Header

Hej, gud vad jag varit seg på att uppdatera.

Idag är de måndag igen och har inga direkta planer. Ska in till stan en snabbis vid 12 och sen ha ett möte vid 14. The struggle när man bor på landet - bussarna går typ med 2-3h intervall. Men tänkte dra till ett fik och se om någon av mina vänner är i stan. Annars blir det nog lite slösurfning på mobilen i några timmar.


Likes

Comments

Hej! I Söndags den 4 juni fyllde jag år och blev då 21 år. Kollade upp vad man får göra när man är 21 år lagenligt.  • Ta körkort för medelstor buss (klass D1 och D1E)
  • Ta körkort för tung lastbil (klass C och CE)
  • Ta körkort för taxi
  • Köpa eller överlåta föremål som är speciellt avsedda för att användas som vapen vid brott mot liv eller hälsa
    (Tillexempel, stiletter, springknivar, svärd, knogjärn, butterflyknivar etc.)


Så.. nu kan jag äntligen skaffa mitt önskade svärd och bli den samuraj jag alltid velat bli!! ;) just kidding.. haha!!

21 är en rätt chill ålder ändå. Du kan göra det mesta men räknas itne riktigt som helvuxen än. Perfekt för mig då jag är väldigt barnslig. Dock fick jag höra av en tjej att jag såg mycket äldre ut än 21. HAHA ska man ta det positivt eller negativt? Vad tycker ni? Ser jag ut som min vanliga ålder, yngre eller äldre? Är det bra att se äldre ut?

Likes

Comments

Idag gick jag en myspromenad. Jag har legat i huvudvärk hela förmiddagen men piggade på mig efter en stund så då tog jag en promenad och passade på att fota några humlor. Tycker de är så söta.. alldeles ludna och småtjocka. hihi!

Likes

Comments

Hej fina!

Galet vad trött man kan vara? Sov till 8-9 idag och har verkligen varit helt slut hela dagen. Känns som jag inte blivit ordentligt utvilad.. Ilandsproblem? Ja.
Anyway så har jag inte gjort så mycket idag. Mest sprungit runt hemma med en slarvig knut på huvudet och myskläder. Har vikt in alla rena kläder i garderoben, dammsugit och lite sånt. Känns bra att ha gjort någon nytta. Gick en liten promenad också och myst med vår grannes katt. Nu blir det let's dance finalen sen har jag ingen aning!

Vad har ni gjort idag? Vad ska ni göra i helgen?

Likes

Comments

Jag satt och kollade igenom extremt gamla bilder jag hade och såg att hälften av alla mina bilder består av undervattensbilder. Helt galet, och så är det även nu. HAHA!

Jag älskar vattnet och känner mig som tryggast i det, poolen är my bae och är verkligen där i stort sett hela sommaren. Var väl en sjöko eller något i mitt tidigare liv. HAHA!

👈🏼 Bild från 2010 på mig under vattnet

Bild från 2015 på mig under vattnet 👉🏼

Likes

Comments

Fan vad jag har hårångest just nu. Har en EXTREM utväxt i råttfärg och resten brunt men jag vill heller inte färga tillbaka till det tråkiga jag har nu. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill verkligen ha en uppfräschning. Jag är ingen tjej som älskar onaturliga hårfärger, utan jag vill se proffsig men ändå.. lite speciell ut. Har ni något förlag på vad jag skulle passa i? Jag har en kall underton av rosa och även lite gult i huden och är väldigt blek. Just nu har jag en brun tonig med röda inslag. Ser väldigt brun ut om man ej är i solen då den skiftar i rött (bilden)

Likes

Comments

Hej igen finisar!

Gud vad jag är glad. Nu har tankarna med tävlingen hunnit sjunka lite. Fortfarande chockad men OTROLIGT glad! Känner mig som en riktig vinnare redan då detta var så stort för mig att ens våga ställa upp, och för att det gick så bra. Så ikväll ska jag fira med min familj. Blir lite mys framför något bra tv-program med något gott.

Här har ni förresten en sminkning jag gjorde för ett tag sedan där jag hade orange-röda färger på ögonen och nude läppar och myyyyycket highlighter. Gillar den skarpt tillsammans med en lugnare tröja, ex grå, svart, vit. Vad tycker ni, klär jag bra i skarp ögonskugga?

Likes

Comments

Jag dör. Jag, lilla jag.. som inte har något självförtroende överhuvudtaget.. jag ställde upp i en sminktävling i år efter övertalan och peppande av min bästa vän Linda och även min familj och att ens var med i tävling var väldigt stort för mig då jag anser mig inte alls i klass med de andra och kan inte ens hälften vad de kan. Men, Igår skulle tävlingsresultatet komma upp och.. jag vann?! ASSÅ VA?!?!?! Jag är i chock fortfarande.

Detta var dock en semifinal kan man säga, så nu ska jag vidare till den riktiga stora finalen i Stockholm. Den kommer jag definitivt inte vinna då det är så sjukt duktiga personer med i år och konkurrensen är stenhård, men att vinna i min stad är helt amazing och jag är sjukt stolt.

Likes

Comments

Wah, ikväll gäller det. Ikväll stängs omröstningen för tävlingen jag är med i. Just nu leder jag, men man vet aldrig, det är ett antal timmar kvar och jag har ingen aning hur många som röstat i butiken heller. Så det är verkligen inte avgjort än.

Om jag går vidare kommer (vad jag förstått det som) jag gå till finalen i Stockholm där vinnaren av det stora priset koras. Sen vet jag inte. Tror dock ej att jag vinner allt, men visst vore det häftigt. Det är ju min största dröm att bli utbildad makeup artist. Jag skulle göra nästan vad som helst för att gå denna kurs, men jag har inte pengarna. Att få bli trodd på och sponsrad av ett sjukt bra sminkmärke och sen en väldigt bra skola hade varit drömmen. Men.. som jag sa tror jag inte jag har en chans då många andra GRYMT duktiga personer ställde upp i år och konkurrensen är sjukt tuff.

Kommer meddela er så fort jag vet om jag gick vidare eller inte, det lovar jag!

Likes

Comments