Hej allihopa. Hoppas ni har det bra just nu?

Jag vill vara ärlig mot mig själv och erkänna att jag inte har ett perfekt liv. Men hur kan man vara ärlig mot sig själv när folk försöker trycka ner en? Folk som har ingen aning om vad de pratar om. För några veckor sen stötte jag på en tjej på YouTube som går runt och trycker ner alla som drabbas av ätstörningar. Jag blev arg och ledsen, och mitt hjärta sjönk. Hur kan man vara så okänslig?

När jag var 14 dog min vän. Jag visste inte hur jag skulle klara mig utan honom vid min sida, och jag skyllde mig själv. Jag ville bara att min vän skulle komma tillbaka. Mina matvanor ändrade och jag blev besatt av att räkna kalorier. Jag blev gladare av att fokusera på mat och vikt, och jag glömde bort min vän för en stund. Det var min ätstörning, MIN, inte din 'hydraelectricblue', så du vet ingenting. Jag är inte alls självisk, men jag kunde inte tillåta mig själv äta. Jag var rädd för mat, och rädd för mina känslor, Min ätstörning styrde mitt liv, det var inget val. Jag blev inlagd på sjukhus, min kropp var så svag att jag knappt kunde gå. Jag kunde inte tolerera nasogastrisk sond, så fick jag en gastrostomiport inopererad som var så mycket mer bekväma. Det tog så lång tid innan jag återhämtade mig, men jag kommer aldrig kunna sluta räkna kalorier. Det går inte. Dessa tankar kommer aldrig försvinna helt, men jag har lärt mig att leva med det.

Hydraelectricblues kommentar är ignorant, det är uppenbart att hon har ingen som helst aning om vad en ätstörning är. Ingen börde bagatellisera en potentiellt dödlig sjukdom. Jag vill att ni ska veta att ni aldrig är ensamma. Det är inget fel med att erkänna att man behöver hjälp. Ta hand om er all fina.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag börjar med en kille som inte får lika mycket uppmärksamhet som han verkligen förtjänar. Han lägger upp covers på YouTube, men han skriver också sina egna låtar. För mig är han en klockren och duktig låtskrivare, med en sån himla fin röst. Gunnar Oden heter han. Han har nyligen släppt en singel på iTunes som heter Revolution. Vad denna vackra låten berör mig. Jag hoppas ni tycker om den, för han jobbar så hårt och han förtjänar ert stod.

Gunnar Oden - Revolution

Youtube-kanal: https://www.youtube.com/gunnaroden

Tove Lo - Not On Drugs https://www.youtube.com/watch?v=9-Qkx9TAM10

Jag vet att Tove Lo är ingen ny artist men jag har på senaste tiden lyssnat sönder alla hennes låtar. Min helt favorit är 'Not On Drugs'. Jag antar att de flesta av er redan har hört den men jag ville ändå dela den med er.


Jag kommer alltid vara ett Ulrik fan. Sen jag var typ 13 har jag fangirlat över hans musik. Jag minns det som igår när han var med i lilla melodifestivalen med låten 'En Vanlig Dag'. Han blir bättre för varje år. Snart släpper han nytt album, Allt jag ville säga, som han gjort tillsammans med den enda Jonas Gardell. Vad jag längtar efter att få höra mer. 


Jag finner inga ord om Dodie överhuvudtaget. Hennes röst är så mild och mjuk så jag får gåshud.

Raleigh Ritchie - Stronger Than Ever https://www.youtube.com/watch?v=QoyMvE5g7f8&spfreload=1

 Raleigh är inte så känd i sverige, men jag hörde Stronger Than Ever spelas i en tv serie, Hollyoaks, på svt play. Jag blev kär direkt.

Kate Bush - Running Up That Hill https://www.youtube.com/watch?v=wp43OdtAAkM

​Kate Bush, vart ska man börja? Många i min ålder vet knappt vem Kate Bush är. Men nu ska jag ta och berätta för er, hon är en underbar  och tidlös sångerska och låtskrivare, med en sjukt fin röst. 

Soul Track Mind - Unbreakable https://www.youtube.com/watch?v=mX8pYJTK85Y

Soul Track Mind är ett band från Austin i Texas. Lead-sångaren heter Donovan Keith, och han är rätt så duktig och charmig. ​Till skillnad mot många andra band så har de sin egen stil. Ni kommer absolut inte bli besvikna på dem, man blir glad av deras melodiska låtar och vackra texter. 

Likes

Comments

Min idol, han var som en vän till mig, Tristan Björling hette han. Jag fick reda på att Tristan hade 'somnat in' i tisdags och jag bara grät floder. Tristan lämnade världen i fredags, han blev bara 19 år gammal. Jag kan inte fatta att vi var i samma ålder, helt sjukt.

Tristan var/är en riktigt, riktigt stor talang, han drömde om att bli musiker. Men jag hoppas han fortsätter spela och sjunga där uppe i himlen. Tristan hade skrivit sina egna låtar, men tyvärr fick han aldrig chansen att släppa dom. Men nu vill jag skriva en låt till himlens vackraste Tristan.

Jag kan inte fatta att du är borta. Idag är det en vecka sen du gick bort, vart tog tiden vägen? Du kommer alltid finnas i våra hjärtan, och vi kommer älska och sakna dig för evigt.

Hoppas du har det bra vart du än är, men du förtjänar att vara här på jorden med oss. Du är den vackraste ängeln där uppe, med den finaste rösten. Hoppas du älskar änglarna lika mycket som du älskar oss. Jag längtar tills vi ses igen, vi kan sjunga tillsammans och prata om vad som helst.
Jag fick en väldigt bra relation med dig Tristan och det är jag så glad för. När jag saknar dig så ska jag tänka på de dagarna du fanns i livet och läsa våra gamla, fina konversationer. Vila i fred vackraste Tristan ❤️ Jag älskar dig

Likes

Comments