HeaderHej hallå :)

Kanske blir lite bloggande igen. Vi får väl se. Kämpar på med att komma in i jobbgrejen och hinna med allt annat man med skall. Nu skall jag vara ledig en vecka för att jag behöver verkligen det.

Nästa vecka är laddad med grejer. Sonen skall gå 5 års parad. Skall bli riktigt trevligt att kolla på. Men nu taggar vi för helgen. Idag skall vi träffa morfar. Och barnen är lyckliga över detta!

Sen får vi väl se vad som händer. solen har lyst i flera dagar. Men idag är det inte alls lika fint. Lite synd. Fast ändå rätt skönt om man inte steks 😜

Vad händer hos er? Hoppas att mina läsare kommer tillbaka. Ha det bra. /Malin

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Lägger ner bloggandet tillsvidare! Har verkligen inget vettigt att skriva någonsin. Och jag har inte i heller tiden att göra det i heller. Så jag tar helt enkelt paus på obestämd tid. Kanske att jag återkommer. Kanske inte. / Malin

Likes

Comments

Svårt att förstå vad barnen skall upp och göra tidigt på morgonen. Dem var vakna innan klockan ens var sex (två av tre) Lillan sover än. Hon har haft en jobbig vecka. Då hon drabbats av öroninflammation. Men det har också varit massa besök i Lund. Rentav 2 st.

Men dem klarade hon fint. Och fötterna ser hur fina ut som helst. Så det känns bara positivt. Igår åkte barnen karuseller. Vi var bjuda på kalas med. Men det fick vi hoppa över. Vågar inte chansa med förkylningarna vi redan har att dem skall åka på mer.

Dem har ju redan varit förkylda i snart en månad. Herregud. Vill bara att det skall ta slut nu. Jobbigt att se dem hosta, nysa och snora. Imorgon blir det jobb för min del. Även om det bara blir ett kort pass. Jag hoppas att det skall gå bra dock..

Idag är jag så trött. Känner inte att jag kommer igång alls. Så snart dags för kaffe. Hoppas ni får en bra söndag. /Malin

Likes

Comments

Senaste tiden har sjukdomarna avlöst varandra. Eller nja förkylning och feber har varit på besök. Hemska förkylningar. Och nu är det dags igen. Efter att barnen varit friska bara några få dagar sen kom det tillbaka. Och sen har dem haft feber med. Lillan får tyvärr lätt feber :(

Annars har det varit en trevlig helg. Vi har hunnit träffa mormor, flickornas farmor, flickornas farfar och hans sambo samt idag är flickornas ena farbror på besök. Idag har jag ägnat flera timmar åt storstädning av barnens rum och det behövdes verkligen.

Var både rörigt som tusan och dammigt. Så nåt vettigt har man gjort. Har verkligen svårt att ta tag i såna saker. Men nu har jag gjort det. Så får jag hålla koll på barnen så att dem inte stökar till lika mycket igen. Igår planterade jag om mina chiliplantor. Så hoppas jag på att det blir nåt på dem sen under sommaren/hösten eller när dem skall komma.

Härligt med sol och vår. Det har man längtat så himla mycket efter. Nej nu skall jag göra lite annat. Ha en fin kväll. /Malin

Likes

Comments

Haft en lugn och mysig dag med mina tjejer. Blev lite sovmorgon då dem sov till halv åtta. Men Lillan somnade inte fören 00.00 i natt. Hon hon hade somnat men började vrida och vända sig samt gnälla. Det var bra länge sedan hon sov en helt natt kan jag säga.

Men ja jag överlever väl. Men det är jobbigt om det kommer fortsätta om man skall jobba. Nästa vecka har vi massa besök i Lund. Även då kunde det varit skönt om hon kunde sova som hon skall så man själv kan känna sig lite utvilad.

Förresten så fick jag delegeringen med. Så nu får jag koppla sond. Vilket jag är mycket nöjd med. Jag var väldigt nervös men jag klarade det. Nu har jag en tös som vill gosa/Malin

Likes

Comments


Idag fick jag verkligen prova att koppla på sond maten. Och det gick hur bra som helst. Imorgon så är det dock dags att träffa sköterskan för att visa henne att jag kan. ÄR SÅ SJUKLIGT NERVÖS inför detta.

Jag hoppas verkligen att jag skall klara detta. Så att jag slipper komma tillbaka och öva på det. Jag tycker liksom ändå att jag kan detta. Men det är sköterskan som får avgöra om jag verkligen kan det.

