Så här känner jag just nu! Dö trött!

Godmorgon! Idag är dagen då jag ska upp på fjället. Det är friluftsdag med skolan och vi ska till Vemdalen och vandra. Eller ja. Vi ska åka skidor, hehe! Är såå sjukt trött just nu, men det vänder nog snart:)

Igår var jag ej till stallet. Fick reda på igår att vi skulle vandra idag. Jag vet. Dåligt planerat utav mig... Men det kunde jag inte göra så mycket åt igår. Han blir inte riden idag heller eller på onsdag. Om jag inte får någon att rida honom då.

Nu får ni ha en toppen dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mums!

Hej på er! Mår ni bra? Det gör iallafall jag. Sitter med en kompis nu och äter frukost ^

Idag ska jag kolla på Hilda när hon dansar, sova hos henne och sen på söndag ska jag åka till prinsen (Boy) och pussa på honom. Har fortfarande lite ont i låret efter sparken jag fick, men det blir bättre!

Nu ska jag äta upp min frukost.

Likes

Comments

Har haft en jätte bra dag idag. Började med Nationella prov i svenska. Min känsla säger att det blev bra, hoppas!

Åkte inte till stallet idag eftersom att jag skulle ta igen lite plugg. Är också väldigt trött, men endån ska jag ut idag:) hehe!

Likes

Comments

Torsdag! Tänk vad tiden går fort...

Hej goa ni! Vilken fin dag vi får idag. Strålande sol. På tal om sol VAD JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN. Vill typ ha det nuuuu!!!

Idag kommer jag inte åka till stallet. Har lite ont i benet efter gårdagens händelse. Där flög jag av som en liten vante. En metafor på händelsen igår. Tar det ifrån början. Vi red ut. Tanken var att pulsa i snön. Skritten och traven var i fokus. Jag skulle försöka jobba honom rätt och korrekt och få honom på tygeln ute i skogen. Det gick sådär och han tog stöd. Men inte så mycket som jag ville. Vi travade några sträckor och sen tog jag en galopp i vardera vilket också gick bra ända tills... Vi skulle tillbaka hemåt och det var något riktigt läskigt i skogen (tyckte Boy). Han börjar bocka och eftersom att magen har försvunnit mer kan han bocka betydligt större nu, jag kan inte hålla mig kvar, studsar av, flyger baklänges och blir sparkad på mitt vänstra ben. Det är dock inte det jag tycker är det hemska utan det som var mest hemsk var att han inte stannade och väntade på mig. Han har ALLTID stannat och väntat på att jag ska kliva upp när jag ramlat av. Han gjorde inte det den här gången. Och det skär i mig. Eftersom att jag jobbat med honom så sjukt mycket ifrån marken och med ledarskapsövningar. Nu vet jag att hästar är flyktdjur och att de söker sig till flocken när något är läskigt, men i det här faller borde jag vara hans flock. Blir lite sårad nästan. Haha ni tycker säkert det låter jätte töntigt. Så är livet som hästmänniska. Hästen blir din bästa vän.

Skriver mer i eftermiddag hur dagen varit:)

Bild på mig och Hilda<3

Likes

Comments

"I think I'll just be happy today"

Goooodmorgon sunshine! Alltså jag är sååå glad idag. Så roligt. Jag har ingen som helst negativa tankar om skolan just nu. Skolan är just nu rolig. Är jätte motiverad när jag kliver upp på morgonen. Det är något nytt!

Dagens tänk är att jag ska till stan. Leta efter ett par svarta byxor, skaffa nytt bankkort och sen åka till stallet. Men det kan ändras under dagen. Ja, alltså att jag kanske åker till stan. Stallet är ett måste.

Lilla jag idag

Likes

Comments

som tänkt... Jag åkte inte till stallet idag och red markarbete på planen utan jag följde med Hilda hem och pluggade. Han kommer bara stå idag!!! Var verkligen tvungen att plugga. Har matteprov imorgon och sen så ska vi kunna 45 begrepp inom Samhälle tills på fredag. Lite stressigt...

Imorgon åker jag antagligen till stan och fixar ett nytt bankkort och sen till stallet. Vi får se!

Glasses

Likes

Comments

Godmorgon!

Skola och sen stallet. Dagens schema... Lätt va? Så ser mina veckor ut numera. Eller ja, det har de ju alltid gjort!

Jag har glasögon på mig idag. Dock inte äkta utan bara som en accessoar. Jag tycker det är så sjukt snyggt och var därför tvungen att pröva...

Vad gör ni idag? Och vad tycker ni om glasögonen? Haha

Likes

Comments

Hej på er!

Smör. Ett ord som beskriver Boy idag. Herregud vad han börjar bli mjuk nu. Om man jämför honom med hur han var för några veckor sen och nu. Wow! Skrittade och galopperade efter vägen idag och det gick så otroligt bra! Han var lite på tårna ifrån början utav ridpasset då det var lite "läskiga" ljud här och där från människor, skotrar och bilar. Men asså hörrni på tal om bilar herregud vad vissa kör. Hur länge ska den här debatten kring bilar och ekipage efter vägen fortsätta? Jag red på höger sida av vägen, skrittade och höll mig i regel som man ska efter vägen. Men endån så håller inte (drar inte alla över en och samma kam) bilisterna sig på sin sida av vägen och hastigheten fortare än vad det ska vara när man kör förbi ett ekipage. Bättre blir det ju inte heller när det är blask efter vägen och ni (bilister) väljer att köra i precis samma hastigheten i blaskan. Har ni någon aning om hur mycket det skvätter och låter? Nä, ni får tänka till en extra gång! Några av er... Sen jätte stor applåd till dem som sköter sig.

Imorgon är planen att rida på planen. Markarbete med bommar om underlaget tillåter:) Vi kämpar vidare med magen och att hålla formen!

Vad tycker ni om ekipage efter vägen? Tell me!

Likes

Comments

Har inte skrivit något alls om hur det går mer Boy. Dag att göra det nu!

Jag rider fortfarande honom och har inga tankar alls på att sluta rida honom heller för den delen. Han har fortfarande lite av magen kvar, men den blir allt mindre och mindre. Rider varje dag nu (kan bli några undantag om det är prov på skolan) och det känns så mycket bättre. För att bli bättre och lyckas måste jag rida honom varje dag:) Magen försvinner ju inte av sig själv...

Vi har inte åkt på några träningar. Jag red för Eva här på ridbanan där vi tränade mycket på böjning och min sits. Det gick så otroligt bra! Och jag blir så sjukt taggad när det går sååå bra. Han blir allt finare och finare. Nu är det enda som saknas en transport eller ja en finka. Så vi kan ta oss på träningar! Jag vill ha en finka... pappa vill inte...jag vill... pappa inte... Jaja! Vi får se hur det blir med det. Jag slutar inte kämpa.Likes

Comments

Idag är det mammas dag!

Likes

Comments