Nyt indlæg

I samarbejde med Rabble.dk

Hey derude<3<3

I dag vil jeg fortælle lidt om hvad jeg skal gå rundt, og lave her i påsken, hvor jeg også fortæller om konkurrence, hvor du kan vinde et gavekort på 1000 kr.

I de første 3 dage af påskeferien skal jeg på arbejde i 8 timer hverdag, så jeg kan tjene lidt ekstra penge til sommerferien, som begynder at nærme sig. Jeg arbejder med at skulle plukke bøger ude på et lager til boghandlere, og til folk der har bestilt på hjemmesider, så det er ikke noget specielt jeg arbejder med.
De andre dage hvor det er rigtigt påske altså helligedagene, der skal jeg bare slappe af og være sammen med mine rigtige dejlige veninder. Jeg synes at det er så rat, at man endelig kan være sammen med sine veninder i ferien, fordi der er altid så mange opgaver som vi har for skolen, så vi ikke har så meget tid til at være sammen i hverdagen.
Jeg tror også at hvis det bliver lækkert vejr, så vil jeg tage mig nogle løbeture, fordi jeg elsker virkelig den energi man har efter man har været ude og løbe, ved ikke om det bare mig hahah.

Okay nu til den konkurrence om et supergavekort på 1000kr. i kan deltage hos Rabble.dk. Konkurrencen foregår fra d.13-17 april, hvor vinderen så bliver fundet d. 18 april. Det du skal gøre for at deltage i konkurrencen er følgende, send en e-mail til vinst@rabble.se hvor du fortæller hvorfor lige præcis du skal vinde en gavekort og så skal du som det sidste følge @RabbleOfficial på instagram.
Din deltages gælder kun hvis du melder dig til konkurrencen mellem d. 13-17 april, så hvis du melder dig til før d.13 april, så gælder din deltagelse ikke.

Jeg håber at i alle sammen vil få en dejlig påske og held og lykke med konkurrencen. Fortæl mig gerne hvad i skal lave i påsken i kommentarfeltet.

Knus Malou<3<3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Heyyy til jer der følger med derude<3<3

I dag vil jeg lige vise jer to outfits til din forårsgarderobe, det ene er lidt mere friskt i det, hvor det andet er meget simpelt, med et lille twist af en farve.

Outfit nr. 1:
Det første outfit er et lækkert frisk og lidt sommerlig. Når det nu er forår og det begynder at blive varmere, så synes jeg det ser så godt med nogle lyse og friske farver. Jeg synes det er så fedt med et par lyse jeans, og især når det er forår, og det der giver outfitet et ekstra pift er helt klart den gule t-shirt, som jeg er så vild med. Jeg synes bare at et farvet item gør altid ens outfit meget bedre. Jeg har valgt et par sorte sneakers til outfitet, samt en lille sort crossover taske, da det bare passer til alle outfit. Nu når solen skinner, så kan man ikke undgå et par lækre solbriller til.

Outfit nr. 2:
Det næste outfir er meget simple, med et par lækre mørke jeans og basic grå t-shirt til. Hvis det er lidt køligt og blæsende en dag, så synes jeg at det rigtigt lækkert med et fedt tørklæde som både er varmt og ser godt ud. For at outfitet ikke bliver for kedeligt med de mørke og simple farver, så synes jeg det ser rigtig godt med et par fede hvide converse til, for at lysne outfitet op. Det der er prikken over i'et er helt klart det lækre røde net fra Lala Berlin, fordi så pimper det hele outfitet op med den lækre stærke farve.

Det var alt for denne gang, der links til alle de ting, som er vist på billederne neden under, og så ses vi i mit næste oplæg.

Outfit 1: 1. her, 2. her , 3. her , 4. her , 5. her. Outfit 2: 1. her, 2. her , 3. her , 4. her , 5. her , 6. her

Knus Malou<3<3<3<3


Likes

Comments

Hey der ude<3<3

Jeg var så heldig at få nogle fribilletter ind til musicalen Saturday Night Fever, som Silas Holst er med i. Jeg skulle ind og se det man kalder for vennepremiere med min mor, min rigtig gode og dejlige veninde Mille og hendes mor plus nogle af deres venner, som vi også kender ret godt. Grunden til at vi kunne komme ind og se vennepremiere, som kun er for dem der kender nogen i produktionen, og det gjorde vi heldigvis. Vi kendte nemlig ham der lavet lyset til musicalen, han er nemlig Milles bror.

