Header

Todays outfit

Da jeg i fredags skulle ud og spise med mine veninder på PS BAR AND GRILL valgte jeg at køre den klassiske stil - mørkeblå cowboy bukser, rosa farvet smalt bælte, en hvid skjorte og mine sorte ankel støvler (tidligere indlæg om dem her).

Jeg elsker klassiske items og denne skjorte kunne jeg ikke modstå da jeg spottede den i Rom i sommers. Den søde detalje med sløjfen man binder foran ved kraven, synes jeg er så fin. Den er købt i Mango, og kostede næsten ingen penge - et super fund hvis i spørger mig.

Mine sorte ankel støvler fra Bianco er jeg virkelig blevet så glad for! De passer til alt og pifter lige et kedeligt outfit op, samtidig med de lige tilfører noget edge til looket.

Mit ellers meget kedelige og glatte hår, havde jeg lavet bølget ved hjælp af mit Ghd glattejern (ønsker i en step-by-step guide må i endelig sige til). Det er meget nemt, og giver et mere naturligt look til håret i stedet for rigtige krøller, som hurtigt godt kan virke for "sat" og looket jeg gik efter var mere "henkastet", så det ikke blev for fint til den ellers meget stilrene skjorte.


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Food

C og jeg har ingået en aftale, og det er vi forsøger os med en ugentlig suppe dag her i de koldere måneder! Det skulle jo være så sundt :-)

Man bliver mæt, men ikke stopfuld og det nu meget rart engang imellem. En jeg virkelig er faldet for er en græskar og chilie suppe, med tilhørende low fat bacon tern og groft brød - ja tak!!

Den kan altså virkelig anbefales, og her kommer hemmeligheden, den er fra Mou, haha! Så bliver det altså ikke nemmere end det. Den skal bare lige varmes i en gryde og Wupti, så er den klar.

En anden af mine favoritter er kartoffel og porrer suppe, men jeg har dog endnu ikke fundet den i en "hurtig" udgave, så når den bliver lavet er det fra bunden af.

Har I andre gode suppe forslag, så bring it on :-)
Likes

Comments

Everyday life

Siden jeg var helt lille har jeg elsket højtider og selvom Halloween er tyvstjlet fra USA, så velkommer jeg den med åbne arme. Tidligere på ugen mødtes jeg i Tivoli med nogle af mine veninder direkte efter arbejde, og så startede vi ud med at spise på den Japanske restaurant Wagamama inden køen blev for lang. Kommer man midt i rush hour kan man godt glemme alt om at få et bord derinde, men vi var heldige og stod kun i kø i 10 min.

Inden vi havde set os om havde vi siddet der i 2 timer og bare snakket løs, så vi tænkte vi nok hellere måtte gå en runde i tivoli, det var jo derfor vi var taget derind, haha :-)

Der var pakket med mennesker, næsten for meget af det gode og man kom ikke særligt hurtigt fra A til B, men hyggeligt var det nu altså. Jeg elsker når mørket falder på og man rigtigt kan se lysene fra de forskellige forlystelser og udsmykninger. Der er noget hyggeligt over, at går rundt i mørke. Vi fandt en bænk og så gik snakken ellers derud ad igen. Jeg tror vi alle havde en del på hjertet og det dejligt man har veninder som man kan dele alt med, som lytter og giver gode råd.

Sådanne veninder er guld værd! Jeg nyder virkelig når vi er samlet og der er ikke det emne man ikke kan tage op. I det selskab kan man være 100% sig selv og hvad der bliver sagt der kommer ikke videre. Jeg er fan af veninde-tid og uanset hvor travlt jeg har, så ved jeg at jeg skal prioritere tid med dem – det er dem der giver mig fornyet energi og hjælper mig i svære perioder.

Efter at have siddet på bænken i over en time og frosset numsen af, besluttede vi at vi nok hellere måtte se at komme hjemad igen, arbejdet kaldte jo igen dagen efter.

Men en dejlig afslutning på dagen, det var det i den grad.

Likes

Comments

Everyday life

Kender I det – tror umuligt jeg er den eneste? Vi har alle gode og mindre gode dage, og når de mindre gode dage rammer, så synes jeg alligevel tit at man lader som om man er ovenpå, for ”Superwoman” her kan jo ikke lægges ned, næh nej da. Man vil altid gerne udad til se ud som om man har styr på det hele, køre i overhalingsbanen og bare er Ih og Åh så glad hele tiden. Men alle har off dage, og hvorfor er vi så dårlige til at embrace dem? Vi sætter i stedet et godt og indøvet pokerface på og facer verdenen som om intet er hent, og indeni har man det af H til med den der ondt-i-maven-knude der bare vokser sig større og større.

