til huset, end hvis det kun var en græsplæne man kiggede ud på.

Likes

Comments