Vi startede med at tage ind på Dalle Valle inde ved City 2, og mad var buffet, som var så lækkert det var helt sindsygt. Efter vi havde været ude og spise, kørte vi ind til Falkonersalen hvor stykket blev holdt.

Musicalen var virkelig god. Alle skuespillerne spillede, dansede og sang godt, så jeg virkelig godt anbefale at man tager ind og ser det, da det også er en virkelig god oplevelse man får sig og inden man ser sig om så er musicalen slut.

Jeg hyggede mig virkelig, og havde det virkelig sjovt sammen med alle der med, og især der hvor jeg sad havde vi det virkelig sjovt, fordi jeg sad sammen med Mille og to andre piger der var med. Vi sad bare grinede der ud af når der var pause også nogen gange under stykket haha!!

Det var bare lille anbefalning fra mig af, vi ses i mit næste oplæg.

Knus Malou<3<3<3<3

Likes

Comments

Hey bloggen<3<3

I denne her uge (uge 10) har jeg været på brobygning, som jeg har tænkt mig at fortælle lidt om.

Mandag og tirsdag, skulle jeg på Handelsskolen, som jeg havde glædet mig til, da jeg er 90% sikker på at jeg skal gå der. Det var en virkelig fed oplevelse, at opleve hvordan det var at gå der og hvordan undervisningen var derude, og jeg følte mig virkelig tilpas, da jeg var der ude. Efter at have været derude, hjalp det mig med at blive endnu mere sikker på, at det var der jeg skulle gå efter niende klasse.

Onsdag skulle jeg videre til et andet sted, som var det almindelige Gymnasium og det var bare slet ikke mig, men det vidste jeg også godt i forvejen lidt, fordi jeg ikke rigtig gad at have fysik/kemi og Biologi efter niende mere. Jeg kunne bare mærke at det var ikke der jeg skulle gå, både fordi at det ikke lige var mig at gå på det almindelige gymnasium og fordi, at nogle af de fag de havde derude, skulle jeg ikke bruge videre i mit liv.

Det var bare lige et kort indlæg om min uge på brobygning og mine indtryk derude.

Knus Malou<3<3<3<3


Likes

Comments

Hey piger 

Håber at i har en dejlig dag, idag vil jeg gerne vise jer et meget basic outfit, der altid kommer til at sidde lige i skabet, når du skal i skole eller noget andet.

Det jeg rigtig godt kan lide ved det her outfit, er at det ikke er helt sort, da outfitet bliver kombinerede med de mørkeblå cowboy bukser og de super fede hvide converse.

Det er altid godt have crosover taske på sig, hvis man f.eks. skal ud og shoppe, fordi du kan lige have de mest nødvendige ting i tasken. Her har jeg valgt en taske fra Zadig et Voltaire, som jeg synes er en super fed taske, som også er på mode lige nu. Men det behøves ikke lige at være den taske, det skal bare være taske som godt kan lide og føler dig tilpas med.

Nu er det jo blevet forår, men det er stadig ret koldt, så det passer perfekt, med en fed læderjakke, med fin hvid t-shirt inden under og så lige et fedt tørklæde til, så man stadig kan holde varmen i forårs kulden.

Det var lige et hurtigt oplæg om et lille outfit, jeg håber at i får en dejlig weekend, hvor i kan slappe af.

Knus Malou<3<3<3<3

Likes

Comments

Hey til alle jer der læser med derude!!

Jeg havde tænkt mig lidt i det her blogindslag, at forklarer lidt hvad der kommer til at ske i mit liv indtil sommerferien!!!

Noget det først der kommer til at ske her i foråret, er alle de der små ferie dage, med kristihimmelfarts ferie, påskeferie osv. Jeg elsker virkelig at der lige er sådan nogle små ferie op til ens sommeferie, hvor bare lige får en ekstra fridag, hvor man ikke skal noget

Det næste der nok kommer til at ske er at jeg har fødselsdag, hvor jeg bliver 15 år. Jeg er en af de personer som altid går glæder sig som et lille barn i flere uger op til min fødselsdag, som er d. 7 maj. Det lyder måske lidt egoistisk, men jeg elsker at få lidt den der "opmærksomhed" på ens fødselsdag, med alle de lykkeønskninger fra personer, der virkelig holder af en.

