1) Körsbärsträden blommar inne i Kungsträdgården och har man inte varit där själv får man snabbt reda på det genom alla tusentalsbilder som läggs upp med rosa blommor i bakgrunden. Såsååå fint är det!


2) Det är inte längre kolsvart ute när man går in i ridhuset på kvällarna. Numera är det till och med ljust när man kommer ut en timme senare, och då vet man att det är vår.

3) En av de tydligaste vårtecknen är då Svullo börjar spendera majoriteten av sin vakna tid solandes i fönstren och på andra ställen där sol finns.

4) Ju närmare man kommer sommaren ju närmre kommer man också båtsäsongen. När vintertäcket tas av och seglen plockas upp vet man att det närmar sig.


5) När isen har smält och det går att rida ut i bara tjocktröja utan att frysa. Svårt att säga vem som är lyckligast, hästen eller ryttaren. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bilder från fridagens mösspåtagning som till största del spenderades på söder. Fan asså, nu är det inte långt kvar!!!

Likes

Comments

Fredag och sista riktiga lovdagen. Känns ganska sjukt att det här är mitt sista sportlov någonsin och att det inte är mer än tre månader kvar tills vi springer ut och tar studenten. Idag ska jag iallafall fortsätta plugga under dagen och sen ikväll gå ut och äta med familjen och se en film på bio, woho


Likes

Comments

Morgonens frukost bestod av bananpannkakor med hallon, favorit! Idag ska jag förhoppningsvis både påbörja och göra klart en historieuppsats som jag skjutit upp lagom länge nu. Tänkte även hinna med att gå och träna någon gång under dagen men förutom det blir det en lugn dag.

Likes

Comments

Knäppte lite nya bilder på Linn och York igår och trots att det är så grått ute blev det fint ändå. Hur fina är de inte? ♥

Likes

Comments

I fredagsmorse tog jag flyget ner till Malaga i Spanien för att överraska Malin. Vi hade lyckats hålla det hemligt så hon blev rätt chockad haha, så glad att se henne ♥ De innebar en hel helg som sambos i hennes lägenhet! Vi har verkligen haft en lugn och mysig bästishelg. Gjort pannkaksfrukost varje morgon, promenerat, hängt på stranden, shoppat och ätit mysiga middagar på balkongen. Då vi inte har träffats sen i julas passade det så bra med en hel helg tillsammans. Vi är ett sånt bra team, jag & Mallan.

Likes

Comments

I somras införde vi en ny tradition med en söndagsbrunch en gång i månaden, och oj vad det är bra!!

Likes

Comments

Finns det något sötare?

Likes

Comments