Hey piger 

Håber at i har en dejlig dag, idag vil jeg gerne vise jer et meget basic outfit, der altid kommer til at sidde lige i skabet, når du skal i skole eller noget andet.

Det jeg rigtig godt kan lide ved det her outfit, er at det ikke er helt sort, da outfitet bliver kombinerede med de mørkeblå cowboy bukser og de super fede hvide converse.

Det er altid godt have crosover taske på sig, hvis man f.eks. skal ud og shoppe, fordi du kan lige have de mest nødvendige ting i tasken. Her har jeg valgt en taske fra Zadig et Voltaire, som jeg synes er en super fed taske, som også er på mode lige nu. Men det behøves ikke lige at være den taske, det skal bare være taske som godt kan lide og føler dig tilpas med.

Nu er det jo blevet forår, men det er stadig ret koldt, så det passer perfekt, med en fed læderjakke, med fin hvid t-shirt inden under og så lige et fedt tørklæde til, så man stadig kan holde varmen i forårs kulden.

Det var lige et hurtigt oplæg om et lille outfit, jeg håber at i får en dejlig weekend, hvor i kan slappe af.

Knus Malou<3<3<3<3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey til alle jer der læser med derude!!

Jeg havde tænkt mig lidt i det her blogindslag, at forklarer lidt hvad der kommer til at ske i mit liv indtil sommerferien!!!

Noget det først der kommer til at ske her i foråret, er alle de der små ferie dage, med kristihimmelfarts ferie, påskeferie osv. Jeg elsker virkelig at der lige er sådan nogle små ferie op til ens sommeferie, hvor bare lige får en ekstra fridag, hvor man ikke skal noget

Det næste der nok kommer til at ske er at jeg har fødselsdag, hvor jeg bliver 15 år. Jeg er en af de personer som altid går glæder sig som et lille barn i flere uger op til min fødselsdag, som er d. 7 maj. Det lyder måske lidt egoistisk, men jeg elsker at få lidt den der "opmærksomhed" på ens fødselsdag, med alle de lykkeønskninger fra personer, der virkelig holder af en.

Efter min fødselsdag, begynder der er at komme de sidste prøver og opgaver i skolen, som er dejligt, fordi så ved man bare at det snart sommerferie, og hvem glæder sig ikke til en dejlig lang sommerferie?

Til sidst er det endelig blevet tid til sommerferie, som er noget jeg altid glæder mig til. Jeg elsker at man bare kan tage på små cafe ture med veninderne i det forhåbentlige gode danske sommervejr eller måske tage på stranden, hvis man har sådan en i nærheden af hvor man bor. Men det jeg nok glæder mig aller mest til i sommerferien, er selvfølgelig den rejse min familie vi skal på, vi skal nemlig til USA og det er noget jeg har drømt i virkelig lang tid og nu skal vi endelig afsted i tre uger, og jeg glæder mig som en sindsyg!!!!

Det her er bare lidt hvad der kommer til at ske i mit liv, af hvad jeg ved indtil videre, ellers skal jeg nok holde jer opdateret. og ved godt det ikke var så meget der skete, men pyt skit

Knus Malou<3<3<3

Likes

Comments

//Dette indlæg er i samarbejde med Rabble.dk

Hey derude

Jeg har lige haft en dejlig vinterferie her i uge 8. Jeg elsker simpel hen ferie, fordi man får til en masse ting sammen med sine veninder og familie, som man ikke lige altid når i hverdagen, på grund af skolen og man skal heller ikke lige altid tænke på lektier, man kan bare nyde at man kan lave hvad man har lyst til. Så derfor vil jeg gerne fortælle lidt hvad jeg lavet i min ferie.

Mandag D. 20 februar:
Mandag var bare en ren afslapningsdag for mig, hvor jeg ikke skulle noget. Da jeg ikke skulle noget, sad jeg og surfede lidt rundt på de forskellige shoppingsider, da jeg skal til at finde på nogle ønsker til min fødselsdag. Mens jeg sad og surfede lidt rundt på hjemmesiden asos.dk, fandt jeg en andens side, hvor man kunne få rabatkoder til alle mulige hjemmesider, blandt andet også til https://www.rabble.dk/asos-rabatkoder-1941. Jeg synes det er en rigtig smart side, til når man skal shoppe, fordi hvem vil ikke gerne have lidt rabat eller fri fragt?

Tirsdag D. 21 februar:

Tirsdag startede stiller rolig ud, da jeg først skulle noget kl. 12:00. Kl.12:00 skulle jeg ned til frisøren, hvor jeg skulle have få lavet lyse striber i mit, da jeg er lidt mørk i hovedebunden, i forhold til resten af mit hår. Efter at jeg havde fået farvet skulle jeg til byen, for at kigge på til alle de konfirmationer vi skal til, her til foråret.

Ondag D. 22 februar:

Onsdag var også bar en stiller rolig dag, hvor jeg tog til byen, hvor jeg mødtes med min rigtig gode veninde i bussen, da vi begge skulle af samme sted. Senere på dagen mødtes jeg med min anden gode veninde, som jeg skulle være sammen med resten af dagen.

