Header

Hej

Igår hade jag verkligen ett migrän anfall från helvetet! Det var helt sjukt. Mådde så bra när jag vaknade på morgonen. Kände mig pigg och allt. Men sen några timmar senare vände det bara och jag fick ont i huvudet som bara fel värre. Mådde så sjukt illa också.

Hela dagen vilade jag. Det var en så sjukt tråkig dag. Skulle gått en promenad med sambon på kvällen. Men det orkade jag inte ens. Det känns i hela kroppen idag att jag haft migrän. För jag blir alltid så trött och matt.

Jag brukar tycka att det känns skönt att trycka ner huvudet i en kall kudde när jag har ont i huvudet. Trycka mot den sidan av huvudet där det gör ont. Men det funkade inte ens igår. Hittade liksom inte riktigt vart det gjorde ont. Så det var bara extremt jobbigt. Därför blir väl tröttheten värre idag än vanligt.

Idag skall i alla fall vår dotter till BVC och det skall bli spännande och se vad som sägs och hur det går för henne med alla saker. Hon är väldigt framåt och har varit tidig med så mycket saker. Barnen är verkligen mitt allt.

Tyvärr är jag inte så duktig på att uppdatera min blogg nu mera. Jag bloggar när jag känner för det. Har mer eller mindre slutat läsa andras bloggar. För jag orkar inte. Har mig själv att ta i tu med :)

/Malin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Jag älskar sommaren men jag hatar denna jäkla pollenallergin. Än så länge är den dock hyfsat mild. Men det kommer väl som ett slag i ansiktet sen. Just nu är det faktiskt mest i näsan.. Den kliar och jag nyser en massa. Juni brukar alltid vara spå. Väntar dessvärre bara på att det kommer i ögonen med. Brukar aldrig slippa den biten 😢

Blir så trött med. Inte nog med det så sover barnen så himla illa på nätterna så man är alltid trött mer eller mindre. Stora tjejen har börjat sova i samma rum som sin bror. Och det funkade super bra i början. Men sen har hon blivit mer orolig av sig. Men hon sover ändå rätt bra. Men synd att vakna och vara lite ledsen/förvirrad.

Minsta lilla tjejen sover riktigt dåligt tyvärr. Så livet är väl ungefär samma där som för ett år sedan. Trodde det skulle bli bättre men nej. Så har väl mest troligt med skenan att göra. Kul att veta att det troligen blir 3 års hemska nätter till. JIPPI. Idag skall barnen ner och kola på bilar.

Jag personligen bryr mig inte om att det är nationaldagen. Men kul att det händer något i stan. Barnen älskar ju att vara ute. Morgonen har varit riktigt seg, Hoppas att baren kan försöka samsas någorlunda idag, Tyvärr bråkas det en massa. Men barn är ju så.

Men nu skall jag avsluta detta. Jag är riktigt dålig på att uppdatera bloggen. Jag hinner tyvärr sällan. /Malin

Likes

Comments


Hela dagarna är jag ute med barnen. Har inte jobbat denna veckan. Pga det varit så mycket saker. Min son gick bl.a 5-års paraden i Måndags. Och sen har det varit en massa annat också som gjort att det inte gått ihop. Sen kände jag att jag behövde någon ledig dag också.

Men nästa vecka blir det månd-onsd. Och det blir på ett nytt ställe tis-ons. Skall bli spännande. Och jag hoppas verkligen att jag kommer trivas. Hoppas att dem har ett stort behov så att man kan bli bokad lite. Imorgon blir det i alla fall också en massa timmar ute i (solen)

Lever för mina barn. Just nu känns det som att dom är det ända som gör att jag orkar stiga upp på morgonen. Är nog i en av dem största svackorna jag varit på länge när det gäller hälsan. Känns som jag bara stressar för att få ihop allt. Finns minimalt med tid för BARA MIG SJÄLV! Men barnen kommer alltid i första rum.

Idag har vädret varit så underbart. Vi träffade mormor och det gillade barnen massor. Brukar ofta bli så på fredagar. Imorgon har vi också planer. Men nu skall jag försöka att varva ner en stund om det går. /Malin

Likes

Comments


Hej igen.
Det var som vanligt länge sedan jag bloggade. Jag har tappat er totalt. Senaste inlägget hade jag 3 läsare på. Så jag har väl mer eller mindre tappat lusten för bloggen. Känns inte som samma sak mer. Så ja jag får väl lägga ner den om jag inte lyckas att fånga er intresse.

Men jag vet inte alls vad jag skall blogga om. Ingenting går som jag vill just nu. Jag skötte mig så himla bra med vikten och allt förra sommaren. Sen sket det sig,. Och jag orkar inte ens ta tag i mig själv just nu. För allt känns så himla rörigt. Jag vet att jag både borde och måste.

Detta är inte hållbart i längden. Och jag vet ju det. Och jag vet hur jag skall göra. Men jag gör det inte, Kommer att få ändra min blogg header snart. För den stämmer inte alls länge. SUCK. Så besviken på mig själv. Hat blivit en sån bitter surkäring. HELT ÄRLIGT!

