Dagens mellis blev svenska jordgubbar med grädde! Så himla gott och på något sätt känns det som att det är ännu godare när solens strålar skiner för fullt ute.


Nu är allt så grönt och fint! Sommaren är verkligen en underbar årstid!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag kommer att jobba hela sommaren så jag hoppas innerligt att vädret här i Sverige kommer vara bra! Vi brukar alltid åka till Spanien, Torrevieja under sommaren men i år eftersom jag inte alls visste hur sommaren skulle se ut för mig bokade jag ingen resa. Däremot kommer C att åka ner till Spanien med sin bror. Hoppas de får det varmt och gott!


Men skål och jag hoppas på en skön och varm sommar i Sverige! Gör inte ni också det?

Likes

Comments

Klockan är ganska mycket nu.. Snart dax att hoppa i säng men innan dess tänkte jag visa er vår hyfsat nya lampa som vi har över köksbordet.

Den passade superbra över vårt köksbord. Lampan är från Mio och den hittar ni HÄR,

Likes

Comments

I torsdags var sista dagen på praktiken för mig. Det är väldigt tråkigt. Jag kommer sakna allihopa!

Men alla på kontoret(6st inklusive mig) åkte till Haga Forum och åt lunch. Super fint ställe och vilken mat!
Jag tog en toast Skagen till förrätt och Guuuu så god den var. Sedan blev det att jag gottade i mig en fräsch Cesar sallad men så mätt som jag blev av all mat tog jag endast en kaffe till efterrätt. Såå gott och väldigt generöst av dem att bjuda mig på det!

Inte nog med det fick jag finfina blommor, en flaska champagne och ett presentkort på ticket på 5000kr(!).. Herrejösses. Någonting bra gjorde jag nog i alla fall..

Tack Reklamvision hoppas vi ses igen!

Att få sånt här är inte varje dag!

Likes

Comments

Första inlägget på denna bloggportal!

Jag heter Linnéa och bor i utkanten av Stockholm med min kärlek som kommer gå under namnet C här i bloggen. Vi bor i en lägenhet på 70kvm som är total renoverad av min händiga man. Jag har en tendens att alltid få nya idéer som han sedan får färdigställa. I denna blogg kommer ni få läsa allt mellan himmel och jord. Jag har provat på det här med blogg ett par gånger men inte riktigt blivit tillräckligt bra på det. Kan ha varit att jag inte har valt rätta bloggportalen än? Jag hoppas att det är så!

Välkomna och jag hoppas att ni kommer gilla det ni läser!

Men jag kan börja med detta inlägg med lite bilder från resan jag och C gjorde i början av detta år tillsammans med min Mamma och Pappa. Vi åkte iväg i Januari för att vara exakt. Vi bodde hos min faster som bor en bit utan för Oxford i ett super mysigt hus mitt ute på Engelska landsbygden.

Detta är en bild ifrån när var i Oxford. Jag fick verkligen en Harry Potter-feeling när jag fick syn på det här. Håller ni inte med?

Älskar byggnaderna. Det här är också från Oxford.

Det här är utsidan av Oxfords äldsta pub. Det fanns inte en ända rak vinkel här. Det kändes som att man var i Lustiga Huset på Gröna Lund haha!

Det här var en resa jag verkligen kommer göra om. Så härligt att träffa min faster, hennes man och mina små kusiner. 

Likes

Comments