Puha – jeg kan om nogen ikke være den eneste der har de her dage, hvor man føler hele verdenen er imod en. Heldigvis plejer en god og lang nattesøvn, at kunne få mig til at se det hele med friske øjne igen dagen efter og lagt hen af vejen kan jeg grine af dem (vel og mærket når dagen er forbi passet, haha).
Men øv, hvor jeg hader de dage! Dage man bare ønsker er ovre ligeså hurtigt som de startede – dage man faktisk bare ligeså godt kunne rive ud af kalenderen og glemme alt om.

Måske burde man blive bedre til bare at sige ”Ja, jeg har en off dag” og så stå ved det og erkende det, også overfor en selv :-) I bund og grund er min sin egen værste fjende, fordi man altid har så ustyrlig høje krav til sig selv.

I morgen bliver en god dag – det har jeg hermed besluttet :-)

Likes

Comments

Everyday life

TV-serien der har taget Norden med storm! Jeg havde godt set den var oppe i medierne, men havde egentlig tænkt "hvor god kan sådan en Norsk tv-serie lige være". Det var ikke før jeg befandt mig i München grundet arbejde og havde en aften, hvor intet var planlagt, at jeg tænkte jeg da lige ville se hvad det der SKAM var for noget.

Jeg downloadede derfor appen NRK TV på min iPad, fandt serien og satte 1. Afsnit igang.
Det første afsnit synes jeg ærligt var lidt kedeligt, men jeg havde hele aftenen fri og satte derfor 2. Afsnit på, og der skete det - jeg blev fanget i serien og så de første 10 afsnit den aften og kom alt for sent i seng.

Grundet til jeg tror den fanger os er, at den er så lige til som den er. Den handler om en gruppe piger, deres hverdags problemer, drama, drenge og helt normale emner som alle i den alder sætter spørgsmålstegn ved. Man bliver draget og indfanget i deres lille univers, og sluger afsnit efter ansnit for at se hvordan de klarer sig igennem diverse problemer de kastes ud for. Alle kan relatere til en af karaktererne i SKAM og det er det der gør, at man bare må have mere.

Pigerne er helt almindelige piger (ikke super-model typerne, men piger ligesom alle os andre), naturlige og helt sig selv, står indenfor hvad de mener og har hinandens ryg. De er klodsede og kiksede, præcis som man selv var i den alder hvor man famler sig frem i blinde og egentlig ikke aner hvad man har gang i, men som man kan grine af bagefter.

Noora er helt klart min yndlings karakter. Hun har ben i næsen, kæmper for det hun tror på og lader ikke nogen kue hende. Hendes stil er retro, og med hendes platin blonde page og knaldrøde læbestift gør hun sig bemærket (hvem fer bare kunne bære den frisure og den farve på læberne så godt som hende).

Hver sæson tager udgangspunkt i en af karaktererne fra serien, og den karakter er så hovedpersonen i den sæson. Et afsnit varer alt fra 15-55 min og derfor er det så hulens svært at stoppe med at se videre, da man liiiige skal have næste afsnit med også.

Sæson 3 er lige kommet ud, og den skal selvfølgelig også ses.

Er i også blevet helt skudt i SKAM?

Likes

Comments

Everyday life

Masser af frisk luft, afslapning og hygge bød sidste weekend på - hele familien havde nemlig lejet sig ind i et kæmpe sommerhus i Jylland.

Der var både swimmingpool, jacuzzi, sauna, hjemmebiograf, bordfodbold, bordtennis og billardbord - der manglede vitterligt intet!!

Børnene rendte og legede på kryds og tværs af alle aldre, god mad blev indtaget og en del af de våde varer også ;-)

Der var det sødeste hus lidt længere nede af vejen. Et ægte bondegårds hus i den mest idylliske stil, og navnene på postkassen var de sødeste gamle navne. Derfor måtte jeg have et billede af det, da jeg næsten ikke kunne stå for det.

Det var simpelthen hyggeligt! Men man var godt smadret da man kom hjem igen. Min biologiske fars kone er nemlig den midterste af en søskende flok på 6, og med kærester, ægtefæller og børn, så talte vi altså hele 35 personer! Vildt!! Det betød også at man var godt brugt op, da turen gik hjemad igen - konstant larm og snak gør nu en lidt træt :-)

Men hvor er det dog dejligt man kan få en ekstra familie, når nu man selv er enebarn og ikke har den største familie selv.

Skiltet udenfor sommerhuset synes jeg var ret fedt, da den viser distancen til forskellige storbyer og så lige Vorbasse, hvor sommerhuset lå :-)

Likes

Comments

Inspiration

Godmorgen herfra! Så blev det atter mandag og en ny start på ugen kalder. Når nu vinteren trænger sig på tænkte jeg, at jeg ville dele min nye screensaver med jer - jeg elsker at lave en ny screensaver med jævne mellemrum, da jeg bliver så glad hvergang jeg kigger på den. Sarte lyserøde sommerfarver på sådan en grå dag er altså noget der hjælper på mit humør :-)

Til jer der er så heldige at have ferie i denne uge gid det var mig! Dog arbejder jeg hjemmefra i dag, så det går lige. Der er lavet en god Nespresso Cafe latte, stearinlysene er tændt og Go' Morgen Danmark kører i baggrunden.