Trivs inte med något just nu! Och det är bara jag själv som kan ta tag i detta ingen annan. Skall försöka hitta rätta motivationen igen. Men just nu är Malin på paus. Jag försöker koncentrera mig för att komma in i jobb-biten. Det går i alla fall framåt.. Annars är jag allmänt less.

Bloggen är min klagomur. Gillas det inte så läs inte. /Malin

Likes

CommentsHej hallå :)

Kanske blir lite bloggande igen. Vi får väl se. Kämpar på med att komma in i jobbgrejen och hinna med allt annat man med skall. Nu skall jag vara ledig en vecka för att jag behöver verkligen det.

Nästa vecka är laddad med grejer. Sonen skall gå 5 års parad. Skall bli riktigt trevligt att kolla på. Men nu taggar vi för helgen. Idag skall vi träffa morfar. Och barnen är lyckliga över detta!

Sen får vi väl se vad som händer. solen har lyst i flera dagar. Men idag är det inte alls lika fint. Lite synd. Fast ändå rätt skönt om man inte steks 😜

Vad händer hos er? Hoppas att mina läsare kommer tillbaka. Ha det bra. /Malin

Likes

Comments


Lägger ner bloggandet tillsvidare! Har verkligen inget vettigt att skriva någonsin. Och jag har inte i heller tiden att göra det i heller. Så jag tar helt enkelt paus på obestämd tid. Kanske att jag återkommer. Kanske inte. / Malin

Likes

Comments

Svårt att förstå vad barnen skall upp och göra tidigt på morgonen. Dem var vakna innan klockan ens var sex (två av tre) Lillan sover än. Hon har haft en jobbig vecka. Då hon drabbats av öroninflammation. Men det har också varit massa besök i Lund. Rentav 2 st.

Men dem klarade hon fint. Och fötterna ser hur fina ut som helst. Så det känns bara positivt. Igår åkte barnen karuseller. Vi var bjuda på kalas med. Men det fick vi hoppa över. Vågar inte chansa med förkylningarna vi redan har att dem skall åka på mer.

Dem har ju redan varit förkylda i snart en månad. Herregud. Vill bara att det skall ta slut nu. Jobbigt att se dem hosta, nysa och snora. Imorgon blir det jobb för min del. Även om det bara blir ett kort pass. Jag hoppas att det skall gå bra dock..

Idag är jag så trött. Känner inte att jag kommer igång alls. Så snart dags för kaffe. Hoppas ni får en bra söndag. /Malin

Likes

Comments

Senaste tiden har sjukdomarna avlöst varandra. Eller nja förkylning och feber har varit på besök. Hemska förkylningar. Och nu är det dags igen. Efter att barnen varit friska bara några få dagar sen kom det tillbaka. Och sen har dem haft feber med. Lillan får tyvärr lätt feber :(

Annars har det varit en trevlig helg. Vi har hunnit träffa mormor, flickornas farmor, flickornas farfar och hans sambo samt idag är flickornas ena farbror på besök. Idag har jag ägnat flera timmar åt storstädning av barnens rum och det behövdes verkligen.

Var både rörigt som tusan och dammigt. Så nåt vettigt har man gjort. Har verkligen svårt att ta tag i såna saker. Men nu har jag gjort det. Så får jag hålla koll på barnen så att dem inte stökar till lika mycket igen. Igår planterade jag om mina chiliplantor. Så hoppas jag på att det blir nåt på dem sen under sommaren/hösten eller när dem skall komma.

Härligt med sol och vår. Det har man längtat så himla mycket efter. Nej nu skall jag göra lite annat. Ha en fin kväll. /Malin

Likes

Comments

Haft en lugn och mysig dag med mina tjejer. Blev lite sovmorgon då dem sov till halv åtta. Men Lillan somnade inte fören 00.00 i natt. Hon hon hade somnat men började vrida och vända sig samt gnälla. Det var bra länge sedan hon sov en helt natt kan jag säga.

Men ja jag överlever väl. Men det är jobbigt om det kommer fortsätta om man skall jobba. Nästa vecka har vi massa besök i Lund. Även då kunde det varit skönt om hon kunde sova som hon skall så man själv kan känna sig lite utvilad.

Förresten så fick jag delegeringen med. Så nu får jag koppla sond. Vilket jag är mycket nöjd med. Jag var väldigt nervös men jag klarade det. Nu har jag en tös som vill gosa/Malin

Likes

Comments


Idag fick jag verkligen prova att koppla på sond maten. Och det gick hur bra som helst. Imorgon så är det dock dags att träffa sköterskan för att visa henne att jag kan. ÄR SÅ SJUKLIGT NERVÖS inför detta.

Jag hoppas verkligen att jag skall klara detta. Så att jag slipper komma tillbaka och öva på det. Jag tycker liksom ändå att jag kan detta. Men det är sköterskan som får avgöra om jag verkligen kan det.

Har inte hunnit att skriva något senaste dagarna. Alldeles för nervös. Har bara detta i huvudet. Och jag vill ha det avklarat. Sen kan man nog andas ut hoppas jag. Det skulle kännas så himla bra. Vad händer hos er?


/Malin

Likes

Comments