Header


Bildresultat för hink och spade

Blev en stund på lekplats med flickorna. Vi var bara här i närheten. Vi gungade lite och grävde i sandlådan. Men jisses så kallt det var idag. Vi hittade några fina kottar som dottern dekorerade sina sandtårtor med. Hon var väldigt duktig på att få hela hinkens sand att följa med.

Märks att min flicka börjar bli stor nu. Och hon säger så roliga saker hela tiden. En liten mini människa som man kan prata så mycket med för man får så många svar av henne.

Igår gick vi förbi där flickornas farmor bor. Så stod det en kvinna i ett fönster och rökte. Och då sa min dotter direkt. - Det var en annan farmor. Och sedan sa hon - Den andra farmodern rökte.

Hon ser allt och förstår så mycket. Nu sitter hon och målar medans lillan sitter och kollar på babblarna. Håller på att bli tokig på dem där nu. Man hör dem här låtarna flera ggr varje dag. Stått ut med dem sedan 2012. Det är mest lillan som varit tokig i dem.

Därför är det först nu man ledsnat rejält. Så här mycket har jag inte behövt lyssna innan 😭😭 Blir troligen ett pass aerobic sen. är glad att jag hittat nåt som jag tycker är så kul,. För detta tröttnar jag inte på. Men nu skall jag avsluta.

Ha det gott // Malin


Likes

Comments

Hej!


Idag blir det inget långt inlägg. Är riktigt trött. Blev en stund på lekplats i förmiddags. Stora flickan lekte lite. Tyvärr var det någon som hade haft väldigt roligt på lekplatsen och slängt upp gungorna så man bara kunde gunga på en gunga, klottrat ner på flera ställen och någon hade låtit sin hund skita vid gungorna. TREVLIGT!

Lekplatser kan man väl ändå ge fan i att vandalisera på. Denna lekplats (SOLSIDAN) Är annars en av mina favorit lekplatser att leka på. Men idag var det inte direkt trevligt. Kändes bara äckligt.

Väldigt synd! Sen träffade vi tjejerna storebror en stund. Och efter det så träffade vi mormor. Alltid mysigt att träffa mormor. Hon bjöd på pizza. Lillan och jag skall träffa henne igen på måndag.

Snart skall flickorna duscha sen skall jag faktisk passa på att träna en stund. Jag gör det när dem äter lite fredags gott. Är egentligen inte jätte peppad att träna men skall ändå göra det.

Sen får jag se om jag kör ett pass imorgon eller om jag väntar till söndag eller om jag tar båda dagarna. Får se hur motivationen är och hur ont jag får i kroppen. Hade träningsvärk i magen som sjutton sist.

Men det är en skön känsla att man gjort bra i från sig. Vad händer hos er i helgen? /Malin


Likes

Comments

Ikvöll är sambon i väg på konsert. Så jag är hemma själv med barnen. Vilket faktiskt är mysigt. Dem sover ju nu. Så jag får lite ensamtid. Lillan har redan vaknat en gång. Men jag får väl se om det kanske blir fler vak. Hon sov hela natten i sin säng natten som gick. Dock gnällde hon till många ggr för hon ville ha nappen. Hon är duktig tycker jag.

Stora tjejen har varit lite hängig/dålig i veckan. Så jag har inte haft tid att blogga. Men det är mycket bättre med henne igen. Redan igår var hon mer eller mindre sig själv igen. Jag hoppas att det är över nu. Skit trist med dessa sjukdomar. Dock inte kräksjuka. Men nåt med slemmet pga förkylning tror jag. Ändå har hon inte varit extremt förkyld.

Ibland fattar man bara inte vad dem är för sjuka. Och det är så himla tråkigt. Tyvärr är vi bara i Februari och det är ju som det är som värst. Och det skall fortsätta länge detta året enligt olika artiklar. Ja låt se. Får ändå ta varje dag som den kommer.

Vill helst att vi alla är friska den 1.e mars då skall Lillan in och röntga höfterna igen. Och jag hoppas att allt ser bra ut även nu. Det gjorde ju senast. Man är alltid nervös för allt sånt.

Vad har annars hänt senaste veckan i mitt liv då? Jo jag har tränat. Hemma faktiskt. Tränat aerobics. Och kommer fortsätta med detta ist för att gå på gymmet. Jag tycker helt enkelt att det är roligare att vara hemma på golvet och träna. Så då gör jag det. Tar mig alldeles för lång tid att ta mig till och från gymmet dessutom.

Hemma tar de 5-6 minuter att komma igång. Så jag kör på detta tillsvidare. Om jag fortsätter tycka det är kul så kör jag vidare. Får väl bara hitta lite olika pass att köra. Så man inte lessnar.