Har inte hunnit att skriva något senaste dagarna. Alldeles för nervös. Har bara detta i huvudet. Och jag vill ha det avklarat. Sen kan man nog andas ut hoppas jag. Det skulle kännas så himla bra. Vad händer hos er?


/Malin

Likes

CommentsHallå!
Får väl göra en liten uppdatering. Jag är verkligen så kass på detta med bloggen. Överväger om man skall sluta att blogga eller eventuellt kanske ta en paus.

På måndag skall jag äntligen (jobba lite/gå bredvid) och sen blir det så till onsdag. Sen hoppas jag att dem hittar fler brukare som jag skall gå bredvid hos.

Mitt schema för sommaren är klart nu också. Så det skall hämtas på måndag. Får se vilka veckor man skall jobba. För jag har ingen aning om någonting.

Men det blir alldeles säkert bra. Jag är bara glad att jag har något att gå till i sommar. Och jag hoppas även att dem skall boka mig mer än så. Jag vill hoppa in allt som det bara går.

Snart skall barnen äta lite fredags gott. Så snart dags att mysa lite med dem. Och så skall dem säkert kolla på mumin eller pingu.

Ha en fin fredagskväll. Vi har haft en fin dag med mormor. /Malin

Likes

Comments


Hallå alla!
Jag missar verkligen bloggen. Fast jag har inte alls haft tid att skriva. Värsta sjukstugan har det varit här. Minstingen är så förkyld i nu. Dessutom har hon feber. 😔 Hoppas att det blir bättre snart. Så tråkigt och jobbigt att se henne så. Funderar på ta henne till vc imorgon annars.

Jag skulle ha jobbat tisd-torsd men det får bli nästa vecka i stället. Då skall jag lära mig att koppla sond. Och jag kan inte säga hur nervös jag är över detta alltså. Jag hoppas verkligen att jag skall klara allt som man skall klara.

Koppla den i sig är jag kanske inte så nervös över. Men mer allt som skall stängas och föras in i slangen osv. Ja vi får se. Om det går åt skogen hoppas jag att jag få en ny chans att testa.

Jag vill och skall klara detta. För eller senare. Just nu är jag ju hemma med lilltjejen. Men vi har varit ute lite ändå. Hon behöver ha luft och hon sover helt klart bäst i vagnen. Så känns bäst att ge henne den möjligheten.

Men annars händer det inte mycket får jag säga. Vad händer hos er? /Malin

Likes

Comments

Bildresultat för påsk

Önskar alla mina bloggläsare en glad påsk! Hoppas att ni firar den med nära och kära. Själv firar vi inte direkt. Tar det mest lugnt och myser tillsammans. Barnen skall få sina påskägg imorgon. Dock få dem inte godis i sina ägg detta året. Då jag anser att det blir alldeles för mycket sånt.

Så detta året får dem vars en bok och såpbubblor i stället. Vilket känns bättre. Dem har redan fått godis av farmor/mormor. Eller lillan fick ju majsringar av farmor. Så dem har att mumsa på. Samt att vi har godis hemma till dem. Så känns som sagt bara onödigt att ge mer.

Vi har ätit lite påskmat idag och jag tänkte även att vi skall äta det imorgon. Vi har även hunnit en runda till vårdcentralen med lillan. Då hon tyvärr åkt på förkylningsastma. Riktigt drygt men inte helt oväntat då storebror hade en rejäl förkylning när han kom. Men det finns bra knep för att slippa hosta på natten.

Man tar en halv gul lök (lägg den i en skål) och häller på kokt vatten men man skall inte täcka över löken med vatten. Barnen hostade inte alls mycket i natt i alla fall. /Malin

Likes

Comments


Idag fyller man år!


Ingen höjdare att bli äldre men ja va fan ändå mysigt att fira lite med sina barn. Eftersom jag har haft dem hemma idag. Hosta hosta och åter hosta!

Sega förkylningar. Som sonen kom med förra veckan. Så tyvärr får vi stå ut med detta ett tag. Tyvärr har sonen och sen minsta förkylningsastma. Eller ja egentligen har inte den lille fått det konstaterat.

Men hon har fått AIROMIR utskrivet. Men sonen har ju det. Och han blir tyvärr riktigt dålig in i mellan. Tänkte i alla fall bara ta en lugn dag med barnen. Äta lite tårta skall vi med göra. Annars inget.

Nej nu får jag göra lite annat.. Ha det gott. /Malin

Likes

Comments