Torsdag D. 23 februar:

Torsdag skulle jeg tideligt op da jeg skulle på arbejde for første gang på min fars arbejde i 8 timer. Efter at have været på arbejde i 8 timer, gik jeg hjem og sov.

Fredag D. 24 februar:

Fredag skulle jeg igen på arbejde i 8 timer. Senere på dagen tog jeg hjem til min virkelig gode veninde, som er en søster for mig og der var jeg så i hele weekende.


Det her var så lidt om hele min vinterferie.

Knus Malou<3<3<3

https://www.rabble.dk

Likes

Comments

Hey venner, her er nogle fede sneakers som vil passe perfekt til foråret.

1: Det her er en sko fra Michael Kors, som minder lidt om nogle Valentino sko. Men jeg synes de perfekte hvis man ikke er til det meget enkle look med ikke så mange farver. 881 kr.
http://www.michaelkors.com/brady-leather-sneaker/_/R-US_43S7BRFS1L?No=7&color=2999

2: Jeg synes de her sko ville være mega fede sammen med et par hvide bukser og en simpel bluse. Det er de sko der hedder Nike Air Huarache premium og de er guldfarvet, så de er lidt anerledes, men jeg synes de er rigtig fede, hvis man bare styler dem ordenlig. 1050 kr.
http://store.nike.com/dk/da_dk/pd/air-huarache-sko/pid-11252899/pgid-11454805

3: De her sko er fra Tommy Hilfiger, jeg synes de er i en slags sailor stil. Jeg elsker virkelig den måde sålen er designet på med striberne. De vil passe perfekt, hvis du ikke lige er til det helt fine outfit, men er lidt mere til den sporty stil. 668 kr.
http://eu.tommy.com/Suede-Mix-Sneakers/FW0FW00627,default,pd.html#!color%3D406%26size%3D39

4: Jeg er helt ville med de sko fra nike. De er lige mig med de kraftige farver, jeg elsker nemlig at tage et par farvede sko til et helt sort outfit, det ser nemlig så godt ud. Det den model der hedder Nike Air Max 90 EM iD. 1500 kr.
http://store.nike.com/dk/da_dk/product/air-max-90-em-id/?piid=43537&pbid=201175096#?pbid=201175096

5: De her sko fra Michael Kors, er lidt mere til den rå side. De ville passe perfekt hvis du er en person, som har en stil der er lidt mere rå i det og ikke er så glad for så mange farver. Jeg elsker at de har sølv nitter over hele skoen. 881 kr.
http://www.michaelkors.com/keaton-stud-embellished-slip-on-sneaker/_/R-US_43F6KTFP3D?No=60&color=1681

6: De sko fra Puma, er nok min ynglings sko af alle. Jeg synes de er så fede med det kæmpe snørebånd som er lidt anerledes end andre slags snørebånd, og det der med at de blanke, synes jeg gør dem ekstra fede. De her sko kan man sagtens også have på til en fint outfit, hvis man ikke lige er den person som går i stilletter. 669 kr.

http://eu.puma.com/dk/en/pd/basket-heart-patent-women’s-trainers/363073.html?dwvar_363073_color=Puma%20Black-Puma%20Black


Knus Malou...Likes

Comments

Hej alle sammen, som kigger med <3<3

Jeg er endelig tilbage her på bloggen efter nogle travle uger i skolen, med en masse afleveringer og en lækker skiferie.
Før jeg tog afsted på skiferie i uge 6, så havde jeg lige to travle uger med 5 afleveringer i skolen, men det gjorde ikke noget at det var lidt hårdt, fordi det endte ud gode resultater og karakterer.

Men efter de to uger var det endelig tid til en dejlig skiferie i Sälen i Sverige, som er et lækkert sted, sammen med min familie og nogle af vores venner. Vi havde vildt lækkert vejr der oppe, det sneede fra første dag vi var der oppe til den dag vi skulle hjem, og det var mellem -6 til -18 grader hver dag. Jeg elsker simpel hen at stå på ski og være på skiferie, det er faktisk sådan at jeg hellere vil på skiferie end på sommeferie (ved godt det er lidt underligt), fordi elsker bare den måde man er på, når man er på skiferie.

Mens vi var i Sälen, så fik jeg også taget en masse billeder, i den flotte svenske natur med alt den sne der var der oppe, så dem kan i lige få af se her neden under.

Det her var bare lige hurtig en update fra mig af, så vi ses i mit næste oplæg<3<3<3

Knus Malou!!

Likes

Comments

Hej alle sammen!!! Velkommen til min blog, som kommer til at handle om alt fra min hverdag til fotos.

I min fritid ELSKER jeg at tage billeder ude i naturen eller af folk. Jeg har altid interesseret mig for at tage billeder, så da jeg endelig fik et kamera, begyndte jeg at fyre løs.

Udover at jeg elsker at tage billeder, så er jeg også rigtig glad for mode. Jeg er mest til en blandning mellem sporty og girly stil (hvis i forstår).

Men det her var bare lige et lille velkommen post, så jeg håber at i vil følge med.

Vi ses næste gang

Malou..

Likes

Comments