Lekte runt lite med några gamla paletter hemma för ett skolarbete och kom upp med den här ögonsminkningen. Inget jag skulle ha på mig en vanlig dag men kanske som en "clubbing makeup". 



Likes

Comments



Halloj! Det var ett tag sen kan man säga. Kollade in bloggen lite och insåg att senaste inlägget om mac läppstiftet snart är slut. Så länge sen var det haha! Hur som helst så gör jag ju såhär hela tiden, bloggar i perioder. Men så får det vara. Nu är jag tillbaka.. Ett litet tag i alla fall ;)

Likes

Comments

Har köpt mitt första lipstick från MAC. Är så himla nöjd! Har haft lite svårt att bestämma mig tidigare om det var värt att köpa ett eftersom jag inte är helt läpp galen. Brukar lägga ner tid o pengar på annat smink än läpp produkter. Men har börjat bli helt kär i läppstick, lipgloss mm.. Ska väl börja på min mac lipstick collection nu. Kommer dock ta ett långt tag innan den ens börjar bli stor men man måste starta någon stans, eller hur? :)


Läppstiftet heter Japanese maple och är ett creamcheen. 

Likes

Comments

Har tänkt på att jag aldrig visar sminkningar jag har gjort på mig själv eller andra. Ska bli bättre på att fota men har ofta så bråttom iväg när jag gör någon speciellare sminkning. På vardagarna brukar jag inte ens ha smink på mig.. Men ska försöka ta lite bilder under veckan. Någon ide på någon sminkning jag kan göra? Dela med er :) 


Ursäkta dålig bild men mobil kamrerna är ju faktiskt inte dem bästa ;)

Likes

Comments

 Nu är vi inne i februari.. Har inte testat så jätte mycket nya produkter under januari men har självklart några favoriter från den här månaden. Lite kort info om varje produkt, säg till om ni vill ha mer så skriver jag ett enskilt inlägg om den produkten :)


Makeup Store - Face mist. Ansikts spray jag har varit helt beroende av under hela månaden då jag har varit otroligt torr. Sprayen kan användas som makeup fixering och även för att fräscha upp under dagen. Använder den även när jag tvättat ansiktet som en toner innan fuktkräm. Den har i alla fall varit väldigt praktisk under kalla januari. 



The body shop - Mango sugar body scrub. Har verkligen hjälpt mig under hela vintern då jag har haft jätte torra ben. Har sprubbat bort all torr hud och blivit len som en liten bebis rumpa :)



The body shop - Almond body butter. Super fet body lotion som verkligen verkligen återfuktar. Haha har inset att favoriterna denna månad handlar om att ta bort min torra vinter hud. Haha ogillar vintern starkt :)




MAC - Prep + Prime Highlighter. I Radiant rose som är en highlighter med en rosa ton i sig. Perfekt för ljusa upp under ögonen. Köpte denna i början av januari och är jätte nöjd, tror jag ska skaffa mig den med en gul ton i sig för highlighte i resten av ansiktet. Använder ju en foundation med en gul ton i så kan bli perfekt för att ljusa upp vissa områden. 

Blev inte så mycket mer än det för januari. Har som sagt inte prövat massor med nytt och faktiskt inte gjort så mycket mer än att behandla min torra hud. Behöver sommar och värme nu! Ps: Vill ni se mer av månadens favoriter? Eller har ni några andra idéer? Let me know! 

Likes

Comments



Viva Glam Rihanna släpps snart i sverige och jag hoppas verkligen att jag får fingrarna på hennes lipstick och lipglass innan dem försvinner. Är helt förälskad i paketen. Skulle kunna stirra på dem i flera timmar.. Ja, jag har en konstig kärlek för smink produkter. Låt mig! 

Likes

Comments


Var inne i stan idag lite snabbt för att köpa några produkter. Kom dock in lite sent så det var endast Åhléns som hade öppet så sprang in på mack och fick med mig två saker. Hade velat köpa lite mer men min bror stressade mig så fick inte kolla runt på det jag hade tänk.. Men får ta det i veckan. 


Pro palette large - Magnet palett för ögonskugger, blush mm. Kommer ha mac ögonskugger och även ögonskugger jag har depotted från makeup store. Visar en bild sen när den är fylld för er :)



Mac eye shadow - Texture. 

Likes

Comments


Sitter här hemma och pluggar till ett läxförhör om hygien och behandling jag har imorgon på stylist lektionen. Har haft en skön helg med vänner och familj. Lite shopping på mac idag också, slänger upp lite bilder senare. Nu ska jag fortsätta plugga och lyssna på Miley Cyrus och hennes feta album Bangerz! Hör, puss och kram. 

Likes

Comments