Efter min fødselsdag, begynder der er at komme de sidste prøver og opgaver i skolen, som er dejligt, fordi så ved man bare at det snart sommerferie, og hvem glæder sig ikke til en dejlig lang sommerferie?

Til sidst er det endelig blevet tid til sommerferie, som er noget jeg altid glæder mig til. Jeg elsker at man bare kan tage på små cafe ture med veninderne i det forhåbentlige gode danske sommervejr eller måske tage på stranden, hvis man har sådan en i nærheden af hvor man bor. Men det jeg nok glæder mig aller mest til i sommerferien, er selvfølgelig den rejse min familie vi skal på, vi skal nemlig til USA og det er noget jeg har drømt i virkelig lang tid og nu skal vi endelig afsted i tre uger, og jeg glæder mig som en sindsyg!!!!

Det her er bare lidt hvad der kommer til at ske i mit liv, af hvad jeg ved indtil videre, ellers skal jeg nok holde jer opdateret. og ved godt det ikke var så meget der skete, men pyt skit

Knus Malou<3<3<3

Likes

Comments

//Dette indlæg er i samarbejde med Rabble.dk

Hey derude

Jeg har lige haft en dejlig vinterferie her i uge 8. Jeg elsker simpel hen ferie, fordi man får til en masse ting sammen med sine veninder og familie, som man ikke lige altid når i hverdagen, på grund af skolen og man skal heller ikke lige altid tænke på lektier, man kan bare nyde at man kan lave hvad man har lyst til. Så derfor vil jeg gerne fortælle lidt hvad jeg lavet i min ferie.

Mandag D. 20 februar:
Mandag var bare en ren afslapningsdag for mig, hvor jeg ikke skulle noget. Da jeg ikke skulle noget, sad jeg og surfede lidt rundt på de forskellige shoppingsider, da jeg skal til at finde på nogle ønsker til min fødselsdag. Mens jeg sad og surfede lidt rundt på hjemmesiden asos.dk, fandt jeg en andens side, hvor man kunne få rabatkoder til alle mulige hjemmesider, blandt andet også til https://www.rabble.dk/asos-rabatkoder-1941. Jeg synes det er en rigtig smart side, til når man skal shoppe, fordi hvem vil ikke gerne have lidt rabat eller fri fragt?

Tirsdag D. 21 februar:

Tirsdag startede stiller rolig ud, da jeg først skulle noget kl. 12:00. Kl.12:00 skulle jeg ned til frisøren, hvor jeg skulle have få lavet lyse striber i mit, da jeg er lidt mørk i hovedebunden, i forhold til resten af mit hår. Efter at jeg havde fået farvet skulle jeg til byen, for at kigge på til alle de konfirmationer vi skal til, her til foråret.

Ondag D. 22 februar:

Onsdag var også bar en stiller rolig dag, hvor jeg tog til byen, hvor jeg mødtes med min rigtig gode veninde i bussen, da vi begge skulle af samme sted. Senere på dagen mødtes jeg med min anden gode veninde, som jeg skulle være sammen med resten af dagen.

Torsdag D. 23 februar:

Torsdag skulle jeg tideligt op da jeg skulle på arbejde for første gang på min fars arbejde i 8 timer. Efter at have været på arbejde i 8 timer, gik jeg hjem og sov.

Fredag D. 24 februar:

Fredag skulle jeg igen på arbejde i 8 timer. Senere på dagen tog jeg hjem til min virkelig gode veninde, som er en søster for mig og der var jeg så i hele weekende.


Det her var så lidt om hele min vinterferie.

Knus Malou<3<3<3

https://www.rabble.dk

Likes

Comments

Hey venner, her er nogle fede sneakers som vil passe perfekt til foråret.

