Vad hände egentligen 2016? Jo MASSOR! Här kommer lite bilder från någr händelser och förklararingar till dom.

Jag var på yrkes-sm i Malmö. Där bodde jag på hotel, åt god mat och såg kungen i verkligheten haha!

Jag reste med mina föräldrar till Side i Turkiet.

Jag blev tillsammans med världens underbaraste kille. Haha ja ni ser ju, han får mig alltid att le!

Okej, jag vet man fattar inte mycket avbilderna. Men insåg just att inte har några bilder på lägenheten!! I varje fall.. jag har renoverat och flyttat in i min första lägenhet!

Och sist men inte minst min bästavän flyttade tillbaka till Karlskoga!

Likes

Comments

Ska jag behöva vara rädd för att åka buss? Eller nej inte för att åka buss, utan för att inte kunna åka buss utan att någon man ska ta sig friheten till att ta på min kropp.

Jag visste att sånt här händer. Det visste jag, men jag trodde aldrig det skulle hända mig. För jag läser ju alla dessa inlägg på facebook/twitter om hur vi tjejer ska klä oss och bete oss och inte va ute sent eller själva för att slippa bli sexuellt trakasserade/våldtagna osv och jag följer dom här råden. Jag går inte på fester med massa folk jag ej känner, jag går inte ute sent på kvällen, jag gör allt jag kan för att slippa att något ska hända men dom här råden hjälper inte. För det är inte vi tjejer som gör fel när sånt här händer det är männen som gör det här emot oss. Det är dom som gör fel och det är dom det är fel på inte oss.

Idag när jag klockan 13 på dagen inte själv utan med min pojkvän satte mig fullt påklädd med långbyxor och långärmad tjocktröja på bussen full med folk för att åka ner till stan så tog sig en en kille friheten att ta på mig. Jag gav han ej tillåtelse, jag gav honom inga signaler att han skulle få göra så, jag har aldrig sett killen förut, jag var inte kläd provocerande, jag va inte full, jag var inte själv, det var inte heller mörkt ute eller sent på kvällen, jag satt bara där framför honom och kollade rakt fram, inte ens på honom och han tog sig den friheten att göra så utan någon som helst anledning.

Likes

Comments