Annars har det inte hänt särskilt mycket faktiskt. Men nu skall jag göra lite annat tänkte jag. Ha det fint alla. /Malin

Likes

Comments

Ja lite så är det. Därför har jag inte bloggat så mycket i helgen. Jag försöker ta dagarna lite som dem kommer eftersom det inte finns större lust för något. Just nu har vi en del snö. Så blir att man är ute en del med barnen och åker pulka. Min som tycker att det är lika roligt varje gång. Dottern har mer eller mindre redan tröttnat. Och Lillan tycker att det är roligt ibland.Dock har inte hon fått åka så jättemycket. Men ändå vi åker en del som sagt 😍😍 Jag fryser som en gris dem allra flesta ggr vi är ute. Jag har varit mer tålig för kyla förut. Men nu med viktnedgången så fryser jag helt klart mer. Ser faktiskt fram emot denna sommaren. Att inte behöva gömma mig i bulsiga kläder. Kommer helt klart kännas fantastiskt. Dock har jag tagit en paus från viktbiten just denna veckan. Pga vädret så har jag inte kommit i väg på några promenader. Och jag har lite tappat motivationen. Skall försöka komma ut lite denna veckan som kommer. Sen får det bli gymmet. Jag tyckte väl att det var ganska kul. Känner mig bara så stressad inombords av en massa saker så jag inte riktigt kan slappna av! Som vanligt ett ganska tråkigt inlägg. i hörs. /Malin

Likes

Comments

Just nu har jag varken lust att blogga eller läsa bloggar! Orkar inte bara. Läser bara lite snabbt sen får det vara. Just nu lägger jag tiden på att vara ute med barnen och åka puka. Eftersom vi har fått massor med snö. Men det stannar inte länge här nere. Så man får passa på att njuta medans det är här.

Vi är ute 2 ggr om dagen så dem får åka en massa. Vi har ju en liten lagom kulle precis här bredvid huset. PERFEKT när man har med Lillan med sig i vagnen. Flickornas farmor skall komma om en stund då skall vi vara ute några timmar och åka.

Känner mig tung i huvudet idag. Lillan var extrem i natt/morse. Skrek till ca var 15.e min (kändes så) i säkert 2 timmar. Varje gång hade nappen ramlat ut. Hm..

Nu har jag slutat träna på gymmet. Kortet har gått ut. Och jag skall fundera på om jag kommer gå dit om jag blir medlem igen. Hade ju helst haft ett löpband hemma och gått och simmat en gång i veckan. Gillar nog att simma bättre än att gå på gym.

Jag skall i alla fall fundera noga innan jag bestämmer mig. Just nu orkar jag inte med så mycket. Så tar det lugnt ist som sagt! Men nu skall jag avsluta detta. /Malin

Likes

Comments

Det har jag verkligen! Bakade lite kladdkaka till flickorna (ja och mig själv) Valde att göra detta eftersom vi har lite hemma mys idag pga sjukdom fast det verkar inte vara nåt men ändå! Känner att man skall väl få unna sig lite av det goda ändå.

Jag har i alla fall blivit mycket bättre med att inte sitta och äta massa sånt på kvällar och det blir inte varje dag för den delen. Och när jag väl äter det så äter jag inte alls lika stor mängd som jag gjorde förut.

Jag hade mindre socker i än vad det skulle vara i. Blev hur bra som helst. Nej lite sundare tänk än innan. Men såklart inte helt bra ändå 😄

Nu har vi fått massa snö också. Så om stora tjejen verkar okej senare idag så kommer vi faktiskt gå ut och åka lite pulka. Lika bra att passa på idag och möjligen imorgon om det stannar.

Vi har ju snö alldeles för sällan här. Så bara att njuta. Lillan fick en tandläkartid idag. Jisses. Känns så hemskt att tänka att min lilla tjej snart blir 1 år. HELT GALET vad det året gått fort.

Men jag njuter för fullt av 3 barnen. Dem är mitt allt. Snart kommer verkligheten i kapp än mer. Dags att jobba och så vidare. Är sjukt nervös. Men det är ju ett tag kvar. Så än kan man andas ut och ta det lugnt.

Nej nu skall jag sluta att skriva.

Vill rekommendera er att gå in och läsa bloggarna @jagochlivet &. @klantfia . Det är mina favorit bloggar. Läser dem så gott som varje dag. Idag har jag dock varit lite tråkig av mig och inte riktigt orkat.

