Header


Første favorit er en kjole, som jeg er helt sikker på bliver et kæmpe hit i min gaderobe, specielt til sommer. Jeg fik kjolen, som er fra Ganni, i julegave. Lige siden har den hængt forrest på mit tøjstativ og jeg beundrer den hver dag og ser frem til at hoppe i den til sommer med et par chunky sneaks.


Mine Yeezy Calabasas kommer helt sikkert også til at blive en kæmpe favorit for mig i 2018, og er det allerede.


Jeg må indrømme at jeg ikke synes at vejret har været så slemt den her vinter, i hvertfald ikke indtil videre. Alligevel er den her hoodie fra Saks Potts altid god til at holde mig varm.//malleboo

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments


Hej alle.
Velkommen til. Jeg er ny i det her univers, så lad mig invitere jer lidt ind i mit, til at starte med.
Jeg er en pige på 20 år, som brænder for mode. Jeg har sabbatår og alt imens går jeg og drømmer om, at få mit eget tøjmærke. Big dreams, men jeg tror på det. Jeg er en pige med nogle stærke holdninger til emner som fx. feminisme.
Jeg går all in for piger i drengetøj og sneaks og i kommer højst sandsynligt aldrig til at se mig i høje hæle. Den her blog kommer til at være et sted hvor jeg kan udfolde mig kreativt og snakke højt og ærligt om forskellige emner når der er brug for det, men mest af alt kommer den til at omhandle mode og sneaks. Jeg håber på at kunne give noget inspiration videre. Min egen stil vil jeg sige er en smule skizofren, da jeg én dag kan få lyst til at gå all in på 70’er stilen, mens jeg en anden dag vil være en anden version af Princess Nokia. En ting der dog altid vil være med mig, er mine sneakers, mine guldhalskæder og hoops.

Jeg håber så meget, at i vil følge med! 

Malleboo. 

Likes

Comments