1: Det her er en sko fra Michael Kors, som minder lidt om nogle Valentino sko. Men jeg synes de perfekte hvis man ikke er til det meget enkle look med ikke så mange farver. 881 kr.
http://www.michaelkors.com/brady-leather-sneaker/_/R-US_43S7BRFS1L?No=7&color=2999

2: Jeg synes de her sko ville være mega fede sammen med et par hvide bukser og en simpel bluse. Det er de sko der hedder Nike Air Huarache premium og de er guldfarvet, så de er lidt anerledes, men jeg synes de er rigtig fede, hvis man bare styler dem ordenlig. 1050 kr.
http://store.nike.com/dk/da_dk/pd/air-huarache-sko/pid-11252899/pgid-11454805

3: De her sko er fra Tommy Hilfiger, jeg synes de er i en slags sailor stil. Jeg elsker virkelig den måde sålen er designet på med striberne. De vil passe perfekt, hvis du ikke lige er til det helt fine outfit, men er lidt mere til den sporty stil. 668 kr.
http://eu.tommy.com/Suede-Mix-Sneakers/FW0FW00627,default,pd.html#!color%3D406%26size%3D39

4: Jeg er helt ville med de sko fra nike. De er lige mig med de kraftige farver, jeg elsker nemlig at tage et par farvede sko til et helt sort outfit, det ser nemlig så godt ud. Det den model der hedder Nike Air Max 90 EM iD. 1500 kr.
http://store.nike.com/dk/da_dk/product/air-max-90-em-id/?piid=43537&pbid=201175096#?pbid=201175096

5: De her sko fra Michael Kors, er lidt mere til den rå side. De ville passe perfekt hvis du er en person, som har en stil der er lidt mere rå i det og ikke er så glad for så mange farver. Jeg elsker at de har sølv nitter over hele skoen. 881 kr.
http://www.michaelkors.com/keaton-stud-embellished-slip-on-sneaker/_/R-US_43F6KTFP3D?No=60&color=1681

6: De sko fra Puma, er nok min ynglings sko af alle. Jeg synes de er så fede med det kæmpe snørebånd som er lidt anerledes end andre slags snørebånd, og det der med at de blanke, synes jeg gør dem ekstra fede. De her sko kan man sagtens også have på til en fint outfit, hvis man ikke lige er den person som går i stilletter. 669 kr.

http://eu.puma.com/dk/en/pd/basket-heart-patent-women’s-trainers/363073.html?dwvar_363073_color=Puma%20Black-Puma%20Black


Knus Malou...Likes

Comments

Hej alle sammen, som kigger med <3<3

Jeg er endelig tilbage her på bloggen efter nogle travle uger i skolen, med en masse afleveringer og en lækker skiferie.
Før jeg tog afsted på skiferie i uge 6, så havde jeg lige to travle uger med 5 afleveringer i skolen, men det gjorde ikke noget at det var lidt hårdt, fordi det endte ud gode resultater og karakterer.

Men efter de to uger var det endelig tid til en dejlig skiferie i Sälen i Sverige, som er et lækkert sted, sammen med min familie og nogle af vores venner. Vi havde vildt lækkert vejr der oppe, det sneede fra første dag vi var der oppe til den dag vi skulle hjem, og det var mellem -6 til -18 grader hver dag. Jeg elsker simpel hen at stå på ski og være på skiferie, det er faktisk sådan at jeg hellere vil på skiferie end på sommeferie (ved godt det er lidt underligt), fordi elsker bare den måde man er på, når man er på skiferie.

Mens vi var i Sälen, så fik jeg også taget en masse billeder, i den flotte svenske natur med alt den sne der var der oppe, så dem kan i lige få af se her neden under.

Det her var bare lige hurtig en update fra mig af, så vi ses i mit næste oplæg<3<3<3

Knus Malou!!

Likes

Comments

Hej alle sammen!!! Velkommen til min blog, som kommer til at handle om alt fra min hverdag til fotos.

I min fritid ELSKER jeg at tage billeder ude i naturen eller af folk. Jeg har altid interesseret mig for at tage billeder, så da jeg endelig fik et kamera, begyndte jeg at fyre løs.

Udover at jeg elsker at tage billeder, så er jeg også rigtig glad for mode. Jeg er mest til en blandning mellem sporty og girly stil (hvis i forstår).

Men det her var bare lige et lille velkommen post, så jeg håber at i vil følge med.

Vi ses næste gang

Malou..

Likes

Comments