/Malin

Likes

Comments

Tjabba tjena hallå!
Allt gick bra idag tycker jag. Har fått 3 dagar jag skall gå bredvid i Mars (slutet) Känns himla bra. Fick träffa 3 st som jobbar där. Och dem var väldigt trevliga allihop. Hoppas det känns lika bra när man väl är där och skall gå med.

Men det tar jag då. Nu skall jag fortsätta njuta av min sista tid som mammaledig. Och bara lägga min tid på Lillan. Känns i alla fall skönt att veta att det finns nåt som man kanske kan komma till med tiden. Om jag bara gör bra i från mig.

Skall snart ta stora steget att säga upp mig från mitt jobb. Och känslan är både väldigt skön och väldigt skrämmande. Men jag vet att det kommer vara rätt beslut. Jag kommer inte kunna jobba där i vilket fall som helst.

Jag vill göra nåt annat med mitt liv. Nåt som jag vet är rätt. Skall snart hämta hem stora tjejen också. Denna dagen har jag inte hunnit att göra så mycket.

Men man behöver såna dagar också i bland. Får sluta skriva igen. Har en helt omöjlig bebis just nu. /Malin


Likes

Comments

Kom till gymmet. Stannade kanske 45 min.
Dagens pass var en stor besvikelse. Klockan var ganska mycket när jag drog till gymmet. Så hade kanske blivit 1 timme och 15 minuter totalt oavsett. Men idag var två av löpbandet i sönder. Så det fanns ingen möjlighet att gå på dem. För så fort det blev nåt ledigt blev dem upptagna mitt i allt. Och jag lämnar inte ett pass jag håller på med för att hoppa upp på bandet. Känns lite sugit dock. Jävligt synd att man inte kunde gå på ett. Så blev bara att jag cyklade 1,3 mil. Känner mig väl inte jätte nöjd. Men jag var där i alla fall. Hoppas på att man hinner gå på bandet imorgon ist då.

Synd att en sån sak kan förstöra hela ens kväll. Är på uselt humör! Riktigt jävla tråkigt. Men nu skall jag inte skriva massa här. Skall strax sätta mig i soffan och ta det lugnt. Det behöver jag och min stressmage (som jag har ont i varje dag typ)

Usch vilket gnäll inlägg! Hoppas på bättre imorgon. Hoppas att det skall går riktigt bra på intervjun! Just nu känns det som det är på väg nedför. Hoppas hoppas inte.

👍👎


/Malin

Likes

Comments

Denna veckan har det gått superbra med vikten. Denna veckan visade vågen -0,9 kg. Och det kändes hur bra som helst. Så denna veckan skall jag försöka passa på att träna så mycket som jag kan.

Sen får jag se hur det blir veckan efter. Allt kommer dessutom bero på hur det går på intervjun imorgon. Man kanske kommer gå bredvid ganska fort och sen kanske det blir lite jobb inpå.

Men allt beror som sagt på om dem är intresserade av mig eller inte. Jag hoppas ju att det skall gå bra. Annars får jag leta vidare. Assistent står högst på min lista av vad jag vill jobba med.

Men jobba med människor är ju det jag allra helst vill göra. Så det blir nog bra vilket som. Vad jobbar du med? Trivs du med ditt jobb eller skulle du vilja byta?

/Malin

Likes

Comments

Bildresultat för kärlek


4 år tillsammans med världens finaste man! Tänk att vi hållit ihop i 4 år nu. Älskar dig över allt annat J! Alltid och evigt. Vi har våra upp och nedgångar. Men vi löser alltid det. Tänk att vi hunnit få 2 fina barn under dessa år. Jag älskar er allihop. Ni är mitt allt!

Som sagt jag och mannen har varit tillsammans i 4 år. Det är galet vad åren går snabbt. Minns än idag hur allt kändes nä vi träffades och så. Vilken känsla. Alla relationer går upp och ner. Det gör även vår. Men kärleken klarar det mesta.


Bildresultat för kärlek


Idag är tanken att jag skall dra iväg och träna en stund. Får väl se hur det hela går. Är trött och lite tung i huvudet. Jag hoppas att det inte blir värre. Men jag vill verkligen träna! Känns så himla härligt när man står där och kämpar på som fan.

Igår unnade jag mig faktiskt lite gott. Och det känns helt okej att hålla det till lördagar. Så det skall nog funka. är ju taggad på att fortsätta leva så hälsosamt som möjligt. Det är riktigt kul att träna.

Händer ju lite annat i veckan som kommer med. Arbetsintervju. Är riktigt nervös. Men det skall väl alldeles säkert gå bra. Men nu skall jag dra i väg. /Malin

Likes

Comments