Imorgen står den på Halloween i Tivoli sammen med nogle af pigerne - så skal man virkelig pakkes godt ind i halstørklæde, vanter og hue, men smukt er der nu altid derinde.

Ellers vil jeg se om ikke jeg kan få lokket C til at skære græskar med mig her senere på ugen :-)

For at gemme screensaveren skal i blot højreklikke/holde fingeren nede på billede og gemme det ned på enten jeres iPhone, iPad eller computer.

Billederne er lånt fra tumblr og weheartit.

Likes

Comments

Everyday life

Denne her weekend skal bruges i familiens tegn, og derfor drager C og jeg til Jylland for at være i sommerhus med min fars kones familie, weekenden over.

33 bliver vi i det hele, så der bliver gang i den! Heldigvis er det er meget stort sommerhus med både indendørs pool, biograf, pool bord osv, så der er nok at give sig til.

Nu skal der spises igennem, gåes mange lange ture, spilles spil og hygges igennem. Lige en weekend jeg trænger til, så det kunne ikke være meget bedre.

3,5 time i bil, med fuld smæk på musikken, så går det hele jo - intet bedre end at sidde i sin bil og synge med at sine lungers fulde kræft, med en to-go kaffe i hånden, Haha.

Ha' nu en skøn weekend, det ved jeg at jeg får ;-)

Likes

Comments

Everyday life


Melissa Molinaro! Jeg faldt over denne video den anden dag på Facebook, hvor vild er hun ikke lige!? Hatten af for hende - hun oser virkelige at Girl Power og giver Beyonce kamp til stregen. Hvem der dog bare kunne danse sådan der, jeg er dybt misundelig og virkelig fascineret.

Hun spiller virkelig på sin femininitet og er ikke bange for at give den alt hun har, og janteloven er vidst pakket væk under denne dans for hun ved jo hun oser af sex og er i sit es. Det kunne vi piger godt lære lidt af - nogle gange bare skide lidt mere på hvad alle andre tænker, mener og synes om en, og bare gør præcis som man har lyst til, uden at tænke på hvordan det bliver opfanget.

Se videoen, jeg er sikker på du også vil sidde og have tabt underkæben, når den er slut :-)

Jeg måtte med det samme ind og følge hende på Instagram og pt befinder hende og hendes brudgom sig på Maldiverne. Ikke helt dårligt at se de billeder, når nu vinteren kommer snigende herhjemme.


Likes

Comments

Travel

At rejse er at leve, og det ordsprog forsøger jeg også selv at leve efter. Jeg har allerede været mange forskellige steder i verden, og jeg elsker at rejse! Jeg elsker at opleve nye steder, nye kulture, nye madoplevelser og jeg kunne blive ved.

Det er så fascinerende at se hvordan andre folkefærd lever, samt opleve deres hjemland. På bare få timer kan man rejse fra vinter med sne og slud i Danmark til sommer, sol og varme et andet sted i verdenen.

Jeg er så priviligeret at jeg allerede har været flere steder end jeg kan huske, der iblandt Maldiverne, Thailand, Malaysia, USA, Rom, London, Berlin, Kina, Kroatien og mange mange andre steder.

USA synes jeg simpelthen er så fedt et land, det er umuligt at sætte ord på hvorfor, men der er bare noget over landet, befolkningen og deres mentalitet.

Maldiverne er til dags dato det absolut smukkeste og flotteste sted jeg nogensinde har oplevet. Samtlige billedet man tog ligenede at de var Photoshoppet. De smukkeste hvide sandstrande med det mest turkisblå vand.

Jeg har stadig urolig mange destinationer på min to-de liste og min top 10 destinationer jeg godt kunne tænke mig, at opleve er;

✈️ Las Vegas
✈️ Australien
✈️ Tokyo
✈️ Paris
✈️ Cannes
✈️ Norge
✈️ Bali
✈️ Monaco
✈️ Dubai
✈️ Caribien

C og jeg har allerede snakket om, at vi næste sommer enten gerne vil til Cannes eller tage en tur til USA (San Diego, Las Vegas, Beverly Hills, Holywood og Miami), men nu må vi se hvad næste sommer bringer på rejsefronten - en ting er sikkert, rejse skal vi :-) heldigvis er min kæreste ligeså vild med at rejse som jeg er, så hvilken bedre måde end at opleve verdenen sammen.

Har i nogen steder i synes man bare opleve?

Likes

Comments